ponedjeljak, 25. lipnja 2012.

24.06.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 24.6.2012.



 „To su naši brodovi na vašem nebu“ 


Mi ćemo vrlo skoro biti kod kuće. Vrijeme za naš odlazak nije sada i to je važna stvar za prepoznati, jer je uvijek najvažnije da držite ono što je sada pred vama na vašem tanjuru i ništa drugo, jer to je kako se stvari obavljaju. Mi još imamo puno posla za obaviti i važno je da se oni od vas, koji će biti zaduženi za ove projekte, drže onog što je važno i onog što je sadašnji zadatak na čelu vašeg buđenja svijesti. Ovo nije vrijeme za sanjarenje o tome što će biti u danima koji dolaze, jer takvo procesuiranje misli nije pogodno za razmišljanja i akcije koje su vitalne za uspješan završetak zadatka koji je pred vama danas. 



Ono što je važno je ono što vam se samo predstavi u sadašnjem trenutku, ništa drugo nije važno jer ništa drugo nije stvarno. Vaša prošlost nije stvarna i vaša budućnost nije stvarna, samo ono što se samo predstavi u sadašnjosti je stvarno. Razumijete li to? Razumijete li da vi ne možete ići natrag i vi ne možete ići naprijed, vi možete samo postojati u sadašnjem trenutku, a sadašnji trenutak poziva vašu apsolutnu pozornost da se završe poslovi koji će dovesti do uspješnog ponovnog ujedinjenja s nama, vašim suigračima čije napore vidimo kao vrlo potrebne kako bi vam pomogli da dovršite zadatke koji će omogućiti što je više moguće glatku tranziciju. 


Opet, mi ne želimo da mislite o tome što je ispred, jer je to otpad vaše energije, energije koja je toliko vrijedna roba u ovom trenutku. Mi želimo da trošite vašu energiju na rušenje ovog jedinog domina koje stoji licem u lice s vama u ovom trenutku. Ovo domino je zid koji stoji između vas, ljudi sa Zemlje i nas, vaših suigrača iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. Mi želimo da srušimo ovo domino. Želimo da srušimo taj zid. Želimo da počnemo raditi s vama na mnogim projektima koje smatramo vrlo potrebnim za sigurnost i blagostanje brojnog vašeg stanovništva koje živi u područjima koja smo označili kao područja koja će primiti izravne udare mora u vašoj vrlo bliskoj budućnosti koji će biti izazvani pomicanjem tektonskih ploča smještenih duboko u zemlji. Zbog pomicanja tih tektonskih ploča, s obzirom na popuštanje tri-dimenzionalne armature vašeg planeta, bit će energija umirenih i otpuštenih u eter ovog svemira. Ništa što vaša majka Zemlja proljeva neće biti izgubljeno, jer će sve biti reciklirano u ovom svemiru, energije koje će se ponovno koristiti kao glina za modeliranje kreacije.


Pomozite nam da postavimo temelje koji će nam omogućiti da počnemo raditi s vama nastavljajući širenje vašeg razumijevanja naše prisutnosti ovdje i zašto smo doputovali na vaš planet. Vi ulažete velike napore u tom pogledu, i kažemo vam: ne usporavajte vaše napore sada, već jače pritisnite jer ste gotovo tamo i sada možemo osjetiti dan kada možemo dovesti mnogo naših brodova bliže površini i početi prvu fazu zapošljavanja onih od vas koji su pokazali spremnost da rade s nama i obave poslove koji su krajnje potrebni u vašem svijetu. Bili smo zauzeti sastavljanjem popisa svih onih koji su izrazili interes za rad s nama i koji su također pokazali dobre radne navike i stav prema drugima s kojima surađuju. 


Mi nećemo puniti naše kofere, tako da kažemo, s onima od vas koji su pokazali nedostatak poštovanja i nedostatak osnovnih razumijevanja prava slobodne volje i slobode izražavanja drugih. Oni od vas koji još nisu pokazali da još nisu naučili ove vrline neće biti odabrani da rade s nama bilo izravno ili neizravno. To je način na koji to mora biti, jer smatramo da je potrebno osigurati mirno, sigurno i produktivno radno okruženje. Ono što mi ovdje radimo nije dječja igra, i nije vrijeme za one koji još nisu dostigli osnovno razumijevanje o tome kako postupati i kako se ponašati jedni prema drugima, a koji su trebali naučiti ove osnove odavno u njihovim sadašnjim životima ili čak tijekom mnogih njihovih prijašnjih inkarnacija. 


Mi nismo ovdje kako bi njegovali i učili ove najosnovnije osobine ponašanja i manira. Mi smo ovdje zbog daleko važnijih razloga i mi nemamo vremena i ne možemo si priuštiti luksuz ponovnog timarenja pojedinaca koji bi željeli raditi s nama, ali nisu pokazali sklonost za rad s drugima i, nisu pokazivali nimalo truda da pokažu osnovnu učtivost ili poštivanje pogleda ili osjećaja drugih. Osjećamo da će biti onih od vas koji će biti razočarani kad čuju da oni neće biti odabrani da rade s nama na temelju tih uvjeta, međutim, duboko u sebi osjećamo da će oni razumjeti, a možda će to biti katalizator da počnu unutarnji rad na sebi i postignu vrline u tome prije nego što okrenu njihove energije prema vani za popravljanje okruženja njihovog vanjskog svijeta. Ovo je pravi radni nalog, jer se mora graditi i čvrsto izgraditi njihovu kuću prije nego što prenesu svoje alate i primjene ovaj zanat pomažući u gradnji njihovim susjedima. 


Nadamo se da ćete svi vi koji ćete biti povrijeđeni našom odlukom da ne radimo sa nekima od vas na temelju stava ili ponašanja koje ste pokazali kroz vaše online društvene mreže shvatiti da to nije osobna stvar, jer je ova odluka donesena u ime naše misije koja je u ime našeg Stvoritelja, mi ne možemo ući u nikakve rizike dopuštajući da bilo što ugrozi naš zajednički rad i potpuno i uspješno postignuće u svakom području djelovanja operacije bez obzira koliko je velika ili mala, jer svaki dio je bitan za čvrstoću kuće koju gradimo koja je vaša novi planetarni dom. 


Pomozite nam da počnemo s projektom preuređenja vaše kuće. Uzmite svoje alate, oni su upravo na dohvat ruke i dođite na posao. Zabi prvi čavao u drvo danas dijeleći neke video isječke o tome što bi trebalo biti jasno onima koji žele da vide naše brodove kako lete po nebu, jer umu koji je otvoren bit će jasno da nismo ptice, da nismo iluzije svjetla i da nismo izmišljotine maštovitih umova. Mi smo ovdje s našim brodovima i pokazujemo našu prisutnost diljem vašeg svijeta, molimo vas za vašu pomoć da donesemo dokaze do očiju onih koji žele vidjeti. To je sve što se od vas traži u ovom trenutku. Bit će mnogo više posla za obaviti jednom kad ovaj početni temelj bude postavljen, i mi vas molimo da se fokusirate na ovu srž sada, jer to je sada upravo ono što vrijedi za vas i za nas i za našu misiju u ljubavi i služenju našem Stvoritelju, za vas i svakom drugom.


Mi smo vaši saveznici na vašem nebu. Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.




Kako je kanalizirano kroz Greg Gilesa.

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda