srijeda, 29. kolovoza 2012.

29.08.2012




Poruka Zapovjedništva Ashtar 29.8.2012.




 „Dizanje sidra za uzašašće“ 

Šaputanje vašeg novog svijeta počinje padati u uši onih vaših ljudi koji žele čuti o ovim promjenama. Mi, Zapovjedništvo Ashtar, vidimo kako se ove promjene odvijaju i vidimo iskrene napore mnogih od vas koji su odabrali da stave na stranu ono što su za mnoge bile doživotne potrage, hobiji, interesi, ljubavi i načini koje ste koristili da ispunite svoje vrijeme i prođete kroz još jedan dugi radni tjedan i težak posao koji je za mnoge od vas veliki dio vašeg života. To će se sada promijeniti.

Mijenjajući vaš naporan rad i trud su novi načini da provedete svoje vrijeme, da ispunite svoje dane, ispunite svoje umove i ispunite svoja srca, jer sada je toliko više pozitivnih stvari koje mnogi od vas možete napraviti sa vašim vremenom. Mi smo pokušali na naše načine da vas odvedemo što je moguće dalje od tih ograničavajućih, neproduktivnih i nezahvalnih odvlačenja pažnje. To je sve što mi, iz naše perspektive, možemo učiniti. Mi ne možemo prisiliti bilo koga od vas da radi ono što niste odlučili da radite, a mi nikad ne bi pokušali prisiliti nekoga ili bezrazložno uvjeriti ili utjecati na bilo koga na bilo koji način, to mi ne bi nikad učinili. Ono što činimo je da opisujemo načine na koje sada možete bolje koristiti ovo kratko dodijeljeno vrijeme koje su mnogi od vas ostavili u ovom svijetu nižih dimenzija. 


Mnoge od vas ćemo promovirati, uzdizati, penjati, ako hoćete, do višeg stanja bića, do višeg platoa, višeg područja gdje ćete imati toliko više izbora da ispunite vaše dane s daleko ugodnijim, zabavnijim, uzbudljivijim, korisnijim i uspješnijim pothvatima nego ograničeni izbor vaših izbora ovdje u vašem svijetu u ovom trenutku. Mi bismo željeli da vidimo više vas da odbirete više konstruktivne načine da prodajete vaše vrijeme, jer mnogi od vas jednostavno prodajete svoje vrijeme za neproduktivan i neisplativi trud i za ono što mi nazivamo kao timewasters (uništavači vremena, op.p.), jer postoji toliko mnogo stvari koje vidimo da mnogi od vas rade da se ne mogu opisati u bilo kom boljem izrazu nego da se kaže da se uništava ono što je tako vrijedna imovina, toliko vrijedan artikl za vas, kao što je vrijeme. 

Vrijeme se može promatrati na nekoliko važnih načina, a jedan od tih načina je da ga vidite kao da vas zarobljava, kao da vlada s vašim danom, a drugi je da vidite kao dragocjeni artikl, jer je na mnoge načine kao što je vrijeme koje vam omogućuje da spoznate sebe, vaše putovanje i vaš rast puno jasnije. Koristeći vrijeme na ovaj konstruktivni način bilo bi mnogo mudrije i razboritije za vas, ne samo za neke od vas, a samo je nekolicina vas koje mi vidimo da koristite svoje vrijeme u njegovim najvećim prednostima i potencijalu. Ono što vam mi savjetujemo je da isplanirate svoje vrijeme kao da ste na cross-country putovanju i vi mjerite svoje vrijeme i kilometražu goriva za vaše automobile da vas dovedu iz točke A do točke B. Zapišite koliko slobodnog vremena imate osim vremena za rad ili brigu za kuću, za brigu o vašoj djeci ili odlazak u trgovinu za nabavku vaših namirnica. Osim toga možemo vam reći da ono malo ili koliko vremena je preostalo je vaša dragocjena trgovina vremena, vaša dragocjena roba koju morate čuvati i koristiti što mudrije možete i što strože možete. 

Želimo da napišete koliko vremena imate i koju vrstu posla možete raditi za svjetlo i za sebe i tom predviđenom vremenu. Tada bismo željeli da oduzmete koliko vremena bi bilo izgubljeno ako biste oduzeli mnoge sate ovog predviđenog vremena za gledanje televizije ili samo sjedeći ili samo čitajući knjige, jer u to vrijeme nema vremena za te jednostavne užitke. Za vas je sada vrijeme da budete vrijedni, a mi mislimo jako vrijedni. Mnogi od vas su ostavili do konačnog odbrojavanja vremena da završe svoje unutarnje i vanjske poslove. To nikada nije bio mudar plan, ali mnogi od vas ste odabrali da se probudite u jako kasnim fazama i dovršite posao koji morate završiti kako bi uspješno uzašli u prvom ili drugom valu onih koji uzlaze. To je bio vaš izbor, i mi vam dozvoljavamo da napravite taj izbor, jer vi trebate napraviti taj izbor, i kao što smo rekli, mi poštujemo, cijenimo i slušamo odluke svakog od vas koje ćete ili ste već napravili.

Uzimajući to u obzir, znali ste da na kraju ovog tekućeg ciklusa vašeg inkarniranog putovanja trebali biste biti vrlo zauzeti i u velikom poslu, ali to je kako ste vi željeli, jer tako ste osjećali da možete učiniti više. Vi ste smatrali umjesto da prodajete neko vaše vrijeme kako bi radili na vašem unutarnjem i vanjskom radu tijekom dugog razdoblja, recimo nekoliko godina ili čak desetljeća, vi ste osjetili da bi radije koristili sve to vrijeme da doživite vaš trodimenzionalni svijet i sve ono što je on imao da pruži, i smatrali ste da bi smanjili sve te aktivnosti na samom kraju, recimo posljednju godinu ili dvije, a zatim se fokusirali i fokusirali samo na rad koji je potrebno obaviti i rad za koji ste se dogovorili da ćete obaviti za nas, vaše suigrače iz Zapovjedništva Ashtar i drugih galaktičkih zapovjedništva čiji možete biti predstavnik. Mislili ste da bi nabubali, kako vi to kažete, baš kao kada ste učili sve u jednu noć za vrlo opširan i važan završni ispit slijedećeg jutra. Dobro, vaš ispit nije doslovno sutra ujutro, ali neće biti baš puno sutra ujutro ostavljenih za bilo kog od vas. Vrijeme je za bubanje, a mi mislimo zaozbiljno bubanje. 

Shvaćate li sada ozbiljnost i hitnost situacije? Već je gotovo rujan, i kao što mnogi od vas zapažaju, vaši dani sada lete. Rujan, listopad, studeni a onda prosinac, vrijeme koje vrlo dobro može biti razdoblje da mnogi od vas dožive sve zbog čega ste došli ovdje da doživite, a to je vaše uzašašće u viša područja. Mi ne dajemo nikakva obećanja da će to biti mjesec u kom će se to dogoditi vama, mi želimo da u tome budemo apsolutno jasni koliko možemo tako da opet ne bude nitko od vas koji vjeruje da smo vam krivo dali obećanje i da ga nismo održali. To je samo obećanje koje možete dati sebi, jer mi ne znamo kada ćete vi podići vaše vibracije dovoljno visoko da odgovaraju frekvencijama viših područja omogućujući vam „plug into“ („uključenje u“) njih. 

Shvaćate li ovo? Da li shvaćate da je ovo ono što čekate, a pod „čekate“ mi ne mislimo da vi to trebate „čekati“ ovo, jer vi trebate raditi za to, težiti ka tome, usmjeriti se ka tome svakog trenutka i svakog dana, jer to je vaše polugodište bubanja, vaše razdoblje učenja. Vi trebate raditi na sebi da podignete svoju vibraciju i raditi na svijetu oko vas da podignete njegovu vibraciju. Jesmo li bili jasni ovdje, da vi ne čekate datum niti ne čekate nas da vas uzmemo za ruke i da vas podignemo ili spustimo se s neba i pokupimo vas u naš svemirski brod? Nadamo se da svatko od vas koji danas čita ove riječi u potpunosti razumije to, i mi vas molimo da ako vidite da drugi jasno pokazuju da oni ne razumiju to, tada vas molimo da im to objasnite, i možete im reći da ova informacija dolazi ravno iz viših ureda Zapovjedništva Ashtar, to nisu razmišljanja ili mišljenja koja dolaze od nekoga tko može ili ne može znati svoj posao. To dolazi od nas iz viših područja koji smo već doživjeli uzašašće, u nekim slučajevima mnogo puta, jer postoje mnoge dimenzije našeg multidimenzionalnog svemira, a mi vam kažemo da na temelju našeg dozrelog iskustva vi ne čekate datum i vi ne čekate bilo kakve vanjske utjecaje da vam pomognu. Vi samo čekate na sebe, i ponovo „čekati“ nije ono što trebate raditi, rad je ono što bi trebalo raditi. 

Mi vidimo da mnogi od vas rade upravo to. Mi vidimo mnoge od vas koji rade jako marljivo na svom unutarnjem radu, kao i na vanjskom radu. Da bude jasno; vaš unutarnji rad je rad na sebi, radeći na stvarima za koje osjećate da su niži dimenzionalni aspekti vas, aspekti vas koji neće odgovarati višim vibracijskim aspektima vas, kako bi vam omogućilo ili da se spojite u svoje više ja ili da uzađete u viša područja bez spajanja sa vašim višim ja, ili jedan od tih putova za vas je da se oslobodite sve vaše prtljage, da dignete vaša sidra koja vas pritežu.

Koja su neka od tih sidra? Mi vam kažemo da postoje opći znakovi koji nekima od vas pokazuju kao nedozvoljena uporaba droga, prejedanje, predugo spavanje, način na koji se odnosite prema drugima i prema sebi, način na koji govorite drugima, nikakvo donošenje odluka koje ne koristi nikome uključujući vas. To su neki od općih područja za koja smatramo da mnogi od vas učestvujete, jer opet, vi nemate godine da čekate dvanaest stupanjske programe i vi nemate godine da izniknete iz nekih od ovih nedostataka u sebi. Vi imate mjesece i to samo nekoliko, a da li vi stvarno želite čekati do kraja ove godine da počnete čišćenje ove teške prtljage sa vašeg broda? Kažemo vam da je najbolje da počnete, ako već niste počeli, u ovom trenutku čim pročitate ovu današnju poruku.

Uzmite olovku, uzmite papir i napravite inventar u područjima sebe za koja osjećate da su pogodna za život u višim dimenzijama, a koja područja nisu. Nakon završetka ovog popisa, radite svaki dan da bi mogli precrtati jedno područje na ovom popisu koje nije pogodno za život u višim dimenzijama. Trebali bi imati sve njih precrtane prije kulminacije ovog velikog pomaka u dimenzionalnu svijest i smisliti da možete, i opet kažemo „možete“ jer je sve na vama, učiniti sebi dostupnim i mogućim u mjesecu prosincu na kraju ove godine. To bi se moglo dogoditi mnogima od vas nakon toga, želimo da to shvatite, ali ne želimo da kažete „Oh dobro, onda imam puno više vremena i ja ću to raskomadati i opustiti se više dana.“ Mi sigurno to ne želimo vidjeti, a to je razlog zašto smo vam rekli da prosinac ove godine može biti, recimo, vremenski period kada će prvi brodovi isploviti. 

To je sve što imamo za vas danas, i želimo svima vama najveći uspjeh u vašim naporima i vašim nastojanjima da se sami riješite sve vaše prtljage nižih dimenzija, bez obzira kakva to prtljaga može biti, i pogledat ćemo opet vaše današnje komentare kako bi saznali više o tome koja je ta prtljaga. Ako budemo imali bilo kakve savjete ili odgovore za vas, mi ćemo ih podijeliti sa vama u narednim komunikacijama. 

Mi volimo sve vas. Mi smo vaši prijatelji i vaša obitelj iz Zapovjedništva Ashtar. 

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.


Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda