Google+ Followers

nedjelja, 3. lipnja 2012.

30.05.2012


30. svibanj 2012


Suprostavljanje online neprijateljstvu.


Vaš zadatak kao Svjetloradnika na terenu je da učinite ono što možete kako bi se izdigli iznad, ponekad, negativne pa čak i neprijateljske atmosfere stvorene u vašim online društvenim mrežama. Nije vaš posao da se uključite u rasprave i svađe s pojedincima koji ne razumiju i ne prakticiraju pozitivni način komunikacije. Vi ste bili obučeni i pokazali ste da možete ignorirati peckanja, uvrede i pokušaje da vas namame u raspravu. Vi ste pokazali kako dobro možete obavljati svoje dužnosti kao donositelj viših ideala i adekvatno obavljati svoje dužnosti čak i pod vatrom naizgled suprotstavljenih sila koje ne vide, a ponekad i ne mogu, širu sliku i ne razumiju važnost pozitivne komunikacije koja donosi napredak svakoj osobi koja sudjeluje u ovim raspravama. Ono što se dešava ovdje u vašim online zajednicama često se može opisati kao neprijateljska prepirka između onih koji pokušavaju pokazati drugima viši vibracijski način življenja i razmišljanja, i onih koji još nisu na odgovarajući način shvatili ovaj koncept i shvatili da je ljubav ta koja je motivacija koja vas vodi do ovog razgovora na prvom mjestu. Mi vidimo toliko mnogo vas, naših posvećenih Svjetloradnika, koji cijelo vrijeme ostaju fokusirani na prenošenju, pozitivni u stavu i odgovoru, vaših pogleda dok ste uključeni u ove rasprave s drugima, i mi vidimo i cijenimo tako silno one od vas koji ostaju usredotočeni i uravnoteženi i odbijaju pokušaje da vas namame u žučne rasprave dok ostajete profesionalni cijelo vrijeme. 


Samo povremeno vidimo one od vas koji dopuštaju sebi da budu namamljeni u burne rasprave, a mi samo želimo da vam ponudimo podršku i da vam kažemo da se sjetite vaše obuke i da se sjetite da su mnogi od vas mnogo puta ranije poduzeli takve misije i uspješno osujetili sve pokušaje da vas uvuku u razgovore koji nemaju mogućnost proizvesti pozitivne rezultate bez obzira na ono što nude za raspravu. Podsjećamo one od vas koji su se našli pod napadima i povredama vašeg integriteta da navedete svoj razlog objavljivanja takvog sadržaja i sudjelovanja u diskusiji i krenete dalje, ne dopuštajući sebi da se opterećujete teškim glibom negativnih vibracija. Ako to možete učiniti, učinit ćete sebi i našoj misiji veliku uslugu a mi, Zapovjedništvo Ashtar, uvelike se zahvaljujemo svakom od vas za vaše ogromne napore da proširite val viših dimenzionalnih vibracija širom ovog planeta kako bi pomogli isprati tamne ostatke toliko godina negativne oluje. Mi znamo da vi to možete učiniti, i to je razlog zašto ste vi ovdje. Mi imamo puno povjerenje u vaše sposobnosti, a mi samo želimo da vas podsjetimo da ne dopustite sebi da budete uvučeni u raspravu koja puni gorivom potrebu nekih da se uključe u konfrontacije i polemične rasprave. Ovo je običaj brojnih pojedinaca u ovom svijetu. To je ovisnost, potreba da se ispuni praznina stvorena nedostatkom pozitivnih ispusta njihovih kreativnih i akademskih moći koje, u ovom trenutku i djelomično, spavaju u nekim od tih pojedinaca. S vremenom će im se otvoriti ispusti, i kao moćna rijeka poteći prema moru, njihove umjetničke i intelektualne želje će procvasti, rezultirajući u očitovanju prekrasnog cvjetanja kreativnih darova. 


Ono što mi vidimo iz naše perspektive su raskošni buketi cvjetova jarkih boja koji cvjetaju oko cijelog vašeg planeta iz sjemena koje su mnogi od vas, lijepe duše, posijali. Bez vašeg teškog rada i zalaganja, nijedna od planiranih promjena za ovaj svijet ne bi bila moguća. Vi ste ti kojima treba zahvaliti za ovo što se ovdje događa, iako se može smatrati da malo njih ovo razumije i cijeni vaš posao koji radite, iz naše perspektive vi ste sunce i vi ste kiša za sjeme mogućnosti za ovaj svijet. Mi vam se zahvaljujemo, mi vas cijenimo, i kažemo vam da će doći dan kada će vaš identitet biti poznat i vaši ogromni napori da bi donijeli na ovaj svijet ljubav i svjetlo, mir i blagostanje, harmoniju i ravnotežu, bit će poznati svima na ovom svijetu koji će shvatiti da su ovi darovi koje oni uživaju blagoslovljeni i koji su omogućeni vašim neumornim naporima i vašom ustrajnošću da nastavite suočavati se s takvim nevoljama. 


Vraćanjem planeta miru, blagostanju i harmoniji nikada nije lak zadatak. Postoje svjetovi koji su bili uronjeni u tamu toliko eona, da kada svjetlost počinje sjati kroz određene koridore, stanovnici su šokirani kao „jelen pred farovima“, kako vi kažete. Mnogi ne znaju što da učine s tim, a mnogi ne mogu lako asimilirati mijenjanje ovog života, mijenjanje svijesti i stvarnosti mijenjanjem informacija. Za vas je vrlo važno da zapamtite za sva vremena, da je vrlo malo takvih svjetova koje posjećujemo da im pomognemo kako bi ih unaprijedili toliko koliko oni žele da napreduju, da mogu brzo i lako dokučiti ove koncepte i razumjeti da su oni za njihovo poboljšanje i oplemenjivanje. Mnoga od tih bića iz svjetova koje posjećujemo reagiraju negativno i reagiraju s neprijateljstvom na uvođenje ovih novih ideja i koncepata. Nema razlike, kao što mnogi od vas počinju shvaćati, ni ovdje u vašem svijetu. 


Mnogi od vas se suočavaju s tim preprekama i nedaćama samo različitih lica i različitih imena, ali proizvod je isti, i ovaj proizvod je spoj straha i zbunjenosti, nesigurnosti i neugodnosti. Mi želimo da se uvijek nastavlja glatko i polako, pažljivo i nježno, jer mi uvodimo novi put za vaše društvo i vaše živote. Moramo stupati vrlo lagano, jer mnoga bića kojima se mi bavimo imaju krhku psihu i nježan emocionalni i mentalni sklop. Iako smo svi mi braća i svi mi smo sestre, nisu sva bića poput vas. Nisu sva bića stvorena od onoga od čega ste vi stvoreni, i nisu sva bića iskusila što ste vi, blagoslovljeni, iskusili da vas učini bićima kakva ste danas. 


Bilo je vrijeme, možda jako davno, kad ste i vi prvi put bili izloženi promjeni života i promjenjivim konceptima stvarnosti, a možda ste i vi reagirali na sličan način kao što neki reagiraju na vašu infuziju tih novih ideja danas. Molimo vas da uvijek imate na umu, a možda će vas to podariti povećanim strpljenjem i povećanom tolerancijom za one koji se istresu na vas s različitim oblicima verbalnog šamaranja i bockanja vaše časti i integriteta. Molimo vas da zapamtite tko ste vi i tko je to i što je to što vi predstavljate, i dalje budite svijetli primjer za one svjetove kojima nudimo darove ljubavi i služenja.


Volimo vas, i kažemo svakom od vas da vi obavljate svoje dužnosti na iznimnoj razini, te vam kažemo da se crta cilja ove faze naše zajedničke operacije brzo približava. Uskoro ćete moći preći na slijedeću fazu naše misije, ponosno znajući da obavljate svoje dužnosti na najbolji mogući način te istovremeno polažete temelje za mnoge promjene koje će vratiti sklad u ovaj svijet i sreću u srca onih koji zovu ovaj planet svojim domom i koji nisu iskusili ovu vrstu radosti kroz eone vremena. 


Mi smo vaša Obitelj Svjetlosti sa zvijezda. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda