nedjelja, 19. kolovoza 2012.

19.08.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 19.8.2012.


 „Posljednja filmska noć“


Suzbijanje toliko negativnosti i bolesnih osjećanja u vašem svijetu je posao onih od svjetla. Oni koji svjesno rade za dobrobit svjetla, za slobodu, za prosperitet, za mir, za ljubav, za globalnu i univerzalnu suradnju, i oni koji nesvjesno rade za svjetlo, igraju previše važnu ulogu u vašim poslovima i svitanju vašeg novog doba svjetlosti. Ne možete se svi smatrati Svjetloradnici, jer niste svi došli ovdje iz istih razloga i iz istih mjesta. Ima mnogo vas ovdje, a gotovo jednako mnogo različitih razloga zašto ste ovdje u ovom trenutku.


Svi ne igraju za isti tim, niti svatko ima iste ciljeve na umu za vaš svijet, istu budućnost na umu za vaš svijet. Neki koji su ovdje su ovdje iz razloga koji se ne tiču ničeg od ovoga, i zato trebaju biti ostavljeni sami sebi, prepušteni svojoj vlastitoj stvarnosti, jer nije naše pravo, zadatak ili odgovornost da dođemo do njih i izvučemo ih iz granica njihove stvarnosti. Njihov je san upravo onoliki koliko vi živite i doživljavate vaš san. Pustite ih. Ostavite ih da žive onako kako su planirali za sebe, jer oni imaju da nauče drukčije lekcije, različite rezultate oni žele postići kroz sve to i ne bi bilo fer da ih se spriječi na bilo koji način u postizanju njihovih ciljeva, njihovih odredišta, isto kao što ne bi bilo fer da netko ne dopusti vama da postignete vaše ciljeve i vaša odredišta. Mi se nadamo da to možete razumjeti, pa čak i ako postoje bliski prijatelji i obitelj koju želite probuditi da vam se pridruže na vašem putu za koji smatrate da je toliko osnažujući, oživljavajući, uzbudljiv i važan, ne zaboravite da jednostavno zato što su vaši najmiliji ne znači da su na istom putu kao i vi, jer mnogi od vas će naučiti u danima koji slijede, da svatko ne ide na isto mjesto nakon što se spusti zavjesa ove velike predstave. To će vam postati jasnije nakon što povratite oči veće perspektive. Za sada to je kao da ste u boci pokušavajući da pročitate naljepnicu na vanjskoj strani. To je nemoguće, a da vam mi objasnimo što piše na etiketi s vanjske strane boce ne bi bilo fer prema vama iz više razloga. To bi skratilo vaše putovanje, i to bi učinilo vaše putovanje manje zahvalnim i manje važnim. To bi bila pouka za toliko toga što dobivate i postižete ovdje i mi to nećemo učiniti, jer mi nismo ovdje da vam oduzmemo bilo koji dio toga, mi smo ovdje kako bi tome nešto dodali, poboljšali, i to je ono što određujemo da napravimo svaki dan.

Dopustite nam da nastavimo poboljšavati vaše putovanje dijeleći sa nama vaša osjećanja što češće možete kroz vaše komentare ispod naših poruka. Kad podijelite s nama vaša unutarnja osjećanja, vaša pitanja, vaša mišljenja i vaše poglede mi možemo adekvatnije nagađati što je to što želite za sebe i onda ćemo se mi okupiti u našim velikim konferencijskim dvoranama i razgovarati među nama kako možemo bolje predati vam ono što ste vi jasno dali do znanja da želite doživjeti. Razumijete li sada zašto toliko želimo da dijelite vaše komentare s nama ispod naših poruka? Mi reagiramo na ono što govorite. Mi odgovaramo na vaše pozive, vaše želje i vaše misli na ovaj način. Mi smo ovdje da služimo, a to je način na koji ispunjavamo naš zadatak.

Mi ne čitamo vaše misli, ponovno kažemo onima od vas koji misle da vi ne trebate ili da nije potrebno da otvoreno dijelite vaše misli s nama kroz komentare ispod naših poruka. Kažemo vam mi ne znamo što vi želite doživjeti ako ne dijelite vaše riječi kroz vaše online zajednice. To je način koji je dogovoren kako ćemo komunicirati s vama. Uključene obje strane, mi i oni od vas koji bi putovali ovdje na ovom putovanju, došli bi do zaključka da je to najprimjereniji, najefikasniji i najjednostavniji način za komunikaciju, zar ne? Ne morate se brinuti o dobivanju telepatskih sposobnosti ili izoštravanju vaših telepatskih sposobnosti. Ne morate se brinuti ako ste izgubili ili gubite naše telepatske komunikacije vama, jer mi jednostavno čitamo vaše riječi i možete biti sigurni da mi djelujemo po njima. Nije ništa kompliciranije od toga.

Za one od vas koji vjeruju da nemamo tehnološke mogućnosti koje će nam omogućiti pristup vašem internetu iz naših dimenzija, kažemo vam da imamo tehnološke mogućnosti koje će izgledati čak i ljudima 21-og stoljeća više kao magija, kao čudo, a pristup vašem internetu koji ima bežične mogućnosti čak u vašem 3 dimenzionalnom svijetu je, da skujemo frazu, dječja igra, a da svako misli da nismo bili u stanju svladati mogućnost praćenja vašeg interneta, pitamo vam što vas dovodi do takvog zaključka? Zar ne vidite naše brodove na vašem nebu, multi-dimenzionalne po prirodi, često ogromnih dimenzija i zasljepljujuće brzine koji mogu obići vaš svijet u nekoliko minuta i nestaju iz stvarnosti po volji? Vi to vidite. Znamo da postoje mnogi od vas koji to vide. Postoji čak mnogo vas koji vide kao i oni koji ne vide, i kažemo vam da smo iznenađeni da ima i takvih među vama koji misle da tako minimalan zadatak kao što je pristup vašem internetu bi mogao biti izvan naših sposobnosti i mašte.

Mi imamo alate tehnoloških postignuća koja će vam oduzeti dah, u nekim slučajevima, i mi smo tako nestrpljivi da vam pokažemo pa čak i da podijelimo neke od tih tehnologija sa vama. Mnoge od tih tehnologija su dizajnirane od bića iz svjetova iz cijelog ovog svemira za jednu svrhu i samo jednu svrhu, a ta svrha nije rat, nije osvajanje, nije uništavanje, nije da štite granice i nije da izaziva strah, nego da bolje služe bićima koja ovaj svemir zovu svojim domom. Ove tehnologije su zamišljene, dizajnirane, konstruirane i isporučene da olakšaju teret onoga što bića moraju raditi da prežive, igraju, da napreduju i da bolje uživaju i istražuju njihov svemir. S obzirom na to, da smo potrošili dosta vremena, truda, energije i fokusa na osmišljavanju tehnologija za postizanje tih ciljeva, možete li eventualno zamisliti do čega smo došli da bi poboljšali živote, olakšali živote i učinili živote ugodnijim za bića u cijelom ovom svemiru?

Mi imamo „igračke“, ako hoćete, koje će vas oduševiti, koje će vas uzbuditi, koje će stimulirati vaše umove, vaša srca i vaše živote, a mi smo tako uzbuđeni da to podijelimo s vama. Neke od naših tehnologija su bile dizajnirane i implementirane čisto za zabavu, čisto za razonodu, užitak i uzbuđenje. Neki od njih imaju veze sa zabavom, a naša zabava je malo drugačija od vaše zabave. Mi ne stavljamo preveliki naglasak na snimanje filmova i gledanje filmova, jer postoje veće aktivnosti učestvovanja u koje se sami upuštamo, što znači, zašto sjedati u kinu i gledati film ili kazivati bitke iz rata 1812 ili film o povijesti vašeg rimskog carstva kad vi možete fizički i doslovno posjetiti taj period i živjeti ga za sebe baš kao da ste skočili u filmsko platno, i napustite taj film kad god želite ako stvari postanu malo ubrzane ili što netko može smatrati opasnim, ili jednostavno postane ne tako uzbudljivo i tada je vrijeme da se premjestite u drugi „film“, ako hoćete, i uskočite u njega.

Da li bi vas to zanimalo, ljubljeni? Želite li da vas potaknemo i motiviramo vas malo više nego da idete u kino vikendom uvečer i sjedite na stolici i gledate glumce koji oslikavaju ličnosti iz vaše prošlosti, ili želite sresti te povijesne ličnosti i slušati ih ili im odgovoriti, dovesti vojsku ili spasiti život? To je ono što imamo za vas, i za one od vas koji će uživati u nekim od tih tehnologija i putovanja kao što je ovo u danima koji slijede, kažemo vam držite se za svoje kape, jer vi ste u najvećem filmskom show-u koji niste nikad vidjeli.

Mi smo vaše kolege kino-posjetitelji iz Galaktičke Federacije Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.


Preveo s engleskog: Fredi
Preveo s engleskog: Fredi

3 komentara:

  1. Dragi Prijatelji iz GFS,
    mnoge od Vaših tehnoloških "igračaka" imala sam prilike vidjeti i doživjeti u svojim vizijama pred nekoliko godina. tada sam i napisala roman u spomen na mog Muža koji sada djeluje iz Duhovne Hijerarhije (recite mu da Ga neizmjerno volim!!!). Možete ga pročitati na www.sandra-sloboda.com
    Dragi...vodite me i dalje, pokazujte mi naispravniji put i ja ću svim srcem slijediti Vaše upute za ostvarenje naše zajedničke Misije.
    Ljubim Vas i radosno očekujem!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vladan R.

    Poštovani predstavnici Galaktičke Federacije Svetlosti,

    Samo da Vas podsetim, a u isto vreme i da Vas pitam. Ne tako davno, u jednoj od prethodnih poruka ste na zamolili da se stavimo na spisak za dobijanje "igračaka" koje bi koristile besplatnu energiju za grejanje naših domova. Najljubaznije Vas molim da se u nekoj od sledećih poruka opet dotakne ova tema. Takođe Vas molim da odgovorite da li su ti spiskovi konačno formirani i kada možemo očekivati realizaciju?

    Srdačan pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  3. Dragi naši iz Galaktičke Federacije Svjetlosti, želim s Vama dijeliti sve svoje sadašnje darove koje imam zahvaljujući Stvoritelju, uživati u stvaranju ljepote i ljubavi, znam mnogo o građenju i stvaranju fizičkih tvorevina kao što su kuće, vrtovi, prostori, umjetnik sam u duši - volim ljepotu i želim je dijeliti i uživati i sama u njoj radujući se užitku druge moje braće. Volim pomagati i biti na usluzi - i radujem se danu kada ćemo se sresti. Zahvalna zauvijek!

    OdgovoriIzbriši

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda