četvrtak, 12. srpnja 2012.

10.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 10.7.2012.



 „Uhićenje za uhićenjem“  




Onaj koji sada juri prema napretku je vaš narod; prema novom, boljem, sigurnijem, mirnijem, produktivnijem, brižnijem, odlučnijem, pravednijem i uspješnijem načinu života. Mi smo došli ovako daleko s vama, draga naša braćo i sestre, i mi vas uvjeravamo da ćemo i posljednju milju ići sa vama. Nećemo se zaustaviti i dopustiti vam da idete dalje bez nas, bez našeg vodstva, bez naše pomoći, bez naše zaštite, bez naše ljubavi, jer smo putovali korak po korak i s rukom u ruci mnogo eona vremena i nikada naš plan ili namjera nisu bili da prekinemo naše putovanje sa vama, čak ni jedan korak ili jedan dan. 



Mi ćemo nastaviti, dragi naši, da putujemo naprijed s vama, samo što ćemo biti daleko više poznati i doživljavani od vas umjesto rada, pomaganja, usmjeravanja i vođenja vas izvan etera vaše percepcije i osjetila. Sada je toliko mnogo vas potpuno svjesno naše prisutnosti i jako dobro razumije tko smo mi u odnosu tko ste vi, a za nas je to bilo radosno okupljanje na raznim razinama. Ujediniti se u stapanju dimenzija je slijedeći korak, a to je korak koji mi željno očekujemo, unaprijed se radujemo i planiramo za svaki dan. Mi smo vrlo blizu ponovnog spajanja sada kada dani smutnje nestaju sve brže i brže, sada kada su se muškarci i žene na vašim prvim linijama pomakli naprijed te su pojačali svoju igru i sada provode uhićenje za uhićenjem u toliko velikom broju da, dok gledamo ove stranice, mi drhtimo u očekivanju onoga što će se sigurno dogoditi kao slijedeće, što je naše slijetanje u vaš svijet da vas pozdravimo licem u lice i započnemo mnoge naše projekte kako bi promijenili kurs vašeg svijeta i pomogli mu da se digne do viših standarda intergalaktičke zajednice temeljene na jednostavnosti i zadovoljstvu, učinkovitosti i sigurnosti, čistoći i jasnoći, ljubavi i prijateljstvu, suradnji, duhu i zajedništvu. To su elementi višeg dimenzionalnog društva, a to je sjeme koje ćemo, zajedno s vama, saditi posvuda po novom plodnom tlu vaše nove obogaćene zemlje. 


Imamo mnogo iznenađenja spremljenih za vas, dragi naši, i jedva se možemo suzdržati, jer smo tako oduševljeni radi vas i radi nas, jer smo čekali i gledali naprijed na ovo spajanje s vama, našoj vlastitoj obitelji, toliko dugo. Mnogi od vas su bili dio vaše obitelji mnogo života, ne vračajući nam se natrag nakon svake pojedine inkarnacije, već točnije vi ste krenuli zaobilaznim putem nazad ovdje da još jednom obiđete fizičko, sve kako bi stekli više mudrosti, razumijevanja i iskustva ovdje gdje je krivulja učenja mnogo oštrija nego ovdje gdje mi boravimo u višim područjima, gdje je život mnogo više od stabilnog gradijenta, gdje oštri padovi u životnim situacijama se ne doživljavaju i veliki preokreti se ne pojavljuju, koji u mnogim slučajevima dovode do naprednijeg i bržeg učenja. To je razlog što su mnogi od vas došli ovdje na ovaj stjenoviti tobogan koji zovete Zemlja, jer je ovdje bilo vratolomija jer sami možete napraviti više u vrlo kratkom vremenu i ubrzati vaš rast i zrelost kao jedno vječno duhovno biće na nikad završenoj potrazi za više znanja, mudrosti, iskustva i ugode u životu, u ljubavi, u umjetničkom izrazu i mnogim drugim stazama kojima toliko volite putovati. 


Za mnoge od vas, ova posebna staza vašeg istraživanja će doći do kraja. Za vas je to sretan završetak, to je radostan završetak, to je uspješan završetak a često i čudesan završetak vašeg putovanja koje vas je odvelo tako daleko od nas na neki način, ali u stvarnosti, mi nismo nikada bili daleko od vas niti korak, jer smo bili s vama svaku stopu puta. Mi vam nikada ne bi dopustili da putujete sami, jer to nije ono što želite, a mi ćemo vam reći da je to upravo ono što je većina vas željela. Vi ste željeli da mi budemo tamo sa vama svaki korak puta, vodeći vas, hraneći vas, brinući se o vama, štiteći vas, jer ste željeli da osjetite kao da putujete sami kroz tajanstveni i ponekad opasan i vrlo nepredvidiv svijet, ali vi ste imali predostrožnost da shvatite da je najbolje imati spas, ako hoćete, imati rezervni plan, kako bi bili sigurni da se o tome brine služba sigurnosti, i željeli ste da se nikakvo zlo nikada ne dogodi vama, vašim voljenima ili prijateljima, a to je ono što smo vam osigurali kroz vaša različita putovanja u fizikalnosti. 


Mnogi od vas će se sada vratiti k nama, i mi se unaprijed radujemo ovoj posebnoj i prekrasnoj prilici i kažemo vam da čak i ako taj dan dođe sutra, već ste uspjeli u svemu onome što ste odredili da ćete ostvariti, i iako ima još mnogo toga za iskusiti, za naučiti, za pobijediti, mi vam kažemo da ste svi vi već pobjednici i sada se igrate s kućnim novcem, jer ne postoji način da itko od vas može izgubiti. Sada je to win-win situacija. Uhićenja mnogih članova zločinačke smutnje i njenih podređenih je možda najveća prekretnica za vaš narod i svi zaslužuju svoj dio zasluga, a s tim vašim ostvarenjem, bezbroj vrata će se sada otvoriti vama i vašem narodu. Iza tih vrata su spektakularne stvari, divne stvari, lijepe stvari, očaravajuće i zadivljujuće stvari. 


Ne želimo pokvariti iznenađenja jer mi apsolutno volimo gledati vaša lica kad vam iznenađenja budu darovana, i znamo koliko doista vi cijenite ove geste. Tako ćemo vam danas samo reći da ima toliko toga spremljenog za vas da ne postoji dio vašeg života s kom možete biti nezadovoljni, da nećete imati moć i mogućnost da se potpuno promijenite do jedne alternative koja će sigurno donijeti veću radost, užitak i lakoću postojanja, postojanja koje je, s vremena na vrijeme, bilo vrlo teško za vas fizički, mentalno, emocionalno pa čak i duhovno, ali ćemo vam reći da su svi ti aspekti vas samih postali toliko jači kroz vaša iskustva ovdje i svaki pojedini trenutak, čak i ako vam je taj trenutak uzrokovao bol, bio je vrijedan truda, a vi ćete jasno vidjeti kada se veo podigne u danima pred vama, dani koji se sve više približavaju svakodnevno sada kada ste vi, ljudi sa Zemlje, zakoračili i možda napravili najveću odluku koju ste ikad donijeli i koju ćete ikad napraviti, a to je da uklonite elemente iz vašeg svijeta koji su vam uzrokovali toliko boli, tuge, razaranja, siromaštva, patnji i borbi.


Ovo je uistinu izvanredan uspjeh za vas, i želimo vam da uživate ovaj trenutak do maksimuma dok se ova uhićenja nastavljaju iz sata u sat i iz dana u dan. Mi ćemo, dok vam se pridruže mediji u slavlju, nastaviti da dijelimo s vama ove doduše vrlo male i kratke nadopune tih uhićenja, ali dok slušate ove riječi od nas koje se ponavljaju na dnevnoj bazi, mi vjerujemo da će se one početi taložiti i mnogo više vas će početi vjerovati da se ova uhićenja trenutno događaju, jer se događaju, a mi vas nikada ne bi doveli u zabludu na bilo koji način, oblik ili formu, osobito po pitanju tolike važnosti i značenja kao što je ovo. 


Mi smo, kao što smo uvijek i bili, sa vama, neposredno uz vas i upravo nad vama, i ne bismo dozvolili nikakvom zlu da vas ikada zadesi toliko dugo dok možemo nešto učiniti po tome. Mi smo vaša obitelj i prijatelji iz Galaktičke Fedreracije Svjetlosti, i vidjet ćemo vas uskoro. Amen. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda