Google+ Followers

četvrtak, 2. kolovoza 2012.

02.08.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 02.8.2012.


 „Valobran Bermudskog trokuta“


Jedan od zadataka zbog kojih smo došli ovdje da vam ga pomognemo ostvariti je izgradnja mostova između sebe, kako vidite sebe, kako postupate sa sobom, kako postupate sa svim drugima i kako možete prevladati godine odvojenosti kroz rat i ekonomsko natjecanje. Mi smo došli ovdje kao graditelji mostova, da vam pomognemo da prevladate ono što je za vas bilo veliko razdvajanje, frustracija, pa čak i ljutnja i neprijateljstvo jednih protiv drugihjer ste se borili za opstanak ovdje u vrlo konkurentnom okruženju. Jedan od razloga zašto vas tako snažno potičemo da učinite ono što najbolje možete kako bi se bolje slagali jedni s drugima kroz vaše društvene mreže je zato što je vaš Internet jedan od alata koje mi koristimo da izgradimo te mostove. Ljudi s kojima komunicirate, bez obzira u kom svijetu oni žive, su predstavnici naroda s kojima ste imali poteškoća biti zajedno s njima u prošlosti, ne samo ovdje na vašem planetu, već i na drugim mjestima diljem ovog svemira.


Kad govorimo o izgradnji mostova govorimo o povezivanju ne samo ljudi, već svjetova i galaksija u ovom sve ekspanzivnijem svemiru koji svi mi zajedno dijelimo. Što vi činite danas i kako se odnosite jedni prema drugima i međusobno se slažete imat će trajne posljedice kroz mnoge eone koji dolaze, kao što je izgradnja veza i povezivanje s tim predstavnicima iz drugih svjetova od kojih su neki saveznici, prijatelji, i koji imaju partnerstva u mnogim pothvatima, iako neki od onih s kojima se povezujete kroz vaše online krugove su predstavnici iz svjetova s kojima vaši domaći svjetovi ne mogu imati vrlo korisno ili prijateljsko partnerstvo, jer su neki od tih svjetova ratovali jedni s drugima i imaju dugogodišnje nesuglasice koje su bile, do sada, njima teške za prevladati da bi počeli mnogo mirnije, prijateljski, kooperativnije i produktivnije raditi zajedno i ojačati svoje veze.

Kad se nađete možda u trenutku slabosti i frustracije i odlučite uvrijediti drugoga ili dopustite sebi da padnete u prepucavanje s drugim kroz vaše online zajednice, vi činite mnogo više od nepoštivanja nekoga, vi ne poštujete predstavnike koji su ambasadori tih svjetova. Vi pomažete uništavanje mostova koji su bili pažljivo i studiozno izgrađeni dugotrajnim naporima mnogih. To je kao da podižete teški kovački čekić i snažno udarate po blokovima koji su tako savršeno spojeni. Razumijete li to? Shvaćate li kavo uništenje radite svaki dan kad se odlučite da postupate s drugima loše, s nepoštovanjem, uvredljivo, podlo, drsko, neljubazno i nepraštajući? Opet vam kažemo, svima vama, učinite što najbolje možete da se ponašate što je moguće bolje. Pronađite način da budete što pristojniji koliko možete čak i ako drugi pokazuju nepoštivanje prema vama. Molimo vas da nam pomognete da i dalje gradite ove prekrasne mostove, a ne da ih pomažete uništavati, jer to su mostovi kojima ćemo hodati u prijateljstvu i radnim partnerstvima s drugima kroz mnoge eone vremena koji će doći u ovom svemiru.

Hvala vam na suradnji u ovom predmetu. Kad sve bude rečeno i učinjeno , a naša misija ovdje na Zemlji dostigne svoj vrhunac, svi vi ćete od tog trenutka imati bolje razumijevanje o tome odakle ste svi vi došli, vašu zajedničku povijest, i zašto je vaš rad ovdje, koji uključuje kako se odnosite jedni prema drugima i kako postupate jedni prema drugima, toliko od vitalne važnosti i žila kucavica ovog živog i dišućeg svemira.

Danas bi željeli da počnemo mnogo dublje govoriti o projektu za izgradnju valobrana na obalama određenih područja oko vašeg planeta. Mnogi su pitali gdje će biti izgrađene te zaštitne barijere, a mi bi željeli da vam odgovorimo u ovom trenutku rekavši da ćemo izgraditi te barijere u mnogim područjima, počevši od države Florida u Sjedinjenim Američkim Državama. To je pogodno mjesto za početak, jer je to područje za koje mi smatramo da će sigurno doći do podizanja razine mora, jer su tamo geofizičke abnormalnosti ove obale koja će biti popravljena, na neki način, obnovljena, jer se vaš planet liječi od njegovih rana treće dimenzije. To je jedno područje gdje bilo mnogo konfuzije i misterija u vašoj sasvim nedavnoj povijesti idući unatrag preko stotinu ili više godina. Ovdje u ovom području mnogi zrakoplovi, brodovi i životi su bili izgubljeni u onom što vi zovete kao Bermudski trokut.

Ovdje na ovom području se događa najveće pomicanje tla na dnu oceana, a ta pomicanja tla su razlog da su mnogi zrakoplovi i brodovi potopljeni koji su naizgled nestali. Oni nisu uistinu nestali, već su ustvari tako sahranjeni i bili premješteni na druge lokacije pomicanjem morskog dna na druge lokacije, mnoge vrlo daleko od mjesta gdje su ova vozila izvorno potonula. To je jedan od razloga zašto su ove misterije preživjele toliko dugo, jer mnoštvo olupina iz ovih morskih nesreća je bilo premješteno. To morsko dno u ovom području je problem, jer duboko ispod njega su tektonske ploče koje su vrlo nestabilne u ovom području. Ove tektonske ploče su jedan od najvećih geofizičkih problema na vašem planetu. Ove se tektonske ploče moraju razmjestiti, ponovno stabilizirati i vratiti u neka područja jedna do druge. To je najveći pothvat, a ovaj pothvat će uzrokovati poremećaje u njemu i vodama ovih specifičnih područja.

To nije tako teško zamisliti, zar ne dragi? Je li previše teško zamisliti da je to područje, koje mnogi od vas znate tako dobro kao područje mnogih nesreća, katastrofa i velikih misterija, područje gdje se nešto događa? Mi smo vam u ovom trenutku objasnili samo jednu od stvari koje se događaju u ovom području, budući da postoji još nešto što se događa o čemu ćemo razgovarati s vama nešto kasnijeg datuma, jer za sada je izvan područja onoga o čemu danas diskutiramo sa vama. Ono o čemu danas razgovaramo s vama je da ovo područje vašeg planeta ima to što ćemo nazvati „greškom“ morskog dna, gdje se to dno pomjera i nemilosrdno kliže s vremena na vrijeme, što uzrokuje velike smetnje, ne samo na morskom dnu, već i na okolne vode. Kad se te vode uznemire tako iznenada i tako jako, možete zamisliti zašto postoji toliko mnogo brodova koji su potonuli u ovom području, mnogi bez da su imali vremena da pošalju signal za opasnost.

Ti zapisi su dobro sačuvani i može ih proučiti svatko u vašem svijetu. Kad se pogleda na ove zapise jednom će se naći abnormalnosti, ako hoćete, u pomorskim nesrećama u ovom području, i da su mnogi od članova posade tih brodova imali malo ili nimalo vremena da pošalju signal za uzbunjivanje. To bi trebalo prilično jasno pokazati da sve što se u tim vodama oceana događa, događa se iznenada. Nije oluja zahvatila ove brodove, već je bilo nešto sasvim drugo, a to nešto drugo jebilo uzburkano more uzrokovano velikim pokretima na morskom dnu koji počinju kada se nestabilne tektonske ploče počinju iznenada premještati i pomicati na velike udaljenosti u relativno kratkom razdoblju.

Ono što mi želimo učiniti i smatramo da je jako potrebno da izgradimo prilično veliki valobran u ovom području, dajući zaštitu ovom području u slučaju kada počinje prilagođavanje ovih tektonskih ploča i morskog dna iznad njih izazivajući veliki poremećaj u vodama, a ta voda će se+ uzburkati i usmjeriti na nezaštićene obale ovog dijela vašeg svijeta. Shvaćate li ovo, dragi? Jesmo li bili jasni o tome? To je razlog zašto ćemo početi naš projekt valobrana sa vama u ovom području, jer mi smatramo da će se u ovom području dogoditi mnogo više svjedočenja o udarima mora od bilo kog drugog područja. Međutim, mi smatramo da će valobrani koje ćemo izgraditi sa vama biti prikladna i odgovarajuća zaštita tog područja. Osjećamo da će ovo objašnjenje smiriti barem neke od umova u vašem svijetu koji su trenutno čvrsto ukorijenjeni u nevjerici i nepovjerenju o našim prethodnim raspravama s vama o ovoj temi.

Molimo vas da provedete vaš dan imajući na umu dok komunicirate s drugima bilo tko oni mogu biti, odakle god bi oni mogli doći i koga oni mogu predstavljati, jer na kraju možete biti vrlo ugodno iznenađeni kad doznate s kim ste se bili sprijateljili, a nažalost u nekim slučajevima, vi ćete doznati koga ste bili maltretirali, jer postoje mnoga iznenađenja koja vas očekuju , dragi, a doznavanje pravog identiteta vas, vaših prijatelja i svih onih s kojima ste komunicirali kroz vaše online zajednice je samo jedan od mnogih prekrasnih i nevjerojatnih iznenađenja koja vas očekuju. Mi smo jedno od iznenađenja koje vas očekuje, jer mnogi od vas će biti prilično iznenađeni kad otkriju tko mi doista jesmo.

Mi smo vaši prijatelji i vaše obitelji iz Galaktičke Federacije Svjetlosti, i nadamo se da volite iznenađenja.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda