Google+ Followers

utorak, 3. srpnja 2012.

02.07.2012
Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 02.7.2012. 


„Vaše pravo svemirsko ime“ 
Galaksija Sombrero 


Bacite pogled na vaš pedigre i otkrit ćete da vi zapravo imate naslijeđe iz zvjezdanog sustava izvan granica ovog zvjezdanog sustava koji trenutno smatrate svojim domom. Mnogi od vas ne potječu s ovog planeta koji zovete Zemlja. Mnogi od vas dolaze iz svjetova prilično udaljenih od ovog sunčevog sustava. Neki od vas čak dolaze i iz galaksija jako daleko od ove galaksije koju znate kao Mliječni put. Mi također, vaši prijatelji i članovi vaše obitelji koji uključuju Galaktičku Federaciju Svjetlosti, dolazimo iz mnogih mjesta ovog svemira. Ima članova našeg saveza koji su bili zvali Zemlju svojim domom i čije se porijeklo može pratiti od nijednog drugog planeta već od ovog, a ima članova naše organizacije čije porijeklo dijeli ista područja vašeg svijeta koji ste zvali domom tijekom mnogih inkarnacija ovdje. Ono što bismo željeli učiniti je početak vaše ponovne spoznaje sebe, i s tom spoznajom mi se nadamo da ćemo otvoriti ustave vaših sjećanja o tome tko vi doista jeste i odakle dolazite. Sada je upravo vrijeme za to, jer trenutci brzo prolaze kraj vas a mnogo toga se mora uraditi, bez obzira na ponovnu spoznaju vašeg istinskog identiteta i vaše istinske povijesti za koju smatramo da je vrlo važna za vas u ovom trenutku, jer mnogo toga vam mora biti objašnjeno i smatramo da će sjećanje na vašu prošlost uvelike smanjiti količinu informacija koja će vam se ponovno morati objasniti. Smatramo da će smanjenje opterećenja u radu na ovom području biti vrlo korisno za sve nas uključujući vas, i stoga smo odlučili da počnemo otkrivati odabranim pojedincima u vašem svijetu tajne o tome tko ste vi bili, do sada, skriveno pod ključem, sigurno sačuvano za prezentaciju vama kada se bude smatralo da je prikladno vrijeme za to. 


To vrijeme je sada i mi bi željeli da vam počnemo suptilno otkrivati samo neke, ne sve odjednom, dijelove vašeg istinskog svemirskog identiteta i nekih detalja vaše povijesti i povijesti vaših naroda koji su vaša obitelj i vaši prijatelji, od kojih su neki sada ovdje na vašem nebu u svemirskim brodovima, u matičnim brodovima, kao članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti pa čak i drugih zapovjedništva koja su ovdje u potpori naše misije ovdje. Ono što bismo željeli učiniti je izvršiti prozivku, ako hoćete, i početi otkrivati popis imena i čekati vaš odgovor kako bi nas obavijestili da ste čuli prozivanje vašeg imena i da ste se identificirali s njim. To će nam omogućiti da saznamo da li vi rezonirate sa sjećanjima na sebe. To će biti spor i blag proces, jer smatramo da je taj način najsigurniji način da načnemo ovu osjetljivu temu. Mi ne želimo uči u vaš život i vikati na vas tko ste vi svi odjednom, jer takva vrsta buđenja može imati negativne učinke na neke od vas koji mogu imati osjetljiviju psihu od drugih koji imaju mentalni i emocionalni sastav od čelika i željeza. Uvijek moramo gaziti nježno i postupati tako pažljivo i oprezno što je više moguće, jer nikad se ne može biti previše siguran kako će se nositi s tom vrstom buđenja za ono što je bilo, u nekim slučajevima, dugo čuvano od njihove budne svijesti.  


Mi ćemo radije početi s ovim pozivima za buđenje, ako hoćete, kroz vaš san ili telepatska stanja za sada. Za neke od vas koji primaju informacije na takav način jeste i bit će moguće, iako shvaćamo da ima onih od vas koji još uvijek nisu adekvatno svladali ovaj oblik slanja i primanja informacija. Molimo vas da nam dopustite da započnemo ovaj proces na taj način čak i ako vi ne možete primati naše poruke u ovom trenutku, jer smo zaključili da je ovo najprikladniji način za postupanje u ovom trenutku. Molimo vas da ostanete budni za naše poruke koje će dolaziti u različitim oblicima raznim članovima vašeg društva. Neće svi primati poruke na isti način, jer niste svi vi u stanju da primate poruke na isti način, jer su neki od vas pokazali talent ili nesposobnost primanja nekih poruka kroz određena sredstva. 


Željeli bismo da slušate i budete u očekivanju vaših imena koja su vaša prava vječna svemirska imena, jer će ona biti podijeljena s vama kao prvi radni nalog, jer mi smatramo da je vaše ime ključ koji će vam početi otključavati toliko mnogo odgovora. Možda vaša imena neće zvučati ili izgledati kao što vaše ime može biti u ovoj sadašnjoj inkarnaciji, i mi vas molimo da ostanete budni za imena koja mogu zvučati kao da su izgovarana na stranom jeziku ili govoru i molimo vas da pri ruci držite olovku i papir da zapišete bilo kakvu informaciju dobijete i napravite usporedni popis informacija koje primate, jer one vam možda u početku neće imati smisla, ali to se može promijeniti kako više informacija bude razmijenjeno s vama i vi možete početi, nakon pregleda popisa koje ste napravili, obuhvaćati cjelovitu i razumljivu priču o vašem pravom identitetu, što vam je činiti, odakle dolazite i koji su to vaši prijatelji i obitelj i kom savezu, ako ga ima, oni pripadaju. 


Mi osjećamo da je ovo vrlo pogodno mjesto za početak, i osjećamo da će mnogi od vas biti vrlo uzbuđeni i da će uživati u ovom dijelu naše zajedničke misije, jer mi svakako možemo razumjeti kakvo će prekrasno iskustvo ovo biti za vas, dragi, da primite ove darove o tome tko doista vi jeste. Budite na osmatračnici cijelo vrijeme od ovog dana za naše znakove, signale i savjete, i uzmite vremena da sačuvate bilo kakvu informaciju koja dođe do vas bez obzira koliko je suptilna. Čak i ako niste sigurni da je to trag za vas, predlažemo vam da je zapišete i sačuvate za kasnije razmatranje. Nadamo se da ćete doista uživati u ovom razdoblju svog života, jer je sigurno da vam donosi uzbuđenje, zabavu, veliku radost i toliko odgovora za kojima ste mnogi od vas u potrazi duže vremena. 


Mi smo vaši prijatelji i mi smo vaša obitelj, i mi držimo ključ o tome tko vi uistinu jeste i mi ćemo ga sada dati vama, našoj braći i sestrama iz ljudske obitelji. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda