subota, 18. kolovoza 2012.

18.08.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 18.8.2012. 

 
„Prvi uzašli od čovječanstva“


Okrenuvši još jednu stranicu knjige vaše povijesti došli smo do vrlo uzbudljivog i jako vrijednog poglavlja u vašoj povijesti kojeg se isplati čekati. Mi smo došli do točke gdje je sada vrijeme u vašoj povijesti da se upoznate s vašim prijateljima, vašom obitelji, vašim vodičima i vašim višim ja, onima koji su sa vama dijelili svoju mudrost, svoje svjetlo i svoju ljubav kroz mnogo dugih eona vremena. Vrijeme je sada da se podigne zavjesa za neke od vas, ne za sve vas, jer još nije vaše vrijeme, ali će u mnogim slučajevima doći vaše vrijeme vrlo skoro. Vi nećete mnogo duže čekati od drugih koji će dobiti „čelnu startnu poziciju“, ako hoćete, koji će biti pioniri ovog velikog pothvata okupljanja u ponovnom ujedinjenju onih iz svjetova viših dimenzija i vas iz vašeg svijeta nižih dimenzija.


Vrijeme je sada pred nama gdje će se ta dva svijeta spojiti, gdje ta dva svijeta teže ka jednom drugom. Ovo je raskrižje. To je slijedeće stajalište na vašem putu, a to je stajalište gdje će neki od vas sići s ove vožnje i započet će novo putovanje oblačeći novi oklop za vožnju naprijed u novi dan s novim izazovima, avanturama, uzbuđenjima, zabavama i alatima za učenje. Ovo je mjesto koje je naslovljeno za mnoge od vas, a vi imate braću i sestre koji će vas sada voditi na putu testirajući vode onoga što smo stvorili kako bi omogućili ovo spajanje vas i vašeg svijeta s onima iz viših područja i svjetova koji postoje ovdje izvan granica vaše stranice, vašeg sluha i vašeg dodira, ali ne izvan granica vaše mašte, a to je ključ.

To je bio ključ za otključavanje vrata ove dimenzije za vas, jer to je u vašim umovima i vašim srcima gdje su ovi tajni prolazi bili skriveni. Vi ih ne možete pronaći šaljući istraživačke timove sa psećim sanjkama, ili koji se penju po planinama ili kopaju duboko ispod površine vaše Zemlje u njenim tajanstvenim hodnicima. Postoji samo jedan način, uvijek je postojao samo jedan način za vas da nađete tajni prolaz do nas a to je kroz ljubav i samo kroz ljubav. Ljubav je ključ. Ljubav je frekvencija koja će vas osloboditi, koja će vas odvesti na nova mjesta i podići vas na nove visine u ovom svemiru. Ljubav je taj tajni prolaz, skrivena vrata koja su skrivala sve što ste ikada željeli, čeznuli ili sanjali.

Postoje mnogi od vas koji su otkrili ovaj ključ skriven duboko unutar sebe, a oni sada koriste taj ključ i otključavaju bravu na vratima kroz koja će doći do začuđujućeg, do zadivljujućeg, do prekrasnog sjaja i ljepote, do magičnog, do ljubavi i svjetla i nas, jer mi smo ovdje, jer smo također otkrili ovaj ključ skriven u sebi. Za neke od nas to je bilo prije mnogo eona vremena a za druge posve nedavno, jer postoje i oni koje ste možda čak osobno poznavali u ovom životu koji su, kroz njihova iskustva i teške lekcije, naučili baš kao što ste vi naučili i otkrili ovaj ključ unutar sebe i upotrijebili ga da otključaju vrata koja su ih odvela na drugu stranu, ovu stranu koju mi zovemo domom.

Kad napravite taj veliki korak kroz ta vrata, vi ćete se ujediniti s nekima od onih koje ste možda poznavali čak i u ovom životu koji su otišli pred vama kroz ono što poznate kao iskustvo smrti, ali kao što ste mnogi od vas već naučili, ne postoji takva stvar kao što je smrt. To su samo novi počeci, a oni koji su napustili vaš svijet i tek započeli novi početak, novi život, kao što će mnogi od vas to učiniti, samo što nećete morati doživjeti ovaj skok kroz ovo iskustvo koje poznate kao smrt. Želimo biti jasni o tome, jer ima onih od vas koji smatraju da će se kroz iskustvo smrti osloboditi od poveza vaše sadašnje stvarnosti a to nužno nije slučaj, iako u nekim slučajevima je bilo i ima onih od vas koji ćete kroz iskustvo smrti iznova početi vaše putovanje u višim područjima ovog svemira i nećete se više trebati reinkarnirati u fizičkom vozilu kako bi naučili još lekcija u područjima nižih dimenzija, jer vi ste naučili sve što ste mogli iz ovih nižih svjetova i vrijeme je za vas da počnete nove lekcije i izazove ovdje u višim dosezima ovog višeslojnog i višedimenzionalnog svemira.

Kao što smo rekli, mi smo vi. Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, smo vaše obitelji, mi smo vaši prijatelji, a mnogi od vas će pronaći upravo ono što smo time htjeli reći, jer kao što smo vam navijestili, mi za vas uopće nismo stranci. Vi nas jako dobro poznate, vi se sada ne sjećate toga ili niste baš shvatili tko smo to mi, ali osjećamo da mnogi od vas počinju zamišljati mnogo jasniju sliku sada kada ste blizu da doživite pravo obiteljsko ponovno ujedinjenje.

Željeli bismo danas reći da je za sve vas koji ćete ostvariti ovo putovanje ubrzo u danima pred vama, prije mnoge vaše braće i sestara koji će također ostvariti ovo putovanje, da ćete vi biti ambasadori vaših ljudi. Vi ćete biti pioniri, istraživači, prvi uzašli od čovječanstva na takav način, u tijelu, u umu i u duhu. Nije bilo nikog drugog od vaših ljudi koji su doživjeli uzašašće na ovaj način prije nego da su odbacili svoje fizičko vozilo kroz iskustvo smrti. To želimo da bude jasno, da će biti onih od vas koji će doživjeti uzašašće u vrlo bliskim danima i koji će zakoračiti kroz vrata u tijelu, cjeloviti, ne samo u duhu. To je jedno od širih područja svih ovih nastojanja, jer ova vrsta uzašašća je iznimno rijetka u granicama ovog svemira. Ova vrsta uzašašća nije normalno postignuta ili doživljena. Ovo je doista rijetka pojava, i veliki trud, studije, istraživanje, planiranje i kreativne moći manifestacije su ušle u ovo iskustvo zbog vas i želimo vidjeti da to iskoristite na najbolji mogući način.

Beskrajno uživajte u tome, naučite sve što možete o tome, a onda se nadamo da ćete podijeliti svoja iskustva s nama, vašom braćom i sestrama, jer vi i samo vi ćete sada znati kako se osjeća taj doživljaj koji ćete doživjeti. Vi i samo vi ćete biti sposobni da pretvorite u riječi vaše iskustvo i opišete ga drugima. Vi ćete napisati tu knjigu. Vi ćete oslikati taj portret. Vi ste zanatlije. Vi ste pisci ovog evanđelja. Vaša imena će uči u povijest kao nekih od najvećih pionira vašeg svijeta i cjelokupne vaše povijesti kao ljudi. Možete biti ponosni, jer vi zaslužujete ovaj trenutak, vaš trenutak, jer ste došli tako daleko i doveli ste vašu braću i sestre do viših oblika svijesti i viših ideja i vizija. Vi ste doveli vašu braću i sestre do ovih ulaznih vrata, i vi ćete imati čast da prođete kroz njih prvi i da držite vrata otvorena za ostatak vaše ljudske obitelji koja će ostvariti ovo putovanje upravo koračajući za vama.

Mi jedva možemo suzdržati naše uzbuđenje u očekivanju ovog slavnog i čudesnog trenutka i kažemo vam da se pripremite, da se uzemljite, da otvorite svoje umove i vaša srca, jer to su ulazna vrata u naš dom. Mi ćemo vas vidjeti vrlo brzo. Mi ovdje pripremamo naš dom za vaš dolazak.

Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.
IZVOR/Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Preveo s engleskog: Fredi

2 komentara:

  1. Hvala Vam dragi Prijatelji na ovoj Divnoj poruci!! Ljubim Vas i Čekam naš Susret!

    OdgovoriIzbriši
  2. Dragi naši,
    zanima me da li je Neil Armstrong svojim odlaskom postao jedan od prvih koji je ušao u naš novi dom?

    Ljubav svima!

    OdgovoriIzbriši

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda