petak, 31. kolovoza 2012.

31.08.2012


 
Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 31.8.2012.





 „Sveti“ Vincent 

Ono što obuhvaća vaš svijet i vašu novu stvarnost su vizije i snovi o novom početku i boljem načinu, osmišljeno u utrobi vaše ljudske svijesti. Vaše dijete koje će se roditi vama kao punim ljubavi i pažljivim roditeljima bit će dijete rođeno u slobodi, u blagostanju, u ljubavi, toplom sjaju ljubavi i svjetla, razumijevanju i toleranciji, suradnji, sudjelovanju u zajednici, prijateljstvu, časnom ponosu, pravdi, i boljom socijalnom skrbi za sve ljude vašeg svijeta koji će naći dovoljno hrane za jesti i dovoljno vode za piti. Oni će imati za sebe dovoljno prostora za disanje i prostor za život njih i njihove obitelji. Više nećete biti stisnuti kao sićušne sardine koje mogu da žive u akvariju kao miševi koji se bore za sitne mrvice koje trebaju podijeliti međusobno.

To je bio projekt, eksperiment koji su mnogi od vas željeli doživjeti. Vi ste izrazili interes za putovanje ovamo da bi doživjeli upravo ono što je fizički svijet nižih dimenzija kakav vam je Zemlja imala za ponuditi i omogućiti vam da iz toga učite i iskusite neke stvari koje nisu dostupne u višim područjima ovog svemira. Neke od tih stvari koje su bile na raspolaganju ovdje su izazovi koji ne postoje u višim područjima, jer u višim područjima mi imamo sve što trebamo i sve što želimo. Ovdje u vašem svijetu je svakako nedostatak svega. Postoji oskudica koja ne postoji nigdje drugdje, i to je oskudica zbog koje ste došli ovdje da bi je iskusili. 


Razumijete li to? Shvaćate li da ta oskudica koju sada doživljavate je ono zašto ste došli ovamo? To nije kao da ste došli ovdje iz drugih razloga i iznenađeni što ste našli da postoji takva oskudica ovdje u ovom svijetu. To se nije tako dogodilo, i to nije razlog zašto doživljavate svijet oskudice u ovom trenutku. Neki od vas osjećaju da ste došli ovdje i ustanovili da nekako ovaj svijet nije ono što ste očekivali da će biti. Ni to također nije slučaj. Ovaj svijet koji zovete Zemlja je upravo sve ono što ste očekivali , ništa više i ništa manje. Veliki napor je napravljen da bi vam se dala ideja o tome s čime ćete se suočiti kad dođete ovdje. Bili su vam dani dodatni pregledi ovog svijeta, pa čak i neki dijelovi vašeg života koji sada živite. Svatko od vas je točno znao kakav tip tijela ćete koristiti za istraživanje ovog svijeta, i svi vi ste znali što će vaš život i vaše putovanje donijeti sa sobom. Ništa od onoga što sada doživljavate nije nikakvo iznenađenje za vas. 

Vi se ne prisjećate ovih prethodnih pregleda ovog svijeta ili vašeg života, za sada ćete trebati uzeti našu riječ za to. Mi ne punimo vašu glavu lažima, propagandom, dezinformacijama ili pogrešnim činjenicama. Ono što mi radimo je da činimo velike napore da oslikamo za vas sliku vaše stvarnosti, kako bi vam dali jasniji i oštriji uvid u vaše putovanje ovdje, o vašim mogućnostima i izborima, pa čak i opisati vam neke zamke za koje smatramo da bi ih trebali barem biti svjesni ako želite da i dalje glatko putujete u svjetliju budućnost. Ono što činimo nije igranje igre s vama ili varanje. Molimo vas da shvatite da smo mi vaša braća i sestre, zašto bi vaša vlastita obitelj postupala sa vama na takav način?

Mi vas ne tretiramo kao našu malu braću i sestre ili, u mnogočemu vi nam se činite kao naša starija braća jer ste naučili toliko toga ovdje iz vašeg iskustva, i na mnogo načina vi ste naučili stvari koje mi nismo bili u stanju naučiti, jer mi nismo putovali ovdje, barem ne neki od nas, jer postoje mnogi članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti koji su doista iskusili inkarnaciju u fizikalnosti upravo ovdje na vašem rodnom planetu. Da, ovdje su oni od nas koji su živjeli na vašem planetu u prošlosti, a nisu svi od nas to učinili tako da su živjeli na vašem planetu kažu, tisuće godina prije u vašoj mayanskoj civilizaciji, ili u rimskoj civilizaciji, ili u grčkoj civilizaciji ili u bilo kojoj polinezijskoj otočnoj civilizaciji. Ne, neki od nas su živjeli u modernim državama u kojima vi danas živite. 

Neki od nas su prethodno živjeli u nedavnim desetljećima u Sjedinjenim Američkim Državama i u mnogim naprednim zemljama Europe. Što mislite o tome? Da li vas to iznenađuje, i da li vam to malo bolje objašnjava kako naš engleski može biti tako dobar i kako smo u mogućnosti koristiti metafore i izraze koje obično amerikanci koriste? Vidite, neki od nas koji šalju ove poruke kroz našeg kanala živjeli su nedavno u Sjedinjenim Američkim Državama. To ne bi trebalo biti iznenađenje za mnoge od vas, jer tko bi bolje mogao komunicirati na jeziku našeg kanala od nekoga tko je živio prije u istoj toj njegovoj zemlji, jer postoje razni načini kako bića koja žive čak i u istoj zemlji komuniciraju jedni s drugima.

Što ako vam kažemo da je član naše organizacije bio taj koji je živio u New Yorku, čak i kada je Greg živio u New Yorku u ovom životu? Što ako vam kažemo da ga je Greg možda poznavao i bio vrlo dobar prijatelj s njim? Da li bi to iznenadilo mnoge od vas? Da li bi to iznenadilo tebe Greg? Da li bi bio iznenađen da saznaš da netko koga si poznavao jako dobro i jako se brinuo o njemu i imali ste vrlo uzbudljive trenutke zajedno, da je sada član naše organizacije, i kao takav je bio regrutiran i dodan našem timu da bi započeo komunikaciju sa tobom, jer tko bi nam bolje pomogao u našim komunikacijama s tobom od nekoga koji te pozna mnogo bolje nego itko drugi ovdje? 

To je ono što smo učinili, i imamo iznenađenje za tebe Greg. Njegovo ime kada si ga poznavao kada ste bili prijatelji u New Yorku bilo je Vincent, i Vincent je upravo ovdje sa nama u ovom trenutku koji govori s tobom, komunicira s tobom telepatski kao dio naše kolektivne svijesti koja komunicira sa tobom na ovaj način. Što ti misliš o tome? Da li to smatraš uzbudljivim? Smatraš li to iznenađujućim? Smatraš li to zabavnim? Da li se unaprijed raduješ da ćeš vidjeti Vincenta ponovno? On se jako raduje što će opet vidjeti tebe i tvog brata, a vi ćete se sastati s njim idućih dana. Kako je to zabavno i uzbudljivo? Da li je to vrijedno toga kroz što ste prošli i kroz što prolazite? Mi osjećamo da za vas jeste, i svi mi smo vrlo uzbuđeni da te upoznamo na brzinu, kako se to kaže u vašem svijetu, a Vincent će posvjedočiti to da on zna baš kako ti govoriš, jer ti i on ste držali jako duge govore kada ste zajedno svirali u bendu na Long Islandu. 

Mi ovdje također sviramo u bendu. Da li te to iznenađuje? Mi imamo rok glazbu i metalnu glazbu i sve vrste glazbe koju slušate na vašem planetu pa čak i više, a Vincent također nastavlja svirati glazbu ovdje u višim područjima ovog svemira. Što mislite o tome naši dragi prijatelji? Da li vas to iznenađuje? Da li vas iznenađuje to da se ništa ne mijenja tako drastično iz jednog dimenzionalnog područja do drugog, tako da u nekim slučajevima ono što imamo ovdje je vrlo slično onome što imate tamo i neke od strasti koje imate , stvari koje volite da radite i uživate bit ćete u mogućnosti da nastavite u njima uživati nakon što napravite tranziciju iz svijeta nižih dimenzija u viša područja ovog svemira. Ako svirate u bendu ili svirate gitaru ili pjevate, to je upravo jedno područje vašeg života kom možete nastaviti težiti i ostvarivati, jer mi volimo izvoditi i gledati druge ovdje kako izvode, baš kao što to vi radite dragi prijatelji.

Mi smo vaši prijatelji i vaša obitelj ovdje u višim područjima, koji čekaju s nestrpljenjem naše ujedinjenje sa vama. Mi smo Galaktička federacija svjetlosti. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

 
Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda