Google+ Followers

nedjelja, 5. kolovoza 2012.

05.08.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 05.8.2012.

 
 „Buduće mogućnosti i prilike“


Cijeli vaš život čekali ste da se obistini ovaj čarobni trenutak, da postane vaša blagoslovljena stvarnost, da donese plodove voćke koju ste zasadili prije mnogo vremena i koju ste zalijevali i njegovali za života. To stablo je potpuno naraslo za mnoge od vas i vrijeme je da poberete voće i uzmete svoj prvi zalogaj slatkog nektara vašeg novog i potpuno slobodnog i neograničenog iskustva. Ovo vrijeme sada brzo dolazi mnogima od vas, i kažemo vam da nastavite raditi ono što radite. Nemojte pasti sada natrag u stare obrasce, navike ili sklonosti i vašu destruktivnu prirodu koju su neki od vas pokazali u određenim intervalima vaše prošlosti. Sada nije vrijeme da se upuštate u takve slabosti, učeći iz tih iskustava i testirajući granice vašeg iskustva. Sada je vrijeme da primijenite sebe same što potpunije i svjesnije što više možete. Sada je vrijeme da krenete punom brzinom u sve vaše buduće mogućnosti, ne gledajući unatrag nego otpuštajući sve što je bilo, jer sve je bilo vježbalište za vas, puno lekcija i iskustava da vas pripreme za ono što vas sada očekuje i doziva vas vašim pozivom, pozivom vašeg imena.


Da li čujete da je prozvano vaše ime? Ako čujete da je vaše ime prozvano recite „Čujem da je prozvano moje ime sada i ja odgovaram na ovaj poziv. Ja slijedim taj poziv. Ja slijedim glas koji je prozvao moje ime i ja ću slijediti taj glas dok me ne dovede tamo gdje želim da budem, što nije ovdje, nego negdje drugdje.“ To je ono što bismo željeli čuti od onih od vas koji žele novu stvarnost, novi početak, novi život ispunjen s novim blagom, nagradama, ciljevima, izazovima, uzbuđenjima, avanturama i iskustvima da bi naučili sve veće lekcije od lekcija koje ste naučili do ovog čudesnog i prekrasnog trenutka.

Danas bismo željeli razgovarati s vama o tome kako će vam biti nakon što izađete iz vaših trenutnih granica vaše prilično ograničene stvarnosti i uđete u neograničenu arenu da pokažete sve vještine, talente i mudrosti koje ste naučili. To će biti kao da ste osvojili dobitak na lutriji, pogodili jackpot i zazvonili za karneval. To će biti kao da ste na Olimpijadi osvojili zlatnu medalju, stojite na pobjedničkom postolju dok sviraju nacionalnu himnu vaše zemlje. Da li vas to uzbuđuje i mami? Je li to ono što vas zanima više od svega na što ste mogli utrošiti svoje vrijeme, fokus i energiju? Ako jest, onda to možete imati. To je vaš dar, to je vaša nagrada, to je vaš trofej i vrijeme je da vam se to predstavi.

Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, mi smo ovdje, mi ne dolazimo, želimo da vam to bude jasno što je više moguće. Mi nismo putovali ovdje iz bilo kog mjesta u svemiru jer smo već doputovali ovdje relativno davno. Mi smo već ovdje. Mi smo ovdje tako blizu vas da će trebati samo malo više guranja, malo više truda, malo više upornosti, malo više odlučnosti da nas vidite, da vam se otkrijemo, da nam se pridružite. Razumijete li to? Razumijete li da ni mi a ni vi ne putujemo bilo gdje, već postoji nešto drugo što će omogućiti naše zajedničko okupljanje? Do sada vi znate što je to; to vam ne trebamo objašnjavati. Recite nam sami što je to što će započeti ovo blagoslovljeno okupljanje naših obitelji. Željeli bismo da odgovorite na to pitanje sami ispod naše današnje poruke.

Mi ćemo, kao što to činimo svaki dan, pratiti vaše komentare ispod naše poruke doljem vašeg interneta s velikim zanimanjem.mi volimo čitati vaše komentare jer smo jako zainteresirani za ono što mislite o nama, o našem okupljanju i o našim projektima koje ćemo početi zajedno. Zanimaju nas čak i negativni komentari o nama, jer mi mnogo učimo o vama kroz vaše komentare, a ne samo oni koji sjaje u pozitivnom svjetlu. Također i kroz tamu, kroz negativnosti svi mi možemo učiti, a nakon svega, nije li to ono što je u tome, iskustvo učenja za sve nas? To je ono što je srž toga.

Vi ste ovdje da učite i mi smo ovdje također da učimo, i da postignemo cilj cijelog tog scenarija koji je bio stvoren i odlučen od strane našeg Stvoritelja, a mnogi veliki umovi su postavili ovaj veliki stol za naše slavlje gdje ćemo naučiti kroz ovaj čudesni doživljaj da smo došli ovdje da pomognemo našoj braći i sestrama da preuredimo, obnovimo i restrukturiramo njihove kuće i budemo domaćini prekrasnog i veličanstvenog spajanja obitelji. Nadamo se da ćemo biti pozvani, a mi vidimo da će nam mnogi od vas otvoriti ulazna vrata i da ćemo vam reći hvala. To nas čini da osjećamo da smo poželjni, cijenjeni i voljeni, i mi toliko cijenimo tu toplu gestu da ćete nam otvoriti vaš dom i vaša srca i pozdraviti nas.

Danas bismo se željeli ukratko dotaknuti našeg prvog projekta s vama za koji mnogi od vas do sada znate da će biti jačanje obalnih nasipa na određenim lokacijama po cijelom svijetu. Počeli smo proces obavješćivanja i željeli bismo da izvijestimo da smo uspješno poslali naše poruke mnogim pojedincima koje smo odabrali za ovaj početni projekt, a također smo uspješno dobili njihove odgovore. Vaši odgovori na naše pitanje su uredno zabilježeni, i mi ćemo vas ponovno kontaktirati kad dođe vrijeme da postupite po informacijama koje ste nam dali. Oni od vas koji su primili našu komunikaciju razumiju što mi time mislimo i nema potrebe da dalje u to ulazimo. Mi ćemo nastaviti da šaljemo poruke onima od vas za koje smatramo da su stekli pravo da sudjeluju u ovom projektu putem njihove interakcije s drugima kroz vaše online društvene mreže, njihovom trudu da šire svjetlo, da su tu za druge, da šire informacije o našoj organizaciji i koje su naše namjere ovdje u vašem svijetu.

Mi jako cijenimo vaš trud u tom smislu i kažemo svima vama da ste se kvalificirali kroz vaše napore kao i oni koji nisu, i neće biti zaboravljeni ili isključeni na bilo koji način. Kažemo onima od vas koji ste pokazali da ćete biti stalni i kvalificirani članovi našeg tima da će vaš dan doći; to nije upitno. Mi znamo tko ste vi i mi vas imamo na našem popisu da vas kontaktiramo budućih dana, na jedan ili drugi način. Vi nećete biti izostavljeni iz naših zajedničkih projekata dok se unaprijed radujemo da ćemo raditi s vama. Bit će mnogo projekata s više tisuća pojedinaca odabranih da rade s nama, direktno ili indirektno. Ovaj početni projekt, iako ogroman po opsegu i važnosti, ne zahtijeva previše „ruku na palubi“, jer neće trebati mnogo vas za izgradnju tih valobrana, jer naša napredna tehnologija obavlja najveći dio posla za vas.

Želimo da to bude jasno, jer želimo da shvatite zašto to da, iako ste pokazali vašu ljubaznost, vaše suosjećanje i vašu visoku radnu etiku, nismo vas kontaktirali da sudjelujete u ovom početnom projektu. Razlog toga je taj da je samo relativno mali broj vas bio ili će biti kontaktiran za ovaj projekt, jer za to je potrebno prilično malo radne snage, međutim, postoje mnogi drugi projekti čak važniji i mnogo veći po veličini i opsegu s obzirom na potrebnu radnu snagu, a tada mnogi od vas mogu očekivati da će biti kontaktirani. Taj dan će brzo slijediti završetkak projekta valobrana, a neki od tih projekata mogu se čak pokrenuti tijekom izgradnje valobrana. Želimo da to shvatite, i želimo da svi vi budete na oprezu jer naše telepatske komunikacije vama mogu doći u bilo koje vrijeme dok ste na bilo kom mjestu, a ne samo u svojim domovima ili u svojim krevetima.

Tu je situacija ovdje u vašem svijetu gdje postoji velika mogućnost i mnogo prilika za napredovanje i nešto novo za sve vas. Ono zbog čega smo ovdje i ono što vam nudimo je novi način da uradite gotovo sve što ste naučili kao jedini način da napravite te stvari. Veliki dio vašeg svijeta treba ili može imati koristi od nadogradnje i napredovanja u tehnološkim sposobnostima, metodologiji i razumijevanju. Malo je struktura i sustava treće dimenzije koji će preživjeti, ako hoćete, transformaciju u viša dimenzionalna društva kao što je društvo pete dimenzije. Kad to shvatite, razumjet ćete da će veliki dio onoga što ste spoznali biti rastavljeno i rekonstruirano na posve nov način. To za mnoge može biti vrlo uznemirujuće, možete biti jako iznenađeni kad to naučite, jer bića koja su naučila jedan način nije im se uvijek lako prilagoditi na novi način, posebno kada je novi način toliko promijenjen u odnosu na metode starih načina.

Mi smo ovdje ne samo da vam pomognemo u ovoj osjetljivoj transformaciji, već smo također tu da vam pomognemo da emocionalno i mentalno preživite ovu transformaciju. Ono što ćemo učiniti je uspostaviti sustav gdje se vaše mentalno i emocionalno zdravlje i dobrobit može provjeriti i pratiti kako bi se adekvatno mjerila jednostavnost ili teškoće sa kojima se neki od vas mogu suočiti u ovoj transformaciji vaših društvenih struktura. Mi ćemo pratiti određeni postotak vaše populacije diljem vašeg svijeta, na taj način stvarajući bazu iz koje se mogu izvući statistike koje mogu biti prilično točne, bez potrebe praćenja i ispitivanja cijele vaše populacije. Ovo je najbolja metoda za obavljanje takvih istraživanja, a budućih dana ćemo tražiti dobrovoljce za sudjelovanje u ovom istraživanju kolektivnih kao i pojedinačnih odgovora na te promjene u vašem svijetu.

U to vrijeme, mi se nadamo da ćemo dobiti odgovarajući broj spremnih sudionika i reći vam da ćete biti na neki način nagrađeni za sudjelovanje u tom istraživanju. Jedan od tih načina na koje ćete biti nagrađeni je da će oni koji sudjeluju u našim istraživanjima dobiti od nas prednosti naših tehnologija i znanja, a vi ćete dobiti napredno liječenje za mnoge vaše emocionalne, mentalne i fizičke potrebe. Što mi mislimo pod tim je da ćemo podijeliti naše tehnologije i naša napredna shvaćanja fizičkih, emocionalnih i mentalnih vozila i pomoći vam da razriješite neke od problema koje možete imati ili nedostatke, ako hoćete, s kojima ste rođeni i koji su vas hendikepirali na neki način tijekom vašeg života. Svi poslovi koje ćete raditi s nama dolaze s nagradom, jer to je osnovna konstrukcija vašeg novog društva više dimenzije. Kad se netko lati posla u pomaganju svojoj braći i sestrama i radi za dobrobit svih i vašeg planeta adekvatno i pošteno je nagrađen za svoj trud i svoje vrijeme i svoje energije.

Danas ovdje u vašem svijetu radite vrlo teško za vrlo malu naknadu i plaću. To će se promijeniti, jer svi vi koji ćete i dalje raditi vaš posao koji može biti potreban, barem za neko vrijeme, dok sveobuhvatne promjene mnogih vaših sustava ne budu provedene, bit ćete nagrađeni, uz naknadu, plaćeni mnogo više nego što ste danas. Želimo da to bude jasno, jer shvaćamo da mnogi od vas su spremni i vrlo su željni da izađu iz poslova za koje mnogi od vas osjećaju da su čvrsto vezani uz njih, i kažemo da će za mnoge od vas doći taj dan, ali za sada pošto vaši sustavi moraju biti srušeni prije nego budu iznova izgrađeni bit će period vremena u kom ćete morati ostati na vašim trenutnim radnim mjestima za izdržavanje vaše obitelji. Mi ćemo na vrijeme uvesti sustave i tehnologije koji će olakšati potrebu da mnogi od vas idete na posao obavljati zadatke koje trenutno obavljate koji su od koristi drugima i vašem svijetu. Svi ne mogu prekinuti svoj posao u isto vrijeme ako vaše društvo nastavlja dalje kroz ovu transformaciju glatko. Nadamo se da možete to shvatiti, i razumjeti da će biti razdoblje porađanja, takoreći, razdoblje njegovanja, razdoblje rasta, i kroz to razdoblje bit će nekih rastućih bolova, jer to se uvijek mora očekivati kada se staro uklanja praveći put za novo.

Na vrijeme ćemo potpuno objasniti kako mi želimo uvesti vaše nove sustave, koje sustave bismo željeli prvo provesti, a koji sustavi zahtijevaju najveću pozornost, jer danas ima sustava u vašem svijetu koji stoje na klimavim temeljima i moraju se ojačati, a u mnogim slučajevima potpuno rekonstruirati, kako bi zaštitili vaša društva, jer ne želimo da u njih zabijemo klin, takoreći, i omogućimo da se cijeli sustav koji je još potreban vašem svijetu sruši. Moramo biti vrlo oprezni i oprezno nastaviti jačati neke od vaših sustava dok istovremeno uvodimo nove sustave, a ponekad ih graditi direktno unutar starih sustava umjesto da potpuno rasklopimo sustav prije nego počnemo uvoditi novi na njegovo mjesto.

Kao što smo rekli, bit će nekih bolnih iskustava koja će doživjeti vaš narod neko vrijeme, barem u nekim područjima. Molimo vas za podršku, vašu pomoć i vaše povjerenje da vaše nove društvene strukture budu izgrađene i od njih će imati koristi svi ljudi vašeg svijeta. Zahvaljujemo se na vašem strpljenju, vašoj suradnji i vašoj pomoći u izgradnji novih sustava i struktura i kažemo vam da će vaš trud biti uvelike cijenjen i nagrađen na mnogo načina. Imajte strpljenja, imajte povjerenja, imajte vjeru i vaš svijet će biti raj, a načini starog s vremenom će postati daleki i blijedo sjećanje na vašu prošlost.

Mi smo ovdje arhitekti da vam pomognemo izgraditi vaš novi raj. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda