Google+ Followers

subota, 21. srpnja 2012.

21.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 21.7.2012.



 „Kako komunicirati s nama“ 



Učinite najbolje što možete da vozite preko ispupčenja na cesti koja se mogu pojaviti i vi ćete uvijek izaći jači i mudriji za iskustvo. Što se zbilo proteklih nekoliko dana s našim komunikacijama s našim kanalom nije ništa drugo do male i privremene prepreke koje smo uspješno uklonili s našeg puta, i nema ničeg uznemirujućeg ili se treba dugotrajno brinuti o tome. Te manje smetnje se mogu pojaviti s vremena na vrijeme jer naša je misija jako naporna, a tu je mnogo igrača i sudionika, saveznika i neprijatelja, kao i onih neutralnih strana, i mi ćemo ustrajati da nadvisimo svaki izazov koji se predstavi i mi ćemo uspjeti u našoj misiji, zajedno s vama, jer sada nas ništa ne može zaustaviti. 



Željeli bismo prodiskutirati s vama o načinima komunikacije sa nama, članovima Galaktičke Federacije Svjetlosti. Mi vidimo da postoje oni od vas koji žele započeti ili unaprijediti vaše komunikacije s nama, a mi vam kažemo da postoje metode koje možete koristiti kako bi bolje ostvarili linije komunikacije. Preporučujemo vam da odaberete određeno doba dana ili noći kad želite komunicirati s onima koji su dodijeljeni vašem timu ili čak vodičima koji mogu biti članovi naše organizacije. Da biste to učinili, jednostavno počnite svoje meditacije, ili pak ako želite komunicirati s nama, u isto doba dana ili noći tako da oni s druge strane linije znaju kada da „podignu telefon“, takoreći, i slušaju vas kao što vi slušate njih. To je kako to najbolje djeluje s oboje strane. 


Predlažemo vam da započnete komunikaciju s nama sjedeći u polumračnoj ili potpuno mračnoj sobi, primireni od buke izvana i iznutra, kao na primjer od klima uređaja, ventilatora, ili naravno, od TV uređaja. Ako imate za nas pitanja molimo vas pitajte, skratite ih što je moguće više i iznesite svoju točku što jasnije. Tada mi možemo kao i vi sjediti u tišini, fokusirajte se što bolje možete na apsolutno ništa, jer nama je najlakše pisati na praznoj ploči. Naše poruke vama će biti što je moguće kraće na početku, jer ćete ih lakše primiti. Mi ćemo se potruditi da što bolje odgovorimo na vaše pitanje, ali najvažniji cilj za sada je raditi na jačanju naše linije komunikacije a ne osobito odgovarati na vaša pitanja. 


Mi shvaćamo da mnogi od vas imaju mnogo pitanja o tome tko ste vi, odakle ste došli, da li ste vi članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti i tako dalje, ali za mnoge od vas, jednostavno učenje osnova telepatske komunikacije je ono na što bismo željeli da se fokusirate u ranoj fazi i nadamo se da razumijete da nećemo biti u mogućnosti odmah odgovoriti na sva vaša pitanja, jer mi jednostavno želimo da uspostavimo te linije komunikacije s vama. Zapamtite, svaki od vas ima barem jednog vodiča i mnogi od vas imaju više od jednog vodiča, a ti vodiči su bili uz vas tijekom mnogih inkarnacija, a vaša trenutna inkarnacija se zasigurno ne razlikuje. Vaši vodiči mogu i ne moraju biti članovi naše organizacije, ali to ne znači da ne možete komunicirati s nama. 


Mi svi igramo za isti tim. Nema nas i nema njih ovdje u višim područjima. Nema duhovnih grupa ili drugih zapovjedništva sa kojima mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, nismo povezani, u partnerstvu s njima, u timu s njima, obitelj s njima. Želimo to razjasniti, jer vidimo s vremena na vrijeme one iz vašeg svijeta koji pokušavaju stvoriti neku vrstu animoziteta među skupinama ili raznim organizacijama ili pojedinacima u višim područjima, a to jednostavno neće ići, jer nema različitih timova, različitih strana ovdje. Mi smo svi jedno sa ove strane vela. Razdvajanje je samo iluzija vašeg stanja treće dimenzije koje ste izabrali da iskusite u tome, što znate kao vrijeme. Iluzija odvajanja ne prodire kroz veo i ne postoji na ovoj strani u višim područjima. Nadamo se da smo ovo razjasnili, i osjećamo da će mnogi od vas trenutačno shvatiti i rezonirati s tom istinom, jer to je istina. 


Krećući se kroz avanture u vašem svijetu koje doživljavate kroz vaš izbor da bi naučili kroz vaše obrazovanje ovdje, vidimo muškarce i žene na prvim linijama kako nastavljaju proces uhićenja i zatvaranja članova i suradnika vaše zločinačke smutnje. Ta uhićenja su u tijeku, a mi ih vidimo kao stalno napredovanje kako prolazi svaki sat i svaki dan, i kažemo vam da se nadamo da vam ovo saznanje pomaže da se krećete kroz sate i dane i da vam donosi sve što želite ili sve što ste sanjali što je prije moguće. Mi vidimo ta uhićenja kao presudnu točku vašeg iskušenja treće dimenzije. Nikada nije bio rat, izabrani predsjednik, osnovana zemlja ili pronađena tehnologija koja je promijenila vaš fokus i vašu frekvenciju toliko kao što uistinu ovaj događaj mijenjanja Zemlje. Ovo je događaj za generacije. On će biti ovjekovječen u svim vašim budućim povijesnim knjigama, u pjesmama, u muzejima, u filmovima, u književnosti, i u pričama koje će djed ili baka pričati svojim unucima dok sjedi oko logorske vatre ili toplim kaminom, jer taj će događaj poticati očaravajuće diskusije vjekovima koji dolaze, i to zasluženo. 


Ovaj događaj, iako se još uvijek događa izvan očiju i ušiju vaših ljudi, probit će medijsku blokadu u danima koji dolaze, možete biti sigurni u to, jer takva velika tajne se ne može skrivati zauvijek. Učinit ćemo sve što možemo da omogućimo vašim medijskim kućama da vide da je došlo vrijeme kada će se osloboditi ograničenja zločinačke smutnje. Danas se smutnja manje fokusira na njihova spletkarenja i kontroli ostatka stanovništva Zemlje i vašeg planeta, i troši više vremena brinući se o svojoj budućnosti, baš kao što su oni prouzročili tolikim ljudima da žive u stalnoj brizi za svoju budućnost i budućnost svoje obitelji i prijatelja. To je ono što se događa u glavama onih iz zločinačke smutnje i onih koji su za plaću prihvatili da sudjeluju u zločinima protiv vas. Oni više nisu sila zbog koje bi se trebali brinuti. 


Jedino o čemu bi se danas trebali brinuti je briga o sebi, jer toliko toga vam sada postaje dostupno i vaši životi se počinju mijenjati. Postoje velike nagrade za vaše udružene napore za promjenu vašeg svijeta, a znak za start za te darove i napretke su uhićenja tih zločinaca iz vaše smutnje. Vi ste već „u utrci“, takoreći, jer hitac za start je ispaljen, želimo vam to viknuti glasno i jasno jer tu nema druge istine, ne postoji druga verzija ove priče, nema izbrojane perspektive. Ova uhićenja su počela, ona su ozbiljno počela, ona se nastavljaju svaki dan i svaku noć i vidimo kako se nikad ne usporavaju ili zaustavljaju. Vjerujemo da smo sasvim jasni u tome.  

Mi ne vidimo druga alternativna objašnjenja ili teorije o tome što se događa i što će se dogoditi u odnosu na članove vaše zločinačke smutnje i kažemo vam da možete zanemariti ove alternativne teorije i objašnjenja jer one nikako ne drže vodu. Ta uhićenja se događaju, i bilo bi vrlo teško uvjeriti muškarce i žene na prvim linijama koji bi mogli čitati ove riječi da se ta uhićenja ne odvijaju, jer su oni sami koji „pljuskaju šamare“, kako vi kažete, tim kriminalcima. 


Osmatramo da smo bili jasni još jednom po toj točki, i željeli bismo da premjestimo raspravu upravo na ono što će početi ovdje u vašem svijetu kad dovoljan broj članova zločinačke smutnje bude u pritvoru i zbrisan s igrališta vašeg planeta. Željeli bismo se početi susretati s pojedincima koje smo odabrali i dalje odabiremo kao predstavnike vaših ljudi da nas upoznate i sudjelujete s nama u svečanosti koja će predstaviti našu organizaciju i naše ljude vašem narodu, a svečanost i obilježavanje toga bit će na televiziji diljem svijeta putem vaših medijskih kanala. Ono što želimo je da se sretnemo licem u lice, odjeveni u svečana odijela, i predstavimo vam ponudu našeg prijateljstva da cijeli vaš svijet to vidi. Smatramo da će to biti najprikladniji način da se upoznamo, a mi smo mnogo puta u prošlosti bili pozdravljeni u svjetovima kroz svečanosti kao što je ova. Mi ćemo biti u kontaktu s onim pojedincima za koje želimo da učestvuju u ovoj svečanosti, a mi već pripremamo planove za ovu prigodu, to je toliko smo blizu ujedinjenja sa vama, našom braćom i sestrama. 


Do tada, mi smo vaša obitelj, prijatelji i susjedi iz Galaktičke Federacije svjetlosti, i mi se unaprijed radujemo ovom ujedinjenju sa vama. 






Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda