Google+ Followers

petak, 3. kolovoza 2012.

03.08.2012Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 03.08.2012. 
„Poboljšanje komunikacije u stanju sna“Započnimo danas rekavši da cijenimo sve napore koje mnogi od vas čine da postupate jedni s drugima malo bolje, s malo više poštovanja, uljudno, ljubazno, nježno, i kažemo vam da su vaši napori veoma cijenjeni i da će vas odvesti jako daleko kao kolektiv i kao pojedinca, jer ne može se mnogo učiniti po pitanju napredovanja dok se ne nauči i pokaže kako pravilno komunicirati s drugima na način koji oni zaslužuju i trebaju biti tretirani.

Toliko mnogo mogućnosti vam se otvara, kao vrata otvorena proljetnim povjetarcem, kad ste prvi puta počeli pokazivati znakove da činite zajednički napor da bi imali osjećaj drugih na umu kada komunicirate s njima na bilo koji način, bilo osobno, telefonom, ili putem bilo kojim elektronskim sredstvima, jer nije bitno na koji način komunicirate s drugima, jer riječi mogu porezati poput noža bilo koji oblik komunikacije i povrijediti pa čak i raniti drugu osobu. Razumijete li ovo? Razumijete li da riječi, mada ne mogu fizički dotaći drugu osobu, mogu doći do drugoga na razne načine i povrijediti ga baš kao da bi digli na njega ruku i udarili ga šakom?


Razumijete li to sada malo bolje? Shvaćate li da vaše riječi mogu biti tako uvredljive kao i vaše šake? Nadamo se da oni od vas koji sudjelujete u takvim nasiljima i vrijeđate korištenjem vaših ponavljanih kleveta, retorike i štetnih ponašanja i stavova, razmislite o tome što ste upravo pročitali i razmislite o tome koliko će vam se vrata otvoriti ako nastavite s tim štetnim, neproduktivnim, neučtivim, bezosjećajnim načinima, i razmislite koliko će vam se vrata zatvoriti ako ne promijenite smjer kojim toliko željno idete. To je sve što imamo reći po ovom pitanju danas, ali ćemo s vremena na vrijeme govoriti opet o tome s vama, jer mi želimo nastaviti čitati vaše odgovore na naše poruke i toliko želimo da svi vi koji sudjelujete u ovom surovom i neprimjerenom ponašanju da jasno vidite izbor koji činite, i razmislite o odabiru drugog puta koji će vas dovesti do većeg, boljeg i svjetlijeg, jer to ne dugujete ni manje ni više nikom drugom, već samome sebi.

Danas smo željeli da vam govorimo o tome kako možete poboljšati svoje metode telepatske komunikacije s nama, jer smo počeli početne faze našeg programa za komunikaciju s onima od vas za koje smatramo da bi bili pozitivan dodatak našim timovima koji će početi naš prvi zajednički projekt, koji je za izgradnju valobrana na obalama nekoliko područja vašeg planeta. Mi smo slali naše komunikacije odabranim pojedincima, i izvješćujemo vas da je veliki broj vas doista uspješno primio obavijest i obratno, mi smo primili vaš odgovor. Također vas izvješćujemo da ima i onih od vas koji smatramo da nisu primili našu obavijest, iako za neke od vas, mi smo doista pokušali više puta kako bi vam poslali ovu komunikaciju, ali niste je primili, ili što bi mogao biti slučaj, neki od vas su primili ovu komunikaciju, ali nam nisu poslali svoj odgovor.

Mi ne možemo znati sa sigurnošću da li ste primili ovu poruku od nas, mi možemo samo znati da li ste poslali vaš odgovor natrag nama, u to možemo biti sigurni. Mi ćemo nastaviti slati naše telepatske komunikacije svima vama koji ste izabrani za ovu početnu operaciju. Bit ćemo strpljivi, bit ćemo uporni, ali ne možemo nastaviti s pokušajima slanja za dulje vremensko razdoblje, jer smo jasno dali do znanja prije nekog vremena, vrijeme je suštinsko. Vrijeme između danas i finala koje je planirano za vas nije u jako velikom razmaku i moramo se požuriti i započeti naše brojne zajedničke projekte. Nadamo se da će oni od vas koji nisu primili našu komunikaciju razumjeti, zbog vremena, da je to način kako moramo komunicirati s vama. Mi nemamo drugog izbora po ovom pitanju, a kad budemo mogli osobno razgovarati s vama, potpuno ćemo vam objasniti zašto ne možemo odabrati bilo koji drugi način komunikacije s vama u ovom trenutku.

Predlažemo svima vama, pošto vi ne znate koga smo odabrali za te početne faze ove operacije, da obratite veliku pažnju na snove koje možete iskusiti, jer je to za nas vrlo prikladan učinkovit način za prijenos poruka vama. Ima onih od vas koji izvješćuju da imate teškoća u sjećanju vaših snova nakon što se probudite. Mi shvaćamo to, iako ne postoji ništa da mi, s naše strane, možemo učiniti u vezi toga. Na vama je da pronađete način, i da razvijete vještinu dovoljnu da zaključa neku vrstu sjećanja na snove koje vi uvijek doživljavate. Sanjanje je sasvim prirodna funkcija i doživljavaju ih svi vi, bez iznimke. Za one od vas koji izjavljuju da ne sanjaju, bilo bi mnogo točnije reći da se vi ne budite bez ikakvog sjećanja na snove, jer vi sigurno doživljavate snove na mnogo načina i oblika.

Sada kada smo to razjasnili, željeli bismo vam predložiti kako da učinkovitije zapamtite snove koje imate. Držeći blok za pisanje i nešto za pisati blizu vašeg kreveta noću snažno preporučamo, jer često kad sanjate i probudite se, čak i na trenutak, tada možete imati neku vrstu sjećanja na san koji ste upravo doživjeli. Mi vam savjetujemo da napišete što više možete detalja iz sna i što jasnije možete, pa kad se kasnije probudite možete pažljivo ispitati što je to što ste napisali i pretpostaviti neku vrstu poruke koja je poslana vama, ako je uistinu to ono što je posebno san predstavljao.

Također vam predlažemo da možda promijenite svoje obrasce spavanja, dublji i mirniji san. Predlažemo vam da spavate u potpunom mraku, vješanjem dodatne obloge prozora ako je potrebno, a možda i stavljanjem ispod vrata spavaće sobe tako da svjetlo ne može uvući u vašu sobu. Isključite svu rasvjetu, pa čak i elektroniku, kao led svjetla mnogih vaših elektroničkih uređaja koji mogu isijavati relativno veliku količinu svjetlosti. Također vam predlažemo da uklonite sve bežične elektronike iz sobe dok spavate jer one mogu, ali nije nužno, uzrokovati smetnje našoj komunikaciji s vama.

Vaš mozak ima dijelove koji funkcioniraju kao komunikacijski satelit, šaljući i primajući informacije iz okolnog područja i cijelog svemira, i briga o vašoj opremi je vrlo važna. Hrana koju jedete su goriva i tekućine koje pokreću vaš komunikacijski uređaj. Ova goriva i tekućine moraju raditi kako bi poboljšale vaš stroj, a ne da oslabe vaš stroj. Koju vrstu goriva dodajete vašem stroju? Predlažemo vam da odbacite svu lošu hranu, slatkiše, kekse i gazirana pića i napunite vaš frižider s voćem i povrćem, jer će značajno i gotovo odmah će povećati vašu vibracijsku frekvenciju, a to će vam sigurno pomoći u vašoj komunikaciji s višim područjima, jer će vas to fizički dovesti bliže viših područja. Razumijete li to? Razumijete li da vaša frekvencija raste i pada poput termometra tijekom dana, a ovisno o hrani koju jedete, vaše vibracije mogu narasti ili pasti iznenada i značajno? Ovo su neke od metoda koje mogu poboljšati vaše telepatske sposobnosti, a mi vam kažemo da slijedeći ove jednostavne smjernice odmah možete vidjeti poboljšanja.

Mi ćemo nastaviti slati poruke onima od vas koje smo odabrali. Mi ćemo vam dati upozorenje kad osjećamo da ne možemo trošiti više vremena pokušavajući vam slati poruke i počet ćemo slati poruke onima koji nisu na prvom popisu, ali su svakako osobe za koje smatramo da bi bile pozitivni dodatak našem timu, i mi ćemo tada početi pokušavati poslati im poruke. Ne dozvolite sebi da padnete u paniku u strahu da ćete propustiti vašu priliku da radite s nama jer mislite da ste možda odabrani za ovaj početni projekt ali niste primili naše poruke, jer ova vrsta emocionalnog naprezanja neće vam pomoći na bilo koji način da primate naše poruke i da će, u mnogim slučajevima, da stvar bude gora, i spriječiti bilo kakve komunikacije do i od nas. Još ima vremena da primite naše poruke, želimo da to bude jasno, a mi ćemo nastaviti s našim naporima i nastaviti ih do daljnjeg.

To je sve što imamo danas za vas, voljeni. Mi se nadamo da svi radite jako dobro, i opet vam hvala na svim vašim nastojanjima da komuniciramo jedni s drugima učinkovitije i pristojnije, a onima od vas koji su pokazali napredak u ovom području kažemo hvala što radite veliku uslugu svima nama diljem cijelog našeg svemira. Do ponovnog razgovora sutra, želimo vam prekrasan i blagoslovljen dan, ljubljeni.

Mi smo vaši prijatelji i obitelj iz Galaktičke Federacije Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda