subota, 16. lipnja 2012.

11.06.2012



Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 11.6.2012.

 „Osvjetljavanje budućeg kursa“ 


Koliko često idete u krevet navečer razmišljajući „Koliko sam ja daleko od sredovječnosti? Ono što želimo vidjeti je da više vas ide navečer u krevet razmišljajući „Koliko sam blizu toga da ponovno budem mlad, da imam mladenačko tijelo u funkciji, obliku i izgledu?“ To je vrsta razmišljanja kakvu bismo više voljeli vidjeti u vama, jer pozitivniji pogledi će vam dovesti bolje prilike da uživate u životu umjesto negativnih perspektiva i pogleda. 


Način na koji vi razmišljate je često način na koji osjećate, i način na koji vi osjećate da polažete staze puta kojim želite dalje putovati. To je način na koji to djeluje u ovom svemiru, gdje su vaše misli, osjećaji, emocije, snovi, perspektive i pogledi svi dio budućnosti koju stvarate za sebe. Trudite se da se uvijek sjetite ovoga dok provodite vaš dan, zbog toga što to nije samo taj dan koji doživljavate, nego ima mnogo dana koji će doći koji će vam donijeti slična iskustva ako ne razmotrite i promijenite tijek vaše budućnosti stvarajući je svjesno i fokusirajući se na pozitivnija, ugodnija i isplativija iskustva koja želite za sebe. 



Potražite u vašim datotekama koje su pohranjene u vašem umu i u vašem srcu, i izaberite sebi radosnija i sretnija iskustva o kojima ćete razmišljati, umjesto skrivanja sjećanja na neuspjehe ili nezadovoljstva i iskustva koja ne želite da ponovno doživite. Primijetili smo da neka od vas gaje takvu ogorčenost za neke od vaših prošlih iskustava, i želimo vas podsjetiti da su sva ova iskustva bila jako dobar razlog i sva su osmišljena kako bi se omogućilo da postanete učena bića kakva ste danas. Kažemo vam, umjesto da gledate unatrag u razočarenja i žaljenja, da umjesto toga mislite o tome kakvo bi biće vi mogli biti danas bez tih iskustava. Biste li i dalje činili iste pogreške ako ne biste naučili iz tih iskustava jučer? Najvjerojatnije da ćete još uvijek činiti iste pogreške i izbore danas i sutra dok se krećete naprijed na vašem putovanju.


Znajuči da ste napravili loše odluke u prošlosti i da ste pretrpjeli posljedice tih izbora, sada ste slobodni da idete naprijed na vašem putovanju bez tih prepreka koje vam se same prezentiraju kroz izbor. Pokušajte na to gledati kao oslobađajuće, jer doista je to tako, jer nitko ne treba da uči dvaput iste lekcije ako je naučio iz tih iskustava prvi put, i ako gledate unatrag sa žaljenjem na te izbore koje ste napravili, onda dragi moji, vi ste već naučili tu lekciju i više je nećete morati učiti ponovno. To bi trebalo doći kao dobra vijest onima od vas koji žive u takvom kajanju zbog svojih prethodnih izbora i iskustava do kojih su vas oni doveli, jer vi sada znate da nećete ponovno napraviti iste odabire. 


Pokušajte to gledati na ovaj način, u pozitivnijem svjetlu, jer sažaljenje će samo dovesti do okolnosti koje će vam dati više emocija koje šaljete u svemir poput sipanja šljunka u baru. Vi ćete dobiti slična iskustva koja će vas snabdjeti emocijama za koje svemir vjeruje da ih želite doživjeti. Razumijete li ovo? To su vrlo važne duhovne i znanstvene osnove koje svatko od vas treba da u potpunosti razumije i da ih ima u prvom planu svoje svijesti svakog trenutka i svakog dana, jer ti trenuci stvaraju vaša buduća iskustva, i za vas je važno da imate to na umu i mnogo svjesnije stvarate iskušenja koja želite proživjeti. 


Gledajući unatrag, nije bilo nikakvih iskustava koja su bila toliko negativna da vas unište, jer je to nemoguće. Ništa vas ne može uništiti. Ništa ne može nanijeti veliku štetu bićima koja vi uistinu jeste, i nijedno od vaših iskustava nije čak ni došlo blizu toga. U većoj shemi stvari, ta iskustva za koja ste osjećali da vam trebaju za rast i vašu ekspanziju kao vječnog duhovnog svjetlosnog bića samo su služila da vas učine jačim i mudrijim, učenijim i iskusnijim, i ono što dobivate iz ovoga je daleko više od onoga što vi ulažete u to ili ste ikada uložili u to. 


Nastojite da se uvijek sjećate ovoga i gledajte na svako iskustvo koje ste imali, bez obzira koliko negativno, razočaravajuće ili loše vam se može činiti sada, kao sjajnu priliku da ste naučili i iskoristili je da ojačate duh i vašu volju, jer to je doista ono što su ta prošla iskustva učinila. Ona su vam pomogla da dizajnirate i modelirate snažna, mudra i duboko obrazovana vječna bića velike ljubavi, suosjećanja i iskustva, i bez tih prošlih iskustava koje možete gledati kao negativna, vi ne biste bili biće kakvo ste danas i koje posjeduje toliko obdarenosti i talenata. 


Ponekad se možete podsjetiti ovoga pitajući se „Što je važnije za mene? Živeći bez tih iskustava na koja sam gledao povremeno kao negativna, ili postajući biće koje eventualno mogu postati, dosegnuvši moj najviši i istinski potencijal?“ zapitajte se ovo slijedeći put kad se budete vraćali u razočaranja i žaljenja zbog epizode koju ste iskusili i odgovorite sebi na to pitanje iskreno. Osjećamo da bi to moglo biti sve što trebate da bi vidjeli sva svoja prošla iskustva, bez obzira kako su se ona pojavila, jasnijim očima i pozitivnijim stavom, i to je ključ za stvaranje iskustava za kojima ćete se jednog dana osvrnuti s radošću i fondom sjećanja.


Puno vam hvala na vašem vremenu danas. Uživali smo u našem razgovoru s vama, i unaprijed se radujemo da ćemo uskoro opet razgovarati s vama. Mi vas volimo, i mi vas uvijek imamo, dragi naši, u umu i srcu za sva vremena.




Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. 






Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 
Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda