nedjelja, 27. svibnja 2012.

25.05.1012




Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 25.5.2012.



Naša tajna počinje duboko ispod koraljnog stjenovitog tla područja vašeg svijeta poznatog kao Bermudski trokut, ispod kristalno čistih valova gdje se duboko pod zemljom, pruža hotel koji su izgradili oni iz vašeg svijeta koji su uzeli novac iz vaših džepova i potrošili na takvu raskoš. Ovaj hotel koji je bio tajna do sada, ima 50 sadržaja u visinu i 30 sadržaja u širinu. To je daleko najveći od svih hotela u vašem svijetu. Bio je dizajniran i izgrađen od onih iz vašeg svijeta s velikim umovima i prilično proširene vizije. Ovaj hotel, igralište za bogate, slavne i uspješne bio je izgrađen novcem poreznih obveznika i tajnim crnim projektima koji su donijeli ogromno bogatstvo u džepove onih koji danas nose titulu svjetskih kontrolora i operatora. 



Oni nemaju politiku otvorenih vrata ili otirača s natpisom dobrodošlice ispred njihovog podzemnog ulaza. Umjesto toga, samo oni koje oni smatraju klijentima „A liste“ je dozvoljeno da krase ove spektakularna hotelska predvorja, blagovaonice, teniske terene, prekrasne vrtove i luksuzne kabine. Svi ostali grješnici se zatvaraju a njihova šutnja je obećana kroz zastrašivanja i zatvorske kazne, pa čak kao zadnje sredstvo, i smrću. 


Ovo vam danas kažemo s rizikom razapete vjerodostojnosti našeg kanala, jer želimo da znate da postoje mnoge velike tajne koje su skrivane od vas i postoje mnoge velike tajne koje će vam sada biti otkrivene. Ono što pokušavamo ostvariti je proširenje vaše svijesti kako bi bolje iskoristili nove informacije, koncepte i ideje da danas mnogi od vas sami sebe ograničavaju da budu iznad vela mogućnosti. Stvarno ne postoji ograničenje onog što je moguće, i praktično nije postojalo ograničenje u vašem svijetu kroz mnoge eone vremena. Ono što se ovdje događa je maskarada. Šarada, gdje je preko očiju stavljen povez bezazlenog i naivnog povjerenja, da vas prekrije pokrivačem u stvarnosti koja se temelji na zastarjeloj viziji i svrsi za vaše sustave, vaša zbivanja, vašu arhitekturu, vašu znanost, vaše komunikacije, vaš transport, vaše zdravlje, vaše dijete i vježbe, vašu literaturu, film, muziku, umjetnost, igre koje igrate da se zabavite i da ostanete mladoliki koliko god možete biti. Ono što je stvarno moguće za vas je toliko daleko izvan onoga što ste upoznali kao granice svojih mogućnosti, tako da uvođenje ovih pojmova za vas će biti vrlo upečatljivo i uznemirujuće za mnoge iz vašeg svijeta. 


Rastanak sa onim što je stvarnost nije nježan i ne uznemiravajući proces. Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, imamo za cilj postići krajnji rezultat nuđenja napretka svjetovima koje posjećujemo, ali nudimo ove darove polako i oprezno kada ih uvodimo i ulijevamo u kolektivnu svijest društva. U ovom razdoblju vaše povijesti, želimo vam uvesti mnoge darove, ali moramo biti toliko blagi i toliko vješti kako ne bi u njihovom predstavljanju nasukali brod stvarnosti mnogih od vas koji još nisu pokazali njihov talent za primanje i asimilaciju mnogih novih ideja. 


Mi pratimo vaše društvo, ali mi nikada ne pratimo misli bilo koga od vas koji nam prvo nije dao punu suglasnost i pristanak za sudjelovanje u našim brojnim studijama. Želimo da to bude jasno, jer mi poštujemo i cijenimo privatnost svakog od vas bez obzira na položaj u životu, čak i ako ste članovi naše organizacije kada niste u tajnosti, koji hodate u tijelu ljudskih bića. Mi ćemo samo pratiti vaše misaone obrasce i reakcije na naše poticaje i poticaje koje možete ili ne možete primiti preko drugih katalizatora izvan naših motivirajućih djelovanja. Mi pratimo određene procese onih od vas koji su se susreli s nama i koji su se sporazumjeli da će nam pomoći u našoj kontinuiranoj obradi vaših mentalnih funkcija i sposobnosti. 


Mi tražimo više volontera u ovom trenutku kako bi nam pomogli da bolje razumijemo ljudska bića u ovom trenutku od tolike važnosti i velike promjene. Želimo ići naprijed s našim programom i početi uvođenje nekih novih koncepata i sustava u vaš svijet. Mi smo neodlučni po tom pitanju, jer želimo biti sigurni da postoji dovoljno jaka osnova onih u vašem svijetu koji mogu prihvatiti nove koncepte i potpuno ih integrirati u vaše umove i u vaš način života i pomoći nam daljnje integriranje tih sustava u način života drugih oko vas koji bi u početku bili nesposobni da prihvate ove nove ideje koje vam nudimo kao darove. Da li bi vi to učinili za nas? Da li bi nam omogućili da lagano čitamo vaše misaone obrasce kako bi integrirali nove ideje u vašu kolektivnu svijest? 


Ono što mi točno radimo je praćenje misaonih valova koji proizlaze iz vaših mentalnih, emocionalnih i fizičkih sustava lociranih u vašim tijelima i privremenom području vašeg mozga. Mi čitamo učinak ovih informacija kao tablicu ili grafikon koji nam daju jasnu indikaciju koliko ste spremni ili nespremni za prihvaćanje ovih ideja, pojmova i informacija koje on usađuje u vašu kolektivnu svijest kroz naš rad s kanalima pa čak i drugim sredstvima kojima sijemo informacije u vaš svijet. Ako pristajete da učestvujete u našem programu bit ćemo vam vrlo zahvalni, a mi ćemo uzvratiti ranijim pružanjem vašem narodu boljih za obavljanje nekih stvari i da određene poslove napravimo bržim i mnogo efikasnijim nego što bismo bili u mogućnosti bez sudjelovanja određenog broja vas kako bi dobili dovoljno podataka da napravimo kvalificiranu odluku temeljenu na ovim podacima. 


To je ono što tražimo od vas u ovom trenutku. Molimo vas da ne osjećate nikakvo prisiljavanje na pristanak za sudjelovanje, jer smo uvjereni da ćemo dobiti odgovor dovoljnog broja vas da prikupimo podatke za koje osjećamo da će dovesti do zaključaka koje tražimo. Ako se ne osjećate ugodno u ovom postupku to je vrlo razumljivo za nas, i mi zbog toga nećemo gledati negativno prema vama ni na koji način. Ovaj postupak je relativno malo područje naše cjelokupne operacije, pa ipak, osjećamo da je dovoljno važno da pokrenemo ovaj program. Mi bi započeli s početnim fazama ovog programa odmah i ako vi želite da sudjelujete jednostavno recite „Ja želim da sudjelujem u programu gdje moji misaoni obrasci biti čitani od kvalificiranih znanstvenika i istraživača Galaktičke Federacije Svjetlosti.“ To je sve što je potrebno, i mi možemo odmah započeti. 


Načini na koje mi prikupljamo ove podatke iz vaših misaonih procesa su nenametljivi, i neće vas povrijediti bilo kojim načinom, oblikom ili formom. Vi ste u vrlo sigurnim i sposobnim rukama kad radite s nama, a vaše zdravlje i vaša dobrobit je od najviše važnosti za sve nas u svim područjima naše organizacije i u operacijama. Zahvaljujemo se onima od vas koji su spremni učestvovati u našem programu, i unaprijed se radujemo primanju tih podataka od vas i njihovom implementiranju u nove sustave koji su cilj ovog programa. 


Do tada, pozivamo one od vas koji su suglasni da učestvuju u ovom programu, da nastave čitati naše poruke poslane kroz naše kanale, a mi ćemo iz daljine čitati vaše misaone procese dok čitate naše riječi i nove informacije o određenim sustavima za koje osjećamo da će biti od velike koristi vašem društvu. Nadamo se da ćemo naći dovoljan broj vas koji spremno prihvaćaju te nove pojmove, ali mi nećemo otkriti identitet nikog od vas koji učestvuje u ovom programu. Opet, vaša zaštita i sigurnost je od najviše važnosti za nas, a mi ćemo kao i uvijek činiti sve što možemo da zaštitimo vašu privatnost. 


Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 


Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda