ponedjeljak, 23. srpnja 2012.

23.07.2012





Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 23.7.2012. 



„Novi financijski sustav“ 




Ne, nije bilo velikih promjena u vašem financijskom sustavu a još manje da bi utjecale na ljude na ulici. Mnogo se toga još događa iza kulisa i neki potezi su napravljeni, ali ti potezi su veliki i oni su usporeni zbog ogromne težine posljedica koje će imati na ovom svijetu. Ono što mi vidimo za vaš narod je potpuno novi bankarski, financijski i monetarni sustav. Mi vidimo novi sustav koji se temelji na pravednosti, jednakosti i istinskoj zaradi za rad na određenim poslovima koji uključuje usluge ponuđene vašim zajednicama kroz vaš rad s nama, članovima Galaktičke Federacije Svjetlosti. Ono što mi vidimo je svijet gdje su novčana sredstva, koja su odmah dostupna, preseljena iz njihovog sadašnjeg stanja posjedovanja natrag ljudima vašeg svijeta koji su njihovi vlasnici i uvijek su bili njihovi zakoniti vlasnici, jer novac nije stvoren od Bogova, ili od bogatih utjecajnih ljudi, ili od vlada, ili od bankovnih institucija. Novac ste stvorili vi, ljudi vašeg svijeta, koji ste polomili leđa teško radeći gradeći ceste i škole i brane i poslovne zgrade i tvornice i skladišta i vaše industrijske infrastrukture cijelog vašeg planeta. Novac nije stvoren u laboratoriju i njegova znanost nije teška za shvatiti jednom kad se prave i istinite informacije podijele s narodom, a mi namjeravamo učiniti upravo to. 



Želja nam je u ovom trenutku da vam objasnimo kako se stvara novac. Novac se stvara kada biće odluči dignuti čak jedan prst i stvori nešto što će biti podijeljeno s drugim bićem. To je sve što je potrebno za stvaranje neke vrste financija, neke vrste zaloga, neke vrste financijske podloge, neke vrste novca. To je to, to je sve što je potrebno i novac je stvoren. Sadašnje tiskanice u obliku novca koje će svijet koristiti je druga stvar, da li društvo koristi račune, ili kovanice ili kartice, ili neki drugi oblik valute, to ne utječe na način na koji je novac prvobitno stvoren, i novac koji je stvoren prvenstveno od vas, ljudi, i vaše spremnosti da se potrudite u stvaranju nečega što se može razmijeniti s drugom osobom, stvarajući tako ekonomski protok bogatstva, to je sve. 


U vašem svijetu još od početka onoga što sada podrazumijevate kao pisana povijest, bilo je pronevjera, krađa, pretakanja, krvopija vaših sredstava. Oni su prikriveno čekali iza kulisa, i oni su nagomilali sebi goleme količine vašeg teško zarađenog novca bez da su mrdnuli prstom da bi stvorili nešto što bi značilo da će biti razmijenjeno s drugim. To nije način kako jedna ekonomija učinkovito djeluje, to je način na koji se ekonomija ruši i izgara, prije ili kasnije to pretakanje, te pronevjere, to pranje sredstava će zahvatiti njihovo društvo, uhvatiti ga oko vrata i ubiti ga. To je ono što se danas događa u vašem svijetu, jer i vaše oči moraju vidjeti da se vaše bankarske i financijske institucije ruše svuda oko vas, odnoseći sa sobom ljudske olupine u obliku pojedinaca, cijelih zemalja, pa čak i kontinenata. 


To je krah koji se neće odmah dogoditi, jer ovo je krah koji se mora dogoditi kako bi omogućio vašem novom financijskom sustavu da se ukorijeni na plodnom tlu na raspadajućem sustavu starog. Mi smo tu da vam pomognemo u mnogim područjima a vaš financijski sustav je jedan od najvažnijih sustava u kom ćemo vam pomoći. Mi nećemo stajati postrani i gledati kako se raspada vaše društvo zbog neodgovornih radnji nekolicine pojedinaca na vrhovima tih dubokih vrela piramidalnih struktura. Mi imamo metode koje smo koristili u mnogim svjetovima za sprječavanje financijske propasti i oskudice i svih problema koji prirodno slijede i slijede brzo kad propada jedan financijski sustav i rađa se novi na njegovom mjestu. Mi ćemo vam pomoći da stvorite sustav temeljen na bogatstvu, na jednakosti, na pravednosti, na zaštiti i sigurnosti za vas i vaše obitelji i svakog bića koje zove ovaj planet svojim domom. 


Način na koji će biti pokrenut ovaj novi sustav u ranim fazama je kroz sustav trampe i razmjene koja će se nastaviti, ali će nastaviti koristiti valute koje se razlikuju od onih koje se trenutno koriste u vašim zemljama. Vaša nova valuta će biti valuta oslobođena od okova mračnih i pohlepnih pojedinaca, jer njima nije bila dana dozvola, prilika ili luksuz tiskanja ovih novih novčanica. Ove nove novčanice su bile su tiskane od onih iz svjetlosti, kako vi kažete, onih od poštenja, onih od integriteta, onih muškaraca i žena iz vaše ljudske rase koji se brinu o drugima, koji su spremni podijeliti bogatstvo s drugima, koji nemaju plan za pretakanje bilo kog dijela tog bogatstva od svoje braće i sestara.


Obećavamo vam ovo; mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, nadgledat ćemo vaš novi financijski sustav i osigurat ćemo da djeluje i da djeluje glatko i efikasno, pravedno i pošteno, brzo i potpuno, i osigurat ćemo da vaš novi sustav ostane sustav pravednosti, jednakosti i obilja, ili ćemo istupiti i isključiti tko god ili što god na bilo koji način negativno djeluje na sustav ili spriječiti pretakanje bilo kog iznosa sredstava neopravdano ili nepravedno iz ovog, vašeg novog sustava. Mi to obećavamo vama, našoj braći i sestrama. 


Možete očekivati da će se vaš novi financijski sustav ukorijeniti u narednim mjesecima. Razumijemo da mnogo govorimo o narednim mjesecima, a mnogi od vas žele promjene i vi ih želite danas, ali vam kažemo da se ništa ne može pokrenuti prije nego što muškarci i žene iz vaše zločinačke smutnje budu uhićeni, jer su oni jedna od prepreka koje onemogućavaju sve te promjene i pokretanje vaših novih sustava. Vidimo te članove vaše smutnje kako se kupe i vidimo kako se uklanjaju iz vašeg društva i kako su izbrisani iz vašeg sustava bogatstva, financija i bankarstva, a to je lijep prizor za gledanje. Kažemo vam da, kada dovoljan broj tih pojedinaca bude sigurno uklonjen iz vašeg društva, mi ćemo, uz pomoć naših zemaljskih saveznika koji su tako teško radili na vašem novom sustavu, započeti njegovo porađanje u vaš novi svijet kao novorođenče koje ćete svi vi morati naučiti njegovati, odgajati i paziti da raste kao da je vaše vlastito dijete, jer to novorođenče je doista vaše vlastito i odgovornost je svih vas da djelujete kao njegova majka, da djelujete kao njegov otac, da budete njegov surogat, svaki od vas. 


Mi ćemo, u danima koji dolaze, govoriti više o vašem novom sustavu, ali za sada samo znajte da postoji novi sustav koji čeka da teren za igru bude očišćen, a to je sustav koji će donijeti svima radost, svima blagostanje, svima financijsku neovisnost, jer vaš novi sustav je nešto što nitko od vas još nije nikada doživio u bilo kojoj vašoj fizičkoj inkarnaciji. Novi sustav je blagoslov, to je privilegija, to je izvrsna prilika za svakog od vas da bude u mogućnosti da učini ono što želi za život toliko dugo dok to na neki način čini druge sretnim, čini druge radosnim, grije druge, osvježava druge, hrani druge, izaziva još jedan osmjeh ili pomaže drugome na njegovom putovanju na bilo koji način, obliku ili formi. To je vaš novi sustav, i osjećamo da će mnogi od vas biti vrlo uzbuđeni i da će uživati kada izađe iz rodilišta da ga vidite po prvi put vašim ponosnim očima, jer svi vi ste roditelj vašeg novog sustava, jer su vaše nade, vaši snovi i vaš teški rad ti koji su stvorili vaše novo dijete. 


Mi ćemo razgovarati o tome slijedećih dana, do sutra; mi smo vaši očevi i vaše majke, vaša braća i sestre i vaši prijatelji iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. 




Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda