Google+ Followers

utorak, 3. srpnja 2012.

01.07.2012 Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 01.7.2012.
Zabijanje Zlatnog klina Promontory Summit, Utah Territory 1869 „Zlatni klin“ 


Inicijative moraju preuzeti mjesto ovih uhićenja za koja se mnogi nadaju da su kraj njihovog starog načina života koji više ne služi njihovom višem dobru i početak njihovog novog načina života koji će im omogućiti da iskuse više od onoga što im nudi ovaj svemir i njihov Stvoritelj kao svojoj djeci koja zaslužuju sve darove koje je on stvorio i koje je podijelio s njegovom drugom djecom iz drugih svjetova. Vi niste jedina djeca našeg Stvoritelja. Naš Stvoritelj ima mnogo djece koja žive u dalekim dijelovima njegovog veličanstvenog doma i sva ova djeca, bez iznimke, uživaju njegovu ljubav, njegovu zaštitu, njegove darove, njegovo vodstvo i prekrasno iskustvo odrastanja učeći i igrajući u ovom radosnoj zemlji čudesa ljubavi, avantura i uzbuđenja, radosti i blaženstva, izazova i prijateljstva. Vaš Stvoritelj ne želi da prođete još jedan dan bez darova koje je on tako pažljivo odabrao za vas i njegovi osobni darovi zamotani za vas su dani nama da pokrenemo naše svemirske brodove i dostavimo ih vama, kao kad vaš Djed Mraz puni svoje saonice s božićnim darovima za svu djecu ovog svijeta. Vi ste svi djeca vašeg svijeta, bez obzira koliko je to davno bilo da ste se rodili u fizikalnosti. Mi smo svi, u očima Stvoritelja, njegova djeca, iako su neki od nas milijune godina stari. To je činjenica. Neki od nas iz Galaktičke Federacije Svjetlosti koje će neki od vas ubrzo sresti su preko milijun, a neki od nas su čak preko dva milijuna godina stari, iako naravno, mi neophodno ne starimo na način kako vi možete misliti da mi moramo starjeti, kao što većina od vas na vašem planetu u ovom trenutku shvaća starenje kao imperativ i shvaća starenje kao brzu deprecijaciju vašeg zdravlja, vitalnosti, vašeg ukusa, vaše neumornosti, vaše oštrine i fokusa i vaše estetske ljepote. 


To svakako ne mora biti slučaj, i vidjet ćete iz prve ruke kad nas sretnete i shvatite da mnogi od nas imaju stotine tisuća, pa čak i milijune godina, ali imaju sve atribute i ljepotu kao netko za koga bi mogli misliti, u skladu s vašom dobi i standardima, da izgleda približno dvadeset do dvadeset pet godina star. To je dar koji nije sasvim izvan vašeg dosega. Nećete svi primiti ovaj dar; to mora biti jasno, jer nećete svi vi biti promovirani u više dimenzionalne svjetove gdje su takvi darovi mogući. Međutim, željeli bismo dodati, da će barem na nekoj razini vaše zdravlje i vitalnost i više mladenački izgled moći i sigurno će biti dostupni svima vama, bez obzira gdje se nalazi vaše odredište i vrhunac ovog nadolazećeg velikog dimenzionalnog pomaka kog poznate kao uzašašće. 


Ovisi o ovom uzašašću da postoje oni od vas koji će biti slobodni da putuju u nove zemlje i nove svjetove izvan granica ovog tri-dimenzionalnog planeta koji zovete Zemlja. Gdje ćete vi to ići doista je stvar koja je ostavljena vama, iako ćemo reći da je za neke od vas vaša cestovna karta već planirana za vas od vas samih prije vaše sadašnje inkarnacije, a mi ćemo također reći da ste mnogi od vas stvarali svoju cestovnu kartu kroz ovu inkarnaciju i mnogi od vas su u ovom trenutku u procesu izrade ove karte i još si niste odredili vaše odredište. Mi iz Galaktičke Federacije Svjetlosti ni na koji način nećemo izabrati tko je onaj koji se uzdiže i gdje se on uzdiže. Želimo to učiniti savršeno jasnim u ovom trenutku. Ono što mi, viši dimenzionalni članovi vaše vlastite obitelji činimo je pomaganje vama na vašem putovanju, ali to je vaše putovanje a ne naše putovanje, i to je to. 


I mi isto imamo svoja putovanja, i mi smo također bili pomagani od viših dimenzionalnih bića duž staza koje smo odabrali. Bez obzira koju dimenziju zovete domom uvijek postoje ruke pomoći u obliku vodiča ili čak više od jednog vodiča da vam pomaže, da vas vodi, da vam ponudi vodstvo kada date do znanja da želite to vodstvo. Mi smo u ovom trenutku ovdje nudeći vam vodstvo, našoj braći i sestrama, dok u isto vrijeme primate vodstvo od onih iz viših dimenzija od naše. To će biti vaše iskustvo nakon što mnogi od vas dožive uzašašće, kao što će to biti jednog dana vaš zadatak da ponudite vodstvo onima iz dimenzija ispod vas, a vi isto tako možete odabrati da nastavite primati vodstvo od onih koji će biti u dimenzijama iznad vaše. 


Mi bismo željeli da vi zamislite to kao ruke pomoći koje prelaze dimenzije da dostignete jedni druge i uzdignete jedni druge i pomognete jedni drugima da naučite i da rastete na toliko različitih načina. Mi osjećamo kada mnogi od vas budu mogli vizualizirati ono što je naša misija ovdje i kako bića iz jedne dimenzije pomažu bića iz drugih dimenzija, smatramo da će više vas mnogo jasnije shvatiti naše motive, naše namjere zbog kojih smo ovdje i kako smo mi, iako se možemo razlikovati od vas na neki način, ista obitelj. u danima pred nama za koje vas uvjeravamo da se približavaju, a približavaju se brzo, mi ćemo biti u mogućnosti da pružimo našu ruku u prijateljstvu i vodstvu izravno vama bez potrebe da dolazimo dole, ako bi, u niže dimenzije, jer će biti spajanje naših dviju dimenzija, ne kao vaše dvije velike željezničke pruge koje se susreću u Promontory Summitu, spajajući ljude s jedne obale s drugom i vašim Sjedinjenim Američkim Državama.


Ovo spajanje dimenzija i spajanje bića će biti povijesno, jer se takvo iskustvo nikad prije nije dogodilo u cijelom ovom svemiru. Ono čime se bavimo ovdje i pokušavamo ostvariti je nešto što nikada prije nije bilo postignuto, ali nešto što su mnoga bića velike mudrosti i iskustva vjerovala da nikada ne bi moglo biti uspješno ostvareno. Mi želimo da shvatite veličinu ovog izazova i da vidite da će to uzeti sve što imate i sve što mi imamo radeći zajedno da dođemo do uspjeha. Imali smo velike prepreke koje su se pojavile pred nama i vama kao i tijekom cijele ove misije također i mi, zajedno s vama, uspješno smo uklonili sve i svaku od njih pred nama, a naša je namjera da ne dozvolimo bilo kakvoj prepreci bez obzira koliko impresivna bila, da nas pokoleba i kažemo vam da nećemo nikada dopustiti da nas bilo koja prepreka zaustavi, jer moramo nastaviti naprijed polagati te tračnice, sekciju po sekciju, sve dok ne dođemo do tog dana kada Zlatni klin (Golden Spike) ljubavi, odlučnosti i univerzalne suradnje bude duboko zabijen u posljednju tračnicu koja spaja naše dvije veličanstvene dimenzije. 


Pomozite nam u našem zadatku nastavljajući polagati te pruge. Ne dopustite ničemu da vas uspori i nemojte nikada pomisliti da vas bilo koja prepreka, izazovi ili poteškoće zaustave i nikada ništa neće uspjeti da vas zadrži od polaganja tračnica na vašoj strani našeg velikog općeg nastojanja da spojimo naša dva svijeta u jedinstvu, ljubavi i služenju našem Stvoritelju i našem veličanstvenom i zajedničkom svemiru koji mi zovemo dom i koji ćemo zvati domom milijunima godina koje će doći. 


Mi smo vaši suradnici u izgradnji ove velike željezničke pruge. Mi smo Galaktička Federacija svjetlosti. 

Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda