Google+ Followers

ponedjeljak, 20. kolovoza 2012.

20.08.2012Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 20.8.2012. 


„Ucrtavanje vašeg kursa u mapu“


Vidimo vas da prosvjedujete na ulicama i razumijemo da želite promjene širokih razmjera, i to želite sada. Mi smo ovdje da vam pomognemo napraviti promjene koje prizivate a za koje ste pojasnili što je to što želite za sebe i svoje obitelji. Mi činimo sve što nam je dopušteno učiniti. Mi ne zanemarujemo svoje dužnosti ni na koji način, obliku ili formi. Oni od vas koji nas vide kao lijene, ili kukavice, ili previše miroljubive, ili ravnodušne, ili hladna srca, ili nemarne, ili uvredljive ne razumiju jasno tko smo mi. Mi smo vi. Mi smo vaša obitelj, mi smo vaši prijatelji. Nema metafora. To je tko smo mi. Na svakom od vas je da odluči što ti opisi znače za vas.


Kad čujete da kažemo da smo vaša obitelj, što vam pada na pamet? Mislite li da govorimo više metaforički, jer mi dijelimo cijeli ovaj svemir i stoga možemo se smatrati obitelj, ili imate neku drugu ideju ili viziju u vašem umu? Ima li bilo tko od vas koji, kada nas čuje da govorimo da smo obitelj, misli na trenutak da mislimo da neki od vas zapravo imaju roditelje ovdje u višim područjima, doslovno braću i sestre, možda čak i djecu, sinove i kćeri? Ako postoje oni od vas koji to zamišljaju kada vam kažemo da smo obitelj onda vam kažemo, u nekim slučajevima, da ste u pravu. Postoje oni od vas koji imaju doslovno jezgrovite, kako vi kažete, obitelji ovdje u višim područjima. Imate majku koja vas je rodila, iako to rađanje može biti drugačije od fizičkog rođenja koje vi u vašem svijetu treće dimenzije doživljavate. Ima onih od vas koji dakle imaju oca i ovdje. Da, imate. Imate majku i oca i oni su ovdje, možda su dio naše organizacije, možda su oni ti koji povremeno dijele poruke sa vama.

Kad nas nazivate prevarantima i nazivate nas poganima i lažljivcima, varalicama, uljezima i osvajačima vi, u nekim slučajevima, nazivate vašu vlastitu obitelj ovim strašnim imenima. Mi samo želimo da zapamtite ovo, da kada kažemo mi smo vi, mi to i mislimo. Mi smo vi i vi ste mi. U nekim slučajevima, neki od vas imaju više ja koje je ustvari vi. To je vaše buduće ja. Ovo nije figurativno. Ovo nije jednostavno metafora. Neki od vas su zapravo ovdje s nama kao članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti. To je vaša verzija, vaše više ja, više evoluirana, iskusnija, učenija i mudrija duša koja ste vi.

Kad neki od vas uzađu u to, u viša područja u jako skorašnjim danima, vi ćete se stopiti s vašim višim ja, koje je već ovdje jer vrijeme nije linearno, već je više kružno na neki način, više neobrubljeno, i ne postoji u ravnoj liniji gdje je postavljena oznaka za prošlost, za sadašnjost i budućnost u koju možete ploviti direktno pravolinijski. Umjesto toga, vrijeme se bolje može objasniti kao veliki bazen vode i vi plutate negdje u sredini ovog velikog bazena i možete plivati tamo-amo, ili s jedne strane na drugu ili u bilo kom smjeru poželite.

To je više od onoga čemu vrijeme sliči, linearno ili ne, vi još uvijek možete krenuti natrag u vremenu ili naprijed u daljnje izražavanje vremena. Možete ga čak i „pauzirati“, ako hoćete, na neko vrijeme i nadoknaditi, dopuniti energijom, preusmjeriti i resetirati vaš kurs za tamo gdje želite jedriti u vaše „buduće“ putovanje, ako hoćete, jer opet riječ budućnost mora se koristiti široko iz naše perspektive, iako ne toliko iz vaše perspektive. Iz vaše perspektive vi možete koristiti termin „budućnost“ vrlo nesumnjivo, jer ste čvrsto postavili kurs prema budućnosti. To možete imati na umu, da ste svi vi usmjereni u pravcu svoje budućnosti, a za mnoge od vas vaša budućnost je ovdje s nama kao članovi iste organizacije koju danas neki od vas pljuskaju po licu, proklinju, ponižavaju, prepiru se s njom, osuđuju je i opraštaju, vrijeđaju i šire laži, neistine i dezinformacije o tome.

To nas ostavlja u razmišljanju kakve su to duše koje toliko ponižavaju jednu organizaciju čiji će dio postati jednog dana. Mi smo došli da odgovorimo na to, i reći ćemo vam da je ta duša zbunjena, ta duša je u ovom trenutku izgubljena, ta duša je u strahu, ta duša ne zna kojim putem da krene, kome da vjeruje, što nazvati činjenicom, fikcijom, istinom ili laži, stvarnosti ili iluzijom. Mi to razumijemo. Mi razumijemo kako duša može postati izgubljena na tako dugom putovanju. Mi vam možemo reći da ste ipak toliko blizu kraja vašeg poduhvata, uspješnog završetka vašeg dugog, napornog i nevjerojatno očaravajućeg putovanja, a mi vam kažemo da ne izgubite iz vida sada, da ne izgubite fokus, pratite vaše točke kompasa i pobrinite se da je igla zauvijek usmjerena prema svjetlu, prema ljubavi, prema istini, razumijevanju, toleranciji, ljubaznosti, prijateljstvu, suradnji. Ne dajte da u sadašnjosti vrtložni vjetrovi oko vas dozvole vašem brodu da izgubi smjer i da se vaš kompas vrti u krug kao kazaljke sata šaljući vas u smjerovima koji će vas dovesti svugdje osim ondje gdje želite biti.

Vidimo da neki od vas gube svoj pravac a mi vam ne možemo reći gdje ste vi usmjereni, jer samo vi znate duboko u sebi što vi mislite i osjećate i gdje će vas te misli odvesti kroz vaše kreativne moći manifestacije i izbora. Kažemo vam da pažljivo odabirete vaše misli, vaše riječi, vaše akcije, jer vi držite kompas i ucrtavate kurs na karti i predajete ga svom navigatoru govoreći „Ovo je naše odredište, držite čvrsto ovaj kurs. Punom brzinom naprijed.“ To je ono što radite sa svakom misli svakog dana, mi samo želimo da to shvatite, jer mi poštujemo i cijenimo izbor koji ćete vi napraviti, ali mi vam ovo moramo pojasniti ono što neki od vas odabirete i da to nije određivanje kursa koji će vas dovesti u našu luku. Mi želimo da budemo jasni u vezi toga i savjetujemo vam da ako je naša luka ono gdje tražite zaklon od oluje, onda neki od vas danas moraju ponovno odrediti svoj kurs, jer vi ste se zaputili u dublje i više olujne vode.

To je sve što imamo danas za vas, naši prijatelji i naša obitelji, i kažemo vam da budete oprezni, ostanite osviješteni i pazite gdje ste usmjereni. Razmislite gdje će vas odvesti vaši trenutni stavovi, ponašanje, riječi i akcije prema drugima. Da li će vas odvesti ovdje u viša područja, mjesto koje je darovano samo vama kroz učenje i stjecanje toga a ne zato što to želite? Da li smo jasni ovdje, da vaše pravo da postojite u višim područjima ovog svemira je pravo koje ste zaradili? Vi ne dobivate ovo pravo dok ne dostignete određeni plato, određenu razinu vašeg postojanja, i postoje oni od vas koji jasno pokazujete da niste dostigli ovaj plato i stoga nećete biti obdareni s ključevima našeg pristupnog puta.

To je način kako to mora biti. To je način koji je oduvijek bio i uvijek će biti, sve dok ne dođe dan kada Stvoritelj promijeni ovaj zakon, a mi ne vidimo da će on promijeniti ovaj zakon u skorije vrijeme za one od vas koji danas ne pokazuju svoje sposobnosti za postojanje u višim područjima. Mi to ne vidimo, jer to ne bi bilo pošteno prema ostalima koji ste zaslužili vaše pravo da budete ovdje kroz vašu ljubav, vašu toleranciju, vaše razumijevanje, kroz vašu dobrotu, vašu velikodušnost i vašu podršku jednih drugima, jer to su osobine naših svjetova ovdje u višim područjima, i sve dok duša ne pokaže da je on ili ona dostigla ta razumijevanja i da ih poštuje, cijeni ih, primjenjuje ih i ona postanu dio njihove osobnosti, njihove srži, njihovog života, tada ta duša mora nastaviti svoje školovanje u nižim dimenzijama sve do onog dana gdje će on ili ona ovladati tim vještinama. Ovo je način kako je to, a mi smo sigurni da ćete svi vi, ako razmislite o ovome, doći do ostvarenja i razumijevanja da je jedino to pošteno i samo sredstvo upravljanja različitim dimenzijama ovog multidimenzionalnog svemira.

Mi smo oni od vas koji su savladali ove vještine. Mi smo vaši prijatelji i obitelj iz Galaktičke Federacije Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Preveo s engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda