srijeda, 16. svibnja 2012.

08.05.2012





Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 08.5.2012. 


Za čitanje informacija ovisno kome su namijenjene, kanal mora odstraniti sve razbacane misli i sjećanja i fokusirati se na ništavilo, jer je to ispravan način da se dobiju informacije od svjesnih bića viših dimenzija u odnosu na izvlačenja informacija koje su pohranjene u knjižnicama znanja širom ovog svemira. Postoje mnogi koji kanaliziraju informacije u ovom trenutku, a mnogi od tih pojedinaca izvlače informacije iz ovih ogromnih knjižnica koje se nalaze u mnogim različitim područjima i u različitim dimenzijama. Ti pojedinci zatim dijele ove informacije s drugima kao da su poslane od svjesnih bića iz viših dimenzija da ih podijelite s ljudima iz vašeg svijeta.



To nije dobro, jer ti zapisi koji su sačuvani u tim knjižnicama trebali bi biti dijeljeni vama onda kada se mogu dijeliti s vama pravilno, s ispravnim redoslijedom i nekom vrstom povezanosti, s potpuno izvježbanim i iskusnim kanalima koji su stekli vlastiti autoritet i naučili pravilnu uporabu ovog velikog bogatstva informacija i znanja. Mi u ovom trenutku ne želimo da vidimo kanale koji nisu stekli posebno iskustvo da crpe informacije u tim knjižnicama i dijele te komadiće i dijelove raznih zbirki zapisa i povijesnih dokumenata. 

„Sve stvari u pravo vrijeme“. To su doista mudre riječi, i kada bude pravo vrijeme mi ćemo vam pokazati kako pravilno i učinkovito izvući podatke iz tih pogrešnih zapisa i kako najbolje povezati ove informacije i obaviti potrebne provjere da bi bili sigurni da su ispravno izdvojene i u pravilnom redoslijedu. Bilo koja druga sredstva za vađenje ovih informacija samo će dati netočne podatke, dokumente i povijesne činjenice. Svatko tko nije u potpunosti izvježban i iskusan, može samo izvući informacije iz tih knjižnica na ovaj način.

Ono što govorimo je da bilo tko iz vašeg svijeta u ovom trenutku izvlači podatke iz tih ogromnih trezora znanja i zapisanih informacija izvlači ove informacije nepravilno, jer oni ne mogu izvući ove informacije ispravno, jer nisu primili odgovarajuću obuku za obavljanje takvog zadatka. Ako biće nije primilo odgovarajuću obuku za obavljanje raznih određenih funkcija i nije steklo određeno iskustvo na mehanici zadatka, naravno, nije moglo obaviti zadatak na odgovarajući način ili s bilo kakvom kompetencijom. 

Danas u svijetu ima dosta pojedinaca koji izvlače ovu vrstu informacija bez odgovarajuće obuke i iskustva, te stoga oni ne izvlače ove informacije ispravno. Mnogi u vašem svijetu danas čitaju vrstu informacija koje su izvukli ti pojedinci i vjeruju da te informacije ne samo da su činjenične, već da su i sasvim točne. To može biti opasan proces, i to ne doprinosi našoj misiji ovdje u ovom trenutku. Rezultat toga je kontraproduktivan, i mi u ovom trenutku želimo da razjasnimo kako se ove informacije izvlače i koliko su netočne.

Kad čitamo riječi dijeljene od nekih pojedinaca koji kanaliziraju informacije na ovaj način, mi jedva možemo shvatiti o kom povijesnom razdoblju ili mjestu ti kanali uopće govore. Mi se trudimo da sastavimo sve te komade pokušavajući da na odgovarajući način shvatimo odakle ti kanali izvlače te komadiće i dijelove informacija. Ove su informacije toliko netočne, da vrlo često ih mi ne možemo smjestiti na bilo koji nivo točnosti kako bi došli do neke vrste zaključka odakle je izvučena ta informacija. Vidite li kakve to probleme može predstavljati i predstavlja u ovom trenutku u vašem svijetu? 

Ima kanala koji prezentiraju informacije kao da su dio vaše povijesti ovdje u vašem svijetu i koje na neki način utječu na vaše sadašnje i buduće poslove. To na nikoji način nije dobro, jer praktično sve informacije izvučene iz tih knjižnica na taj način su vrlo netočne i imaju uopće vrlo malo smisla. To je kao da su milioni različitih slagalica bili međusobno pomiješani, a onda je ta velika gomila slagalica podijeljena jednom milionu pojedinaca koji pokušavaju da stvore neku vrstu slike od nekoliko komada koje su prikupili, a koji su jedva dovoljni da se spoji jedna priča bilo kog činjeničnog događaja u povijesti ovog svemira.

Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, razgovaramo u ovom trenutku s vama o tome što smatramo da je vrlo važno da razumijete da kada čitate informacije iz određenih izvora u kojima se govori o prošlosti svemira, da su ove priče više nego raspršene, neodgovarajuće, i netočni dijelovi informacija posuđenih iz više različitih izvora podataka koji mogu biti pohranjeni u mnogim knjižnicama u cijelom ovom svemiru. Molimo vas da ne uzimate za ozbiljno ove informacije i čitate ih kao da čitate točne i povijesne činjenice povijesti svemira u kom živite. Vi to ne čitate. Vi čitate fiktivnu i besmislenu priču nanizanu od probranih dijelova raspršenih informacija koje čak ni pojedinačno ne mogu imati nikakvo značenje za vas bez veće slike sastavljene za vas. 

Mi ćemo vam sastaviti veću sliku u danima pred nama kad budemo mogli osobno razgovarati s vama, licem u lice, a možda jednog dana korištenjem vaših medija. Tada ćemo vam oslikati točan portret povijesti ovog svemira. Do tada, molimo da koristite veliko razlučivanje čitajući o povijesnim zbivanjima koja se dijele s vama kroz pojedince koji su dobili ove informacije putem sredstava kanaliziranja. Time ne kažemo da mi ne želimo da nastavite pratiti poruke koje su pažljivo napisala potpuno svjesna bića viših dimenzija i predstavila vam ih kroz kanale.

Mi želimo da bude jasno da ono što u ovom trenutku govorimo je da se ne obaziremo na informacije koje su vam predstavljene od kanala koji izvlače informacije o povijesti vašeg svemira iz raznih zapisa pohranjenih u knjižnicama diljem vašeg svemira. Informacije koje vam prosljeđujemo u ovom trenutku kroz određene kanale smatramo vrlo važnim informacijama za vas kao pojedince i kao kolektiv, jer mi želimo da i dalje dijelimo informacije sa vama na ovaj način.

 Informacije koje smo dijelili s vama na taj način nisu informacije koje govore o povijesti vašeg svemira, o ratovima, o intergalaktičkoj politici, o ugovorima, ili o kolonijama. Umjesto toga, informacije koje mi dijelimo s vama svjesno kroz određene kanale i informacije o trenutnim okolnostima u vašem svijetu i vašoj budućnosti, a ne o vašoj prošlosti.

Bit će dovoljno vremena u vašoj budućnosti da naučite i proučite događaje iz vaše prošlosti. Ovo nije vrijeme za to, jer ono što je važno je ono što je sada. To je ono što je važno u ovom trenutku i želimo da se usredotočite na ovo, jer ovo što se sada događa je vaša budućnost, i mi želimo da vam sada izgradimo bolju budućnost koju duboko u svima vama želite za sebe i svako živo biće oko vas na vašem planetu. Ono što želimo je ono što vi želite, mi ne želimo ništa drugo. I mi ćemo učiniti sve što možemo kako bi vaše osobne i kolektivne vizije postale stvarnost za svakog od vas. 

Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a

Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda