petak, 22. lipnja 2012.

19.06.2012


 
Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 19.6.2012. 


„Poruka u boci“ 

Poruke koje dijelimo s vama namijenjene su da djeluju kao buktinja da vas vodi izvan tame nedostatka informacija i u svjetlo gdje ćete naći odgovore i više rješenja za prepreke koje vam se javljaju tijekom vašeg dana. Naše poruke nisu namijenjene da uvjere bilo koga bilo što, ili da uvjere bilo koga u bilo što za što oni nisu spremni ili ne žele da vide ili shvate u ovom trenutku. Naše poruke nemaju namjeru da probude one koji još nisu izabrali da se probude. Naše poruke nisu dizajnirane za takve svrhe, pa ne bi mogle uspješno izvršiti ovaj zadatak jer one nemaju svojstva da dokažu bilo što bilo kome ili probude bilo koga iz njegovog drijemeža. Razumijete li ovo? Razumijete li da se naše poruke ne mogu koristiti na ovaj način jer one nisu namijenjene da budu korištene na ovaj način i nemaju sposobnost da proizvedu rezultate na ovaj način? 



Ono za što su ove poruke dizajnirane je da omoguće onima koji su izabrali das e probude i traže više i veće razumijevanje da budu u mogućnosti pristupiti izvoru informacija zbog žeđi za znanjem i razumijevanjem onoga što se događa ovdje u njihovom svijetu i oko njih i unutar njih istovremeno. Želimo vidjeti da više vas koristi naše poruke u svrhu za koju su namijenjene, kao izvor informacija samo za one koji ih traže. To će uvelike povećati učinke u onome za što su namijenjene, kao izvor informacija samo za one koji ih traže. To će uvelike povećati učinke u onome za što su namijenjene, i vaši napori u tom smislu bi nam pomogli u našoj zajedničkoj misiji. 


Zahvaljujemo onima koji se trude da dijele naše poruke nadaleko i naširoko, a mi vam kažemo da ne želimo da se zaustavite ili popustite u tim naporima, ali vam kažemo da pažljivije birate s kim dijelite ove poruke. Ima onih koji jednostavno nisu spremni za tu vrstu informacija koje su u ovom trenutku za njih na njihovom putovanju prilično zapanjujuće i izvan dosega uvjerljivosti za njih. Razumijemo da ima mnogo vas koji smatraju ove informacije upravo suprotno, kao vrlo uvjerljive i razumljive, i da ove informacije koje vam trenutno dajemo imaju više smisla od bilo kog drugog scenarija koje mnogi od vas smatraju nevjerojatnim iz razloga zašto ste ovdje i zbog odgovornosti za prirodu ovog svijeta. Kažemo vam da postoji vrlo dobar razlog zašto ove informacije rezoniraju tako dobro s nekima od vas i da ti razlozi nadilaze iskustva mnogih vaših suvremenika, i kažemo vam da ste u cjelini rijetkost, niste norma, već iznimka. 


Ono o čemu smo danas željeli razgovarati sa vama je ono što vidimo kao neizbježno u ovoj točki vašeg putovanja. Vidimo izazove pred vama i vidimo prilike da sebi stvorite uspjeh iznad svega što mnogi od vas nikad ranije nisu doživjeli. Ono što ne vidimo su pružene vam isprike da izaberete da ne uspijete, da izaberete da prekinete, da izaberete da se otkotrljate u poraz. Mi vam ne pružamo takve prilike i takve događaje kako bi ih iskoristili da pobijedite sebe. Mi smo, u ostavštini našeg Stvoritelja, osmislili događaje i prilike koje će omogućiti onima od vas koji odluče da pobijede strah koji mogu imati pohranjen u sebi i savladaju prepreke i pobijede izazove koji su bili posebno i studiozno osmišljeni kako bi izvukli ono najbolje u svakom od vas pojedinačno i u isto vrijeme kolektivno. 


To svakako nije bio lak zadatak tako da nas je naš Stvoritelj zamolio da izvršimo, ali mi, kao i vi, uživamo u ovoj prilici i mi smo odlučili da iskoristimo ovu priliku u njenom najvećem potencijalu kako bi nam omogućila da postignemo naš najveći potencijal. Nadamo se da ćemo vidjeti mnoge od vas koji ćete također izabrati da mudro koristtite ovu priliku za postizanje vašeg najvećeg potencijala, i mi smo uvjereni da će mnogi od vas biti doista prilično iznenađeni otkrivši koliko je velik vaš individualni i kolektivni potencijal. Bilo je mnogo lekcija i iskustava stvorenih ovdje u vašem svijetu, ali ne takvih kao što su iskustva koja očekuju one od vas koji odluče da ustraju, da idu dalje, da se uspnu i otvore nova vrata koja će ostati zatvorena za neke od vas koji se neće odlučiti da se pokrenu, da se izazovu da postanu mnogo više nego što su danas.


Doći će dan kada će svaka duša na planetu odlučiti da ostavi staru paradigmu za nove avanture i iskustva koje će dodati svojoj rodovnici, ali danas je najbolje za sve te duše da ostanu ovdje i usredotoče svoju pozornost na neke lekcije koje još trebaju naučiti i prepreke za koje još trebaju nači način da ih sruše. Nadamo se da ćete, vi koji ste spremni za nešto novo, shvatiti ovo i za sada dozvoliti tim dušama da nastave živote onako kako su navikli i koji za njih još uvijek predstavljaju izazove koje trebaju prevladati i lekcije iz kojih trebaju učiti. Oni će u jednom trenutku dosegnuti vrhunac pred kojim vi stojite danas i bit će spremni da naprave skok vjere, povjerenja, pouzdanosti, hrabrosti i junaštva, avantura, čuda i misterija koje ćete vi upravo poduzeti. 


Kažemo onima od vas koji su sada spremni da naprave ovaj skok do kojeg ste prešli dug put i suočili se s mnogim izazovima i prošli mnoga iskušenja osmišljena da vas testiraju i da vas ojačaju i donesu vam više Ja koje je uvijek boravilo u vama. Ovo je vaš dan, i ovo je jedna stavka koja nužno ne mora biti podijeljena s ostalima, jer oni nisu spremni za takve darove u ovom trenutku. Nadamo se da ovo razumijete, i nadamo se da ćete uživati u vašim iskustvima i događajima koji će doći, znajući da ih vi nećete doživjeti sa svima onima s kojima biste to mogli poželjeti. To je način na koji to mora biti barem za sada, a uvijek će doći dan u budućnosti kada će svi proći put koji ste vi prošli, a vi ćete možete biti tamo čekajući ih sa druge strane vrata kroz koja ćete proći upravo prije njih. 


Za one od vas koji danas čitate ove riječi a koji niste sigurni da ste spremni da napravite ovaj skok iz starog u novo, kažemo vam da je svaki izbor ispravan izbor, i da, ako mislite da ovo nije vrijeme za vas da se pokrenete, onda vam mi kažemo da prihvatite ono što vi znate, razumijete i osjećate iznutra i osjećate blaženstvo u vašoj odluci da ostanete ovdje s mnogom vašom braćom i sestrama koji su također donijeli istu odluku kao i vi. To je mudriji izbor za mnoge od vas u ovom trenutku, i kažemo vam da se tješite znajući da ste razvili sposobnosti, intuiciju i mudrost u pronalaženju sebi puta kojim želite putovati koji će vam donijeti izazove i iskušenja koja će vam donijeti vaše najveće dobro. Budite ponosni znajući da ste imali hrabrosti da napravite taj izbor znajući da je postojao još jedan izbor koji ste mogli napraviti i da ste upravo nekako iznutra osjećali da to nije bio najbolji izbor za vas u ovom trenutku. 


Vi pokazujete veliku mudrost i izdržljivost izabravši da ostanete ovdje i da radite na nekim dijelovima sebe koji mogu trebati više iskušenja i lekcija. Kažemo vam da ćete dobiti upravo ono što je potrebno da vam omogući da iskujete krila kako bi jednog dana poletjeli odavde kad budete osjetili da je sada vrijeme i da ste sada spremni. Do tada, nemojte nikada misliti da vas bilo što ili bilo tko požuruje da donesete ovu odluku prije nego što osjetite da je to ispravno za vas, jer nema otkucavanja sata i imate sve vrijeme da se razvijete i da iskusite samo ono što vam područje fizičkog ima za ponuditi. 


Za one od vas koji odluče krenuti dalje, kažemo vam da se vrijeme za ovo jako približava i nemate puno vremena da napravite završne pripreme i možda izbrusite i izoštrite točke sebe koje u ovom trenutku mogu biti malo umrtvljene i trebaju pozornost. Mi svi imamo svoje jedinstvene kvalitete i svi mi imamo područja naših života i sebe koja bi mogla koristiti neku pozornost, i kažemo onima od vas koji sada pakujete svoje torbe, da tako kažemo, da iskoristite nekoliko trenutaka svaki dan da napravite inventar sebe i onoga što vi osjećate da bi mogli imati koristi od neke pozornosti i nekog poboljšanja. Ako to možete učiniti, znamo da ćete iskusiti, uživati, i napredovati, od prednosti takvih nastojanja. Ne postoji ništa za što se ikad možete potruditi da neće dati rezultate u dobrobiti na neki način za vas i za druge oko vas. To smo danas željeli da zapamtite, da uvijek posvetite svakom zadatku, bez obzira koliko je velik ili malen, vašu pažnju i vaše iskrene napore, i vi ćete uvijek požnjeti nagradu takvih plemenitih napora i postignuća. 


Mi smo vaši prijatelji i mi smo vaša obitelj iz Galaktičke Federacije Svjetlosti. Mir vama, naša braćo i sestre. 







Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda