subota, 28. srpnja 2012.

28.07.2012





Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 28.7.2012.




„Vrijeme istraživača“ 



Ovaj oblak koji je omogućavao nesreću i kaos, depresiju, borbu, patnju, bolest, mučninu, bijedu, siromaštvo, kriminal i pomutnju sada po prvi puta u mnogo eona vremena isparava s neba iznad vaše glave, dozvoljavajući da se pojavljuje plavo nebo i da vaše sunce sjaji kroz vedro nebo, grijući sve ljude vaše Zemlje. Mi vidimo vedro nebo u vjekovima koji dolaze, zauvijek dolaze, da jednom kad vaš svijet bude očišćen od tih negativnih bića ona više neće kišiti po vašoj paradi, toliko dugo dok mi, Galaktička Federacija Svjetlosti ne budemo išta imali reći o tome. Naše službe praćenja naziru uhićenja koja se sada odvijaju vrlo ustaljenim tempom, vrlo brzim tempom, a to nam se neizmjerno sviđa, jer ono što čeka sa druge strane ovog potrebnog procesa je ono što smo mi i ono što ste vi uistinu toliko dugo vremena željeli. Mi ćemo moći ponovo predstaviti naše obitelji vašim obiteljima. 



To će biti ujedinjenje obitelji epskih razmjera, jer mnogi od vas imate mnogo rodbine i veza s obiteljima, ćudoređima, organizacijama, savezima i svjetovima ovdje, izvan granica stvarnosti vaše treće dimenzije. Mi smo uvijek bili dio vašeg života i svih vaših života u fizikalnosti. Mi nikada nismo bili odvojeni od vas, nikada, niti za trenutak, ali ujedinjenje s vama u trenutku, kako vi kažete, bit će tako radosna prilika za nas, riječima neopisiva. Bit će to povratak kući za vas i bit će to povratak kući za nas na isti način, jer naš dom je bio u velikoj mjeri prazan otkad ste vi izašli kroz vrata prije mnogo eona i započeli dugo putovanje daleko od svoje obitelji i svega što ste znali kao vašu stvarnost.


Kakav hrabar i odvažan korak ste poduzeli izvan glavnog ulaza, jer niste znali što ćete doživjeti. Vi niste znali gdje idete, vi niste znali koga ćete sresti, s kim ćete se boriti, koga ćete voljeti. Vi niste znali da ćete prividno umrijeti, i nikada niste znali da će doći vrijeme da se ponovno rodite u ljudskom vozilu i započnete opet još jedno čudno, ali uvijek prekrasno putovanje u fizikalnosti. Ove vrste iznenađenja više nikada neće biti dio budućnosti za mnoge od vas ako je to ono što želite, jer mnogi od vas su dostigli točku svoje „mature“, a temeljem vaše mature imat ćete izbor želite li se opet vratiti na taj put, ali to neće biti neophodno za vaš napredak, vašu evoluciju, vaše obrazovanje, poboljšanje i jačanje vašeg bića, jer mnogi od vas ste pokazali da ste naučili sve što ste mogli u svijetu fizičke stvarnosti i sada je vrijeme da uzmete to što ste naučili i donesete to kući sa sobom i počnete to raspakirati ovdje s vašom obitelji kojoj ste nedostajali toliko dugo vremena. Dobro došli kući.


Vidjeti vas ponovno u bilo kom obliku koji sada držite bit će radost za nas na mnogim razinama. Na jedan način ćemo izgubiti fond sjećanja o vođenju i podučavanju vas, i iako smo uvijek znali da se ništa loše ikada moglo dogoditi vama da bi mi trajno bili zabrinuti. Mi smo bili, kako kažete, nervozni roditelji a vi ste bili djeca, bezobzirna i opasna na svojim putovima, u svojim preuzimanjima rizika, u vašoj destruktivnoj naravi i kockarskoj prirodi. Gledali smo kako ulazite u određene opasnosti znajući da vam moramo dopustiti da doživite rezultate izbora koje ste napravili. Za nas nije bilo olakšanje znanje da će na kraju biti sve u redu s vama, jer mi smo uvijek znali da ćete patiti na neki način, makar privremeno zbog posljedica vaših akcija i izbora. 


Mi smo tako često željeli da budemo u mogućnosti da istupimo i okrenemo vas i gurnemo vas u drugom smjeru, ali to nije bilo dozvoljeno po našem dogovoru s vama dragi, jer vi ste željeli da učinite što više sami i tražili ste potpunu slobodu za sve izbore koje bi mogli napraviti i staze kojima ste željeli putovati, čak i ako su te staze vodile na tamnu i opasnu cestu. To će biti izvan radosti, ali i olakšanje da ćemo biti u mogućnosti da vas opet zagrlimo u trenutku a ne da morate brinuti o tome gdje je dan koji će vas odvesti i promatrati kao još jedan razvoj drame treće dimenzije koja vas obavija i vrti vas oko kandži u vihoru boli i zbunjenosti, problema, previranja, uništenja i žaljenja, iako smo uvijek znali da ćete biti oslobođeni od ovih silovitih vjetrova i da ćete opet slobodno hodati drugim putom po vašem izboru. 


Tako nam je drago da dolazite kući i imamo mnogo priča da podijelimo sa vama kao što isto tako želimo da sjedimo i slušamo vaše priče o avanturama i uzbuđenjima s vašeg putovanja kroz džungle ovog krajolika treće dimenzije. Imat ćemo sve vrijeme na svijetu da podijelimo ove priče jedni s drugima, jer vrijeme je vječno ovdje na našoj strani vela. Možda ste to zaboravili, jer ste otišli tako davno. Vrijeme ne prolazi kao što prolazi vama u ovom trenutku dragi, jer za nas ovdje na našoj strani vrijeme je naš prijatelj, naš sunarodnjak, naš saveznik, naš alat koji možemo upotrijebiti u našu korist, za naše obrazovanje, za našu zabavu, uzbuđenje i avanture, pa čak u nekim oblicima za tajne, jer mi imamo apsolutni luksuz i zadovoljstvo biti u mogućnosti da se okrećemo kao kotač vremena, i gdje god se zaustavi mi možemo putovati do te točke u vremenu iza nas ili ispred nas, ako hoćete, iako vrijeme nije ni iza nas ni ispred nas, već je negdje unutar nas, a vi ćete to shvatiti mnogo jasnije kada vrijeme više ne bude obavijeno oko vas.  


Mi možemo koristiti vrijeme kao stepenice ili dizalo i voziti ga u njegove više domete, ili pritisnuti gumb za dole i istražiti gdje će nas odvesti, i kad se otvore vrata mi možemo izaći u svijet misterija i iznenađenja, izazova, zabave, ushićenja, novosti, te istraživati taj novi svijet koliko god želimo prije nego što se toga zasitimo i zaželimo da istražimo novi svijet. Može se reći da smo mi putnici kroz vrijeme, istraživači vremena, jer doista to će biti prigodan naziv za nas a isto i prigodan naziv za vas dragi naši. Jer vi ste se upustili kroz vrijeme na način da ste izašli iz jedne stvarnosti i ušli u drugu s potpuno drugačijom konstrukcijom vremena. Vi ste ostavili svijet gdje je vrijeme odgovarajuće kontrolirano i dobro shvaćeno, i ušli u svijet gdje vrijeme kontrolira vas, upravlja vama, pa čak i do današnjih dana vaši vrhunski znanstveni umovi nisu bili sposobni da kompletno razgrade vrijeme i kontroliraju ga, omogućivši da bude korišteno kao alat kao što ga mi koristimo.


Mnogi od vas u danima pred nama ponovo će ući u ovaj vremenski portal, pojavljujući se na drugoj strani oslobođeni od vašeg sadašnjeg ograničenja vremena i njegove kontrole. Dakle, na neki način, vi ćete još jednom biti putnici kroz vrijeme istražujući još jedan put koji će biti nov za vas, jer većina vas nema sjećanje na prijašnje putovanje ovim putom. Kakva će to biti uzbudljiva pustolovina za vas dragi naši, i mi smo tako sretni da ćemo biti u mogućnosti da vas opskrbimo putnom kartom koja će vas voditi kroz ono što će biti za vas neistražena divljina u danima pred vama. Mnogi od vas upravo sada u ovom trenutku su potpuno spremni za ovu veliku avanturu, ali kako ste svi vi ovdje došli zajedno, samo je potrebno da sačekate jedni druge i odete zajedno. Jeli to fer dragi naši? Mi smo uvjereni da mnogi od vas to shvaćaju i da će pokazati sve potrebno strpljenje čekajući vaše kolege putnike kroz vrijeme, jer oni nisu mnogo koraka iza vas i svi će doći do vrata nove avanture upravo kad velika kazaljka sata ovog svemira počne da okreće gumb i otvori vam ova vrata u vašu novu, ali poznatu stvarnost. Mi, vaša obitelj i vaši prijatelji, bit ćemo ovdje s ove strane vrata čekajući vas i pomoći ćemo vam u raspakiranju. 


Mi smo vaša obitelj iz Galaktičke Federacije Svjetlosti koja čeka vaš povratak kući s vašeg iscrpljujućeg putovanja.





Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda