Google+ Followers

subota, 4. kolovoza 2012.

04.08.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 04.8.2012.


 „Pripremite se za ono što vas očekuje“


Pogledajte unutar sebe i vidjet ćete bogatstvo rasta u mnogim područjima koja ste isplanirali za sebe prije nego što ste zakoračili na ovo putovanje koje se sada namotaje za mnoge od vas. Prošlo je mnogo dugih godina i mnogo dugih života za neke od vas otkad ste udahnuli zrak koji nije sažet od vašeg sadašnjeg doma. Vi ćete uskoro iskoračiti iz ove ljuske jajeta koju zovete Zemlja, da bi počeli uzimati svoje prve udisaje prave slobode ovdje gdje ste uvijek bili usmjereni bez obzira koji privremeni kurs ili usmjerenje ste postavili za sebe, kao što će vas vjetrovi koji upravljaju vašim brodom konačno dovesti jednog dana u našu luku, to je bilo neizbježno, uvijek je bilo obećano, uvijek je bilo zajamčeno, a sada taj dan konačno stiže za vas.


Osjećate li to? Da li to osjećate s osjetilima koje ste rijetko koristili ovdje u svijetu treće dimenzije? Osjećate li to sada sa vašom intuicijom? Osjećate li sada da je to tako blizu? To je tako blizu i mi, s naše strane, gotovo da se možemo ispružiti i dotaknuti vas fizički upravo sada, toliko ste blizu mnogi od vas došli. Ništa sada ne može ili vas neće zaustaviti. Igra jednostavno mora trajati malo duže, to je sve. Sada je samo pitanje vremena jer sve karte su podijeljene i mi od svjetlosti, od ljubavi, držimo pobjedničku kartu.

Gledajući unatrag na mnogo toga što ste prošli da bi dostigli ovu točku, tako je nevjerojatno da ste ovdje u ovom trenutku. Toliko se toga dogodilo i o vama, toliko bi priča moglo ispuniti sveske romana na policama knjižnice. Vaše priče bi se mogle pripovijedati drugima doslovno stoljećima, jer jedna priča pa zatim druga mogu s lakoćom zajedno sijati tapiseriju avanture, strasti i neizvjesnosti, misterije, trijumfa, osvajanja i opstanka. Vaše priče mogu ispuniti knjižnice toliko da svaka može biti imenovana po vama. Pogledajte na sve što ste doživjeli ovdje u ovom životu kao priče za dodati vašim sve širim romanima avanture. Ne dopustite bilo kom od prošlih iskustava, bilo to u ovom životu ili iskustvima kojih se uskoro možete sjetiti iz bilo kog prethodnog života, da vas povrijede ili uzrokuju daljnju emocionalnu bol ili tjeskobu, jer ta iskustva u mnogim slučajevima su pažljivo dizajnirana i odigrana za vas, jer to je ono što ste htjeli, to je ono što ste zatražili, jer to je ono što ste trebali da bi došli do točke gdje danas stojite.

Dali to shvaćate dragi moji, da ne postoji ništa što ste pretrpjeli ovdje u ovom životu koji nije bio manifestacija vaše kreacije nekako ili na neki način? vi ste kreirali sve ovo. Vi ste pažljivo istaknuli toliko toga što ste iskusili da gledati natrag s ogorčenjem, žaljenjem ili sramom na neke od stvari koje ste iskusili učinjene s malo ili bez smisla uopće, jer ste sve to stavili zajedno. Vi ste to dizajnirali, vi ste to pritisnuli tipku da bi to manifestirali i iskusili, i sada gledati unatrag s nekom vrstom žaljenja zbog vaše kreacije, kreacije koji ste vi dizajnirali da unaprijedi vaš rast i napredovanje je potpuno rasipanje i zlouporaba vaše energije i vašeg fokusa danas. Nadamo se da mnogi od vas mogu početi gledati na vaša prošla iskustva u ovom novom svjetlu, jer to je svjetlo koje sjaji nad njima i ničim drugim.

Putovanja kao ovo su rijetka u ovom svemiru, a biti u mogućnosti sudjelovati u tome je apsolutni blagoslov za sve vas, jer vaš se napredak povećao mnogo puta od onog što bi bilo da niste došli ovdje, u mnogim slučajevima, patili kroz lekcije ove surove stvarnosti. Prošli ste kroz mnoga iskustva, neka radosna, neka bolna, neka razočaravajuća, ali na kraju sve će biti trijumf, a to je jedna stvar, stvar koju sami vi možete poželjeti ponijeti kući sa sobom.

Nastavite kroz svaki dan znajući da ste trijumfirali nad svime i svemu što ste dizajnirali za sebe da vam pruži izazov. Mislite umjesto na sve teškoće i borbe koje ste pretrpjeli kao o preprekama koje ste postavili sebi i uspješno ih uklonili s puta. Nemojte misliti o tim iskustvima kao da su bolne uspomene pohranjene unutar vaše banke sjećanja, nego umjesto toga zamislite ih kao vrijedni dragi kamen koji ispunjava riznicu vašeg života, jer to je ono što ona uistinu i jesu, dragocjenosti, suveniri, uspomene da ih njegujete, jer bez tih vrijednih dragulja vi ne biste postali moćna, učena i iskusna bića kakva ste danas koja stoje sada na pragu vrata iza kojih ono što vas čeka je istinska sloboda i svaki san koji još nikad niste imali.

Izgradnja mostova je ono što smo govorili s vama i o čemu bismo ovaj put željeli razgovarati s vama gdje most koji gradite pokazuje put. On vodi do nas. On vodi do naših ulaznih vrata. Most koji gradite nadilazi dimenzije, nadilazi vrijeme, nadilazi trenutnu stvarnost. Ovaj most koji gradite je mnogo više od metafore, jer vi doslovno gradite sredstva da izađete iz ove stvarnosti i uđete u novu stvarnost. Razumijete li to? Razumijete li da ćete prijeći preko, ako hoćete, u novi svijet, novi svemir iz vaše točke gledišta, kao i sve što ste upoznali kao vašu jedinu stvarnost ćete ostaviti za sobom, i počet ćete jednu potpuno novu avanturu s novim pravilima, prijateljima, domovima, karijerama i toliko novih i dobro isplativih stvari za koje trebate utrošiti svoje vrijeme.

Nadamo se da ćemo vidjeti sve pripremljene koliko je moguće za ovaj korak preko tog mosta, a jako je važno za vas da razumijete koliko je monumentalan ovaj korak za vas. To je bio i nastavlja biti jedan od najvažnijih zadataka da vas pripremimo koliko god možemo za ovaj pomak u vaše perspektive, u vaš svijet, u vašu stvarnost, jer ovaj korak se ne može uzeti olako, ne može se zanemariti, ne može se ne poštovati, jer ovaj napredak u vašoj evoluciji zapovijeda vašom pažnjom, vašim fokusom, vašim upravljanjem, vašom odlučnošću i vašim poštovanjem, jer ovaj korak je veliki skok za vas i jako je važno da učinite što god je potrebno kako bi se adekvatno pripremili za ovo iskustvo.

To je sve što imamo za vas danas voljeni, i nadamo se da slijedite naše prijedloge i razmišljate o tome što je to što vas očekuje tamo gore, jer ono što vas očekuje ne može biti olako uzeto, i toplo se preporuča da ovo shvatite najozbiljnije i da se prizemljite tako čvrsto koliko možete kako bi se pripremiti za ono što vas očekuje upravo iza vrata pred kojima stojite danas.

Mi smo vaši prijatelji i vaša obitelj koja čeka ovdje s naše strane vrata. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda