utorak, 12. lipnja 2012.

08.06.2012



PORUKA GALAKTIČKE FEDERACIJE SVJETLOSTI 08.6.2012. 




„PREGLED PROJEKTA SUDJELOVANJA“ 


Uvođenjem u našu novu rascvjetalu stvarnost, spremni smo za početak pokretanja mnogih projekata i programa o kojima smo razgovarali s vama tijekom proteklih mjeseci. Ono što vidimo za vas i vaše ljude je potpuno novi pristup vašim svakodnevnim zadacima, poslovima i problemima. Nudimo vam rješenja u načinu naprednih tehnologija i dubinsko rezoniranje kad je riječ o planiranju i provedbi tih novih sustava. 


Mnogi od vaših sadašnjih sustava su arhaični, a neki od njih nisu trebali biti provedeni na način da su bili na prvom mjestu. Ono što mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, želi učiniti je srušiti neke od tih sustava i sve početi u potpunosti iz početka. Naravno, to će biti veliki poduhvat i trebat će mnogo ruku i mnogo umova za uspješno ostvarenje ovog zadatka. Ono što smo željeli od vas je znak da ste posvećeni i predani za donošenje tih promjena velikih razmjera diljem vašeg planeta. Mi bismo željeli čuti od vas da saznamo koliko će vas biti zainteresirano za izravan rad na tim mnogim projektima. 



U nekim slučajevima, bit će onih od vas koji će raditi izravno s članovima naše organizacije. Bit će drugih od vas koji će raditi indirektno s nama, ali koji se neće sresti s nama licem u lice i ukrcati na naš brod u bilo koje vrijeme. Postoji mnogo razloga zašto će neki od vas raditi s nama a neki od vas će sudjelovati u nekim od tih projekata, ali neće raditi izravno s nama. Jedan od načina da se to vidi je taj da je povjerenje trebalo biti izgrađeno tijekom prošlih mjeseci i godina otkad komuniciramo s vama kroz naše kanale. Pratili smo online društvene mreže, i mi smo smislili konačno nekakav popis onih za koje mi osjećamo da su stekli pravo da rade izravno s nama na temelju svoje radne etike, svoje predanosti, svoje sposobnosti za rad s drugima, i drugih čimbenika koji su prevagnuli u našem odlučivanju. 


Molimo vas da se ne osjećate ocjenjivanima na bilo koji način, jer to sigurno nije slučaj. Mi ne ocjenjujemo nikog za bilo što, i to podvlačimo. Ono što bismo željeli je jednostavno raditi s onima od vas za koje osjećamo da vam možemo vjerovati, iako nikad prije nismo radili s vama, ili osjećamo da bi to bio kompliment našem timu. Tu su i oni od vas koji su radili s nama i prije, i kao što smo rekli, postoje oni od vas koji su, izvan ove iluzije, već članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti i, naravno, u takvim slučajevima mi se unaprijed radujemo našem sjedinjenju s vama i da ćemo opet raditi puno bliže nego u ovom trenutku. 


Postoje mnogi projekti, programi i zadaci koje treba ostvariti ovdje da se ispravi ovaj brod koji je navođen u svoje vode, i uvijek će biti mnogo mogućnosti za mnoge od vas da zaslužite mjesto na našem popisu i počnete osobno raditi s nama ili čak jednog dana postati punopravni i ugledni član naše organizacije. U ovom trenutku želimo samo pokrenuti loptu i započeti neke od hitnijih projekata za koje smatramo da je važno da se pokrenu. Neki od tih projekata će trebati više godina da bi se ostvarili a neki čak desetljeća. Postoji neki manji zadaci koje bi mi, zajedno s vama, trebali biti u mogućnosti ostvariti puno ranije. Neki od tih zadataka će također početi u danima pred nama, radujemo se da će početi padati neka od tih domina.  




Vaše je putovanje bilo dugo, kroz veliki dio njega mi smo vidjeli kako ono najbolje u vama svijetli, a povremeno, najgore što čovječanstvo može ponuditi kako dolazi na površinu. Mi vidimo danas i dane pred vama kao priliku za vas da dopustite da ono najbolje što svaki od vas sjaji punim sjajem da cijeli svemir vidi kao goruću baklju koja predvodi vaš narod kroz hladnu tamnu noć vaše izolacije, izolacije koja završava za sve i zauvijek. Vi ste bili u karanteni, kako se kaže ovdje u vašem svijetu, dugi niz godina. Kroz ovu izolaciju, bili ste ostavljeni da vi sami nađete rješenje za vaše probleme. Problemi koje je trebalo riješiti bili su stvoreni od vas, i stoga, osjetili smo da je važno da vi sami nađete rješenja za vaše vlastite kreacije. 


U nekim područjima ste učinili sebi dobro, a u nekim područjima su zbog vaših propusta u adekvatnom nalaženju rješenja proizašli veliki problemi koji su otpočeli mnogo godina prije razdoblja vaše industrijske revolucije u vašoj povijesti. U velikoj shemi stvari, ovo razdoblje vaše povijesti je vrlo maleno, ali je ostavilo neizbrisive tragove na putu vašeg putovanja. Neki od tih tragova su duboki i prouzročili su vam velike probleme. Mi smo pratili vaš napredak i pomno pratili probleme koji su nastali zbog nekog lošeg planiranja i provedbe, i kako smo vidjeli, uglavnom zbog pohlepe vaših industrijskih baruna koji samo vide profit, moć i kontrolu kao sredstvo za njihovu motivaciju. 


Ono što smo željeli učiniti je uklanjanje tih baruna sa vlasti uklanjajući potrebu za programima i sustavima koje oni kontroliraju. To je jedan od većih programa na našoj „radnoj“ listi, i to je jedan od projekata koji će uzeti najviše vremena do potpunog završetka. Neki od tih sustava su duboko ukorijenjeni u vaše društvo da samo kompletna revizija vaših sustava, a u nekim slučajevima i vašeg društva, će biti lijek za ove bolesti. Ovo je to gdje trebamo vašu punu suradnju kao i što je više moguće vas koji su spremni sudjelovati u ovim projektima. Ono o čemu govorimo su vaši sustavi transporta, vaši sustavi za odlaganje otpada, vaši sustavi za proizvodnju hrane, vaši zdravstveni sustavi, sustavi vaše sigurnosti i dobrobiti, i vaši sustavi kontrole problema koji bi imali za posljedicu prirodne, kao i neke od ljudi stvorene probleme u vašem svijetu. 


Kad bacite pogled na ovu listu uvjereni smo da ćete odmah vidjeti koliko su veliki zadatak neki ili svi ovi početni projekti. Postoje mnogi drugi zadaci koji odmah privlače pozornost, i mi smo također uvjereni da možete razumjeti zašto mi razmatramo da počnemo stupati u kontakt s mnogima od vas i angažiramo pomoć mnogih drugih za početak barem početne faze nekih od tih projekata. Ono što smo željeli učiniti je jednostavno dobiti ideju o tome koliko će vas biti spremno da sudjeluje u tim projektima. Molimo vas da nam u ovom trenutku ostavite svoje komentare ispod ove poruke, samo da bi nam dali neku ideju o tome na koliko vas možemo računati na ovim zadacima s nama u danima koji dolaze. Kao što smo rekli, mi u potpunosti pratimo vaše online društvene mreže i mi imamo timove koji prave liste i prikupljaju podatke o vašim odgovorima na naše ponude i o informacijama koje dijelimo s vama kroz naše kanale. (Možete staviti komentar ispod ove poruke objavljen bilo gdje putem interneta, a ako nije predviđeno polje za komentar, možete dati vaš komentar ispod ove poruke na moj blog@ http://ascensionearth2012.blogspot.com . Molim vas da mi ne šaljete privatne poruke putem Facebooka ili e-maila, jer Galaktička Federacija Svjetlosti ne čita naše privatne mailove, jer oni uvijek poštuju i cijene našu privatnost.) 


U ovom trenutku to je jedini način na koji možemo komunicirati s vama. U danima pred nama to će se promijeniti, možete biti sigurni u to, jer će više direktnih linija za komunikaciju biti otvoreno. Sada nećemo diskutirati sa vama što će to povući za sobom, ali mi ćemo reći da više neće biti nimalo pitanja o vjerodostojnosti ili ispravnosti tih poruka, jer će svi znati da smo to doista mi, Galaktička Federacija svjetlosti, koja vam govori. Za danas, vaš je izbor da li ćete se odlučiti da vjerujete ovim riječima koje čitate ili nećete. To je jedan od izbora koje trebate donijeti vi sami, a mi cijenimo i poštujemo svaki izbor koji ste vi napravili kao i uvijek.


Mi osjećamo da bi puno teškoća koje trenutno doživljavate moglo biti ublaženo kad bi više vas jednostavno pronašlo način da više vjerujete informacijama koje vam se dostavljaju. Vidimo toliko mnogo vas koji dovode u pitanje integritet ili sposobnosti naših kanala, a mi vas molimo u ovom trenutku da pokušate pronaći način da obuzdate vaš sustav vjerovanja, nepovjerenja i sumnje, i umjesto toga pokušajte se usredotočiti na mogućnost da su ove poruke izvorne i gledajte na njih otvorenog uma i srca, i samo pokušajte osjetiti da netko pokušava doći do vas i podijeliti nešto s vama. 


Na kraju, neće biti pitanja kao o našem postojanju i da doista komuniciramo s vama već neko vrijeme kroz kanale koje smo izabrali na temelju njihovih sposobnosti i njihovih načina zapisivanja kako bi to izvršili. To je razlog zašto su ti kanali bili izabrani, nema drugog razloga, i ne postoje skriveni motivi zašto su ti pojedinci bili izabrani da prenose naše poruke. Ne postoji nikakva tajna ili misterija u tome, to je vrlo jednostavno. To smo trebali da biste dobili naše poruke i našli smo nekoliko pojedinaca za koje smo osjećali da možemo računati na njih, to je sve. Pokušajte to uvidjeti i shvatiti i manje se obrušavajte i manje napadajte naše kanale, jer ono što oni rade je služenje vama za protok informacija koje dolaze od nas i koje se pišu vama, ništa više ništa manje, a u danima pred nama identitet naših kanala će vam biti jasan i vi ćete znati da su riječi koje ste čitali izvorne komunikacije od nas iz viših dimenzija. 




Hvala vam na vašem vremenu danas, i mi se unaprijed veselimo da pročitamo vaše odgovore na naše ponude da sudjelujete u nekim od velikih projekata o kojima smo razgovarali s vama u ovom trenutku. Mi ćemo sastaviti popis onih od vas koji su pokazali spremnost da učestvuju u ovim početnim projektima, i unaprijed se radujemo da ćemo raditi izravno ili neizravno s mnogima od vas. 


Moramo staviti na stranu naše razlike i ostatak našeg prepiranja i raspravljanja jednih s drugima, jer ovi oblici komunikacije dokazuju besmislenost i ne donose korist i nagradu. Ono što želimo vidjeti da više vas čini je da komunicirate otvoreno, bez straha od odmazde i u obliku nepoželjnih komentara i uvreda. Željeli bismo vidjeti mnoge od vas kako sudjelujete u ovim raspravama koje se tiču naše prisutnosti ovdje u vašem svijetu i o mnogim projektima koje ćemo poduzeti zajedno uz vašu pomoć. To je stvar na dohvatu ruke u ovom trenutku, nema druge stvari tako hitne i važne, jer je potrebno puno rada na mnogim ovim projektima i oni zahtijevaju naše predstavljanje i našu pomoć koja vam može biti pružena kroz zajedničko radno partnerstvo s nama. 


Molimo dopustite svim drugima da izražavaju svoje mišljenje i točke gledišta, bez cenzure i represija i dopustite drugima da izraze ono što je žele bez vaše kritike njihovih stavova ili uvjerenja. Kad biste svi to mogli učiniti to bi mnogo olakšalo naš posao gomilanjem podataka koji će voditi do zaključka o tome da li je sada pravo vrijeme da napravimo naš potez i počnemo s mnogim projektima sa vama. To je ono što tražimo od vas u ovom trenutku. Mi bismo voljeli vidjeti mnogo miroljubivije i konstruktivnije razgovore između vas, umjesto razmjene teških riječi i kritike. To će nam pomoći, a dugoročno će pomoći vama, jer ništa se neće riješiti kroz prepirke i debatiranja. Nikad se ništa nije riješilo na taj način, i to je jedna od lekcija za koje ste ovdje došli da ih naučite. 




Vidimo da su mnogi od vas naučili tu lekciju i pokušavaju na najbolji način da vode prijateljske razgovore s drugima, često i u lice ismijavani i vrijeđajući vašu ličnost i vaša uvjerenja. Zahvaljujemo se svima vama koji ste napravili iskreni napor da bolje komunicirate i prenosite vaše ideje i mišljenja međusobno respektirajući tuđe i svačije poglede, i kažemo vam da je to način učinkovitog komuniciranja koje će dovesti do ostvarenja stvari ovdje u vašem svijetu. 




Ništa se ne može ostvariti dok ne naučite biti zajedno jedni s drugima. To je polazna točka, kamen temeljac utemeljenja na kom će biti izgrađen vaš novi svijet. Mi ne želimo doći ovdje i pomoći vam da izgradite novi svijet na lošim temeljima koji su bili izgrađeni na raspravama, razdorima, mržnji, i napadima jednih na druge. Umjesto toga želimo da vam pomognemo izgraditi vaš novi raj na čvrstim temeljima sagrađenim na cijenjenju i poštovanju nekih drugih uvjerenja i stajališta i na linijama komunikacija koje su otvorene, slobodne od cenzure, ismijavanja, osude, osobnih napada i izrugivanja. To je temelj koji vam neće pomoći da na njemu gradite, i mi vas molimo da učvrstite vaše temelje sada prije nego što zajedno počnemo na njima graditi vaš novi svijet 




Hvala vam za vaše napore u ovom području, i mi vas uvjeravamo da dajući pravu količinu napora vi ćete vidjeti nagrade, kao i toliko toga što se može dobiti i ostvariti kroz otvorene, slobodne, i prijateljske linije komunikacije. Mi gledamo kako bi vidjeli poboljšanja u ovom području, i mi ćemo opet pratiti vaše online društvene mreže i gledati prema naprijed da vidimo koliko dobro možete komunicirati jedni s drugima i sa nama, jer mi bilježimo mnoge komentare usmjerenih prema nama i našim razlozima zašto smo ovdje. 




Opet vam kažemo da naš razlog zašto smo ovdje je da pomognemo vašem svijetu da napravi mnoge potrebne promjene koje će vas vidjeti kako napredujete do razine galaktičkog, umjesto planetarnog društva. Dolazi vrijeme putovanja svih i svakog planeta kroz ovaj svemir kad je dostignuta točka rasta do slijedeće faze evolucije, a sada je vaš red, ljudi na planetu koji zovete Zemlja, da zauzmete središnju pozornicu i rastete do slijedeće razine ostvarenja i nagrada. Ovo je vaš red, ovo je vaša prilika, i mi vam savjetujemo da učinite što možete da u potpunosti iskoristite ovu priliku i sve što je moguće iz nje, jer su ove faze planetarnog evolucijskog puta daleko jedna od druge i trebaju mnogo eona i mnogo napora od strane njegovih ljudi da to postignu. 


Svi vi zajedno ste vozili svoj planet njegovom stazom kroz ovu galaksiju i vašu galaktičku traku kroz ovaj svemir, i svi ste vi zaslužili priznanje i nagradu za takav trud i tešku borbu za postignuće toga. Vaša nagrada za takav opit je sada na dohvat ruke, i kažemo vam da tegobna vremena, teška vremena, borbe i teškoće zbog nedostataka, zbog siromaštva, zbog gladi, zbog ratova, zbog nasilja, zbog nečistoće i zagađenja su sada na pragu da postanu relikvija vašeg dosadašnjeg iskustva koje vas je učinilo isprobanim i pravim bićima velikog znanja, mudrosti i moći kakva ste danas. Ovaj dan je vaš, i ništa nas neće učiniti sretnijima da vidimo da svi i svatko od vas uživa potpuno u tome. Vi ste to zaslužili, i sve nagrade koje s tim dolaze. 




Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. 




Kako je kanalizirano kroz greg Gilesa.



Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda