Google+ Followers

nedjelja, 29. srpnja 2012.

29.07.2012

Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 29.7.2012.


 „Planet Terra“ Terra je ime dano vašem svijetu koje mnogi od nas ovdje na našoj strani vela koristimo kada mislimo na vaš planet, koji vi također zovete Zemlja. Mi smo nazvali vaš planet Terra, jer ima mnogo suptilnih i skrivenih značenja unutar tog imena. Terra zvuči poput riječi teror koji su mnogi od vas doživjeli ovdje na različitim razinama kroz mnogo eona. Rat je teror, smrt je bila također teror, pa čak i ljubav ponekad može biti prilično zastrašujuća za neke od vas. Postoje mnoge različite faze i razine terora i straha, i svaki od vas je prošao kroz inicijaciju, ako hoćete, svih tih različitih razina svog obrazovanja i napredovanja u ovom svemiru. To je ono što je vaše putovanje, vaš izlet na Terru bio u najširem smislu, u većoj slici, jer bez obrazovanja kojim ste blagoslovljeni ovdje u ovom često zastrašujućem svijetu, vi se niste mogli razviti tako brzo, tako oštro, tako snažno, tako mudro, tako iskusno, tako predano i odlučno kao što ste izrasli iz svih ovih lekcija i iskustava ovdje u „teroru“. 


To nikad nije značilo da je to mjesto koje može uplašiti pojedinca toliko da izgubi glavu, kako vi kažete, međutim, određeni aspekti vašeg svijeta dolaze kao rezultat izbora kog su stanari ovog svijeta napravili i vaš svijet danas je rezultat nekih, ne svih, već nekih od tih izbora. Neki od aspekata vašeg svijeta su bili dizajnirani i kreirani od nas na ovoj strani vela kako bi vam pomogli u vašem procesu učenja, jer to je ono što ste tražili od nas, to je ono što ste željeli. Vi ste željeli doći ovdje da učite, da rastete, da budete u stanju skovati si krila s kojima ćete poletjeti ka slobodi u viša područja ovog svemira. Vi niste ovdje došli na raspust, ili na zabavu, ili na relaksaciju, ili na uživanje ili zadovoljstvo dragi, vi ste došli ovdje da značajno povećate vašu krivulju učenja i cijeli ovaj svijet je bio izbrušen kao vrlo produktivan alat posebno za tu svrhu, da postignete taj cilj. Ono što ste radili ovdje nije bila radost putovanja, nije bio užitak krstarenja. Mi to razumijemo, i često su naša srca bila slomljena zbog vas dok ste se borili u burnim zaokretima i obrtima u ovom često tamnom, neprijateljskom, nemilosrdnom, nedarežljivom, bezosjećajnom i nepoželjnom svijetu, ali morali smo vam omogućiti da nastavite vaše putovanje ovdje neopterećeno našim srcima koja vam nude pomoć. Nismo vas uvijek mogli spasiti iz nevolje i nismo vas mogli uvijek opskrbiti izborom koji bi vam donio manje oštro i više ugodno iskustvo. Voljeli bismo da smo to češće mogli učiniti jer vas jako volimo, ali to vam ne bi u konačnici pomoglo i učinilo bi da mnogi vaši napori jednostavno budu gubljenje vremena, vašeg truda, vaše energije i vaše borbe za opstanak, da prođete još jedan dan, propješačite još jedan kilometar i naučite još jednu lekciju. 


Sve je to bilo vrlo isplativo za vas, jer vi ste danas tako jako blizu svemu što ste željeli za sebe prije nego što ste nam mahnuli zbogom i ušli u ovo dugo, mukotrpno i često mračno putovanje kroz duge i uvijene hodnike dualnosti. Sada ste na zadnjim i posljednjim vratima koja, kad se otvore, omogućit će vam da izađete iz ove džungle, ove zbrke, ovog labirinta i vratite se natrag kući gdje je sve počelo za vas, što znate kao stvarnost, jer ono što doživljavate u ovom trenutku nije stvarnost. Ono što doživljavate je izmišljotina, produkcija, tapiserija fikcije, znanstvene fantastike, jer ono što doživljavate je kreacija raznih umova, nekih s naše strane zavjese, i ne temelji se na bilo koji način na stvarnosti. Želimo da to shvatite, jer želimo da budete odgovarajuće pripremljeni za ono što vas očekuje kad jednom izađete iz ove zemlje fantazije. Ono u što ćete ući ne može se usporediti s ničim što poznate kao vašu pravu stvarnost, što vas očekuje na ovoj strani, što danas možete smatrati fantazijom, znanstvenom fantastikom, produkcijom na filmskom platnu, jer ono što je na ovoj strani je sasvim drugačije od svega što ste znali i vjerovali na vašoj strani. 


Možete li početi zamišljati kako je to ovdje na našoj strani, dragi? Počinjete li dobivati sliku da ne možete usporediti ono što je s vaše strane sa onim što je s naše strane, jer to će biti, kako vi kažete, uspoređivanje jabuka s narančama, jer nema usporedbe? Stoga, ako usporedite naše opise onoga što je postojanje u višim dimenzijama s onim što vi trenutno doživljavate, to je formula koja vam neće dati bilo kakve razumne i produktivne odgovore koje tražite. Shvaćate li to? Shvaćate li da kada pokušavamo naslikati nekakvu sliku za vas, ili o tome kakvi će biti vaši životi kad jednom kad izađete iz vašeg sadašnjeg odijela dualnosti, ne možemo vam ponuditi velike detalje, jer bi ti detalji bili samo zbunjujući za vas jer nema ničeg u vašem sadašnjem stanju dualnosti koje je na bilo koji način slično ili se može na bilo koji način usporediti kao prava mjera za ono što je na ovoj strani. Razumijete li što mi ovdje govorimo? Mi kažemo da vi ne možete uzeti mjernu vrpcu, T-ravnalo i kompas na vašoj strani zavjese i pokušati mjeriti ili analizirati ono što je sa naše strane kroz naše opise vama i kroz bilo što što ste iskusili u fizičkom području. Nema načina da izračunate bilo kakve odgovore, dokažete bilo kakve točke ili izradite bilo kakvu sliku o onome što je na našoj strani putem tih ograničenih postupaka analize treće dimenzije. 


To je sve što želimo reći na tu temu, dragi naši. Mi jednostavno želimo da znate da sve vaše uspoređivanje i sve vaše vrijeme utrošeno pokušavajući shvatiti što je to što vas očekuje stvarno je samo stvar gubljenja vremena, energije i fokusa, jer postoji toliko drugih stvari na koje možete utrošiti vaše vrijeme koje će vam dati mnogo veće nagrade od pokušavanja da shvatite svega što vas očekuje, jer nećete biti u mogućnosti da dođete do bilo kakvog razumnog zaključka, i zapravo vi ćete se trenutno razbacivati osjetilima, takoreći, jer vi možete samo pasti dalje od onoga što vas doista očekuje. Ovo je kako je radikalno drugačije postojanje ovdje kad izađete kroz usko grlo vremenskog portala kog trenutno doživljavate. 


Vidjet ćete i doživjet ćete, dragi, vrlo uskoro, jer su dani sada vrlo, vrlo kratki i to je vrijeme da vas se počne provlačiti kroz posljednji koridor ovog portala koji će vas provesti i dovesti do viših područja ovog svemira. Mi smo tu raširenih ruku i želimo da ih zgrabite čvrsto i držite čvrsto kako bi vam pomogli da se izvučete, jer je to jedan od najvažnijih razloga zašto smo ovdje. Mi smo ovdje kao vaši vodiči, a kao vaši vodiči naša je odgovornost da pratimo to, da napravite taj posljednji kilometar i izvučete se iz sadašnje stvarnosti i dimenzije koju ste doživljavali toliko dugo i koja vam više nije podobna, ne odgovara vam, ne koristi vam, i premjestite se u novu stvarnost koja je stvorena upravo za vas.


To je sve što smo imali da razgovaramo s vama danas, i nadamo se da ćemo vidjeti da ste stekli veću, oštriju, jasniju perspektivu o tome što vas čeka na ovoj strani, a to je nešto što nikako ne možete zamisliti, a to je ono što mi želimo, jer mi ne želimo da vam oblikujemo, modeliramo i izgradimo ili na bilo koji način stvorimo nešto što je ograničavajuće za vas po veličini, okviru, ljepoti, zabavi, užitku, uživanju i uzbuđenju. Želimo da shvatite da nebo nije ni granica ovdje na ovoj strani, a mi vam kažemo da dopustite vašoj imaginaciji da bude potpuno divlja jer ne postoji ništa s ove strane što ne možete imati, što ne možete učiniti, jer ovdje je sve moguće za vas. Mi smo vaši prijatelji i vaša obitelj na toj nezamislivoj strani ove velike zavjese. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda