petak, 29. lipnja 2012.

28.06.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 28.6.2012.




 „Otključavanje Zemljine karantene“


Ne gledajte na manifestaciju života izvan ove treće dimenzije kao manifestaciju života koja može nalikovati vašem ljudskom vozilu i vašim duhovnim suštinama, jer to nije uvijek slučaj, a mi kažemo da to nije često slučaj. Postoje mnoga osjetilna i ne-osjetilna bića u beskonačnom prostoru svemira i u višestrukim dimenzijama postojanja. Postoje bića i entiteti koji ne nalikuju ljudskim vrstama na bilo koji način, a to uključuje njihovu vanjsku ljusku kao i ono što obuhvaća unutrašnjost bića, uključujući duhovni, emocionalni i mentalni sastav bića ili entiteta. 


Ovdje u vašem svijetu postoji mješavina bića koja liče jedna drugima i bića koja se razlikuju jedna od drugih. Bića koja se razlikuju od naše ljudske braće i sestara koja ne pripadaju ovdje, jer ona nisu odavde i ona nisu imala pravilan tijek duhovnog, mentalnog i emocionalnog razvoja da bi došli ovdje. Ta bića su uzela prečac da dođu ovdje, i to je prečac koji mislimo, kroz našu misiju, da ispravimo. Naša je namjera da, ustvari, pošaljemo ova bića natrag odakle su došla i gdje ona pripadaju i gdje su pripadala mnogo eona vremena. Njima se dopustilo da se nastane ovdje na vašem planetu u vašoj stvarnosti zbog hira mehanizama koji reguliraju vašu fizičku ravninu, a oni su neovlašteno stupili na ono što je vaša zemlja. 



Ta bića nisu naučila da se odnose prema drugima s poštovanjem i dobrotom, ljubavi, brigom i empatijom. Ona nisu naučila vrline milosrđa, praštanja i ljubavi. Ona ne razumiju što znači biti član zajednice i kakvu odgovornost ovaj dar daje pojedincu. Ona su uzela toliko toga zdravo za gotovo, a takvo ponašanje je sasvim prirodno jer ona nisu naučila lekcije koje bi im omogućile takve darove. Svi darovi moraju se zaraditi, a oni se moraju zaraditi kroz probe i nevolje, patnje i borbe, i lekcije osmišljene da podučavaju i donesu više dobro i najbolje u pojedinom biću. Kad su krenula prečicom, bića se nisu pripremila za život u višim dimenzionalnim stanjima, a ovdje je nastao problem i dopustilo se bićima koja nisu naučila potrebne lekcije da uđu u ovu domenu i rastu ovdje, dovodeći do smrtnog stiska na ovom planetu. 


Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, otkrili smo oaj problem ovdje mnogo eona prije i poduzeli smo brze i odgovarajuće korake kako bi stavili u karantenu cijeli ovaj planet, ne dopuštajući tim bićima da se prošire na druge svjetove koji postoje u istoj dimenziji kao vaša Zemlja. Ova je karantena bila na snazi mnogo eona vremena, mnogo duže nego što mnogi od vas mogu predočiti da su civilizacije napredovale ovdje na ovom planetu. Želimo vam reći da je bilo civilizacija na ovom planetu unatrag stotine tisuća vaših godina, a ne samo nekoliko tisuća godina od vaših Sumerskih i Egipatskih civilizacija za koje mnogi lažno vjeruju da su lansirale civilizaciju na ovom planetu. To je težak slučaj, jer vaše civilizacije koje su bujale u vašim mezopotamijskim regijama su značajne kasnije pridošlice na pozornicu ovog planeta. 


Bilo je civilizacija na ovom planetu toliko dugo da su mnogi koji su nazivali ovaj planet svojim domom „diplomirali“, ako hoćete, za više dimenzije i sada su Plejadski građani, Sirijanski građani, Arkturijanski građani, i građani raznih zvjezdanih sustava pa čak i raznih galaksija. Ta bića koja su prethodno zvala Zemlju svojim domom, i koja se svakako mogu smatrati vašom braćom i sestrama, sada su opet ovdje sa vama. Ona su u ovom trenutku s nama kao članovi naše organizacije Galaktičke Federacije Svjetlosti. Ovo je doista povratak kući tih bića jer Zemlja nije za njih novi planet, to je dom njihovih predaka. Oni su živjeli ovdje kroz mnoge živote, učeći lekcije i živeći kroz iskustva koja su koja su im nakupila njihovu višu naobrazbu i duhovnu mudrost koja im sada omogućava slobodu da zovu više dimenzije njihovim domom. 


To djeluje na taj način, nema dopuštenih prečaca. Sva bića koja su članovi naše organizacije su zaslužila njihovo pravo da žive u višim dimenzijama i dodatno zaslužili pravo da budu članovi naše organizacije. Oni nisu išli prečacima, i ako osobno sretnete bića koja su članovi naše organizacije možete biti sigurni da su ona vrlo napredna bića, potpuno razvijena u raznim područjima. Vi se nikada nećete imati zbog čega brinuti s obzirom na vašu sigurnost ili dobrobit kad razgovarate ili radite s bićima iz viših dimenzija i bićima iz naše organizacije. Željeli bismo da zauvijek zapamtite ovo, i želimo da ostanete srdačni i pristojni u svakom trenutku i pokažete poštovanje prema svim bićima koja ćete sresti, baš kao što će i oni pokazati poštovanje vama. 


Mi ne želimo, naša braćo i sestre, da uvrijedimo vašu naklonost izlažući vas strahu od bilo kojih bića koja su članovi naše organizacije koje jednostavno možete sresti jer ona ne sliče vama. Sva bića ne mogu birati svoj oblik, a nisu ni sva bića „odrasla“, ako hoćete, s ljudskim tijelima. Imajte to uvijek na umu, a mi smo sasvim sigurni da ćete učiniti sve da pokažete svoje najbolje ponašanje u svakom trenutku i pokažete bićima iz cijelog svemira koliko su ljudske vrste napredovale otkad smo zadnji put putovali ovdje pred mnogo eona. 


Vi ste došli tako daleko pojedinačno i kolektivno a također ste otišli tako daleko u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. To je prilično zapanjujući i blistav razvoj, i mnogi svjetovi su poslali predstavnike da vas proučavaju i saznaju kako ste uspjeli da toliko izrastete u tako kratkom vremenskom periodu. Mnogi svjetovi ovog svemira čude se vašem ostvarenju, a mi svima vama iz ljudske obitelji kažemo „dobro obavljen posao i svi vi možete biti ponosni koliko daleko ste došli i što ste zajedno postigli.“ Mi ćemo uskoro biti sa vama i govorit ćemo vam mnogo detaljnije o vašem putovanju i ono što je poduzeto da dođete do platoa na kom stojite danas. Osjećamo da će mnogi od vas biti prilično iznenađeni što ste proživjeli i sva nevjerojatna iskustva koja ste imali koja su vas učinila snažnim, mudrim i hrabrim bićima kakva ste vi danas. 


Do tada, uvijek imajte na umu da ste svi vi došli tako daleko i da ste svi vi zajedno došli tako daleko, i to zajedništvo je ono koje je dozvolilo svima vama da postanete ono što ste danas. Kao što smo rekli, ne postoje prečaci i nitko od vas, naša braćo i sestre iz ljudske obitelji, nije išao prečicom i svi vi zaslužujete priznanje za vaše postignuće i poštovanje za sve ono što ste postigli da dođete u ovu točku i na prag nevjerojatne nove i veličanstvene avanture. 


Mi smo vaša galaktička i svemirska braća i sestre iz Galaktičke Federacije svjetlosti.




Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda