Google+ Followers

utorak, 19. lipnja 2012.

17.06.2012Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 17.06.2012. 


 „Naše ime, naše poruke i motivacija“ Nemojte pokušavati na bilo koji način usmjeravati naše razgovore daleko od njihove prave svrhe i namjere, koje služe našem Stvoritelju koji je i vaš Stvoritelj, i koji je naredio našu misiju ovdje da donese ovom svijetu napredak u korist svakog bića koje zove ovaj planet svojim domom. Namjera ovih komunikacija je omogućiti svima onima koji žele naučiti veće razumijevanje onoga što se događa ovdje u ovom trenutku kako bi bili u mogućnosti odrediti rezervoar novih informacija, učenja i novosti o našoj misiji koje teku kao fontana od našeg kolektiva u višim dimenzijama ovog svemira k vama, našoj braći i sestrama planeta koji zovete Zemlja.
 


Mi smo ovdje s vama, ne postoje dva načina za ovo. Osporavanjem naše prisutnosti je negiranje božanstva u sebi, jer to je ono što jesmo. Mi smo božanstvo u cijelom njegovom življenju, disanju, sjaju, svojim osjećanjima mi nismo odvojeni od božanstva i nismo odvojeni od duhovnih učenja. Mi nismo odvojeni od vas, mi nismo odvojeni od bilo čega, ako što vi niste odvojeni od bilo koga i bilo čega u ovom svemiru koji obuhvaća nas, bića koja postoje u višim područjima i bića koja, kako bi bolje služila svom Stvoritelju, i bića koja ovaj svemir zovu svojim domom, su članovi saveza kao što je savez čiji smo mi dio koji znate kao Galaktička Federacija Svjetlosti. 


Mi redovito primjećujemo one čiji izražavaju svoja mišljenja, vrlo jako ponekad, da mi ne postojimo ili da mi možda postojimo ali da smo neka vrsta prevaranata, lažova ili varalica i da smo ovdje iz sebičnih razloga i namjera. To je težak slučaj. Kao građani viših područja, mi smo mi smo bili blagoslovljeni sa svime što smo ikada mogli trebati i mogli ikada poželjeti. Nama je bio dan izbor da učinimo sve što želimo s našim životima. Nismo trebali učiniti ono što činimo, kao što je putovanje svemirom dijeleći darove koje je naš Stvoritelj darovao nama. Mi smo izabrali našu misiju služenja drugima, jer nam je to najveća nagrada za iskustvo i utrošeno vrijeme, energiju i trud. 


Ako vi, najdraži, sa svime što ste mogli trebati ili poželjeti i vječno uživati ove darove bez zlokobne prijetnje starenja ili smrti, što bi to bilo što bi vi učinili s time? Dali biste gomilali ove darove našavši usamljeni planet smješten negdje u teško dostupnim dijelovima neke izolirane galaksije i sakrili ih od svih vaših susjeda koji bi mogli imati tako velike koristi od njih i koji očito pate od neimaštine i oskudice, ograničene znanosti, tehnologije i razumijevanja? Da li biste gubili vaše vrijeme igrajući se s tim igračkama i valjajući se u svom blagu i bogatstvu,ili bi tražili druge koji osjećaju kao i vi, vjerujući da je bolje utrošiti svoje vrijeme pomažući drugima da poboljšaju način života za sebe, za svoje obitelji i njihovu planetarnu braću i sestre? 


Da li biste se prvo udružili s članovima vaše vlastite nacije i vašeg planeta, a zatim upotrijebili tehnologije za svemirska putovanja koje vam je dao Stvoritelj, da putujete u druge svjetove obilja i angažirate usluge bića koja su također donijela odluku da je ono što oni žele da čine sa svojim vremenom pomaganje drugima? Biste li onda formirali nekakav savez sa njima i možda mu dali ime, ime koje proklamira tko je onaj koji je uključen u vaš savez kao što je „galaktički“, a proklamirano ime koje ste stvorili zajedno u bratstvu kao što je riječ „federacija“ što bi značilo? Zar ne bi željeli za one čije svjetove posjećujete da razumiju da vi dolazite u ljubavi i da dolazite u svjetlosti? Da li ime koje smo odabrali za sebe, „Galaktička Federacija Svjetlosti“, ne služi svrsi da objavi svjetovima koje posjećujemo u ime našeg Stvoritelja i u ime ljubavi i služenja? 


To je razlog zašto smo izabrali ovaj naziv za naš savez i mi smo ponosni na naše ime i što ono znači, i osjećamo da smo blagoslovljeni što smo u mogućnosti da činimo ono za što osjećamo da nas čini življima nego bilo što drugo što bi možda činili, a to je da pomažemo drugima na njihovom putovanju jer su drugi pomagali nas na našem putovanju. To je razlog zašto smo ovdje u vašem svijetu u ovom trenutku. Mi ne dolazimo da namećemo naš način života vama, jer nemamo želju za nešto tako. Mi dolazimo noseći darove naprednih tehnologija, naprednih znanosti, naprednih načina u vašim područjima zdravstvene zaštite i opskrbe hranom, dostave i pripreme. Mi dolazimo s darovima čistog zraka, čiste vode i čistog tla za planete koje posjećujemo koji su patili pod rukama ograničenih i zastarjelih tehnologija, znanosti, shvaćanja i skrbi. Smatramo da su ovi darovi vrlo značajni za svjetove koji su propatili toliko mnogo godina kroz kemijske i druge vrste zagađenja, i živeći godine u sustavima koji su odavno zastarjeli ili nikada ne bi trebali biti ni smišljeni, kao što su mnogi sustavi koje smo proučili ovdje na vašem planetu. 


Ne bi trebalo biti nikakvo iznenađenje mnogim vašim ljudima da vaš planet uvelike pati od onečišćujućih tvari koje se ispuštaju u vaš zrak, more i tlo od strane mnogih raznih sustava koji dovode do neopozive štete za zdravlje i dobrobit vaše majke Zemlje. Ovo razumijevanje je jedna od najraširenijih i jasno razumljivih tema koje smo zapazili na vašem svijetu. Jako nam je drago vidjeti da toliko mnogo vas razumije da to nanošenje štete mora prestati i da vaš planet mora doživjeti obnovu svojih ekosustava, njegovog zraka i njegovih voda. Štetu koju je vaš planet pretrpio ide dalje od toga sve do vaše magnetosfere, koja je teško oštećena i daje razlog za hitni i intenzivni popravak i restauraciju. 


Mi imamo sposobnosti, napredne tehnologije, razumijevanje i radnu snagu da vam pomognemo u svim tim područjima. Ono što nemamo je pravo da vam namećemo ove projekte. To je jedan od razloga za mnoge naše komunikacije s vama. One su vam predstavljene iz mnogih razloga, ali jedan od tih razloga je da vam se predstavimo i jasno vam ponudimo ono što smatramo da vaše društvo treba da podnese i što vaš planet treba da pretrpi. Kao što smo dobro razjasnili, mi nećemo učiniti sve te popravke za vas. Mi ćemo vam pomoći da napravite te popravke opskrbivši vas alatima koje možete trebati, obuku koju ćete trebati, rukovođenje koje možete trebati i nadzor koji možete trebati, ali vi ste ti, ljudi Zemlje, koji se morate udružiti u služenju vašem Stvoritelju, koji je naš Stvoritelj, vašem planetu i sebi i vratiti vašu domovinu u njeno izvorno i prekrasno, prvobitno i netaknuto i potpuno funkcionirajuće stanje. To je ono što možemo učiniti za vas i to je ono što možemo učiniti sa vama. Na vama je da se odlučite dali ćete prihvatiti našu pomoć ili nećete. 


Druga svrha poruka koje dijelimo s vama kroz naše kanale je da vam damo priliku da izaberete da li želite da prihvatite našu pomoć ili ne. Mi pratimo javno dostupna područja vaših online društvenih mreža da izmjerimo otpor ili prihvaćanje naših ponuda pomoći. To je vrlo važno područje istraživanja, i zato pozdravljamo sve komentare bili oni pozitivni ili negativni o nama i razlozima našeg boravka ovdje u vašim online društvenim mrežama. Smatramo da je potrebno točno procijeniti vaše odgovore, a to može biti učinjeno samo tako da se svima omogući pristup našim porukama a također i slobodno ostavljanje komentara ispod njih. Zahvaljujemo se svima vama u ovom trenutku što dozvoljavate onima koji dijele naše poruke da ih objavljuju bilo gdje ima onih koji mogu imati koristi od njih i gdje one mogu pomoći nama i našim naporima da ocijenimo vaše odgovore na naše ponude, a također se zahvaljujemo onima od vas koji omogućuju svakom pojedincu bez obzira na njihov stav ili mišljenje o nama da također mogu slobodno ostaviti komentare ispod naših poruka jer nam svi podaci pomažu da dođemo do nekih zaključaka o tome da li želite prihvatiti našu pomoć i da li ste sada spremni za radni odnos sa nama. 


Nadamo se da današnja komunikacija s vama pojašnjava ponešto tko smo mi, zašto smo ovdje i zašto tražimo od članova našeg tima na terenu da objavljuju naše poruke kroz vaše online društvene mreže, i zašto molimo sve vas da omogućite svima drugima da izraze svoje točke gledišta kakve god one mogu biti. Hvala vam na vašem vremenu danas, uživali smo u našem razgovoru sa vama i unaprijed se radujemo da ćemo uskoro opet razgovarati s vama. 


Mi smo vaša braća i sestre Galaktičke Federacije Svjetlosti. Neka mir uvijek bude s vama. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda