Google+ Followers

subota, 1. rujna 2012.

01.09.2012Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 01.9.2012.


 „Vrijeme je za čišćenje korova u našem vrtu“

Udruživanje kolektivnih misli je način na koji mi komuniciramo s našim kanalom i sa svim onima kojima šaljemo naše poruke na ovaj način. Mi primjenjujemo ovu metodu, jer to je najefikasnije sredstvo da prenesemo naše poruke onima iz vašeg svijeta. Pokušajte razmišljati o tome kao o protoku električne energije, i što ovo više raste u snazi, tim jači je signal koji dostiže željeno odredište, u ovom slučaju našeg kanala Grega. Mi komuniciramo na ovaj način, jer to je najefikasnije sredstvo komunikacije. Postoje i druge metode komunikacije, a to je samo jedna od njih, jer mi također komuniciramo jedni s drugima u višim područjima putem tehnoloških sredstava, a telepatija nije jedini način komunikacije.

Kad oni od vas koji će putovati u viša područja to učine u danima koji slijede i ne u tako dalekoj budućnosti, pokazat ćemo vam naše tehnike komunikacije, i svi koji budete na ovom putovanju naučit ćete koristiti sve alate i tehnologije koje mi koristimo. Tu će za vas biti mnogo procesa učenja, a sredstva koja smo odabrali za komunikaciju su samo jedno područje od mnogih područja gdje ćete dobiti instrukcije. Napravimo kratak pregled ovih tehnologija o kojima ćete učiti koristiti nakon što napustite vašu trenutnu stvarnost i počnete svježi početak. 


Mi volimo koristiti alate i tehnologije za otprilike sve što mi radimo ovdje. Mi ne marimo za ručni rad, i mi ne trošimo puno vremena, ako ikako, radeći s našim rukama kad se alati i tehnologije mogu koristiti umjesto toga. To ne znači da mi ne učestvujemo u umjetnostima i obrtima te prirode gdje od Boga dane ruke se koriste kao alati, takoreći, slikati i oblikovati ili svirati glazbene instrumente. Svakako ono što radimo ne znači da se može reći da koristimo alate i tehnologije kako bi zamijenili naše ruke u nekim slučajevima. Ono o čemu mi govorimo je primjena alata i tehnologija da zamijenimo poslove, težak rad i manualni rad koji bića iz viših dimenzija ne bi željela da rade, poslove koji bi se morali svejedno napraviti. Tako smo mi osmislili za nas veliki niz alata koji obavljaju te poslove za nas. 

To ne znači da su ovi alati s automatskim upravljanjem, jer u mnogim slučajevima ti alati moraju biti sa svjesnom strukturom, kao što si misli bića ili kolektiva bića. Gledajući na to iz vaše perspektive, rekli bismo ovaj pristup će biti srodan vašim mislima koje manifestiraju vašu stvarnost, ali ovdje naše misli mogu manifestirati i rukovati određenim alatima koji se mogu koristiti za rukovanje predmetima, za podizanje predmeta, za premještanje predmeta, za promjenu veličine, preoblikovanje i ponovno oblikovanje predmeta, bojanje predmeta, promjenu težine predmeta. Da, naše misli se mogu koristiti kao ti alati za izvršenje tih zadataka. Da li vam to oslikava jasniju sliku o tome što mi mislimo kada kažemo naša svijest ili kolektivna svijest može se koristiti kao alat za promjenu vaše stvarnosti? 

Mi smatramo da je ova točka dovoljno jasna, a mi ćemo nastaviti dalje i govoriti o tome kako se naša kolektivna svijest može koristiti za putovanje kroz prostor, pa čak i kroz ono što vi smatrate i percipirate kao vrijeme. Naša kolektivna svijest, pa čak i pojedina struktura svijesti, može biti korištena kao uređaj koji omogućava putovanje. To se može koristiti na taj način fokusiranjem na koordinate, poziciju u prostoru pa čak i na vrijeme. Fokusiranjem na ovu točku stvarnosti mi tada možemo promijeniti frekvenciju u točki A ili točki B na karti. Mi tada možemo pomaknuti našu „perspektivu“, ako hoćete, i umjesto putovanja od točke A do točke B mi se samo pojavimo na recimo točki B, kada je prethodna naša stvarnost bila da smo bili pozicionirani na točku A. Da li razumijete ovaj koncept dragi, da mi uopće ne moramo nužno putovati kroz prostor u našoj letjelici? Mnogi od vas ste pokazali da razumijete taj koncept, a mi smo došli na vaše komentare koji sugeriraju da su sredstva u kojima smo putovali ovdje u našim letjelicama trenutno nepotrebna. To je točno do određenog stupnja, ali vam kažemo da je daleko zgodnije i lakše za nas da se sakupi u velikoj strukturi koja je izgrađena, čak i ako je izgrađena kroz pojedinačnu ili kolektivnu svijest, i putujemo kroz prostor na ovaj način, umjesto kroz pomicanje perspektive naše svijesti. 

Nadamo se da to shvaćate i kažemo vam da nije jako složeno da bi razumjeli pa čak i svladali ovu tehniku, kao što se primjenjuje na sve, sve zahtjeva krivulju učenja, razdoblje učenja, gdje se učenje i praksa moraju provesti prije nego što ove tehnike budu savladane u dovoljnoj mjeri da se dozvoli bićima da ih koriste. Mi ćemo vam osigurati obuku u ovome, kao i za mnoga druga područja za one od vas koji su na ovom izletu po prvi put. Nećete biti ostavljeni sami sebi da pokušavate odgonetnuti kako učiniti bilo što, jer na taj način se mogu dogoditi pogreške pa čak i ozljede, iako ozljede ovdje mogu biti dovoljno izliječene. 

Ozljede mogu i dešavaju se s vremena na vrijeme čak i ovdje u višim područjima. Sve se može smatrati savršenstvom u višim područjima, ali vam kažemo da to ne znači da život u višim dimenzijama nije bez ozljeda a katkada i modrica. Bio bi prilično dosadan i sumoran život ako tu ne bi bilo izazova ili prepreka za prevladati. Tu su svakako prepreke i izazovi za prevladati. Iz naše perspektive ima ih prilično, a jedan od tih izazova je rušenje barijera koje razdvajaju naše postojanje od vašeg. To je naš najveći izazov u ovom trenutku, i mi činimo velike napore i radnu snagu da prevladamo ove izazove. To se ne prevladava jednostavnim pucketanjem prstiju ili izdavanjem naredbe kao što mnogi od vas vjeruju.  

Postoje neki od vas koji izražavaju svoja mišljenja, a opet mi poštujemo i cijenimo sva vaša mišljenja, koji vjeruju da mi namjerno igramo igru čekanja sa vama, da mi možemo završiti sve ovo odmah sada ako se odlučimo. To u najmanju ruku nije istina. Mi, kao i vi, moramo raditi zajedno da nađemo pogodna rješenja za izazove pred nama, i dok se ta pogodna rješenja ne pronađu i uvedu u igru mi ne možemo započeti naše ponovno ujedinjenje. Ovo je plan i ovo je jednostavno i ovo je istina, iako postoje oni koji neće prihvatiti da je ovo istina, to je istina. Mi ne možemo započeti naše ponovno ujedinjenje sa vama u ovom trenutku, jer još uvijek postoje prepreke za prevladati. 

Jedna od tih prepreka je prisutnost u vašem svijetu onih koje mnogi od nas percipiraju kao zločinačka smutnja. Oni su još uvijek sila na koju treba računati, pa čak u nekim slučajevima poštovati, ali ne na način na koji obično koristite riječ poštovanje. Mi ih ne poštujemo zbog načina na koji oni tretiraju ljude sa Zemlje ili čak način na koji oni tretiraju jedni druge. To nije ono što mislimo kada kažemo da ih poštujemo. Mi ih poštujemo jer su postali težak protivnik u ovoj igri, u ovoj bitci svjetla naspram mraka. Oni nisu lak cilj, kako vi kažete, da bi bili srušeni. Veliki trud i planiranje se mora primijeniti da ih svučemo s njihovog imperija koji su izgradili kroz mnogo stoljeća. 

Oni nisu „ Johnny-come-lately“ na sceni. Oni manipuliraju sa vama, ljudima sa Zemlje, i izgradili su imperij dok su vam gulili vaše bogatstvo, vaše zdravlje, vašu snagu, vaš suverenitet, vašu slobodu, vašu volju pa čak i vašu inteligenciju tijekom mnogo stoljeća. To je dijaboličan plan koji ide unatrag sada, reći ćemo, tisuće godina, idući unatrag dosta izvan dana faraona Egipta. To traje još od Lemurije, kontinenta kog neki od vas mogu biti svjesni, ali najveći dio ljudske kolektivne svijesti nije svjestan toga ili da je sestra kontinenta Atlantide. 

Postoje mnogi na vašem svijetu koji vjeruju da je Atlantida samo plod mašte, nečije imaginacije, bilo da ta imaginacija pripada vašem grčkom piscu, filozofu i povjesničaru Platonu, ili nekom drugom prije njega. To nije slučaj, jer Atlantida i Lemurija su bili vrlo stvarni kontinenti na vašem planetu s vrlo dugom, zamršenom i dramatičnoj povijesti. Događaji u povijesti ovih dvaju odvojenih zemalja bili su ratovi i katastrofe koje su vodile ka uništenju oba dva kontinenta, možemo ih zvati za sada nacije, jer su imali vlade i imali su vojske i imali su građanstvo, tako da ćemo se odnositi na njih kao nacije-države. 

Ove dvije odvojena nacije-države ratovale su međusobno, ne desetljećima ili stoljećima, već eonima, koji su tisuće godina vremena. S obzirom na ono što čak i kratak i mali rat može imati za posljedicu u vašem svijetu, zamislite kakav može biti razarajući rat koji traje tisuće godina. To je ono što se dogodilo tim zemljama koje su nekad bile slobodne, prosperitetne, vrijedne i napredne civilizacije. One su odabrale da unište sebe umjesto da rade na njihovim mnogim razlikama. Vidite li problem koji može i nastati će kada bića ne rade u miru, prijateljski, pošteno, adekvatno, pravovremeno i pravedno na razlikama među njima kao zrela i mudra duhovna bića? 

Ova razaranja koja su se dogodila bila su toliko velika, da je mnogo truda uloženo s naše strane da ublažimo tu štetu koja se protezala izvan njihovih kontinenata i izvan njihovog vremenskog razdoblja kada su oni postojali. Štete prouzročene ovim ratovanjem između tih dviju nacija-država je šteta koja se infiltrirala u vaše današnje moderno društvo. Postoje problemi, teškoće i izazovi u vašem svijetu danas koji se moraju savladati zbog tih izazova i teškoća nakon što ih se nije uspjelo prevladati unazad tisuće godina u zemljama Lemuriji i Atlantidi. Shvaćate li što mi objašnjavamo vama ovdje? Mi vam objašnjavamo da zbog karmičkih ostataka, zbog neuspjeha tih dviju zemalja da rade zajedno i postignu miroljubive sporazume između njih, vama je ostavljeno da nosite prtljagu, ako kažete, vama je ostavljeno da skupljate komade, da preuredite i obnovite ono što je bilo uništeno od ta dva naroda iz vaše daleke prošlosti. 

Ovaj događaj je bio stotine tisuća godina u vašoj prošlosti. Ne desetine tisuća, već prije tisuće tisuća godina u vašoj prošlosti i još uvijek danas vi ste ovdje i vi se morate iskupiti za ono što se dogodilo tada. Vaš zadatak danas je da obnovite iz pepela tih dviju nacija-država i stvorite za sebe jedan svijet, jedno upravno tijelo, jedan narod, a ne na stotine razbacanih komada, ne toliko različitih nacija i jezika, zakona i propisa, već jedan, samo jedan. To je vaš zadatak, vaš posao, vaša misija ovdje, da izgradite za sebe globalno društvo temeljeno na jedinstvu i toleranciji, razumijevanju i ljubavi, suradnji i prijateljstvu, na povjerenju i odlučnosti da ćete doći do prijateljskih i miroljubivih sporazuma jednih s drugima, kada svaka i sve razlike u perspektivi, mišljenja, stajališta ili filozofije predstavljaju sebe. To je vaš zadatak; to je naša zajednička misija ovdje. 

Kao dio ove misije, oni koji ne žele sudjelovati u ovom velikom poduhvatu za ujedinjenje naroda vašeg svijeta u slobodi i suverenitetu, u blagostanju i zdravlju, u sigurnosti i znanju, u ljubavi i povjerenju imaju se ukloniti, jer mi ne možemo imati curenja na vašem brodu, jer vaš brod može i hoće potonuti baš kao što su kontinenti Atlantida i Lemurija potonuli u dubinu pjenušavih valova njihovih oceana. To je izazov pred nama, to je naša misija, a kao dio te misije mi moramo ukloniti ta bića iz vašeg svijeta, jer oni ne pomažu toj misiji. Oni ne žele sudjelovati u toj misiji i oni rade sve što mogu, kuju zavjere i spletkare svaki dan da osujete našu misiju, da je sabotiraju, i oni će nastaviti činiti sve što je u njihovoj moći, a oni imaju veliku moć, ne budite prevareni time što izgleda mirno razdoblje ili mirno razdoblje u vašoj povijesti. Oni će, jer oni smatraju da moraju, stvoriti kaos. Kaos je njihov alat koji oni koriste. To je njihov saveznik, to je njihovo tajno oružje, iako oni to ne drže u velikoj tajnosti. Kaos je ime njihove igre. Kaos, konfuzija, nasilje, podjele, strah,nepovjerenje i sumnja su neki od alata u njihovom arsenalu koji koriste svakodnevno. 

Oni šire laži i dezinformacije kroz njihove propagandne poslovnice i njihove muškarce i žene koji rade u tim „uredima“, ako hoćete. Vidite, ti muškarci i žene su plaćeni ponekad relativno velikom količinom novca da rade taj prljavi posao za njih. Oni koriste medije i Internet da šire njihove laži i njihove obmane u nastojanju da vas drže odvojenima i podijeljenima, u konfuziji i u strahu i u trajnom stanju nepovjerenja, sumnje, pa čak i paranoje. To je na vama, ljudima planeta Zemlje, da prepoznate te pokušaje da vas drže podijeljenima, da vas drže da živite u strahu. Mi vam ne možemo stalno izdavati biltene i upozorenja svaki put kad postanemo svjesni jednog od njihovih brojnih dnevnih pokušaja da usade strah i podjele ljude, jer to je na vama, voljeni. Kao što smo rekli, mi smo ovdje da pomognemo, ali mi nismo ovdje da radimo vaš posao. To je na vama, ljudima ovog svijeta, da učinite sve što možete učiniti kako bi srušili ove zidove koji su danas i kroz mnoge eone vaše prošlosti radili da vas razdvoje. 

Mi ćemo vas savjetovati da postoje pokušaji od smutnje da infiltriraju vaša mirna društva i vaše online zajednice, i mi smo podijelili sa vama naše nalaze da smutnja i njeni plaćeni podanici su infiltrirali vaše online svjetloradničke, duhovne, vanzemaljske, i sve druge zajednice koje grade spajanje jednih s drugima. Oni su platili podanike da poziraju kao svjetloradnici i bića na duhovnom putu ili bića koja rezoniraju s bilo vanzemaljskim ili više dimenzionalnim obiteljima, i umjesto da pomažu u širenju tema ljubavi i svjetla, razumijevanja i tolerancije, zajedništva i jedinstva, suradnje i mira, oni potiču borbu i prepirke, raspravljanje i odvajanje. Oni potiču i ponekad preuzimaju vodstvo u napadima na druge, u napadima na naše kanale, u napadima na one koji govore i brane naše kanale ili bilo koga koji izražava stajališta koja su mir i tolerancija, zajedništvo i ljubav što je ono što smo mi svi, jer to nije ono što su oni svi, i oni imaju zadatak. 

Njihova misija je da grade zidove između vas, i iz onoga što vidimo oni ostvaruju ovaj zadatak prilično dobro. Biste li se složili s nama da postoje mnogi unutar vaših online zajednica da, iako oni tvrde da su Svjetloradnici, pojavljuju se da rade posao mračnih, od smutnje? Možemo li se složiti oko toga, dragi? Mi vas to pitamo jer znamo da će biti onih koji se ne slažu s ovim danas, i pitamo vas tko se ne bi složio sa tom logikom koja je i trebala bi biti vrlo jasna svima vama. Tko će imati više koristi od neslaganja s tim riječima danas nego oni sami plaćeni podanici čiji je zadatak da vas drže podijeljenima, da vas drže u sukobu jednih protiv drugih? Mi vam kažemo da je vaš zadatak danas da otkrijete za sebe postojanje tih agenata smutnje i identificirate ih i podijelite ovu informaciju sa vašom braćom i sestrama u svjetlu, vašom braćom i sestrama koji su dio vaše misije ovdje u ljubavi i služenju ovom planetu i njegovim ljudima. Ono što ne tražimo od vas da učinite je da ne formirate rulju za linčovanje u bilo kom načinu, obliku ili formi, a mi ne tražimo od vas da uzmete oružje i počinite bilo kakav čin nasilja ili prijetnji protiv bilo koga. (Naša prethodna poruka od naših zapovjednika o uhićenjima smutnje bio je usmjeren na „zemaljske saveznike“, koji su frakcije vaših svjetskih vojski i policijskih zajednica koje nadziru uhićenja pripadnika smutnje, a ne građanima vaših zemalja, a smatramo da je ta točka bila sasvim jasna.) 

Ono što danas jednostavno i isključivo vas molimo, ono što naši Svjetloradnici trebaju učiniti je da počnu raspravljati između sebe, otvoreno i javno, za koje osjećate da su agenti smutnje, spominjući ih po imenu i kojoj online zajednici oni pripadaju i koriste kao alat da vas podijele i razdvoje i potaknu svađe između vas. Identificirajte ove pojedince po imenu i otvoreno i javno dijelite između sebe ta imena i zajednice kojima oni pripadaju. To je ono što želimo da vidimo da danas učinite. Mi želimo da ustanete za sebe, da se organizirate, da rastete u broju i snazi i odstranite te uzroke tolike borbe, odvajanja i neprijateljstva kroz vaše online zajednice, zajednice koje su bile zasnovane na vrlinama ljubavi i svjetla, na toleranciji i razumijevanju, miru i suradnji. To je vaš posao danas, a taj zadatak ne završava sutra. Mi želimo da nastavite sa ovim zadacima svaki dan dok svi ti pojedinci koji su plaćeni podanici smutnje ne budu identificirani i iskorijenjeni poput ružnog korova u prekrasnom cvijetnjaku. 

Mi smo vaše kolege vrtlari iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. 

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.


Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda