ponedjeljak, 25. lipnja 2012.

23.06.2012



 Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 23.6.2012. 


„Duhovi, demoni i zlodusi“ 




Od brojnih projekata sa kojima se treba uhvatiti u koštac ovdje u vašem svijetu su mnogi projekti koji se odnose na čišćenje, uklanjanje i pročišćavanje zagađivača i toksina koji su bili porazbacani i spremljeni, mnogo puta nepropisno, po cijelom planetu i unutar njega. Ono što moramo ostvariti zajedno s vama je lociranje svih tih otpadnih produkata i pronalaženje prikladnih sredstva za njihovo pravilno uklanjanje, što znači ne baciti ih ili pohraniti ih negdje na ili unutar vašeg planeta, već naći način da ih se pročisti tako da njihova energetska svojstva ponovno uložimo u energiju našeg svemira. 



To je način kako se otpad pravilno odlaže u mnogo naprednijim svjetovima vašeg svemira. Postupci vaših sadašnjih sustava za odlaganje otpada su arhaični i prvenstveno nisu se trebali nikad ni smisliti, jer odlaganje smeća u vašim oceanima i na odlagalištima na kopnu nije pogodno za zdrav planet ili za vaše zdravlje. Mi imamo timove koji su specijalizirani u ovom području i žele podijeliti s vama njihovu mudrost i iskustvo na svojim vlastitim metodama pročišćavanja otpada i upravljanjem recikliranja toksina i zagađivača koji pokrivaju vaš svijet. Postoji u ovom trenutku mnogo pristupa oslobađanja vašeg svijeta od ovih zagađivača i mi ćemo razgovarati s vama o ovim izborima i odabrati prikladne načine prikupljanja kako bi izvršili taj posao sa vama. Mi ćemo vam dostaviti sve alate koji će vam trebati, kao i sve ekspertize koje možemo podijeliti sa vama i sve nadzore koje možete zahtijevati da biste obavili ovaj posao, ali želimo da razjasnimo da ćete te poslove morati obaviti vi a ne mi, jer ovo nije naš planet i nije naša odgovornost nego vaša da održavate vaš planet čistim, zdravim i lijepim za sve buduće generacije da ga uživaju, napreduju i da dožive život kakav može biti na fizičkoj ravnini.


Mi bismo željeli iskoristiti ovo vrijeme da razgovaramo s vama o odgovarajućim načinima oslobađanja vašeg planeta od svih zagađenja, koji uključuju velikim dijelom nuklearni i radioaktivni otpad. Ovaj radioaktivni otpad mora biti uklonjen iz vašeg svijeta s izuzetnom pažnjom, jer opasnosti koje on posjeduje su iznad vaših sadašnjih razumijevanja o fizičkim i strukturnim tvorevinama vaših univerzalnih dimenzija. Posljedice radioaktivnosti mogu se probiti kroz dimenzije u više dimenzije iznad vas i niže dimenzije ispod vas i otvoriti crvotočine koje će omogućiti destruktivnim silama da uđu u područja u kojima ne bi trebale biti i nisu dobrodošle. Razumijete li sliku koju ovdje slikamo? Ono što vam opisujemo je nered koji graniči sa noćnom morom, kao što su duhovi i demoni, zlodusi i ukazanja, duhovi, elementarne i sve vrste zločestih sjenovitih figura koje mogu uči u dimenzionalna područja gdje im nije dozvoljeno, jer oni nemaju dovoljno visoke vibracije i dovoljno čiste da bi ih se pustilo u takva područja, ali to je upravo ono što se dogodilo ovdje na Zemlji koja je nekad bila lijepa zemlja čudesa višeg dimenzionalnog raja. 


Vaša Zemlja nije uvijek bila niži trodimenzionalni svijet. Ona je bila u jednom trenutku mnogo više dimenzionalno mjesto za putovati i za nazivati domom za mnoga viša dimenzionalna bića. Bio je to prekrasan planet, bio je veličanstven planet smješten u prekrasnoj tijari koji je bio ovaj prekrasni zvjezdani sustav koji poznate kao Sunčev zvjezdani sustav. Cijeli vaš Sunčev sustav je zapao u teška vremena i pao je kroz slojeve nižih dimenzija, dok je u isto vrijeme dopušteno bićima i entitetima koja su dole postojala da napreduju i da preuzmu ovaj mali, prekrasni, plavi mramor koji je tako veličanstveno plutao u svemiru. To je jedna od naših svrha ovdje u vašem svijetu u ovom trenutku. Jedna od naših misija je da očistimo vaš svijet od svih tih nepoželjnih i nepozvanih duhova, entiteta, vanzemaljaca, i svih vrsta inter-dimenzionalnih bića koja nisu stekla pravo kroz duhovni razvoj i razumijevanje i pročišćenje srčane čakre da budu ovdje, što je potrebno za dobivanje pristupa u određene dimenzije. 


To je kako je svemir dizajniran. Vaš Stvoritelj je dizajnirao za vas i za sve nas sustav sa sigurnosnom bravom gdje se samo bića najčišćeg srca i namjera mogu voziti pokretnim stepenicama u viša područja postojanja. Vaš svijet nije bio ništa drukčiji. On nije bio dizajniran bez ovih sustava sigurnosnih brava koji su dokazali učinkovitost u cijelom ovom svemiru kroz milione godina. Ono što se ovdje dogodilo može se smatrati nesrećom, iako u višem smislu ne postoje nesreće, već događaji koji su se odvijali po izborima onih koji su odgovorni da su se ovi događaji manifestirali. U biti, ovdje se dogodilo da su brave ovog sustava bile razbijene nepažnjom i pohlepom nekolicine. Ono što je uslijedilo bio je efekt isparavanja u ovom „zrakom nabijenom“ očišćenom zatvorenom sustavu vakuuma i bića su bila usisana u dimenziju gdje je vaš prekrasni planet Zemlja počivao. To je bilo vrijeme velikog kaosa, konfuzije i straha za stanovnike ovog planeta, i to je samo vodilo do daljnjeg pada vibracijske frekvencije ovog svijeta i ljudi u njemu, i on je dalje padao kroz slojeve dimenzija koje su bile ispod njega. * To je rezultiralo onim s čim se vi sada suočavate. Svijet u kom je rat tako uobičajen, da kad se objavi novi, teško da bilo tko od vaše populacije podigne obrve, mjesto gdje su ubojstva i zločini jednih protiv drugih tako uobičajeni kao međusobno razmijenjen osmjeh, mjesto gdje djeca i odrasli podjednako noću idu spavati gladni drhteći od zime kao beskućnici. Ono što mi želimo je da promijenimo sve to. Ono što želimo učiniti je da prvo očistimo ovaj svijet nevaljalih elemenata koji obitavaju u svakoj zemlji diljem ovog planeta. Želimo ih opkoliti i otpratiti ih odavde gdje oni nikada nisu pripadali. To su mnogi pojedinci koji nastanjuju vaš svijet i u mnogim slučajevima vode vaš svijet iza pa čak i ispred ove pozornice. Jeste li sada dobili bolju ideju o tome tko su ti pojedinci i zašto se njihovi misaoni procesi toliko razlikuju od vaših? 


Počinjete li shvaćati ozbiljnost ove situacije i počinjete li shvaćati opseg ove misije čiji smo svi mi dio i zašto vam kažemo da je za vas toliko važno da otpustite svu svoju rastresenost i postanete ozbiljni i zauzmete svoja mjesta i učinite ono što ste obećali da ćete učiniti kad ste došli ovdje? Ovo je vaš poziv na akciju i sada ste dobili malo više uvida u ozbiljnu prirodu naše misije ovdje, misije koja obuhvaća vas kao sastavnog člana cijele ove zajedničke operacije, a bez vas ova se operacija ne može obaviti na zadovoljavajući način ili uspješno. Sada je vrijeme za vas, sve vas koji čitate ove riječi da otpustite ono što vas dovodi do rastresenosti i zadržavajući vas od ispunjenja vaše svečane prisege vaše misije i završavanja poslova koje ste došli ovdje obaviti. Ne možemo biti jasniji od ovoga. Vrijeme je da se ovaj planet riješi tih bića, entiteta, duhova, demona, zloduha, utvara i svih entiteta bestjelesnih duhova koji ne pripadaju ovdje i nisu stekli pravo da zovu ovaj prekrasni planet svojim domom. 


Pomognite nam da izvršimo taj zadatak. Ima tu predstavnika iz zvjezdanih sustava iz cijelog ovog svemira da vam pomognu u ovom velikom zadatku koji je naredio nitko drugi do naš Stvoritelj, vaš Stvoritelj, Stvoritelj cijelog ovog svemira. Vrijeme je, došao je dan, nema više sutra da bi se ovi poslovi izvršili, postoji samo danas. Dopustite nam da se pozabavimo i dopustite nam da se fokusiramo na svaki zadatak koji će, korak po korak, dovesti do uspješnog ishoda naše misije i pročišćenja ovog lijepog, mramorno-plavog dragulja i premjestiti ga na uzvišeno mjesto koje će biti vaš novi prekrasni i briljantno sjajni zvjezdani sustav. 


Mi smo vaša svemirska braća i sestre iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. 






Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda