Google+ Followers

petak, 24. kolovoza 2012.

24.08.2012
Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 24.8.2012.

 „Pobjeđivanje završnih izazova“ 

Distancirajući se od dijelova vaše povijesti i svog nižeg ja može biti izazov za neke od vas, ali to je izazov zbog kojeg ste došli ovdje da se s njim suočite. Mnogi od vas nisu došli ovdje na jednu jednostavnu vožnju, zato što ovaj svijet vam ne bi spremio ono što ste vi željeli iz ovog iskustva. Uzmite svaki izazov koji dođe na vaš put kao zlatnu priliku, jer to je ono što su oni, prilika za prilikom u nizu. Te prilike, ako se uspješno iskoriste, će vas podariti svim onim što ste ikad željeli na kraju. To je ono što su oni, svaki od njih, i ako bi ih mogli vidjeti u tom svjetlu to bi vam dalo odgovarajuće razmišljanje za početak pronalaženja načina da porazite ove izazove. 


Vidjevši ove izazove i testove vaše snage i vaše volje kao lošije vijesti, kao više razloga za odustati, da padnete, da smatrate da se stvari nikada neće promijeniti ili poboljšati, nije razmišljanje koje vodi do uspjeha. Taj vrsta razmišljanja prije vodi ka neuspjehu, a neuspjeh nije ono zbog čega je bilo tko od vas došao ovdje ili bilo tko od vas koristio u vašim univerzalnim životima. Ova vrsta razmišljanja za odustajanje, za neuspjeh, za oplakivanje, za omogućavanje izazovima i preprekama da vas pobijede, da vas zaustave, da vas spriječe da je razmišljanje koje su neki od vas samo pokupili nakon što ste se zaputili ovdje, jer ako je to bilo vaše držanje i vaši stavovi i osobine koje bi pokazali da posjedujete, vi na prvom mjestu nikada ne bi bili izabrani za ove zadatke. 

Želimo da to znate. Želimo da znate da ste svi vi bili odabrani za tu misiju, jer ste pokazali onima koji su zaduženi za izbornu komisiju da ćete biti pobjednici, da ćete biti borci, oni koji nikada neće dopustiti da prilika propadne i da ne bude poražena. Svi vi imate nevjerojatno snažne atribute iznutra, u to možete biti sigurni, jer to je razlog zašto ste ovdje u ovom trenutku i ne postoje drugi razlozi. Znajući to, znajući da dolazite iz vrhunskog porijekla, iz iznimne baštine rada i uspjeha, akcije i odlučnosti, volje i snage, da li sada smatrate da možete ustati i dočekati ove izazove stavljene pred vas prije nego što dobijete sve što ste ikad željeli i sve što ste sebi obećali da ćete dobiti od svog truda ovdje? 

Mi znamo da vi to možete učiniti, samo je pitanje da li vi znate da to možete učiniti. To je pitanje na koje samo vi možete odgovoriti, a mi se unaprijed radujemo vašim današnjim komentarima i pitamo one od vas koji se suočavaju sa izazovima u ovom trenutku, izazovima za promjenu nekih svojih obrazaca ponašanja ili promjene vašeg kursa kroz promjene u vašem vanjskom svijetu, možete li to učiniti. Hoćete li u to uložiti sve svoje napore i da li vidite uspjeh kao jedini ishod za vas, ili da li vidite druge ishode koje niste vidjeli nikad prije u vašoj prošlosti, prošlosti koja vas vodi izvan granica ovog svijeta nižih dimenzija? Da li ćete sada pokupiti loše navike i sklonosti i početi učiti da prekinete, da dopustite nekolicini prepreka da stanu između vas i sudbine koju ste željeli i kojoj ste težili kroz tolike duge eone vremena? 

Ovo je naše današnje pitanje za sve vas, i veselimo se vašim odgovorima kao što smo uvijek činili jer tako mnogo učimo kroz taj proces i ne želimo da se sada osramotite, jer svi zajedno smo skoro tamo. Mi smo uvijek probijali ovaj nevidljivi zid koji je stajao između nas tako dugo. Gurajte a mi ćemo vući, to je naše obećanje danas. Mi ćemo nastaviti činiti sve što možemo kako bi vidjeli sve vas koji za sebe žele uzašašće u viša područja i da postignu taj cilj a mi, dok imamo vašu potporu i suradnju, učinit ćemo sve što možemo da vam pomognemo sve dok se trudite da pomognete sebi. 

To je ono o čemu smo govorili među nama već neko vrijeme. Mi smo osmislili načine i metode koje će vam bolje pomoći na vašem putovanju ovdje kroz posljednje stadije ove izazovne „utrke“. Mi osjećamo da ima mnogo onih od vas koji su blizu, koji sada sjede sigurno na međi, takoreći. Mi osjećamo da ima onih od vas koji će uspješno uzaći u viša područja, a smatramo da ima i onih od vas koji će odlučiti da odustanu ili smanje svoje napore i odaberu da su zadovoljni postojanjem unutar vibracija nižih dimenzija. Mi ne želimo vidjeti da bilo tko od vas odustane sada u ovom trenutku kad ste došli toliko daleko, i ako se vaše putovanje može mjeriti metrom, rekli bismo da ste sada samo centimetar udaljeni od svega i sve što ste ikada sanjali je moguće za vas. 

Razumijete li što to znači? Razumijete li da je ono što smo vam opisali tako veličanstveno, tako nevjerojatno i nezamislivo, nešto tako veliko, tako magično, tako divno, uzbudljivo, stimulirajuće, zabavno i tajanstveno, da ako po mogućnosti bolje razumijete što je to što vas očekuje i vaši uspješni napori upravo ovdje, da vi doista ispustite svaku stvar u vašem životu koja nije apsolutno neophodna za opstanak samo da bi mogli da usredotočite sve vaše vrijeme, napore i energiju na kucanje na ta vrata koja stoje pred vama i ponosno prođete kroz njih u uspješnom i veličanstvenom trijumfu. Ako biste samo na trenutak mogli zamisliti čemu liči postojanje u ovom prekrasnom kraljevstvu viših područja, mi osjećamo da ćete upravo to učiniti, i to je razlog zašto idemo tako daleko da čak pokušavamo da vam objasnimo u nekoliko riječi kako bismo eventualno mogli stvoriti čarolijom portret koji čak sliči našem svijetu. 

To je jedan od razloga za naše svakodnevne poruke vama; da vas podsjetimo na ono što ste možda zaboravili; da vas podsjetimo na ono što je ovdje, da je to bio razlog, bila vaša motivacija da krenete na ovo dugo, teško i na prvenstveno izazovno putovanje. Mi smo ovdje da vas podsjetimo zašto ste ovdje i što je to što čeka vaš veličanstveni trijumf da se izvučete iz ograničavajućih granica vašeg svijeta nižih dimenzija i vašeg ja nižih dimenzija i dopustite sebi da se vinete u ovo lijepo kraljevstvo koje mi zovemo domom svakog dana. To je ono što vas očekuje, a to nije nešto bez izazova i bez napora. To je ono što želimo vidjeti kod svakog od vas, bilo da se osjećate da postoje neka područja vaših života koja djeluju tako da vas vuku dole u niže prostore ovog multidimenzionalnog svemira ili bilo da osjećate da ste na putu za uzašašće ili ne, mi želimo vidjeti kod svakog od vas ogroman napor, poriv, fokus i odlučnost da uspijete u svakom aspektu vaše misije i svrhe zbog koje ste ovdje. 

Nije bilo nikada bilo kakvog prostora u cijeloj ovoj misiji za bjegunce, za dezertere, za one koji se boje da zasuču rukave i ispruže ruke, da se tako izrazimo, i ne postoji nikakav prostor za te pojedince sada. Možda je svatko od vas ovdje iz vaših specifičnih razloga., ali svi vi ste ovdje iz istih općih razloga, a ti razlozi su da ojačate sebe kao i vaše zajednice i vaš svijet oko vas. To je razlog zašto ste ovdje, i vaš rad ovdje će pomoći jačanju vašeg cijelog svemira. Kao što smo cijelo vrijeme izvješćivali, ono što će se dogoditi ovdje na vašem relativno malom planetu utječe na svaki planet u cijelom ovom svemiru. Želimo da to imate na umu svakog dana, jer biste mogli razmišljati o odustajanju ili jer osjećate da bi neki izazov mogao biti previše težak za savladavanje. 

Mi vas podsjećamo da nikada niste dopustili bilo kom izazovu da vas pobijedi i zato ste vi ovdje, i mi vas pitamo zašto sada početi s ovim negativnim obrascima. Vi ne biste došli do ove točke vašeg putovanja da ste dozvolili svakom prethodnom izazovu ovdje u vašim inkarnacijama u nižim dimenzijama da vas zaustavi. Želimo da bude jasno da sami izazovi i prepreke koji se čine da su vas ikad usporavali ili su vas počinjali ispunjavati sumnjom u nesigurnošću su nekoliko izazova ili čak jedini izazov koji stoji pred vama danas, i mi vam kažemo da li ćete dozvoliti ovom jednom ili čak nekolicini lako savladivih izazova da vas sada zaustave i stave točku na vaše nevjerojatno dugo i do ove točke uspješno putovanje i vaše snove koje ste očuvali unutar sebe tisućama godina. Kažemo da je izbor na vama, ali ako se odlučite da ustrajete, da nastavite, da se borite, mi ćemo nastaviti boriti se sa vama na svakom posljednjem koraku kratkog puta koji vam je ostao na vašem putovanju. 

Mi smo ovdje baš pored vas, boreći se s vama svakog dana. Mi smo vaši partneri, vaši suigrači, vaši saveznici iz Galaktičke Federacije. 

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

1 komentar:

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda