Google+ Followers

ponedjeljak, 16. srpnja 2012.

15.07.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 15.7.2012. „Saniranje jučerašnjeg“ 


Ono što mi ovdje radimo je izgradnja vašeg novog doma, novog doma izgrađenog na povjerenju, na nadi, na snovima, na mogućnostima, u zraku, na zemlji i u morima koje ste vi stvorili kroz vaše misli, vaše riječi, vaše radnje i namjere i sve što želite za sebe, vaše obitelji, sve vaše voljene i prijatelje. Sve što vaši novi domovi trebaju su daske, čavli, vještina i napor da se sve to sastavi. Vama će biti isporučeni svi ovi alati i materijali za izgradnju vašeg novog doma iz viših dimenzija, od vašeg Stvoritelja, koji vas voli i brine se o vama i vašem novom domu i želi da vam novi dom bude izgrađen od svakog sna kojeg ste ikada imali.


To što vaš novi dom nije izgrađen su loši temelji izgrađeni na nepovjerenju i sumnji, krivnji i pokazivanju prstom, diskusiji i neprijateljstvu, ljutnji, prigovaranju i prosudbi. Vaš će novi dom biti sigurniji, čvršći i mnogo ljepši i mnogo savršenije funkcionirajući dom ako ga gradite na čvrstim temeljima povjerenja, časti, dobrote, ljubavi, tolerancije i uljudnosti, dijeljenju i brizi jednih za druge. Vi gradite svoj novi dom svakog dana kroz vaše riječi i vaše postupke kroz vaše online zajednice koje su čavli koje zabijate u grede koje nose vašu novu konstrukciju. To je izgradnja vašeg novog doma. Ako želite vidjeti koliko je dobro vaš novi dom izgrađen, sve što trebate učiniti je vratiti se i pročitati poruke i komentare koje ste ostavili drugima i promatrajte koliko dobro zabijate vaše čavle u drvo koje će držati vaš novi dom. Ovo će vam dati vrlo jasnu naznaku o tome kako se vaša kuća gradi.

Gledajući mnoge komentare ostavljene ispod naših poruka razmijenjenih sa vama jučer o uhićenju i izricanju kazne članu vašeg društva, moramo naglasiti da gradnja vašeg doma onako kako je doživljavana jučer nikako vam ne pomaže da vaš dom bude izgrađen na bilo koji način, obliku ili formi. Umjesto toga, konstrukcija koja je bila izvedena jučer na vašem novom domu mora se potpuno srušiti, jer daske su bile nakrivo prikovane, beton temelja se neravnomjerno izlio sa puno pukotina, a ploča se nakrivila. Jučer je bio loš dan na gradilištu. Mi ne osuđujemo vas, graditelje svog novog doma. Mi samo naglašavamo ono što osjećamo da bi trebalo biti očito svima, da je jučer bio dan gubljenja jedne prilike za daljnje učvršćenja vašeg novog doma i korak bliže njegovom dovršenju. 
Bilo je i drugih dana koji su bili na nivou jučerašnje gradnje, ali ne previše. Mnogi od vas su radili tako lijep i prekrasan posao na izgradnji vašeg novog doma koji više dana pokazuje prekrasna poboljšanja i napredak u gradnji. Jučer je bio dan u kojem su mnogi od vas testirani i mnogi nisu uspjeli postići potencijal koji vam je sigurno na dohvatu. Umjesto da pokažete ljubav i suosjećanje, razumijevanje i toleranciju jednog za drugoga, više vas je izabralo drugačiji način postupanja prema drugima. Opet, mi ne osuđujemo, ali vas pitamo, kako možete gledati na rezultate vašeg jučerašnjeg zajedničkog rada ikako drukčije nego kako smo mi upravo opisali? 
To je ono što vas pitamo danas; možete li eventualno opisati na bolji način kako je jučer vaša kuća izgrađena? Hoćete li reći da je verbalno napadanje i vrijeđanje drugih i njihovih stavova bio produktivan dan na bilo koji način za vas, vaš narod, i izgradnju vašeg novog doma koji ćete uskoro dijeliti zajedno? Nema drugog, ljepšeg i slađeg načina da vam se to objasni. Mi moramo biti iskreni sa vama, moramo govoriti jasno i moramo biti iskreni i moramo biti otvoreni i reći da za mnoge od vas koji ste sudjelovali u ovoj vrsti grubog ponašanja i vrijeđanja možda je bilo bolje da ste propustili taj dan i ostavili svoj alat kod kuće i dopustili drugima da se pojave na gradilištu i nastave gradnju kuće koju ćete dijeliti, jer veći dio radova koji su izvedeni jučer treba potpuno srušiti i početi s ponovnom izgradnjom danas. 
To je ono što bismo željeli vidjeti danas. To je lijep dan bez obzira gdje vi živite u vašem svijetu. Može padati kiša, može biti vruće pa čak i hladno, ali danas je savršen dan da pokupite svoje alate i popravite dijelove kuće koji su bili izgrađeni sa nedostacima u gradnji jučer. Dopustite nam da popravimo neke uvrede koje smo napravili tako da se pomirimo s onima o koje smo se možda ogriješili bacivši uvrede i klevetanje karaktera. Dopustite nam danas da pokupimo naše alate, i prvi čavao koji zabijemo bude isprika jednih drugima u oblicima izražavanja, umjesto kojih ćemo danas odabrati da cijenimo i poštujemo stavove drugih. To je sve. To nije pretežak zadatak, zar ne najdraži? Mnogi putovi koji su bili utrti u prošlosti dok ste radili na svom novom domu su bili oštećeni jučer kroz sva neprijateljstva i svađe i povicima naprijed nazad, i želimo da se zaustavimo upravo tamo i popravimo ta oštećenja prije nego što nastavimo da gradimo taj dom na ispucanim, bezvrijednim, slabim i opasnim temeljima, jer to nije onako kako bi vaš novi dom iz snova trebao biti izgrađen. 
To je vaš dom, a na kraju ste vi ti koji će odlučiti o njegovoj konstrukciji, njegovom dizajnu, njegovoj ljepoti i njegovoj funkcionalnosti, ali mi, kao majstori i arhitekti, predložit ćemo vam da si odvojite ovo poslijepodne i ponovno upoznate s nacrtima koje ste zacrtali u svojim snovima i usporedite ih s jučerašnjom konstrukcijom koja se dogodila tijekom jučerašnjih sati i zapitajte se, da li je učinjeni rad donio pravdu vašem predivno dizajniranim arhitektonskim planovima. Mi osjećamo, ako odvojite vrijeme da bacite pogled na te planove, da ćete se složiti da im vaš rad nije donio pravdu, i mi osjećamo da će sigurno biti mnogo manje dana u budućnosti kada će biti bolje da ostavite vaš alat kod kuće. 
Mi vas sve volimo, i želimo da vam opet jasno damo do znanja da vas mi ne osuđujemo, ne, nikako. Umjesto toga, mi vam jednostavno nudimo naše savjete, jer iz naše točke gledišta mi jasno vidimo svakodnevnu produkciju kroz izgradnju vaše nove kuće snova i osjećamo da ako ste vi bili ti koji su nam pomogli da dizajniramo naš dom, vi ćete nam također ponuditi vašu stručnost i vašu mudrost kako bi nam pomogli da pojačamo i izgradimo kuću koju mi zovemo dom jako dugo vremena. Mnogo vam hvala za vaše vrijeme danas moji prijatelji i unaprijed se radujemo da vidimo rezultate vaše današnje rekonstrukcije. Uvjereni smo da ćete učvrstiti i ispraviti neke radove koje ste izvršili jučer.  
Do sutra, mi smo vaši kolege arhitekti, urbanisti, dizajneri i građevinski radnici iz Galaktička Fedreracije Svjetlosti.


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda