srijeda, 6. lipnja 2012.

01.06.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 01.6.2012.


Prevladavanje kašnjenja


Bit će nekih odgoda u svezi vašeg novog sustava koji je složen, i ceste koje treba izgraditi ne mogu se izgraditi u ovom trenutku jer mnoge komplikacije ometaju gradnju ovih prometnih traka koje bi vam donijele „preko noći“ rezultate nove mode. Mi, Galaktička Federacija svjetlosti, marljivo radimo iza scene kako bi donijeli promjene vašem svijetu što brže možemo. Tu ima toliko mnogo problema da je pronalaženje miroljubivih rješenja izazov koji će uzeti malo vremena. Ništa se ovdje neće promijeniti preko noći, nadamo se da ćete to razumjeti. Mnoge promjene su planirane da dođu tijekom razdoblja od više godina što se može produžiti na desetljeća. Razumijete li to? Razumijete li da promjene na tako velikoj skali nisu promjene koje se dešavaju preko noći ili tijekom nekoliko dana? 



Ono što smo osmislili za vas i što smo planirali da uvedemo ovdje u vaš svijet su promjene vaših sustava koji pokreću gotovo svaki prijelaz vaše civilizacije. Gdje početi je uvijek važna briga, a ovdje u vašem svijetu odakle početi je pitanje koje je predmet mnogih rasprava između naših vrhunskih znanstvenika, istraživača, arhitekata i planera. Ima toliko hitnih pitanja kojima odmah treba posvetiti pažnju i pristup koji će donijeti vašem svijetu stabilnost i ravnotežu trenutačno, umjesto drugih stvari koje se tiču vaše udobnosti i uživanja koje bi trebale bi biti mnogo važnije da bi potisnule ova daleko ozbiljnija pitanja. 


Ono što smo planirali za vas na crtačoj ploči je način početka provođenja promjena bez kostrešenja perja onih od vas koji se tek bude i onih koji ne pokazuju nikakve znakove da će se uskoro probuditi. Mi potresamo kavez, takoreći, njihove stvarnosti, ali oni još ne vide kavez u kom žive i oni ne čuju našu lupnjavu po šipkama koje ih zatvaraju u kučište ograničenosti, borbe, teškoća, bolesti, siromaštva, bijede, kriminala, nasilja, zagađenja, odvajanja i iluzija. Oni ne čuju i ne vide. Oni ne postavljaju pitanja, oni ne razumiju odgovore, i tu se susrećemo s našim najvećim izazovom i potrebom da gazimo tako lagano po podu koji je njihov dom, jednako koliko i vaš. Mi shvaćamo da ima onih od vas koji su spremni na promjene na globalnoj razini, ali kako ćemo orati ispred zgrade koju dijeli više obitelji kad bi se samo dio tih obitelji mogao nositi s našim upadom mentalno i emocionalno? 


Kako najbolje pristupiti ovom pitanju je naš veliki problem i mi provodimo veliki dio našeg vremena u salama za sastanke raspravljajući o raznim scenarijima koji vam mogu donijeti promjene bez radikalne promjene stvarnosti onih koji još nisu spremni za takve promjene. Možete li nam pomoći da vam pomognemo u ovom području? Možete li djelovati kao desenzibilizacijski agent za one iz vašeg svijeta koji još nisu pripremljeni da nauče o našem postojanju i činjenice, a ne mogućnosti, da smo već ovdje, a ne na našem putu? Ako možete to učiniti, vi ćete nam pomoći da izgradimo mostove preko kojih možemo ići u vaš svijet i vašu stvarnost. To je ono što vas molimo u ovom trenutku, a to je stvar na kojoj neki od vas rade već neko vrijeme.


Rezultati su pozitivni, želimo vas izvjestiti o tome, međutim, za promjene koje mnogi od vas traže, promjene koje će dovesti do svakog pojedinca u svijetu bolji način, čistiji način, više ispunjavajući i plodniji način, moramo postaviti temelje u svim kutovima vašeg svijeta koji će vas informirati što je više moguće da smo mi ovdje i da su promjene na masovnoj skali razlog naše posjete. Razmišljajte o ovom zadatku kao o jedinom zadatku. Ne mislite ni na jučer ni na sutra jer oni nisu važni, jer nisu bitni. Sve što je bitno je tekući zadatak obavješćivanja vaše braće i sestara da smo mi, Galaktička federacija Svjetlosti, ovdje i da smo voljni pružiti pomoć da izdignemo vaš svijet iznad nevolja u kojima se sada nalazi. 


Postoji toliko mnogo prekrasnih tema koje su zasigurno dostojne velike rasprave između vas samih, i vidimo vaše online mreže pune razmjene takvih priča, teorija, koncepata i ideja, i ni na koji način ne želimo vam reći da dijeljenje ovih tema nema mjesta ovdje u vašem svijetu, i da to dijeljenje nije bez velike zasluge i vrijednosti. Sve što vam želimo reći u ovom trenutku je mogu li ove teme, hobiji i interesi sačekati samo malo dok dok zajedno krčimo put kroz zid koji trenutno stoji između nas i između vas i vašeg novog svijeta? To je sve što mi tražimo, a mi ne želimo da bilo tko od vas osjeća da vas grdimo, osuđujemo, ili gledamo na vas zbog vašeg prava i vaše kreativnosti i istraživačkih potreba za učenjem i gašenjem vaše žeđi za znatiželjom i dijeljenjem ovih darova s drugima, jer mi to ne želimo. Apsolutno je predivno da toliki od vas koriste online društvene mreže za razmjenu svog tog blaga misterija i čuda, ali samo vam kažemo da će biti dovoljno vremena da razmjenimo i razmotrimo sve te priče i informacije kasnije nakon što započnemo veliki projekt preobrazbe vašeg svijeta. 


Danas je dan za nešto drugo, a to drugo je razmjena informacija o našoj prisutnosti ovdje, kakve vam darove imamo za ponuditi u ime ljubavi i služenja našem Stvoritelju i vama, našoj svemirskoj braći i sestrama. Danas je dan da se uzme kugla za rušenje i tresne u zid sljepoće, gluhoće, neznanja, straha. Danas je dan za to, a taj zadatak je jedini zadatak koji ne može čekati, jer to je zadatak koji je za pokretanje domina koji će pokrenuti još tisuće projekata i programa koji će promijeniti na bolje svaki dan i svaki način vaših novih života. Mi vas molimo, naše Svjetloradnike i bilo koga i sve vas koji nam želite pomoći u našem planu za objavu naše prisutnosti svim ljudima vašeg svijeta, da ispadne bilo što što privlači vaš interes danas i fokus na ovaj zadatak, ovaj jedan posao, da nam kaže unutar raspona vaše čujnosti da smo mi, Galaktička Federacija svjetlosti, ovdje u velikom broju i imamo darove za vas od kojih će tako silno imati velike koristi svako od vas na vašem planetu. 


Ono što vam donosimo su darovi radosti, nesvakidašnji darovi, darovi slobode, darovi zdravlja, darovi bogatstva, darovi mladosti, darovi dugovječnosti, darovi znanosti, matematike, tehnologije, arhitekture, gradnje i izgradnje koje nitko od vas noje vidio tijekom vaših inkarnacija u fizikalnosti. Možete li zamisliti na što vaš svijet može ličiti jednom kad budemo u mogućnosti da v predstavimo te poklone vama? Želimo bismo željeli da odvojite malo vremena i razmislite o ovome i zamislite baš kakav vaš svijet može biti koristeći darove tehnologije koje koristimo za izgradnju naših velikih i lijepih brodova koji mogu putovati s jednog kraja na drugi ovog svemira tako velikom brzinom da vrijeme stoji dok mi dostižemo naše odredište. Razmislite o tome dok zamišljate sliku u svom umu o tome kako vaši gradovi i vaša sela mogu izgledati i kako dobro mogu funkcionirati i kakva predivna mjesta oni mogu biti za život jednom kad vam mi budemo mogli pomoći u njihovom preuređenju i ponovno ih oblikovati u prekrasna umjetnička djela kao u raskošnim muzejima koji sadržavaju vizije nekih najvećih kreativnih umova i srca koja posjeduju želju da stvaraju ova umjetnička djela.


Mi imamo talent i želju za stvaranje umjetničkih djela kao što su ova, samo što su naša platna većih dimenzija. Naša platna su dimenzija planeta koje posjećujemo, a naša srca žele slikati ova platna raskošnih boja i žive ljepote, ljubavi i mira, harmonije, ravnoteže i spokoja, i mi vas molimo da prihvatite našu ruku i uzmete kist zajedno s nama i počnemo zajedno stvarati remek-djelo koje će biti vaš novi dom. Jeste li spremni za početak? Ako ste spremni za početak recite „Ja sam spreman za početak rada na našem remek-djelu“, i počnite govoriti vašoj braći i sestrama koliko možete da smo mi ovdje u ovom trenutku da počnemo stvarati sa vama umjetničo djelo. 


Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.



Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda