Google+ Followers

srijeda, 8. kolovoza 2012.

08.08.2012Poruka Zapovjedništva Ashtar 08.08.2012 „Naša prekrasna djevojčica“


Sve je vrlo blizu, tako da gotovo možete dotaknuti ono što ste željeli, sve što ste sanjali. Razlog što je sve to postalo moguće su vaši nesebični napori ovdje u zemlji treće dimenzije iluzije i borbe, teških vremena i konfuzije, često rata, straha, ljubavi, života i sreće. Svi smo došli tako daleko na našim putovanjima, jer mi iz Zapovjedništva Ashtar smo također bili na dugom putovanju. Samo što smo mi odabrali da putujemo s ove strane ove guste zavjese, a vi ste odabrali drugi put, put koji vas je doveo kroz sve ove stvari koje sada konačno prolaze, ostavljajući iza sebe, otpuštajući, zaboravljajući i u nekim slučajevima za pamćenje, jer je bilo toliko dijelova vašeg putovanja koje ste voljeli.

To za vas nije uvijek bila borba, to nije uvijek bilo bolno za vas. Mnogo puta ste došli do tako velikih uzvišenja radosti, pa čak i ekstaze, i vi ne želite zaboraviti te trenutke. Vi ste to učinili jasnim prije nego što ste rekli zbogom i izašli kroz naša ulazna vrata da biste došli ovdje. Rekli ste da ste željeli biti u mogućnosti da njegujete sve lijepe trenutke s obitelji i prijateljima, uspjehe i pobjede, a vi ćete imati upravo to jer to je vaš dar, vi ste ga zaradili, vi ste zaradili sve darove koje ćete primiti za sve vaše hrabre i neumorne napore ovdje za druge i za sebe, jer oba ova aspekta sebe su važna i nije pravedno da se zanemari bilo koji od njih.


Razumijete li što mislimo kad govorimo o ovim različitim aspektima sebe? Da li vam ove riječi odzvanjaju istinito? Kad kažemo da je vaš svijet ispunjen s drugim aspektima sebe, kakvu vam to sliku dočarava? Da li vam ova slika dočarava milijune, pa čak i milijarde drugih, koji žive i doživljavaju iste stvari kao i vi, ili umjesto toga, da li vizija materijalizira gdje postoji mnogo različitih aspekata jednog bića, jednog tijela, takoreći, koja doživljavaju mnogo raznih stvari na mnogim različitim razinama ovdje u vašem svijetu? Razlika je istina i stvarnost, ili fikcija i bajka. To je ta razlika, jer samo jedna od njih je istina. Bilo to jedno ili drugo, mi ćemo ostaviti vama da izaberete za sebe kojom od ovih karakterizacija vašeg trenutnog putovanja osjećate da s njom rezonirate, a mi ćemo sada prijeći na novu temu.

Ovdje u vašem svijetu su izrazito kontrastne slike i filmovi različitih života, različitih ljudi, različitih osobnosti, različitih rasa, različitih duhovnih skupina, različitih razina prihoda, različitih razina inteligencije, različitih razina dobrote, ljubavi, razumijevanja, strpljenja i tolerancije, pa čak i različitih razina nekih aspekata sebe, ali ovdje u vašem svijetu postoji nešto tako slično onome što svi vi posjedujete, nešto tako jedinstveno za vas, ljudsku rasu, ali nešto nejedinstveno između sebe samih. Znate li što je to? Znate li što je taj rijetki dar koji vi kao član ove rase posjedujete i čuvate unutar sebe duboko u sebi, za čuvanje i zaštitu? To je ljubav. Svi to imaju duboko u sebi. To je ljubav koja se izljeva kao fontana, vodom nadareno vrelo ljubavi, jer ništa što posjedujete ne dolazi od bilo kuda i bilo čega osim ljubavi. Ljubav je nada koju imate, ljubav su snovi koje imate, ljubav je suosjećanje koje imate za druge, vaš nagon, vaša odlučnost, vaša hrabrost i vaše junaštvo, opruge koje čine da kuca veliki sat, održavajući u vremenu ritam vašeg srca i putovanje vaše duše koja hoda po pijesku vremena.

Mi smo ovdje i bdijemo nad vama. Mi vas štitimo, mi vas vodimo, jer vas volimo, a dublje u sebi nego što velika većina vas danas shvaća ili može danas priznati čak i sebi, također volite nas. Naravno da volite, mi smo vi. Mi smo vaše obitelji, mi smo vaši prijatelji, mi smo vaši suradnici, vaši ko-kreatori svega ovoga. Mi smo zajedno stvorili sve ovo. To je naša kreacija. Imali ičeg drugog čega se možete sjetiti da bi mnogo jače zbližilo ljude, mnogo nježnije, ljubaznije i prihvaćajući se tada stvaranja cijele jedne zajedničke stvarnosti od početka, od potpune praznine prostora i vremena? To je ono što smo učinili. To je ono što smo stvorili. To je naše dijete. Mi zajedno smo roditelji tog djeteta. Ono je naše. Mi smo ga odgajali zajedno, iako se može činiti da smo ga zlostavljali u njegovim ranim godinama formiranja, sve je to bio dio njegovog plana i našeg plana da rastemo zajedno, da postanemo jači roditelji i dijete i to je ono što smo učinili, a sada je vrijeme da uzmemo ono što smo naučili i preokrenemo sve oko sebe i učinimo sve lijepim, savršenim ,zdravim, čistim, zabavnim, avanturističkim, uzbudljivim, prosperitetnim, nagrađivanim, sigurnim, i vječnim.

To su planovi samo za naše dijete i ono također voli te planove, i zajedno ćemo učiniti da naši snovi postanu stvarnost, jer naši snovi su svi isti, jer mi smo isti. Imali smo iste snove prije mnogo godina kada ste otišli da započnete šetnju kroz putovanje vašeg života a mi smo ostali ovdje kao vaši vodiči, i ništa se nije promijenilo. Naši snovi su ostali isti, a mi smo se zajedno brinuli o našem djetetu, samo na različite načine,a sada je vrijeme da se ujedinimo i opet okupimo cijelu obitelj, majku, oca, dijete. Ne bi li to bilo divno? Ne bi li to bilo lijepo? Ne bi li to postalo bolje domaćinstvo za rast djeteta, umjesto da ima razdvojene roditelje kroz zavjesu i kroz vrijeme? Vrijeme je za ovu obitelj da postane opet jedinstvena, da postane sve što smo bili zajedno prije tog privremenog razdvajanja naše obitelji. Vrijeme je, a mi se kao i vi pripremamo za to ponovno ujedinjenje.

To neće biti zadugo. Sada sve napreduje vrlo brzo, vrlo efikasno, iako mnogi od vas još uvijek ne vide nikakve vanjske znakove bilo čega što bi vi prihvatili kao opipljiv dokaz, jer vam kažemo da mi ne dolazimo ovamo da vas ispunimo lažima, ispunimo vas pričama, ispunimo vas sumnjom. To su sve aspekti vaše mašte treće dimenzije, jer samo je jedna istina o tome što govorimo, za ono što dijelimo sa vama. Nema širenja laži, nema trikova, nema varanja ili varki, nema lukavstva ili lukavština, lopovština ili šarada. Čitamo povodom duhovitog značenja riječi koje dolaze od nekih od vas i to je razumljivo, jer vi uvelike pokazujete znakove stresa i frustracija, a u nekim slučajevima i unutarnje tjeskobe, jer ste zbunjeni, ne znate na koji način se uključiti ili kome vjerovati. To je sasvim razumljivo, a mi vam nudimo jednostavnije načine da znate kome vjerovati u ovom trenutku. Vjerujte sebi.

Vi to ne morate, i nitko od vas ne traži da vjerujete nekom drugom. Time ne mislimo da čitate naše poruke ili čitate poruke iz drugih izvora informacija iz viših dimenzija ili izvora koji samo nude svoje očitovanje perspektiva treće dimenzije i izaberu za sebe što je istina a što je netočno, ili u nekim slučajevima izravno neistinito. Ono što predlažemo onima od vas koji imaju i pokazuju mnogo teškoća s ovom vrstom komunikacija da odu od njih, da ih ignoriraju, da ih više ne bi postale svakodnevni dio vašeg iskustva. To je ono što mi podrazumijevamo pod vjerovanje sebi, jer ako ne možete vjerovati našim riječima, zašto ih čitate? Da li smatrate činjenicu da razlog zašto ne rezonirate s tim riječima je zato jer te riječi nisu stvorene za vas, jer ono o čemu mi razgovaramo vas ne uključuje?

Mi ne želimo biti hladni u tome, jer mi vas volimo. Vi ste naša obitelj. To je samo zato jer su mnogi od vas dostigli različite razine vašeg putovanja, i nisu sve ove informacije, pa čak i veliki dio ovih informacija nije za vas, zato što se ne odnose na vas jer neke od stvari o kojima govorimo u ovom trenutku nisu mogućnosti za vas, a to je većinom razlog da neki od vas nisu i ne mogu rezonirati s našim porukama. Razumijete li da je ono što govorimo da mi razgovaramo s onima od vas koji su dostigli određenu razinu vašeg napredovanja i one koji su sada spremni za neke stvari o kojima govorimo, a neki od vas nisu postigli istu razinu napretka i neki od tih darova, ti projekti, te afirmacije, te upute i indicije i naši opisi su samo za neke, a ne za sve one koji mogu doći ovdje da čitaju te komunikacije? To je istina, iako može biti hladna istina za neke od vas da bi je danas prihvatili.

Naša ljubav i naše molitve idu onima od vas koji se mogu osjećati povrijeđeni na bilo koji način koji smo vam upravo sada objasnili. Nismo željeli da se o tome razgovara na takav način. Nadali smo se da, iako će biti onih koji su našli njihov put do naših poruka ali koji ne rezoniraju s njima, oni trebaju otići, ignorirati ih i zaboraviti ih. Ovo je stvarno jedini način da bi mogli pristupiti slanju obavijesti na ovakav način. Osjetili smo da je to bilo sve ili ništa, što još drugo možemo učiniti iz naše pozicije? Mi ne možemo označiti naše poruke sa „samo za određene oči“ , za koje oči bi bio ovaj popis a za čije ne bi? Mi ne želimo stavljati tisuće i tisuće naslova na naslov naših poruka vama, mileći vas da samo pročitate ako je vaše ime na popisu. Naravno, ovo je nevjerojatno. Ono što smo smatrali bilo je da je odgovarajuće sredstvo učiniti ove poruke dostupnim svima, i da je na svakome od vas da odluči za sebe ako ove informacije rezoniraju s vama. Osjećali smo više nego često da neće mnogi od vas koji ne rezoniraju s ovim riječima jednostavno ih prestati čitati. To nije tako teško za zamisliti, nije li?

Osjećamo da nismo pogriješili u tom pogledu, i mi ćemo nastaviti da naše poruke budu dostupne svakom od vas koji ih želi čitati, mi samo želimo da to pojasnimo u ovom trenutku i mi ćemo nastaviti da ovu točku razjasnimo svima da te poruke možda nisu za vas, i podsjećamo vas koji čitate ovu rečenicu u ovom trenutku i ne rezonirate s njom. Vi ne rezonirate s našom ljubavi, s našim vibracijama, s našom povijesti, s našim planovima za ovaj svijet ili našim skorašnjim okupljanjem. Ako ne rezonirate s bilo kojim od ovih predmeta, tada ova poruka nije, barem u ovom trenutku, za vas. Možete uvijek i uvijek ste dobrodošli da se vratite tim porukama bilo kada želite i ponovno ih pročitate ili samo počnete čitati naše nove poruke i pronađete još jednom da li rezonirate s njima.

Bilo je vrijeme za sve vas, čak i one koji apsolutno rezoniraju s tim porukama, kada niste rezonirali s njima. Neki od vas ste dostigli određene razine vašeg napredovanja tek nedavno, čak upravo u ovoj inkarnaciji, i ako ste ove poruke čitali samo prije nekoliko godina ili desetljeća i niste rezonirali s njima i možda ste imali snažan osjećaj za to, baš kao što to neki čine danas. Zato kažemo onima koji ne rezonirate s ovim riječima koje odjekuju u zbunjenosti i ljutnji, mržnji i kleveti da odete, ostavite te riječi drugima, one nisu za vas, barem u ovom trenutku. Vratite se drugog dana kad se bude možda nešto promijenilo u vašem životu, nešto se promijenilo unutar vas, nešto što vidite i nešto što ne vidite danas.

To je sve što mi predlažemo, a mi bi voljeli vidjeti vaše komentare ispod naše današnje poruke dajući nam predodžbu o tome kako se osjećate u vezi naše rasprave i ako smatrate da ono što smo rekli ima ili nema puno smisla za vas. Sve vas volimo, naša braćo i sestre, a za one od vas koji rezoniraju s našim riječima kažemo vam da nam možete vjerovati, možete imati vjeru u nas, možete nas voljeti i možete očekivati da ćete nas sresti još jednom, jer mi smo vaša obitelj a to vrijeme je došlo.

Mir, ljubav i svjetlo za sve vas, našu divnu, prosvijetljenu obitelj. Mi smo Zapovjedništvo Ashtar.Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda