ponedjeljak, 13. kolovoza 2012.

13.08.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 13.8.2012.

 
 „Znanost uzašašća“


Ono što vas zadržava je vaš otpor promjenama u nekim područjima. Postoje za neke od vas novi koncepti i nove ideje koje su strane za vas, čudne za vas. vi ne rezonirate s njima, jer nikad niste doživjeli nešto slično prije u bilo kojoj od vaših prethodnih ili nedavnih inkarnacija. Mi iz Galaktičke Federacije Svjetlosti želimo vam pomoći da glatko prođete ovu tranziciju i asimilirate ove promjene učinkovitije i djelotvornije, pozitivnije, sigurnije i s više pouzdanja.

U ovom trenutku, neki od vas pokazuju velike poteškoće kad čitaju naše poruke vama. Ovi pojedinci pokazuju ponašanje koje nije pogodno za postojanje u višim dimenzijama na mnogo načina. Ti pojedinci pokazuju da svi vide da još nisu spremni, oni još uvijek nisu u mogućnosti da sami rastu iznad razina frekvencija postojanja u trećoj dimenziji. To je njihov izbor i mi, kao što uvijek činimo, poštujemo i cijenimo izbor koji će svi napraviti, međutim, ta bića mogu poželjeti da shvate da ona neće, jer ne mogu, uzaći u više dimenzije dok ove poteškoće u njihovoj osobnoj izgradnji ne budu pročišćene, ispravljene, unesene u usklađenost sa sviješću viših dimenzija.


To je pravilo. To je način po kom je ovaj multi-dimenzionalni svemir upravljan. Ne postoje prečaci, ne postoje mala vrata, nema lozinki danih onima koji nisu podigli razinu njihove osobne frekvencije do dovoljnog stupnja otkucaja. To je apsolutno, to je zakon, to je pravilo, to je znanost, to je duhovnost, i to je kako se netko uzdiže u više dimenzije iz dimenzije u kojoj trenutno boravi. Da li svi razumijete ovaj najosnovniji koncept o tome kako je vaš multi-dimenzionalni svemir upravljan? Netko neće uzaći jer želi uzaći ili je odlučio uzaći ili misli da će uzaći. To tako ne djeluje. Kako to djeluje je da se neki popnu do izazova kroz njihove inkarnacije, oni uče iz tih testova, tih lekcija i tih iskustava i oni ih dodaju svojim sabranim strukturama svijesti. Kad netko doda te uspješno naučene lekcije, podiže se njegova razina vibracijske frekvencije koju je doživio. Ovo podizanje nečije vibracije nastavlja se kroz slijedeće inkarnacije sve dok individualni rast njegove osobne vibracijske frekvencije bude najmanje jednak minimalnom zahtjevu za tu osobu za spajanje na frekvenciju dimenzije iznad. Tada i samo tada to biće se može tada „umetnuti“ i postati jedan iz više dimenzije kroz podudaranje frekvencija.

Nadamo se da smo bili jasni po tome, jer jako često vidimo u vašim online zajednicama one koji jasno pokazuju ponašanje treće dimenzije koje govori o uzašašću i kao da je to garancija, kao da je to brava, kao da to pripada njima, kao da ako oni zatraže to će biti predano njima. Mi nikada ne želimo biti nosilac loših vijesti, ali mi iz naše točke gledišta smatramo da je naša dužnost da vas izvijestimo o tim stvarima, da podijelimo našu mudrost i razumijevanje s vama. Mi ne želimo da itko od vas, naša braćo i sestre, hoda još jedan kilometar zbunjen, provede još jedan dan nesvjestan određenih faktora koji upravljaju vašim postojanjem i vašim životima ovdje u trenutnoj trećoj dimenziji. Želimo uvijek biti pošteni i iskreni s vama, i smatramo da to danas radimo. Mi ne želimo da učinimo da se itko osjeća loše i ne želimo da osramotimo bilo koga. Ono što želimo da učinimo je da educiramo, da širimo svijest, i to su naše namjere kad govorimo o tim pitanjima.

Mi također dijelimo naše savjete onima koji žele da ih prihvate i djeluju po njima. Mi vam ne dajemo zapovijedi, naredbe, ili direktive. Mi jednostavno nudimo darove, a ovisi o svakom pojedincu , kao i vašim ljudima kao kolektivu da li ih žele prihvatiti. Danas nudimo dar većeg razumijevanja uzašašća, jer smo dovoljno svjesni da ima mnogo vas koji žele, a u mnogim slučajevima očekuju, da uzađu u skorašnjim danima. Želimo biti što je moguće jasniji o tome. Mi vam sada kažemo da će biti onih od vas koji će zapravo uzaći uskoro u danima pred vama. Pod „danima pred vama“ mislimo o mjesecima, a ne godinama. To je jasno da ne može biti jasnije jer kada će netko od vas uzaći, pošto postoje mnogi utjecajni faktori, vi nećete biti izbačeni s kontrolnim satom, kao što bi bilo, kad otkuca određeni sat. To tako ne djeluje. Kako to radi je miješanje, ako hoćete, vibracijskih frekvencija koje su postignute između vas kao pojedinca i kolektiva i viših dimenzija iznad vas. To će biti kao da kovitlajući vihor miješa vašu bit i prenosi vas kroz vrata na plodno tlo novoga i blagoslovljenoj stvarnosti za vas da nanovo započnete vaše putovanje.

To je kako to radi, a sada kada ovo razumijete malo više, da li biste rekli da smo vas pitali danas da ćete biti na čekanju da stigne poseban dan? Ne, vi vjerojatno nećete. Ima mnogo vas s očima na kalendaru. Vidite prosinac 2012 kao datum kad se magija može dogoditi. To je vrlo istinito, ali dopustite nam da naglasimo riječ može. To se može dogoditi za mnoge od vas u tom mjesecu ove godine, ali baš kao što vjerojatno može da se ne dogodi u tom mjesecu ove godine. Sve ovisi o vama, a mi vam danas preporučamo da počnete raditi danas radeći da vam sutra postane ono što vi želite da bude. Ne čekajte datum i ne čekajte da vanjski utjecaji dođu i odnesu vas. Vi i samo vi ste ti koji morate skovati vaša vlastita krila da poletite u više dimenzije ovog svemira.

Ne možemo biti jasniji u ovome, i mi se jako nadamo da ćete svi vi koji čitate ove riječi savršeno to razumjeti, jer ovo je jedna od najvažnijih stvari za vas koju trebate razumjeti u ovom trenutku. Mi znamo koliko je važno uzašašće za vas a ono je važno također i za nas, jer to je jedan od razloga zašto smo mi ovdje. Mi smo ovdje kao vaši pastiri, vaši vodiči, vaši portiri, da tako kažemo, u višim područjima, i želimo učiniti sve što možemo kako bi vam pomogli da to učinite vrlo uspješno a mi ćemo nastaviti u našim nastojanjima u tom svjetlu.

Za one od vas koji sada počinju sumnjati da li ćete doista uzaći ove godine ili možda negdje poslije toga, kažemo vam da se ne odričete tako lako, nego radite na nedostatcima, ako hoćete, koje možete imati. Radite na onome što vi smatrate da vam nedostaje ili što posjedujete i što ćete morati očistiti sa sebe slično teškom sidru koje vas vuče na dole. Što je to što vi osjećate o sebi što ne pogoduje, što se ne slaže, nije partner za život u višim dimenzijama? Što vi to činite da osjećate da drugi u višim dimenzijama ne čine? Što je to što vi izlažete drugima da vi smatrate da nećete svjedočiti što drugi izlažu u višim dimenzijama? To je vjerojatno mjesto za početak, i mi želimo da pročitamo vaše komentare danas i shvatimo što vi mislite o sebi da osjećate da možete trebati da promijenite prije nego budete obdareni blagoslovom uzašašća.

To je vaš zadatak, i pitamo mnoge od vas koji žele da nam pomognu da ostave svoje komentare danas i podijele s nama svoja mišljenja o tome. Javite nam ako ste danas naučili nešto o uzašašću i njegovim svojstvima i njegovim zakonima koji upravljaju vašim putovanjem, ako jeste, i podijelite s nama ono što vi mislite da možete trebati da na tome radite, promijenite ili odbacite u sebi. Javite nam za koja područja u vašim životima ili u vašem ponašanju smatrate da se trebaju poboljšati kako bi omogućili sebi priliku uzašašća. To je sve što danas imamo za vas i mi, kao što uvijek činimo, unaprijed se radujemo čitanju vaših mišljenja ispod naše današnje poruke. Želimo vam prekrasan, predivan i blagoslovljen dan, dragi prijatelji.

Mi smo vaša obitelj i vaši prijatelji koji su našli ključeve za uzašašće koji su postojali u nama. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Preveo s engleskog: Fredi

1 komentar:

  1. Da, što još popraviti? Strah koji se povremeno javlja u meni, strah od ljudi sada?
    Ili možda moj najjači porok . nikotinski dim? Ili nekad lelujava vjera. Povremeni nedostatak snage i volje? Stajanje na mjestu kad planiram velike stvari u životu? Usamljenost?

    Ljubav i svjetlo svima!

    OdgovoriIzbriši

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda