Google+ Followers

četvrtak, 19. srpnja 2012.

19.07.2012

Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 19.7.2012.
 „Ispravak poruke o Geithneru“ 
Informacija proslijeđena našem kanalu Gregu dana 14.7.2012. i 16.7.2012. je od izvora kojima se ne može vjerovati. Ti izvori su „zaposlenici“ Galaktičke Federacije Svjetlosti a kojima se ne može vjerovati, jer oni nisu bona fide članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti i stoga ne posjeduju pravo za razmjenu informacija s Gregom i kroz Grega sa širom javnošću. Ono što se dogodilo je nepristojnost korišćenja našeg kanal na ovaj način. To je izazvalo veliku zbunjenost, rasprave i nepovjerenje i vidimo ovo kao užas, i mi radimo sve što možemo učiniti da se iskupimo i popravimo ovu negativnu situaciju. Ono što se dogodilo je prekomjerna uvreda i to što se dogodilo neće se dopustiti da se opet ponovi sve dok Greg bude radio kao kanal za nas. Mi se ispričavamo Gregu i nadamo se da će on ostati naš lojalan i vjeran kanal i dio našeg tima, Galaktičke Federacije Svjetlosti. 


Za jasnije objašnjenje onog što se dogodilo možemo vam reći da to što se dogodilo je to da su pojedinci koji nemaju pravo pisati poruke i čitati ih našim kanalima za dijeljenje s drugima dobili uporište u metodama ili tehnologijama koje mi koristimo da šaljemo Gregu naše poruke. Oni su poslali ove poruke bez našeg pristanka, bez našeg dopuštenja, bez našeg znanja. Mi smo skupili te pojedince i zatvorili ih za sada dok ne odlučimo kako da postupimo s tim pojedincima koji su prekršili pravila i zakone koji reguliraju određene aspekte našeg saveza. Koje će posljedice iskusiti i koja će im se pravda odmjeriti u ovom trenutku to ne znamo, jer smo u ranim fazama ove istrage. Ispričavamo se ponovo Gregu i kažemo da se to nikad više neće dogoditi. Željeli bismo nastaviti slanje poruka putem Grega i molimo one koji čitaju njegove poruke i prate njegove poruke da nastave vjerovati i imaju vjeru u vodstvo koje se šalje kroz njega, jer ovaj je incident bio jedini incident u dugom nizu poruka koje su poslane kroz Grega. Svim ostalim porukama, osim one o Timothyju Geithneru i poruke koja opisuje pucnjavu tijekom jednog od uhićenja, može se vjerovati i slijediti kao vođenje od nas, bića iz viših dimenzija iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. Poruka da je Timothy Geithner uhićen i osuđen na karmički dug pa onda pušten natrag u vaše društvo na Zemlji nije točna i nije ono što se dogodilo. Ono što se dogodilo je da je Timothy Geithner bio uhićen i pušten, jer Timothy Geithner je otkrio tajne i svjedočenja koja će nam pomoći u našoj istrazi i daljnjim uhićenjima. 


Takvi poslovi će se raditi s vremena na vrijeme s onima na pozicijama koji mogu biti od koristi nama i našoj misiji da vam pomognemo da očistite vaš svijet od tih bića koja moraju otići, jer ona nisu naučila živjeti među vama prijateljski, pošteno, nepristrano, poštujući zakon, nenasilno, neprijeteći, i po ustavu. Oni samo znaju nezakonitost, obmane, protumjere i napad. Oni nikad ne žele biti nepristran partner s vama, ljudima na Zemlji. Umjesto toga oni žele da vas tretiraju kao stoku i oni samo žele da budu pastiri. Oni moraju otići, i to je razlog zašto se ta uhićenja moraju nastaviti. Izvješća koja su objavljena prije dva dana raspravljajući o pucnjavi u određenim područjima gdje su se ta uhićenja događala su pogrešna. To izvješće je došlo u pozadini izvješća o Timothy Geithneru, i oba ta izvješća su netočna. 


U ovom trenutku mi ne možemo reći kako su ti pojedinci upotrijebili naše tehnologije da pokrenu ovu prevaru, ali ćemo reći da se to neće nikada ponovno dogoditi i da vi od danas pa naprijed i do dana prije poruke koja se tiče Timothy Geithnera možete vjerovati porukama dijeljenih kroz Grega, jer on radi vrlo dobar posao za nas i prenosio je vrlo točne informacije, a to uključuje informacije koje smo mi dijelili da će biti podizanje razine mora u vašoj budućnosti koja će iziskivati, barem u pojedinim područjima, preseljenja vašeg stanovništva koje ne želi imati posla s poplavnim vodama u njihovim četvrtima pa čak i nekim gradovima. To je sve što ćemo reći sada po tom pitanju, i još jednom se ispričavamo Gregu i kažemo mu da može imati povjerenja u poruke i u mehanizme korištene za slanje tih poruka njemu od ovog trenutka naprijed. Ispričavamo se zbog ovog događaja i kažemo da se to neće opet dogoditi. 


Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti, i mi ćemo se okupiti sutra i početi još jednom dijeliti naše poruke vama. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda