utorak, 26. lipnja 2012.

25.06.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 25.6.2012. 



„Televizijski program mračnih“ 



Što je uzbuđenje i što je opuštanje? Ono o čemu bismo željeli razgovarati sa vama danas, dragi naši, jesu li vaši izbori da se angažirate u bilo kojim aktivnostima i razonodi koje će dovesti do osjećaja uzbuđenja, povišenog krvnog tlaka, povišenih otkucaja pulsa i povišene svijesti o vašim tjelesnim osjetilima, ili ćete pokušati odbaciti aktivnosti i razonodu, što će omogućiti vašem tijelu da se odmori, da ozdravi i da ostane utišano i mirno dok se vi potapate u energije koje su vam toliko bitne za ozdravljenje, za rast i za jačanje vašeg fizičkog vozila koje uključuje mentalne, emocionalne i fizičke aspekte vas kao i fizičke tvari vašeg vozila. 



Vidimo kako mnogi od vas trče tamo amo, žure i jure, pokušavajući da naprave najviše i izvuku najviše iz svakog trenutka svakog dana, a mi vam predlažemo da ove obrasce koji nisu pogodni za ono što će vam donijeti vaše veće dobro i zdravija tijela. Predlažemo vam, umjesto da tražite više mira, tražite više vremena odmora i relaksacije gdje se vaša tijela mogu ukloniti od stalnih podražaja i bolje liječiti i obnavljati se, više se ojačati za slijedeće korake vašeg putovanja. To je ono što bismo više željeli vidjeti. Željeli bismo vidjeti više vas da čitate knjige umjesto što gledate televiziju, jer televizija i njeno konstantno bombardiranje vizualnih i zvučnih podražaja dovodi do raspršivanja vaše energije i ostavlja poderotine po cijelom vašem biću, kroz svaki sloj koji je vaše zajedničko vozilo. 


Traženje zaklona od ove oluje koju zovete televizija je nešto što mi iz viših područja iskreno preporučujemo, jer postoje opasne i ozbiljne posljedice koje se skupljaju u vama gledanjem ovog uređaja koji koristi ovisnost a ponekad i tehnike kontrole uma da vas pridobije da je ostanete gledati. Ovaj alat smutnje pažljivo je izbrušen od vrlo nastranih i vrlo inteligentnih i lukavih umova da vas zadrže pred njim dok se on koristi da kontrolira vaše misaone obrasce, vaše navike, vaše sklonosti, i hrani vas unošenjem onoga što oni, mračni, žele da vi vjerujete, vjerujete da trebate, da se bojite, i da je to vaša stvarnost. Mi vam želimo, dragi naši, da skupite snagu i odlučnost da ustanete i odete i ugasite ovaj destruktivan uređaj. Ako možete naći način da obavite ovaj zadatak, vi ćete sebi napraviti ogromnu uslugu koja vam je u mnogo čemu nejasna u ovom trenutku, ali možete biti sigurni da ćemo mi podijeliti ono što znamo o tom uređaju i tehnikama korištenim u njemu od strane mračnih o kojima ćemo vas bolje upoznati idućih dana. 


To je jedan od jednostavnijih zadataka koji nam predstoje, ali istovremeno osjećamo da će to biti za mnoge od vas jedan od težih zadataka da ga uspješno obavite, jer ta ovisnost o televiziji širi se duboko i široko kroz vaša društva diljem svijeta. Naš plan je da se iskorijeni ovaj korov vašeg društva i presadi na njegovo mjesto cvijet višeg obrazovanja i razvoja na duhovnoj, kao i akademskoj razini. Mi namjeravamo da s vama podijelimo drugu vrstu zabave. Zabava za vaš um koja nije zabava utemeljena na drami i nasilju, ubojstvima, požudi, strahu i siromaštvu, nego umjesto toga će vas zabaviti kroz sredstvo osobnog rasta i jačanja svakog dijela vašeg vozila. Poboljšanja koja ćete doživjeti su velika, i osjećamo da će televizori postati program vježbanja za vas dok se u isto vrijeme vi odmarate i uživate spokojstvo relaksacije.


Vidite li ovdje razliku? Vidite li da kao što je danas u vašem svijetu, iako imate osjećaj da se relaksirate pred vašim televizorima, teško da je vaše tijelo u stanju odmora i relaksacije koja će omogućiti bolje liječenje, rast i jačanje mnogih njegovih slojeva? Umjesto toga, svaki dio vas je značajno iscrpljen i pod stresom, ali za razliku od vaših programa vježbi, vi ne dobivate nikakvu korist ili nagradu iz tih treninga. Ono što vi dobivate su negativni učinci sjedenja pred ovim uređajem koji uključuju stres, srčane probleme, mentalne i emocionalne poteškoće, i oštećenja vaših očiju, vaših ušiju i emotivnih osjetila. 


To je ono što dobivate kad upalite televizor i sjedite pred njim nekoliko sati gledajući vaše omiljene programe, razarajući vaše tijelo na toliko načina što će nam uzeti dosta vremena dok vam to potpuno objasnimo. Naši timovi znanstvenika i fizičara su nadzirali vaše televizore, njihovo programiranje, i učinke koje imaju na vas, i došli smo do čvrstih zaključaka za koje smatramo da će iznenaditi i čak preplašiti mnoge od vas i ostaviti mnoge od vas u velikoj nevjerici da to traje već toliko dugo upravo ispred vas, bez da su mnogi od vas primijetili ovaj program mračnih. 


Mračni su prilično lukavi i neki od njih su vrlo inteligentni, i za ono što im nedostaje oni koriste novac ukraden od vas i plaćaju one iz vaše populacije da odrađuju poslove za njih koje oni sami ne mogu uraditi. Jedna od tih tehnologija koja se koristi protiv vas je razvijena i stavljena u uporabu od istih vaših ljudi, a ne od vrste bića kakva su doista oni. Ovi članovi vaših vlastitih ljudi, vaših vlastitih rasa, vaših vlastitih religija, vaših vlastitih država, vaših vlastitih društava, u mnogim slučajevima su bili prevareni ili primorani da rade ovu vrstu kukavičkog posla, iako ima nekoliko slučajeva gdje je jednostavno pohlepa i ponuđenih nekoliko dolara bilo dovoljno da okrene neke pojedince protiv svoje vlastite vrste. Mi gledamo na taj izbor koji su ti pojedinci napravili sa znatiželjom, jer mi vidimo ovu prodaju svojih vlastitih prijatelja i obitelji za ono što je često mala količina bogatstva kao izbor koji nitko od nas iz viših područja ne bi nikad učinio, ali se podsjećamo da ste svi na vašem putovanju da učite i da rastete i mi vidimo sve kao iskustvo učenja. 


Nadamo se da ćemo vidjeti da su mnogi od tih znanstvenika, tehničara i istraživača koji su se okrenuli protiv vlastitog naroda i koji teško rade za planova mračnih, da shvate što su učinili i nastavljaju raditi i okrenu stranu u danima pred nama i pomognu educirati njihovu braću i sestre i bace sjajno svjetlo na sve što su bili radili. Osjećamo da će nam to uvelike pomoći u našem zadatku da objasnimo to vašem narodu kroz glas vjerodostojnosti, jer smatramo da će u ovom području vjerodostojnosti biti toliko velikih izazova za nas, jer osjećamo da mnogi iz vašeg svijeta jednostavno neće biti u stanju da nađu način da povjeruju što su mračni, pa čak i njihovi vlastiti ljudi, bili radili njima i njihovim obiteljima. 


Za danas ćemo samo reći da možete poželjeti da prihvatite našu riječ o tome i ustanete upravo sada i ugasite vaš televizor, čak i ako je to samo nekoliko sati više od onog što ste ga normalno držali ugašenog. Vi bi napravili vašim tijelima veliku uslugu, jer će se odmah početi liječiti od oštećenja koja će vas početi napadati ponovo samo onda kad odlučite da upalite vaš televizor. 


Mi smo vaši prijatelji i vaša obitelj, i želimo da znate da se toliko brinemo o vama i samo želimo ono što je najbolje za vas. Do sutra, mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. 




Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda