utorak, 14. kolovoza 2012.

14.08.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 14.8.2012.

 
 „Savršeno odredište“


Sve to vrijeme dok ste radili i pripremali se za ono što želite za sebe napravili ste veliki napredak, napravili ste velika postignuća, zato ste svi vi došli tako daleko na toliko različitih načina i područja vašeg razvoja. Niti jedan dan nije bio gubitak vremena ili napora za bilo kog od vas, toliko je bilo postignuto kroz vaše napore i vašim radom u suradnji s nama, vašom obitelji iz viših područja ovog svemira. Pokušajte gledati na ovo na taj način. Učinite što bolje možete da ostanete pozitivni cijelo vrijeme, jer pozitivni tok će vas i dalje nositi ka ciljevima i budućnosti koju imate na umu i u srcu, jer to se tako radi.


To se ne radi kroz sumnju, kroz strah, kroz nepovjerenje, prestankom ili kapitulantskim stavom. Vaši ciljevi se postižu samo snagom pozitivnog razmišljanja i djelovanja. Tako se to radi, i želimo da to uvijek imate na umu, naši voljeni, jer moć pozitivnog razmišljanja je beskrajna, neograničena i može vas odvesti do krajnjih granica ovog svemira pa čak i natrag ovdje, ako to želite.

Kao što smo govorili, neće svatko uzaći u viša područja u ovoj slijedećoj prilici. Umjesto toga, neki će pojedinci morati pričekati i morat će raditi na sebi, ali to je također njihov izbor. Njihov je izbor da ostanu u nižim područjima i da koriste ovaj prekrasan alat za učenje kao bi usavršili i izoštrili svoje vještine i svoje sposobnosti, za dalje obrazovanje, da steknu potrebna znanja i mudrost potrebna prije nego što zajašu rastuće vjetrove u višim segmentima ovog multi-dimenzionalnog svemira. Nitko nije gubitnik, a nitko nije „izgubljen“, takoreći, jer oni od vas koji ćete ostati ovdje, dobit ćete upravo ono što trebate i upravo ono što želite za sebe, jer izbor je učinjen i želimo da to uvijek imate na umu; vi nikad ne dobivate nešto ako to uistinu niste željeli za sebe, iako na površini može iskrsnuti na taj način s vremena na vrijeme.

Postoje mehanizmi u ovom svemiru koji vam omogućavaju da održavate za sebe savršeno vrijeme tako da ste uvijek gdje trebate biti i na taj način, gdje želite biti i gdje ste u svakom pojedinom trenutku tijekom vašeg putovanja. Nikada se ne možete naći tamo gdje ne želite biti, morate biti svjesni toga, tako da ćete dobiti najbolje obrazovanje, najsavršenije obrazovanje, najprikladnije obrazovanje i iskustva za ono što trebate da iskusite u bilo kom trenutku. Možete li to gledati na ovaj način? Možete li vidjeti da nema nitko od vas da neće uzaći a koji neće uvelike imati koristi radeći tako, jer još uvijek postoje neke lekcije i neka iskustva ostavljena vam u ovoj dimenziji? To je ono što želimo da vidite jasnije danas. Želimo da vidite da još uvijek ima nešto za vas ovdje, nešto da naučite iz toga, nešto da dobijete iz toga. Vi možete veoma uživati samo u onome što vas očekuje u ovoj dimenziji prije vašeg putovanja koje će vas odvesti izvan ovog područja. Pokušajte to sagledati na ovaj način. Pokušajte vidjeti da ako se preselite sada možete izgubiti nešto tako divno, tako ugodno, nešto što vam može oduzeti dah, nešto za čim možete žaliti da će vam nedostajati dugo vremena, možda čak i vječnost ako se okrenete natrag na to iskustvo sada i uklonite ga.

To je sve što imamo reći o tome sada, iako bi se mogli vratiti na ovu temu u budućnosti, jer znamo da se mnogi od vas osjećaju povrijeđenima i poraženima saznavši da nećete svi uzaći u viša područja u danima koji dolaze. Mi to ne želimo vidjeti, iako je nemoguće da svi vi uzađete, jer jednostavno nije vrijeme za sve u ovom trenutku. Pokušajte shvatiti da je to način na koji uzašašće djeluje u svakom svijetu i u svakom području diljem ovog svemira. Cijeli planet i njegovo stanovništvo neće uzaći istovremeno. Mislite li da postoji matematička vjerojatnost da sva bića na planetu, ponekad ukupno u mnogo milijardi, mogu dostići pogodnu fazu u njihovom razvoju za uzašašće, svi u istom vremenskom razdoblju? Vjerojatnost da će to biti je astronomska, a mi smatramo da će mnogi od vas shvatiti ovo bolje ako pogledate na to statistički.

Statistički, postoje milijarde vas na ovom planetu, i sigurno se može reći da ima milijarde različitih razina vašeg razvoja postignutih u ovom trenutku u vremenu. Milijarde. Razmislite o tome koliko se razlikuju neke od točaka koje su neki od vas dostigli u uspoređenju s onima koje su drugi postigli. Neki od vas ste tako dramatično postigli različite točke vašeg putovanja da se „stupnjevi“, da tako kažemo, razine obrazovanja koje ste postigli tako znatno razlikuju od razina koje su postigli neki drugi, da je to zapravo prilično neobično da zajedno nastanjujete isti planet. To će se promijeniti. To se mora promijeniti, jer nije pogodno, nije prikladno, ili korisno, ili sigurno, ili zahvalno ili pravično okruženje za sve te različite pojedince da žive na jednom svijetu u istom vremenskom razdoblju. To ne pomaže razvijenijoj duši a to ne pomaže niti manje naprednoj duši. To ne pomaže nikome.

Kako to radi, kao što smo naučili iz toga i drugih iskustava sličnih ovom, je da ova mješavina veoma različitih razina osobnog iskustva ne radi, nije korisno i nije produktivno za bilo koju od uključenih strana. Ovo je bio jedan od većih društvenih eksperimenata provedenih ovdje u ovom svijetu s jasnim i konačnim rezultatima koji su generirali iz ovog eksperimenta, a sada je vrijeme da ovaj eksperiment završi. Vrijeme je da ovo miješanje tako mnogo duša na toliko različitih razina završi i sve duše u ovom svijetu u ovom trenutku sada se premještaju po njihovom izboru, iako taj izbor nije svjesno shvaćen ili potvrđen od individualnih duša u ovom trenutku. Svaka duša na ovom planetu će se naći u savršenom okruženju za njih, jer to ono što je najbolje za njihovo daljnje obrazovanje, rast i razvoj. Nema drugog načina. Ovo je način, to je pravi način, najprikladniji način, najsavršeniji način za duše da dobiju najveći potencijal iz svojih iskustava.

Nadamo se da svi vi možete pronaći način da ovo shvatite, čak iako su vaše perspektive razumljivo ograničene ovdje u ovoj dimenziji. Ako biste ovo mogli vidjeti iz neke druge točke gledišta, možda iz više točke gledišta s većom perspektivom, vi bi ovo bolje razumjeli i prihvatili to mnogo lakše i mnogo spremnije. Mi smo uvjereni da će mnogi od vas, bez obzira gdje ćete nastaviti vaše putovanje, pronaći svoje mjesto u okruženju koje je apsolutno savršena postavka za vas. To je naše obećanje vama. Ne postoji niti jedan od vas koji će se naći na mjestu kom ne pripada, da nije baš stvoreno za vas, da nije najprikladnije mjesto za vas za spremanje lekcija i iskustava, prijatelja i rodbine koji će vam trebati i koje možete upotrijebiti za postizanje najvećih potencijala u sebi, i to je cilj u srcu vašeg postojanja i vašeg vječnog putovanja kroz ovaj prekrasan i vječan multi-dimenzionalan svemir.

Mi smo vaši mentori i vaši studenti podjednako. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Preveo s engleskog: Fredi

1 komentar:

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda