četvrtak, 30. kolovoza 2012.

30.08.2012





Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 30.8.2012.





 „Rasprava s našim Svjetloradnicima“ 

Sada je vrijeme kada smo svi postali zauzeti, jako zauzeti na našoj misiji i razloga zašto smo ovdje. Mi smo ovdje jer smo bili odabrani od žirija, odbora koji je nadgledao izborni proces kako bi pomogao u pažljivom odabiranju tima posvećenih Svjetloradnika kako bi došli ovdje na ovaj svijet i donijeli ovom svijetu promjene koje će dovesti napredak i korist za svako biće koje je odlučilo da prihvati ove promjene na ovom planetu koji se zove Zemlja.

Mi smo sakupili jako velike snage Svjetloradnika. Mi smo jako davno odlučili da dolazak ovdje u manjem broju na mjesto koje je toliko palo u tamu, kaos i konfuziju ne bi bila mudra ideja. Umjesto toga, mi smo odlučili da je potrebno da u nastupu popunimo naše redove sa što više Svjetloradnika jer mnogi od vas neće, zbog širokog spektra razloga, adekvatno odgovoriti kada budnica odsvira. Ona je odsvirala, dosta ranije po vašem vremenu, sada već godinama prije. Sada je 2012, daleko nakon što je taj poziv emitiran. Mi smo pomagali u tom procesu da upozorimo i probudimo sve one koji su bili odabrani za ovu misiju, u ovom trenutku, tako da znamo kada je taj poziv izdan i znamo koliko često se taj poziv oglasio, i mi se zahvaljujemo svim našim Svjetloradnicima koji su pomogli da se oglase ova zvona na uzbunu da ih njihova braća i sestre čuju, da se probude i da odgovore. 


U ovom trenutku, rekli bismo da se samo mali dio vas probudio i odgovorio. Dostizanje preciznog podatka je malo teži zadatak u ovom trenutku, ali naša služba za praćenje nas je izvijestila da su oni grubo zaključili da je odgovorila samo 1/3 tih Svjetloradnika koji su se probudili. Još ćemo reći da je samo 1/5 tih Svjetloradnika koji su se probudili odgovorila na njihove dužnosti. Ta konačni iznos je vrlo mali postotak u uspoređenju koliko je Svjetloradnika ovdje, pa čak mali postotak u uspoređenju koliko se Svjetloradnika probudilo ali nije odlučilo da ispune njihove dodijeljene zadatke. Ti uzorci će morati biti poboljšani ako će ovaj svijet primiti odgovarajuću pomoć za koju je jasno da je treba. 

Postoje mnogi problemi i teškoće ovdje u ovom svijetu. Ovaj svijet je duboko uronjen u dubinu tame i očajanje, korupciju, nasilje, strah, kaos i konfuziju toliko dugo da stanovnici ovoga svijeta ne mogu zaokrenuti ovaj brod bez velike pomoći. To je razlog zašto smo ovdje i zašto čitate ove riječi upravo sada. To je zato što ste pristali pomoći ovom svijetu i ne samo, a mi želimo da lagano kročimo ovdje kako ne bi uvrijedili ili pecnuli koga riječima ili posramili bilo koga od vas, ali vi ste ovdje iz mnogo više razloga nego da sami sebi pomažete. Pošteno je reći da ste mnogi od vas mislili samo o sebi većinu vaših života, jer ovo je dio vašeg nastavnog plana ovdje. To je dio iskustva gdje ste bili vi uvučeni u svijet tame, a sam opstanak je bilo ime ove pjesme. 

Mi sigurno to razumijemo. Bila vam je dana mala podrška u načinu financiranja i mala podrška u načinu zdravlja i socijalne skrbi. Mi to razumijemo, a to je također bilo odlučeno od vašeg Stvoritelja, da oni koji dođu ovdje moraju igrati iste uloge kao i oni koji nastanjuju ovaj planet. Ne bi bilo pošteno ako bi naši Svjetloradnici bili obdareni s velikim novčanim sredstvima kako bi im se time olakšao život ili zdravstveni sustav za vraćanje njihove mladosti i vitalnosti dok bi domaće stanovništvo ovog planeta bilo ostavljeno u siromaštvu da se bori za golo zdravlje, dok tijela pokazuju znakove starenja. Da li se slažete sa ovom filozofijom? Da li smatrate da je ova politika bila i jeste poštena? Mi vjerujemo da je poštena, ali vas danas molimo da podijelite s nama kako se osjećate otkako ste pristali da radite s nama na „prvim linijama“ i iskusite kako se osjeća ljudski život na 3 dimenzionalnom planetu Zemlji. 

Vi ste tamo a mi smo ovdje, i mi shvaćamo da ste vi stekli širok raspon gledišta koje mi nismo bili u mogućnosti da postignemo, i to je razlog zašto vas mi molimo da podijelite vaše poglede s nama. Mi ne očekujemo da će naše „glave biti pametnije nego što jesu“, kako vi kažete u vašem svijetu, kad vas molimo za vaše komentare, naposljetku, mnogi od vas koji ostavljate svoju grubost, zajedljivost, uvrede s malo ljubaznih riječi i duhovitih komentara ste članovi naše organizacije, vjerovali to ili ne, i mnogi Svjetloradnici koji upravo sada čitaju ove riječi mogu također biti iznenađeni kad saznaju da neki od njihove braće i sestara koji pokazuju toliko bolesnog temperamenta, manira i načina ponašanja su trenutno više nego njihova ljudska braća i sestre, nego su oni i članovi tima naše organizacije. 

Takva vrsta bolesnog ponašanja je pomalo iznenađujuća, jer mi to obično ne susrećemo na našim misijama. Nešto je ovdje na ovom 3 dimenzionalnom planetu promijenilo mnoge od vas, i loše je utjecalo na mnoge od vas, a mi smo to proučavali i donijeli neke zaključke o tome zašto se to događa, ali opet, nitko nema bolji uvid u ovaj fenomen od vas samih. Zato vas molimo da nam kažete zašto ste postali osobe kakve jeste danas. Kažite nam zašto smatrate da je vaše pravo i zašto smatrate da ste slobodni koristiti vašu volju i da vrijeđate i grdite druge na način na koji to činite, da sudite i osuđujete druge na način na koji to činite, da vjerujete da su svi vaši pogledi jedine ispravne interpretacije onoga što se događa u vašem svijetu. Recite nam zašto ste uzdigli sebe tako visoko na kraljevsko mjesto i naređujete onima oko vas kao da su oni vaše sluge koje vas slušaju, koje se pokoravaju vašim riječima i koje slijede vašu retoriku i govor mržnje i uključujete ih u pokretanje napada na druge a također u osuđivanje i suđenje drugima kao što se to vi usuđujete. 

Molimo vas da podijelite s nama danas otvoreno i iskreno, „puneći nam glave“ ako je to ono što vas čini da se osjećate bolje, jer mi doista želimo da bolje razumijemo vaše motivacije i vaša unutarnja razmišljanja, jer opet, mi ne čitamo vaše misli, iako postoje još uvijek neki od vas koji tvrdoglavo misle da mi kršimo suverena prava i slobodu volje bića. Ponovno kažemo da mi to ne radimo, i nikada to nećemo raditi. Mi smo napravili sporazume s nekima od vas koji su članovi naše organizacije da nakon što se budete inkarnirali, da ćemo povremeno i rijetko čitati djelomično, ne sve, nego mali dio vaših svijesti kako bi proučavali i procijenili utjecaje na vašu svijest jednom kad se inkarnirate i narastete u ovom 3 dimenzionalnom svijetu. 

Ponovno kažemo da je vrlo mali broj onih od vas koji su uključeni u ova proučavanja, daleko manji broj od onih od vas koji su odgovorili na svoje dužnosti kao Svjetloradnici. Mi vas danas molimo za vaša mišljenja, jer smatramo da je neophodno za budućnost misije da shvatite zašto na ovoj posebnoj misiji ima toliko mnogo vas koji su počeli da djeluju izvan, počeli su da napadaju jedni druge i da se bore jedni protiv drugih i vrijeđaju i grde i osuđuju i sude drugima. To je vrlo važno, jer to je fenomen koji se nije dogodio na ovom nivou, čak ni blizu, u bilo kojoj našoj misiji gledajući unatrag, da dragi prijatelji, milionima godina. Zapanjujuće je koliko je rijetko takvo ponašanje koje neki od vas pokazuju u ovom trenutku, a mi kao znanstvenici moramo, jer to je naša dužnost, ići do dna toga i pronaći sve što možemo u vezi s tim. 

To je jedan od razloga zašto nismo blokirali ili izbrisali vaše komentare i zašto smo savjetovali našem kanalu da ne blokira i ne briše čak i vrlo negativne, uvredljive i raspaljive komentare velikog broja vas. To je razlog zašto toleriramo takvo vaše ponašanje, u slučaju da se možda čudite što vam nitko ne uzvraća ili samo obriše vaše komentare koje drugi mogu smatrati da su malo vrijedni ili bezvrijedni, a koje mi smatramo da nisu bezvrijedni, premda vaši napadi i vaša mišljenja jesu. Ono što nije bezvrijedno je vaše ponašanje u cjelini, jer će to ponašanje biti proučavano. Vi se koristite kao „laboratorijski štakori“, jer vi opskrbljujete naše istraživače i naše znanstvenike sa, u ovom trenutku, vrlo važnim podacima, i mi vas pozivamo da nastavite s ovim svojevoljnim, negativnim, neproduktivnim i nekooperativnim ponašanjem, jer nam to pomaže da promijenimo naš proces odabira za buduće misije, jer počinjemo dobivati osobni profil onih koji su bili uključeni u ovu vrstu negativnog ponašanja. 

Mi se usmjeravamo na korijene uzroka i efekte ovog ponašanja, i mi sada vjerujemo da smo blizu osmišljavanja plana igre koji će omogućiti da proces odabira za našu slijedeću misiju bude mnogo uspješniji, gdje će daleko više Svjetloradnika odgovoriti na svoju misiju, i nadmoćna većina Svjetloradnika koji će odgovoriti na ovaj poziv će se suzdržati od upuštanja u ovakvo ponašanje koje ste neki od vas odabrali kao vaš oblik komunikacije. Opet, mi pozivamo sve vas da odgovorite, i opet kažemo da su vaši komentari uvelike cijenjeni čak i amo mislimo da postoje oni od vas koji mogu smatrati da gube svoje vrijeme dok ostavljaju ove komentare. Kažemo vam da sigurno ne gubite vaše vrijeme i da nam uvelike pomažete na našoj misiji sa vama, a to će otići daleko sa vama i bit će zabilježeno u vaš rad na vrlo pozitivan način. 

Za one od vas koji sudjeluju u ovom negativnom ponašanju i bolesnom postupanju prema drugima, kažemo vam da će vaše akcije i riječi biti zabilježene i da će one također biti zabilježene i uvrštene u vaš rad i osobne zabilježbe. Već je prekasno za neke od vas, i vi nećete putovati sa nama na naš slijedeći zadatak ili bilo gdje kao slijedeće budemo trebali da putujemo kao organizacija. Nakon što vaši zadaci ovdje budu završeni, vi nećete biti ostavljeni ovdje, kako god bilo, jer to je bilo naše obećanje vama; to je bila pogodba na koju ste vi također pristali. Vi ćete biti preuzeti i bit ćete ispraćeni natrag do vašeg izvornog doma na planet negdje u svemiru. U to vas uvjeravamo. Mi nećemo dozvoliti da naši Svjetloradnici budu ostavljeni da ostare ovdje i da umru na ovom planetu, da budu ostavljeni u bestjelesnom stanju kad se budu vinuli iz ovog svijeta nižih dimenzija. To nećemo učiniti. Mi poštujemo naše obveze i naše sporazume sa svom našom braćom i sestrama, čak i ako postoje oni od vas koji danas ne poštuju svoje obveze, kao što je slučaj s onima koji su odabrali da napadaju, vrijeđaju, ismijavaju i kleveću svoju braću i sestre, njihove vlastite članove tima našeg saveza. 

Ti pojedinci će biti prebačeni natrag kući, a njihov narod koji će ih vidjeti onako kako vi danas vidite astronaute, saznat će da su oni bili nečasno otpušteni iz našeg saveza. Vaš narod će shvatiti što je to što se ovdje dogodilo. Zar vas to ne tjera na razmišljanje? Zar vam to ne uzrokuje da se zaustavite na vašem putu i možda pokušate sasvim promijeniti vaše obrasce ponašanja? Također želimo vaša razmišljanja o tome i gotovo smo sigurni da ćete nam ih ponuditi, jer postoje oni od vas koji su bili vrlo glasni, otvoreni i vrlo drski vezano uz neko ili sva pitanja o našoj organizaciji, našoj misiji ovdje i našem kanalu, i mi smo sigurni da imate mnogo toga za reći o našoj poruci koju smo podijelili sa vama.

To je sve što smo imali za podijeliti s vama danas, i unaprijed se radujemo vašim komentarima i opet vam kažemo da sav vaš trud za dijeljenje vaših razmišljanja s nama i vaših pogleda je uvelike cijenjeno i činite našoj organizaciji veliku uslugu. Kažemo vam, zadržite vaš izvrstan rad koji mnogi od vas radite, jer mi smo blizu završetka ove početne i važne faze naše operacije, a sada je na nama da počnemo slijedeću fazu, koja će se pobrinuti za nove zadatke koji će biti izdani mnogima od vas koji ste pokazali vašu odgovornost i vašu posvećenost za dovršenje vaših početnih zadataka koji su vam bili dodijeljeni. 

Mi smo vaša braća i sestre i mi smo vaši suigrači iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. 

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.


Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda