Google+ Followers

četvrtak, 5. srpnja 2012.

03.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 03.7.2012.
 „Put povratka kući“ Zapovjedništvo Ashtar je još jedno od galaktičkih zapovjedništva koja su također ovdje i rade sa nama, galaktičkom Federacijom Svjetlosti, služeći našem Stvoritelju i vama, ljudima Zemlje. Mi smo prije radili s Zapovjedništvom Ashtar i puno je naučeno kroz našu suradnju s njimai njihovim predanim i iskusnim članovima tima. Vi ćete se upoznati s njihovim zapovjedništvom baš kao što ćete se upoznati s našim zapovjedništvom u danima pred nama. Tu će biti više uvodnih ceremonija, ako hoćete, a kroz ove svečanosti vi ćete naučiti iz prve ruke tko je bio taj koji je dijelio ove poruke sa vama kao i tko je dirigirao s mnogim događajima na vašem svijetu iza zavjese.Želimo da sada znate i da to imate na umu, da mi nismo stranci za vas. Mi nismo došli ovdje noseći darove strancima. Mi vas poznamo, moglo bi se reći, jednako tako dobro kao što vi poznate sebe, jer mi smo vaši prijatelji i vaša obitelj i bili smo sa vama u duhu duž cijelog vašeg putovanja ovdje u fizičkom planu. Mi iz viših područja dobro smo vas poznavali prije nego ste koraknuli kroz vrata inkarnacije, i stvarno smo radili sa vama na dnevnoj bazi još od tog trenutka sve ove godine. U tom svjetlu, možete li sada razumjeti kako vas poznamo tako dobro? Možete li razumjeti kako to da smo obitelj u onom što bi se moglo smatrati sve bliskijim odnosima od mnogih vaših jezgrovitih članova obitelji u vašem životu u ovom trenutku? Bili smo sa vama u dobrim i u lošim vremenima i vidjeli smo vas u vašem najboljem izdanju i vidjeli smo vas u najgorem izdanju, i želimo da znate da vas volimo i da se brinemo o vama i da pazimo na vas bez obzira na kom vrhu, visoravni ili dolini se našli u svakom određenom trenutku u vremenu tijekom vašeg putovanja. Mi podržavamo vas i vaše izbore u svako doba, i nikada se ne miješamo u vaše sveto pravo slobodne volje i izbora, umjesto toga, mi radimo sa vama kako bi vam pomogli da naučite lekcije koje će vam možda omogućiti da napravite bolji izbor kad ih slijedeći put sami iskoristite za sebe. 


To je bio jako dug put za mnoge od vas, a uskoro ćete saznati koliko je dugo bilo ovo putovanje. Naučit ćete tko vi doista jeste, odakle ste došli i more informacija o vama, vašim prijateljima i suradnicima, od kojih su neki ostali u višim područjima da djeluju kao vodiči i da obavljaju druge potrbne zadatke, a drugi, koji su putovali sa vama u podrućju fizikalnosti i bili su u tom životu vaši prijatelji, vaša obitelj pa čak ponekad vaši neprijatelji, preuzevši tu ulogu kako bi vas naučili lekcije za koje ste osjećali da su važne za naučiti. Ništa što ste doživjeli ovdje nije učinjeno bez vaše volje u višem smislu, jer vi ste direktori vaših vlastitih performansi. Ne postoji nitko drugi koji poziva metke odozgor ili pored vas. To ste vi i samo vi koji ste napisali više raznih ishoda za svaku scenu vaše produkcije. Uvijek ste imali više od jednog izbora u bilo kom trenutku, i bilo je na vama kojim putem ste osjećali da želite putovati i učiti kroz iskustva koja su vas čekala na tom putu. 


Sada je vrijeme za mnoge od vas da odaberete između puta koji će vas vratiti natrag kući k nama i puta koji će ponavljati vaša putovanja i vaša iskušenja u područjima nižih dimenzija. Ovaj izbor potpuno ovisi o vama, a mi nećemo ometati vaše odlučivanje na nikoji način. Mi ćemo poštivati svaki izbor koji napravite bez obzira kakav taj izbor može biti ili gdje će vas on dovesti. Za vas je važno da to znate, jer čak i ako vas vaš izbor vodi u doživljavanje nekih od najtežih iskustava kojima su neka vaša braća putovala jer mi nećemo doći i zaustaviti vas i uvjeriti vas da izaberete neki drugi kurs ili smjer. Želimo da to znate, i želimo da pažljivo razmotrite vaše izbore prije nego ih donesete. To je sve što želimo reći i učiniti po tom pitanju, jer moramo ostaviti vama da odlučite vašu vlastitu budućnost odabravši vaš vlastiti put za nastavak vašeg putovanja. 


Bit će oznaka i cestovnih znakova duž svakog puta koji možete izabrati, želimo da to znate, i želimo da ih pogledate jer će biti datih vam naznaka gdje će vas taj put dovesti. Ovo nije večera koja se zatekne u frižiderugdje nećete znati što dobivate za vaš obrok, jer vi imate sposobnost da se oslonite na vašu intuiciju kao i druga sredstva koja ste koristili da procjenite situaciju i donesete odluku. To je samo povjerenje koje je poziv dana, a to je zbog toga, iako vam možemo jednostavno reći koji put, koji će vam se sam predstaviti, će vas dovesti do određenog iskušenja za vas, mi to nećemo učiniti jer vi nećete dobiti ništa kroz to iskustvo ako smo mi bili na kibic i podijelili sa vama odgovore koje vi možete tražiti. 


Želimo vam veliki uspjeh na nastavku putovanja, a mi ćemo biti upravo ovdje podupirući vas na svakom koraku vašeg puta, ali mi vas nećemo uzeti za ruku i voditi vas dalje jer je vrijeme da počnete sami koračati i stvarati budućnost koju želite doživjeti, jer to je vaša budućnost i nije ničije pravo ili odgovornost da je izbori za vas. Imate alate, znate što činiti, pa ih uzmite i stvorite što god želite da doživite. Ono što će biti stvoreno iz toga je konglomerat, buket ako hoćete, od raznih cvjetova koji su bili stvoreni od mnogih pojedinaca. Neki od tih cvjetova će se spojiti u lijepi skladan i nadopunjujući buket latica, cvjetova i peteljki, i zamotuljci koje drugi mogu stvoriti neće odgovarati ili pohvaliti vašu kreaciju, ali oni će stvoriti sebi jedanpotpuno odvojeni aranžman cvjetova koji, iako ne mogu odgovarati vašima ili na bilo koji način uklopiti se u vaš buket, njihove matične latice i cvjetovi uskladit će vibracije drugih koji su stvoreni od duša slično orjentiranih vibracija u to vrijeme i oni će predstaviti ovaj buket po njihovom ukusu i izboru. Zapamtite ovo. Sjetite se da postoji mnogo cvijeća raznih vrsta, veličina i boja, i da više od jednog buketa može i bit će vjerojatno izrađeno kroz vaše misli, vaše radnje, vaše namjere i vaše snove tijekom tih posljednjih dana vašeg sadašnjeg oblika stvarnosti.


Mi smo vaši prijatelji i obitelj koji su pomogli da napravite lijepi buket svih vaših iskustava, i mi ćemo vam pomoći da stvorite ovaj posljednji buket temeljen na svemu što želite doživjeti u svojim novim životima. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda