Google+ Followers

utorak, 28. kolovoza 2012.

28.08.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 28.8.2012. 
„Mayansko proročanstvo & Prosinac 2012“ 

Mayanski kalendar na izložbi u Museo National de Athropologia u Mexico Cityju, u Meksiku 

Koridori su sada otvoreni za mnoge od vas dok vi hodate niz posljednje dvorane dubokog labirinta vašeg putovanja u nižim dimenzijama, savršeno održavajući vrijeme s lekcijama koje učite, mudrosti koju dobivate i shvaćanja koja dostižete. To je način kako ovo radi. Vrata će vam se otvoriti kada im pristupite. Ona vam se neće otvoriti prije nego što naučite postizanje vještine potrebne za doći do njih. Ovaj svemir, vaš svemir, dizajniran je na takav način da se omogući onima koji su postigli određene razine razumijevanja, rasta, zrelosti da se „filtriraju“ kroz, ako hoćete, u viša područja postojanja. Ovaj svemir je projektiran na takav način da se omogući onima koji su postigli određene razine njihovog rasta i zrelosti da žive međusobno u više pravičnom, mirnom, skladnom, uravnoteženom i produktivnom okruženju. 


Ovdje u vašem svijetu imamo anomaliju ove ravnoteže i sklada. Ovdje u ovom svijetu vi imate velike probleme i nejednakosti, jer postoje mnogi koji su dostigli toliko različitih razina njihovog duhovnog, mentalnog, emocionalnog pa čak fizičkog rasta. Da li to jasno razumijete? Da li vidite da postoje duše ovdje u vašem svijetu čije se vibracije jednostavno ne podudaraju jedne s drugima? Ponekad se te vibracije jednostavno suprotstavljaju jedna drugoj, a to jednostavno neće djelovati. To ne radi. Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, i vaši viši uzašli članovi obitelji su otkrili i naučili kroz naše iskustvo, naše istraživanje i naše studije da ova vrsta scenarija nije produktivna, nije učinkovita za sazrijevanje i rast duhovnog bića, ne nikako, ustvari, naši nalazi zaključuju da se pokazalo sasvim suprotno u ovakvom okruženju 

Duša uzmiče, usporava, pada natrag na obrascima ponašanja i misaonih procesa. To je ono što se događa kada se miješa razne vrste riba u maloj zdjeli za zlatne ribice. To se ne može učiniti, iako je to učinjeno u zdjeli za zlatne ribice ovdje na Zemlji. Mi, uz vašu pomoć i suradnju, promijenit ćemo sve to. Tu je veliki glavni plan na djelu, tako genijalan plan, tako predivno koncipiran da on može gajiti samo plodonosne rezultate, jer planeri ovih ideja, ove vizije, su jedni od najvećih umova u cijelom ovom svemiru. Ovaj kolektiv iznimno naprednih bića prikuplja njihova razmišljanja i udružuje njihove moći kreativne manifestacije i vizije i izveli su jedan „plan bijega“, ako hoćete, za one od vas koji žele da odvedu vaše korake izvan ovog područja, ostavljajući iza sebe one čije će frekvencije i vibracije savršeno odgovarati njihovim susjedima koji će ostati s njima, tako da oni također mogu nastaviti svoje lekcije u svijetu koji savršeno odgovara njima, njihovom rastu, njihovom obrazovanju, i njihovom sazrijevanju, i oni će i dalje uživati u svim stvarima u kojima danas uživaju, jer njihov svijet će njima savršeno odgovarati. 

 * Pokušajte gledati na to i razmišljati na ovaj način; postoje mnoge stvari koje se događaju u vašem svijetu danas da ti pojedinci koji će ostati iza u svijetu treće dimenzije ne vole, a mnoge od tih stvari koje oni ne vole su misaoni procesi, akcije i djela onih iz viših dimenzionalnih misli i svijesti. Da li vidite da postoje ideje i vizije onih iz viših dimenzionalnih svijesti da se oni ne slažu s njima, da ih čine vrlo neugodnim, čak i gnjevnim, a to uzrokuje da reagiraju gadno, neprijateljski, čak i nasilno? Postoje oni od vas koji su više „liberalni“, a ima i onih od vas koji su više, koristit ćemo termin „konzervativni“, a to je samo vrh ledenog brijega. 

Postoje oni među vama koji vjeruju da rase neće nikada komunicirati jedna s drugom. Mislite li da ti pojedinci pripadaju i zaslužuju postojati unutar višeg dimenzionalnog područja gdje ne samo da postoje različite boje kože, već postoje različite vrste bića iz cijelog svemira čije razlike idu daleko izvan boje kože, jer boja kože je kako vi kažete, samo površinska, ali ovdje u dubljim slojevima svemira postoje bića čija fizička, mentalna i emocionalna građa je sasvim različita od drugih. Kako mislite da bi se ovi rasistički pojedinci ponašali da postoje u višim dimenzionalnim područjima? Da li mislite da oni mogu na trenutak izgubiti pamet ili možda pribjegnu nasilju i pokušaju povrijediti druge? Da, to bi bilo vrlo vjerojatno, a to sigurno se može dokazati ovdje u vašem svijetu, jer postoji vrlo mnogo onih koji se još dan danas istresaju na drugima samo zato što oni posjeduju različitu boju kože. 

Ovo je samo jedan primjer zašto postoje oni koji ne mogu napraviti ovaj izlet sa vama, kojima ne mogu biti dani ključevi za dimenzionalna vrata. To ne može biti. Vaš svemir koji je vaš Stvoritelj stvorio za vas je savršen svemir, čudesan svemir, i ovaj svemir ne može biti zamazan, omalovažavan i uništen od onih iz niže dimenzionalne svijesti koji nisu naučili da žive u miru i harmoniji i uz poštivanje jedni druge. Ne, to se neće učiniti i mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, smo zaštitnici tih vrata. Mi smo garde, mi smo vratari, a mi ćemo osigurati da ćemo zadržati sve one koji ne pripadaju ovdje s nama i s onima od vas koji će ukrasiti ova ulazna vrata u vrlo bliskim danima pred nama.

Pod „u bliskim danima pred nama“ mi ne mislimo sutra, ali mi sigurno ne mislimo godine od sada. Ta vrata bit će vam na raspolaganju u mjesecima koji dolaze. Je li to uzbudljivo najdraži? Mi smatramo da će mnogi od vas biti uzbuđeni na tu vijest. Ova vijest nije službeno odobrena za vas, jer postoje mnoge olakotne pogodnosti i postoje mnogi događaji koji to mogu promijeniti, kao što smo vas uvjeravali i dalje činimo to, vremenske trake su vrlo fluidne, mijenjaju se i doživljavaju metamorfoze u svakom od vaših danih dana, ali ćemo vam reći da naša istraživanja i naše službe za nadzor su zaključile da će se ta dimenzionalna vrata otvoriti za neke od vas u slijedećih nekoliko mjeseci. To otprilike znači manje-više oko prosinca vaše 2012 godine, mjesec koji ne bi trebao iznenaditi mnoge od vas, jer mi shvaćamo, mnogi od vas su bili fiksirani na ovaj mjesec ove godine sada za neko izvjesno vrijeme, čak idući tisuće godina natrag kroz mnoge vaše prošle inkarnacije. 

Maya, koji su prorokovali dolazak ovog mjeseca prosinca i ove 2012 godine bili su neki od onih koji su danas članovi vašeg društva. Da li je za vas iznenađenje najdraži, da neki od vas koji su učestvovali u koncipiranju, dizajnu i izradi vašeg Mayanskog Kalendara danas hodaju među vama? Oni čak možda čitaju ove riječi danas, što vi mislite o tome? Nalazite li to interesantnim? Postoje mnogo ljepši uvidi u to tko ste vi, a mi se unaprijed radujemo da ćemo podijeliti ove uvide s vama kako vrijeme prolazi i ne baš sve odjednom, jer mi želimo da vam damo djeliće i komadiće, savjete i tragove s vremena na vrijeme. Mi osjećamo da ćete vi preferirati taj način jer on to čini vrlo zabavnim, zar ne?

Dakle, neki od vas ste bili članovi Mayanske civilizacije tisuće godina unatrag. Iz nekog razloga vi u to vrijeme kao građanin Mayanskog društva shvaćate da prosinac 2012 može biti vremenski period gdje će doći velike promjene na ovaj svijet i na vas. Zašto vi to znate? Kako vi to znate? To su pitanja o kojima smo željeli da razmislite? Mislite li da je moguće da su Mayanski ljudi, drevni na mnogo načina u uspoređenju na vaš rast i današnju zrelost, imali nekakve veze sa višim dimenzionalnim područjima i njihovim obiteljima iz viših dimenzija, možda ista vrsta veze koju imate danas? 

Što bi te veze bile danas? Stojimo li mi licem u lice sa vama, dijeleći ove informacije sa vama? Da li mi izravno objavljujemo ove informacije vama kroz časopise, knjige, ili putem televizije? Ne, to ne radimo. Mi dijelimo sa vama ove uvide kroz naše kanale, i bilo je prije tisuće godina da su članovi Mayanske civilizacije djelovali kao kanali naših viših dimenzionalnih komunikacija i prenosili te informacije koje su oni primali od nas za svoju braću i sestre, onima koji su prihvaćali ove informacije kao istinite, kao točne, i vjerovali su toliko u to da su gradili velike piramide i kalendare da označe vremensko razdoblje koje su njihovi kanali prorokovali da će biti razdoblje velikih promjena za čovječanstvo i planet. 

Što mislite o tome dragi? Nalazite li to čudnim da mnogo naprednih informacija koje vaši učenici, vaši arhitekti, vaši istraživači i vaši znanstvenici ne mogu shvatiti kako su Maya postigli, posjedovali i dijelili svijetu kroz njihovu kamenu arhitekturu do današnjeg dana, bile su njima dane od nas, više dimenzionalnih članova obitelji iz Galaktičke Federacije Svjetlosti, istih bića koja vam danas pružaju slične oštroumne informacije kroz naše kanale? Bili vas dodatno iznenadilo da su barem neki od naših kanala koji danas dijele ove informacije od nas vama isti kanali koji su hodali među Mayama kao jedan od njih prije nekoliko tisuća godina u Srednje Američkoj regiji vašeg svijeta? 

To je sve što imamo za podijeliti sa vama danas, a mi vam kažemo da postoje čuda uvida i informacija koje čekaju one od vas otvorena uma da ih prime, baš kao što postoje mnoga velika vrata pred vama koja će se otvoriti za one od vas koji su se pripremili i zaradili pravo da koraknu kroz njih. Mi smo vaše više dimenzionalne uzašle obitelji koje danas opet šalju poruke ljubavi i svjetla, vizija i spoznaja kroz naše kanale koji opet hodaju među vama kao jedan od vas, jer doista to i jesu. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa. 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda