Google+ Followers

utorak, 31. srpnja 2012.

31.07.2012Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 31.7.2012. „Odabir pikap lokacije“ 


Danas bismo željeli početi razgovor s vama kako da se na najbolji način pripremite za rad s našom organizacijom koji će uskoro početi u danima koji dolaze, jer vrijeme za pokretanje naših brojnih zajedničkih projekata sada je stiglo. Željeli bismo početi s dobrodošlicom u naše timove, a mi bismo to željeli učiniti tako da se sastanemo s vama na našim brodovima i da vam se predstavimo tako da možemo malo bolje upoznati jedni druge prije nego što počnemo sa zajedničkim radnim odnosom. Mi ćemo to učiniti tako što ćemo se susresti s vama na unaprijed određenom mjestu negdje u blizini vašeg prebivališta. Mi ćemo vas kontaktirati u danima početkom slijedećeg tjedna gdje ćemo vas pitati gdje je to gdje bi željeli sastajalište s nama. 


Da bi odgovorili na ovo pitanje, molimo vas da odgovorite vrlo kratkom rečenicom kako bi pojasnili vaš odgovor na naše pitanje koje ćete čuti bilo u stanju sna, ili za one od vas koji su počeli svladavati telepatsku komunikaciju, kroz vaše budno stanje dok meditirate ili u bilo koje vrijeme vam uspijemo prenijeti naše pitanje. Razumijete li to? Jesmo li bili jasni u tome? Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, poslat ćemo vam, telepatski ili kroz stanje sna, kratko pitanje pitajući gdje biste vi voljeli da se susretnete s nama da budete teleportirani na jedan od naših brodova koji čekaju i s kojim ćete biti odvedeni do većeg broda gdje ćete se tada sresti s predstavnicima našeg tima kako bi probili led, da tako kažemo. Tada ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i, ako nemate ništa protiv, mi ćemo imati nekoliko pitanja za vas, što je sasvim prirodno, jer želimo da naučimo malo više o vama prije nego što počnemo raditi zajedno, jer to će nam pomoći da nađemo za vas prikladno mjesto i saznamo o vašoj raspoloživosti raspoređivanja i koliko često i koliko dugo možete biti na raspolaganju i želite raditi. Molimo vas da imate na umu da mi moramo napraviti raspored za one koji žele početi raditi s nama. Mi ne možemo prilagoditi izradu rasporeda za pojedince, jer bi to značilo mnogo nepotrebnih letova iz i u naše matične brodove na kojima ćete raditi. Smatramo da je potrebno smanjiti broj letova na i s vašeg površinskog svijeta na naša radilišta. Naša radilišta će biti dobro zaštićena od eventualnih opasnosti ili prijetnji odmazde iz bilo kog opasnog vojnog djelatnika povezanog sa smutnjom. Imate našu riječ da ćemo učiniti sve što možemo da bi zaštitili vašu sigurnost i dobrobit, iako imajte uvijek na umu, nema apsolutne garancije ili svečane zakletve dane u tom smislu, ali da ćemo učiniti sve što možemo da zaštitimo naše članove posade i one koji rade s nama na mnogim tim projektima. 


Kao i većina vas koji će biti odabrani za rad s nama potpuno shvatite, doista vam ništa ne može oduzeti život jer vi ste vječno biće, i kao takvo, nema ničeg čega se ikad trebate bojati, jer ne postoji ništa što vam se može dogoditi na gradilištu ili na putu do i od gradilišta da ne može biti preokrenuto u slučaju ozljede, pa čak i u slučaju smrti svakako nije kraj, to je samo početak nečeg novog za vas, nešto što su mnogi od vas ionako imali na pameti za mjesece koji dolaze. Razumijete li to? Shvaćate li da čak i u najgorem scenariju gdje biste iskusili fizičku smrt, da bi vi jednostavno bili prvijenac pred svim ostalima koji će uzaći poslije vas uskoro? 


S tim shvaćanjem, željeli bismo započeti ovu početnu fazu ovog prvog i iznimno važnog projekta za učvršćivanje i ojačavanje vaših obala gradeći lijepe, zaštitne morske barijere na obalama odabranih područja diljem vašeg planeta. Započet ćemo ovaj projekt vrlo brzo, mislimo u smislu tjedana a ne mjeseci, mislimo u smislu brzog raspoređivanja na radna mjesta nakon što budemo uspješni u prosljeđivanju naših poruka vama i primanju vaših odgovora o tome gdje mislite da je odgovarajuće mjesto u vašem susjedstvu ili okolici za sastanak s nama. Ono što mi tražimo je područje koje je barem na poluosami, iako shvaćamo da neki od vas žive u blizini velikih gradskih područja i da teško možete pronaći takvo mjesto, ali vam kažemo da koristite svoju odlučnost, da budete lukavi i dovitljivi, pretražujući karte, a osobito satelitske snimke dostupne putem interneta koji će vam pomoći da nađete takvo područje za koje u ovom trenutku možete biti nesvjesni da li je skriveno od pogleda čak i ako vozite ili hodate. Uvjereni smo da će svatko od vas naći takvo područje, a mi ćemo ostaviti ovaj zadatak vama jer imamo puno vjere i pouzdanja u vas. 


Nakon tog početnog razgovora, tada ćemo biti u kontaktu sa vama kad bude vrijeme za sastanak s nama. Taj signal mora doći kao iznenađenje, sa samo kratkom obavijesti koja će vam biti dana, jer mi ne možemo dopustiti da naši planovi nekako procure do smutnje kroz metode komuniciranja s vama, jer ne želimo iznenađenja i želimo da nitko ne stekne prednost da dobije dovoljno vremena da se pripremi da spriječi naš susret s vama na bilo koji način. Nadamo se da ovo razumijete, i nadamo se da razumijete da se od vas traži da zadržite za sebe sve ovo o čemu govorimo s vama. Nemojte dijeliti te informacije s drugima na internetu, telefonom, ili čak verbalno u svojim domovima jer vaša privatnost nije zajamčena čak ni u vlastitom dnevnom boravku. Nadamo se da ovo ne dolazi kao potresna vijest za vas, ali postoji vrlo mnogo načina presretanja komunikacija čak i bez korištenja elektroničkih prislušnih uređaja, tehnologije koje mnogi od vas u potpunosti razumiju u ovom trenutku. 


Postoje bestjelesni duhovi koji lutaju po cijelom planetu, neki od vas to znaju a neki od vas bi možda mogli biti iznenađeni da to saznaju. Jedan od ciljeva naše misije je da podignemo vaš planet daleko od tih bestjelesnih bića jer ona ne pripadaju ovdje na istom planetu kao vi. Razgovarali smo o tome nešto dulje u prethodnoj poruci, a ako postoje oni koji čuju ovu vijest po prvi puta pozivamo vas da se vratite natrag nekoliko tjedana i pročitate tu poruku jer vam se može činiti veoma informativnom. Dakle, u svjetlu činjenice da se nikad ne može biti previše siguran tko sluša vaše razgovore, molimo vas da informacije koje se tiču našeg susreta s vama zadržite za sebe i samo za sebe, i na taj način nitko ne može prisluškivati vaše razgovore i saznati o našim planovima ili o našem rasporedu u susretu s vama. Je li to razumljivo, dragi? Nadamo se da smo bili jasni u tome, jer nažalost morat ćemo odustati od našeg susreta s vama ako pojedinosti o ovom sastanku budu otvoreno dijeljene preko interneta ili čak putem privatnih poruka na vašem internetu, jer ta vrsta elektronskog prisluškivanja jednostavno se postiže i događa se svakodnevno u vašem svijetu, a krivci su razni izvori a ne samo jedan. 


Mi smatramo da smo jasni u tome, i u ovom trenutku želimo krenuti dalje i razgovarati s vama što ćete točno raditi kad počnete raditi na ovom prvom projektu sa nama. Mi ćemo se sresti sa vama i otpratiti vas na brod koji je plovilo sposobno za svemirske letove, u kom vremenu ćete dobiti obuku o metodama i tehnologijama koje koristimo za izgradnju vodnih barijera korištenih za zaštitu obalnih područja. Vi ćete biti poučeni o tome kako ta tehnologija radi i kako da se pravilno uključite u ovu tehnologiju i koristite je. Vi ćete biti izravno obučeni od visoko kvalificiranih instruktora. Mi imamo timove znanstvenika, a svaki brod će imati predstavnika sa znanstvenom pozadinom koji može odgovoriti na bilo koje i sva vaša pitanja znanstvene i napredne prirode. 


Počet ćemo polako, jer vi ćete biti ti koji će graditi ove nasipe a ne mi, kao što smo već objasnili, ovo je vaš planet i vaša je odgovornost da se brinete za njega. Mi smo samo ovdje da pomognemo, a pomažući mi ćemo vam omogućiti da koristite naše tehnologije i naše svemirske letjelice. Mi ćemo vas obučiti, mi ćemo vas nadzirati, mi ćemo vas trenirati, mi ćemo vas organizirati, mi ćemo odgovoriti na bilo koje ili sva pitanja i učinit ćemo sve što možemo da vas zaštitimo, ali to je sve što ćemo učiniti. Kao što smo rekli, sve ovisi o vama.


Mi ne očekujemo da će ići brzo na početku, mi jednostavno želimo da vi naučite koristiti ovu opremu pravilno i sigurno prije nego što pokažete bilo koju vrstu brzine u proizvodnji tih barijera. Jednom kad sekcija valobrana bude postavljena na mjesto mi ćemo pomaknuti naprijed naš brod do slijedeće lokacije gdje ćete ponovno graditi i postaviti na svoje mjesto sekciju valobrana čvrsto na morsko dno, nakon čega ćemo se ponovno pomaknuti naprijed i ponoviti postupak to je vrlo jednostavan proces, a jednom kad se uhodate s našim tehnologijama i ovim postupkom možemo početi graditi ove valobrane vrlo brzim tempom. Ova tehnologija može graditi valobrane miljama od obale takoreći u minutama, to je kako ova tehnologija može biti korištena i kako se valobran može izgraditi. To je jako važno, jer postoje mnogi kilometri obale oko vašeg svijeta za koje smatramo da trebaju zaštitu tih valobrana, a kao što smo rekli, vremena je sve manje. 


Kad budemo osobno razgovarali s vama govorit ćemo dublje o tome koja područja vašeg svijeta će dobiti ove valobrane i za koja područja smatramo da mogu zahtijevati preseljenja barem određenog dijela njihove populacije, jer mi smatramo da valobrani ne mogu potpuno ili adekvatno zaštititi od porasta razine mora i udara koje ta određena područja mogu doživjeti kako vaš planet otresa njegove slojeve treće dimenzije na svom putovanju u viša područja svemira, što je temeljni uzrok ovih potresa koji će izazvati da se ta mora izliju u određenim dijelovima vašeg svijeta. Ovo je naš prvi zajednički projekt, za zaštitu vaših ljudi i vaših zajednica od mora, a mi se unaprijed radujemo početku ovog projekta s vama, naša braćo i sestre sa Zemlje. 


Molimo vas da pazite na naše poruke vama. Za one od vas koji počinju savladavati telepatske sposobnosti komunikacije, uvjereni smo da ćete primati naša pitanja o mjestu gdje se želite sastati s nama, i uvjereni smo da ćete uspješno poslati vaše odgovore natrag nama. Za one od vas koji još nisu sasvim vješti u telepatskim sposobnostima, možete potražiti naša pitanja drugim sredstvima, samo jedno od kojih je kroz stanje sna. Nakon što se probudite iz sna u kom ste primili ovo pitanje, pozivamo vas u to vrijeme da formulirate vaš odgovor nama i telepatski nam pošaljete vaš odgovor fokusirajući se na nas i navodeći u svom umu, ali ne naglas, vaš odgovor nama prije nego što započnete vaš dan. Mi ćemo slušati vaše odgovore, i još jednom se unaprijed radujemo da ćemo raditi sa vama, dragi naši. To će biti čast i to će biti zadovoljstvo, a zajedno ćemo raditi posao koji se mora obaviti. 


Mi smo vaši suradnici na tom, našem prvom zajedničkom projektu. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda