Google+ Followers

subota, 7. srpnja 2012.

07.07.2012Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 07.7.2012.


 „Uhićenja i medijska pokrivenost“ 


Pravda se zadovoljava diljem vašeg svijeta dok vi čitate ove riječi. Uhićenja se odvijaju i bića koja su počinila zločine protiv ljudi sa Zemlje stavljaju se u pritvor jedan po jedan u svakom kutu vašeg svijeta. Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, pratimo ove situacije, i bilježimo napredak muškaraca i žena na prvim linijama, i vrlo smo sretni da izvijestimo da ostvaruju dobar napredak, stalan napredak, i da vidimo ovaj momentum ne da opada već da raste po intenzitetu kako se više onih koji su se urotili protiv čovječanstva privodi pravdi, što je uvijek za njih bilo neizbježno. 


Željeli bismo vidjeti ovaj momentum utvrđen širenjem informacija o ovome i relevantnih informacija koje se odnose na ova uhićenja, što su ona uopće, i o ogromnim prednostima koje očekuju čovječanstvo čim dovoljan broj ovih uhićenja bude stavljen „ad acta“, kako se to kaže. Željeli bismo vidjeti više vas, naših Svjetloradnika, kako širite ove informacije i opisujete ih vašoj braći i sestrama koji još ne znaju o ovim postupcima, kao i svima koji su očekivali ova uhićenja ali još ne znaju da su doista počela. Želimo da bude jasno da se ta uhićenja zapravo odvijaju i ne možemo biti jasniji po tom pitanju, bez obzira ako postoje suprotna izvješća, jer mi smo uvelike proširili vidno polje i jasno vidimo što se događa na vašim prvim linijama, a ono što se događa su uhićenje za uhićenjem članova i suradnika frakcija široko poznatih kao vaša zločinačka smutnja (engleski: cabal). Željeli bismo vidjeti da momentum dostigne vrhunac, a osjećamo da će momentum dostići vrhunac kada vijesti o ovom događaju počnu stvarati val koji se kreće kroz sve vaše internetske zajednice. To je vaš posao u ovom trenutku. Želimo da vas vidimo kako pomažete izgraditi ovaj val informacija, i opet vam želimo reći da to neće ostati ono „drži vodu dok majstori odu“, da tako kažemo, jer mi vas ne opskrbljujemo lažnim informacijama, obmanjujućim ili netočnim podacima. Mi smo, moglo bi se reći, u poslu informiranja. Mi smo ovdje u vašem svijetu da pomognemo da zasja svjetlo, a svjetlo je informacija. Vi ste Svjetloradnici, tako da možete reći da ste informacijski radnici. To ste vi i to je ono što činite, i svi vi to činite vrlo dobro. Da to ne činite, vi ne biste bili izabrani da budete ovdje, a to vrijedi i za svakoga od vas koji čita i rezonira s tim i drugim poput poruka. 

Vi ste Svjetloradnici. Vi ne biste to ostvarili ili pronašli način da tome vjerujete, da ne slijedite ove riječi i rezonirate s njima, tada ste vi Svjetloradnik i vi ste ovdje u službi vašeg Stvoritelja i naše misije da pomognemo da zasja svjetlo informacija kroz zamračene koridore ovog svijeta. Doći će dan, a sada je očito da će doći prije nego kasnije, da ćete svi vi još jednom potpuno shvatiti tko vi doista jeste. Mi vam nećemo pokvariti proslavu iznenađenja jer to vidimo kao vrlo uzbudljivi vrhunac vašeg putovanja ovdje, putovanja koje vas je provelo kroz amnestično stanje u kom ste sigurno zaključali sva sjećanja o tome tko ste vi, tko su vaši prijatelji i obitelj, i sva vaša prošla iskustva. To je zaista veliki pothvat i jedan koji nije tako često doživljavan ovdje u ovom svemiru, i želimo vam, dragi naši, da maksimalno uživate u svakom trenutku ovog iskustva a mi ćemo učiniti sve što možemo, kao što smo vam obećali prije mnogo godina, da ćemo vam omogućiti da maksimalno uživate u svemu što vam omogućava ova rijetka gozba. 


Jedan od užitaka koji vas očekuje su trenuci kad komadići i dijelovi vašeg stvarnog identiteta i vaše prošlosti budu razmijenjeni sa vama i vi ih uistinu primite, prepoznate ih i sve ih sastavite u predivnu slagalicu. Mi vam pomažemo u ovom dijelu našeg projekta telepatski, a u nekim slučajevima ne-telepatski, razmjenjujući s vama savjete i tragove. Mi uživamo u ovom dijelu naše misije možda mnogo više nego u drugim dijelovima naše misije, jednostavno zato što je toliko zabavno birati uporišta i slati ih našim voljenima i vidjeti da ste ih vi ne samo primili, već da ste ih prepoznali i u mnogim slučajevima doživjeli veliku radost primajući ovaj dar. Također smo tako sretni da smo primili mnogo „hvala vam“ od vas u zamjenu za ove poklone i mi to uvelike cijenimo, a to nam stvara prekrasan osjećaj i podsjeća nas zašto vas toliko volimo i koliko vam nedostajemo. 


Uskoro ćemo biti opet zajedno; sada se to ne može poreći. Naša misija zajedno sa vama sada prikuplja momentum i dostići će punu brzinu; više nema zaustavljanja. Uhićenja članova vaše zločinačke smutnje i njenih podčinjenih je samo mali dio ogromnih operacija, ali to je centralni dio. To je aktiviranje domina koje će omogućiti stotinama pa čak i tisućama domina da jednostavno savršeno padnu na mjesto i u pravo vrijeme. Mi ćemo vas držati u toku s tim i obavješćivati vas o tim postupcima, jer smatramo da su to sada najvažnije informacije koje trebamo podijeliti sa vama i ne želimo vas lišimo ovih pravnih pitanja govoreći vam na dnevnoj bazi o tolikim drugim stvarima. Ne želimo da se u ovom trenutku fokusirate na ova uhićenja i napustite sada neke druge zadatke kao Svjetloradnici, kao što je to razmjena video dokaza o našoj prisutnosti, jer ne želimo da ni za trenutak ovi nevjerojatni događaji prođu nezapaženi od mnogih vaših ljudi. 


U ovom trenutku, nismo dobili potvrdu da su vaša glavna, pa čak i manja sredstva informiranja spremna da učestvuju i pokrivaju ove događaje koji se odvijaju kroz medijsku nadležnost po cijelom svijetu. To će se promijeniti; možete biti sigurni u to. Jedna od najvećih prepreka medijske pokrivenosti ovih događaja je strah, kao što su nametnute prijetnje protiv šefova odjela i mnogih muškaraca i žena običnih službenika nekih vaših medija. Želimo u ovom trenutku reći da mi također nudimo zaštitu onim muškarcima i ženama koji odaberu da ustanu čvrsto i uspravno pred lice straha i učine ono što potpuno smatraju da je ispravno, pravedno, i što je toliko potrebno ovom svijetu kako bi se oslobodio vaš narod i vaš planet jednom zauvijek stiska tih tiranskih vladara koji su tlačili bespomoćne toliko dugo vremena. 


Mi pratimo ove situacije, i kažemo vam da ćemo učiniti sve što možemo da zaštitimo vas i nećemo dozvoliti da vam se bilo što loše dogodi. Imamo vrlo provjerene i napredne metode sigurnosti i zaštite, i mi smo ubacili svu pješadiju da bdije nad vama, muškarcima i ženama vaših svjetskih medija, i da vas štite bilo kog zla koje bilo tko može htjeti da vam nanese. Učinit ćemo sve što možemo u pružanju ove zaštite i kažemo vam da smo u prošlosti pružili upravo takvu zaštitu mnogim članovima drugih svjetova u sličnim situacijama i da smo u potpunosti uspjeli u zaštiti svih bića uključenih u mnogim različitim operacijama. Nećemo ostaviti nijedan neprevrnut kamen kako bi vam pomogli na ovaj način, ako se odlučite da učinite ono što vi znate da treba učiniti kako bi se omogućilo da sloboda ponovno zavlada u ovom svijetu. 


Mi smo vaši zaštitnici, mi smo vaši prijatelji i mi smo vaša obitelj iz viših dimenzija, i učinit ćemo sve što možemo da štitimo i čuvamo našu voljenu obitelj. Mi smo Galaktiča Federacija Svjetlosti. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda