ponedjeljak, 30. srpnja 2012.

30.07.2012




Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 30.7.2012. 


„Pobijeđeno vrijeme“ 




U harmoniji mi ćemo dorasti svakom izazovu stavljenom pred nas kad zajedno počnemo obnovu naših spona, naših veza, naših odnosa, naše ljubavi i služenja jednih drugima, ovom svemiru i našem Stvoritelju, Stvoritelju svih stvari koje uživamo, koje volimo, koje njegujemo, koje čuvamo u svojim sjećanjima i koje su nam donijele sreću, zadovoljstvo pa čak ponekad i bol, jer nas sva iskustva dovode bliže jedinstvu svega u ovom svemiru, bliže jednih drugima, bliže našem višem ja i bliže našem Stvoritelju koji je počeo sve to za nas da uživamo, da učimo, da rastemo, da iskusimo postojanje, iskusimo život ovdje u njegovom veličanstvenom svemiru. 


Vrijeme je sada da se naprave slijedeći koraci na našem zajedničkom putu, koraci koji će vas dovesti u potpuno novi svijet, potpuno novi svemir, ostavljajući iza sebe sve što ste upoznali kao stvarnost, jer ništa za vas neće biti isto jednom kad izađete kroz ta vrata u bliskim danima pred vama, danima koji se vrlo brzo približavaju jer vrijeme ubrzava. Možete li to osjetiti, dragi? Možete li osjetiti da se vrijeme urušava unutar sebe, da postaje nemoćno protiv vas i vaše volje? Vrijeme nestaje, isparava, iščezava, i vrlo uskoro neće više važiti za vas jer vrijeme će nestati, ako hoćete, i vi ćete pronaći sebe kako se pojavljujete u više „bezvremenskih“ stanja postojanja. To je ono što trebate gledati prema naprijed, a mi vam predlažemo da ne brojite minute, dane i sate sve dok sve to ne počne za vas, jer kad to činite vi osnažujete vrijeme, vi vremenu dajete snagu, vi dajete vremenu dominaciju nad vama. Vi dajete vremenu pravo koje ono prirodno ne posjeduje, jer vrijeme nije upravitelj, nije vladar, kralj, Bog, Stvoritelj. Vrijeme je apstraktno, jedan aspekt, proizvod vaše i naše kreacije.



Mi, bića koja nastanjujemo ovaj prekrasni svemir stvorili smo vrijeme kako bi mogli eksperimentirati s njim, kako bi bolje iskusili i shvatili naš svemir, sebe i jedni druge. To je sve o vremenu. Vrijeme nije više od toga, ali isto tako nije ništa manje od toga. Ni trenutak nemojte pomisliti da ne možete osvojiti vrijeme, jer vrijeme je već osvojeno, jer mi smo ga stvorili i mi nikad nismo dali vremenu bilo kakve moći nad nama ni na koji način, jer to nikada nije bio dio našeg sna i vizije za ovu posebnu kreaciju. Oslobađanje od okova vremena bit će nevjerojatno oslobađajuće za vas, jer vi nećete stariti kao što to činite u ovom trenutku, nećete se umarati kao sada, nećete se boriti da zadovoljite određene rokove, iako ćete još uvijek imati ostatke onoga što znate kao vrijeme, želimo biti jasni u tome. 


To nije kao da postupno nestajete u potpunu prazninu gdje nema stvari koje treba raditi i niti vrijeme i ni mjesto da ih radite, jer njih sigurno ima. Uvijek će biti vremena, datuma i mjesta do kojih putovati za što će trebati određeno vrijeme za doći tamo. Mi ne želimo da propustite da nas razumijete kad kažemo da će se vrijeme za vas promijeniti, jer vrijeme će još postojati, samo će se pravila, parametri, zakoni koji upravljaju vremenom promijeniti za vas. Da li to razumijete, dragi? Razumijete li da će uvijek biti određenih aspekata vremena, određenih moći vremena, određenih zakona vremena, određenih slučajeva vremena. Vrijeme će uvijek postojati kao pojam kakav jeste, jer će upravo sam koncept doživjeti metamorfozu za vas kad izađete iz nižih dimenzija i uđete u više iznad vas, ako hoćete, iako dimenzije nisu složene na vrhu jedne ili druge, one su više unutar svake druge, ako to možete zamisliti na taj način. 


Mi bismo željeli razgovarati s vama što biste vi učinili s puno vašeg vremena jednom kad izađete iz života u kom ste narasli koji znate tako dobro. Novi početak za mnoge od vas mogao bi biti prilično potresan na neki način, mogli bismo čak reći blago šokantan za neke od vas, jer je završetak starih i početak novih načina uvijek izazov koji se mora uzeti ozbiljno. Želimo, dragi, da vi koji pratite naše poruke razmislite o tome kako ćete se ponijeti rekavši zbogom mnogočemu na što ste se toliko navikli. Hoćete li biti u mogućnosti da napravite ovaj prijelaz glatko, ili ćete doživjeti neke udarce u vašem svijetu, nalazeći da je teško otpustiti toliko toga poznatog? Mi ćemo tamo biti za vas, nudeći vam naše vodstvo i savjetovanje za one od vas koji mogu smatrati ovu tranziciju malo zahtjevnijom i mogu imati koristi od onih koji su otišli prije vas i doživjeli upravo ono što ćete vi iskusiti, ne jednom, već čak mnogo puta prije. 


Iako će ovo biti sjajno iskustvo za vas, uzbudljivo iskustvo, avanturističko i zabavno iskustvo. To će također biti novi, čudan i tajanstven, a ponekad i izazovan doživljaj za mnoge od vas. Želimo da se što možete bolje pripremite za ono što će biti velika promjena za vas. To neće nikako biti lagana promjena, jer mnogo toga što ste znali kao normu će se raspršiti, utirući put za mnoge nove stvari o kojima se ništa ili vrlo malo sjećate. Vidite li kako to može sigurno malo biti blagi šok za neke? Mi to svakako možemo shvatiti, i želimo na najbolji mogući način umanjiti to što može biti uznemirujuće iskustvo i omogućiti vam da nastavite u svojim novim životima što je moguće glatkije i čvršće. Da biste to učinili, smatramo da je najbolje da opišemo nešto što će za vas biti kad izađete iz ove stvarnosti u jednu novu, jednu drukčiju, jednu višu, jednu slobodniju, uzbudljiviju i avanturističku. Jedna od stvari koje ćete odbaciti su ograničenja koja su vam stavljena ovdje u ovoj dimenziji koju zovete danas domom. Postoji mnogo ograničenja nad vama; novac, dob, zdravstveno stanje,spol, diskriminacija, geografski razlozi, vaši poslovi, vaše obitelji. To su sve prepreke, čak bi se moglo reći okovi, iako mi razumijemo koliko volite svoje obitelji i koliko možete voljeti područje u kom živite, ali to nije ono što mislimo. Ono što mi mislimo je da imate veze s ovim područjima vaših života, veze koje ne možete lako presjeći, omogućujući vam da možete slobodno lutati gdje god želite otići i učiniti što god želite učiniti. To je jedan aspekt vašeg života koji će se zasigurno promijeniti za vas, jer kad se jednom pojavite u višim područjima, vi nećete imati nikakvih veza koje ne mogu biti uklonjene kako bi vam se omogućilo da se vinete bilo kada i bilo gdje bi željeli biti, da vidite, da doživite. 


Da, istina je da imate obitelji na ovoj strani, kao i one koji vas jako vole, ali vi nemate obitelji u smislu da trebate da radite svaki dan da ih izdržavate ili ostanete kod kuće da ih uzdignete ili i jedno i drugo, jer to nije dio vaše nove stvarnosti. Mnogi od vas će također pronaći sebe u novim karijerama, to je također istina, ali ćete imati dovoljno vremena, slobode i sredstava da putujete gdje god poželite i napravite što god želite napraviti, jer vi nećete biti vezani za posao koji toliko upravlja vašim životima kao što je to možda slučaj danas. 


Ovo su neki od razloga o kojima smo željeli da promislite danas, iako mnogi vide kao blagoslov biti u mogućnosti presjeći veze s nekim od ovih stvari o kojima smo raspravljali, vi možete biti iznenađeni da će biti mnogo vas koji će pronaći otpuštanje svih tih stvari ili nekih od tih stvari kao veliki izazov, jer oni nikad nisu znali pravu slobodu tih aspekata njihovih života koji su zahtijevali toliko mnogo njihovog vremena, energije, fokusa i sredstava. Mi samo želimo da razmislite o tome danas, i razmislite o tome kako ćete se osjećati i kako ćete se nositi s ovim emocionalno kada veze, koje vas u svemu mogu na neki način zadržavati danas od doživljavanja onoga što vi želite da doživite i putujete gdje želite da putujete, budu zauvijek odvezane. Molimo vas da razmislite o ovome danas i pripremite se, jer iako je sloboda radostan blagoslov i dar, istinska sloboda također može biti vrlo izazovna za neke kad se taj dar otvori po prvi put u eonima vremena, ili možda čak prvi put uopće.


Mi smo vaša slobodna braća i sestre iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. Mi vas sve volimo, dragi naši.




Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 



Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda