utorak, 8. svibnja 2012.

04.05.2012


4. svibnja 2012

Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti


Možete računati na objavu naše prisutnosti u vašem svijetu, jer je to važan korak prema svim promjenama o kojima smo govorili. Bez objavljivanja, mnoge od tih promjena ne mogu se dogoditi, jer je naša prisutnost potrebna kako bi se olakšale te mnoge promjene koje će u nekim slučajevima zahtijevati mnoge naprednije tehnologije od onih koje danas imate na vašem svijetu.



Ono što mi nudimo je jedan posve novi početak s potpuno novim skupom pravila koji će omogućiti svakom s vašeg planeta da imaju koristi od uistinu modernog galaktičkog društva. Ono što imate danas ovdje u vašem svijetu su tehnologije i skup pravila koja su stvorena samo da omoguće nekolicini odabranih da iz toga izvuku ogromne koristi, dok mnogi drugi robuju u svom životu radeći da ostvare sve što je moguće za ovu nekolicinu odabranih. Naši planovi su da promijenimo sve to i uvedemo novi ustroj koji će omogućiti svima vama da uvelike koristite kako vi želite više slobode i slobodnog vremena, daleko od napora svakodnevnog ropstva.

Modeli na kojima temeljimo vaš novi sustav koji je već uveden u mnogim dijelovima ovog svemira i koji je pokazao da su to sustavi koji djeluju i da mogu dopustiti članovima tih društava da uvelike napreduju na mnogo različitih načina. Dopustite nam da provedemo ovaj novi ustroj i ovdje u vašem svijetu, i ubrzo ćete vidjeti kako se prednosti očituju za svakog od vas.


Promjene o kojima govorimo su velike i zahtijevat će od vas potpuno novi način razmišljanja. Mnogi od vas nikad prije nisu iskusili ovu vrstu modernizacije i ovaj stupanj slobode. Te promjene će uvelike utjecati na gotovo svaki aspekt i gotovo svaki trenutak vašeg svakodnevnog života. Ova vrsta promjene ne dolazi lako, i ova vrsta promjene ne dolazi bez čupanja perja nekih ljudi unutar ovih društava koja prolaze kroz ove promjene. Mi predviđamo pojavljivanje teškoća u svijetu na početku primjene nekih od ovih promjena koje će utjecati na vaše živote, i opet pozivamo vas, naše Svjetloradnike, da upotrijebite vašu nadarenost da što više ublažite tim pojedincima ovaj prijelaz, i djelujete kao podrška strukturama u vašem svijetu koje će učvrstiti temelje vašeg društva kako bi se više ojačalo tijekom cijelog ovog projekta restrukturiranja.

Znamo da možete obaviti taj posao, jer smo vidjeli ogroman uspjeh koji ste postigli do sada kroz drugi niz zadataka koje ste prihvatili ovdje u ovom svijetu, kao i misije koje ste ostvarili prije u drugim svojstvima širom ovog svemira. Nema izazova za kojeg osjećamo da je pretežak za vas, iako s vremena na vrijeme može izgledati da nailazite na čvrsti zid, iz naše točke gledišta možemo vidjeti kako se krećete naprijed u velikim pozitivnim svakodnevnim pomacima prema uspješnom ostvarenju svakog cilja kojeg ste postavili na svojim stranicama. Ništa od onog što ovaj planet i njegov narod sada doživljava i što će doživjeti u danima koji dolaze, ne bi moglo biti moguće bez vaših ogromnih napora, i mi ponovno želimo zahvaliti svakom od vas koji je odabrao i potrudio se da učestvuje u našoj misiji da obnovi ljubav, svjetlo, ravnotežu i harmoniju na ovom planetu koji je zatražio našu pomoć.

Mi, Galaktička Federacija Svjetlosti, ne putujemo do svjetova nudeći pomoć bez da prvo nismo pozvani i zamoljeni za pomoć. Dakako, to je ovdje slučaj s vašim planetom, koji je živ, koji diše, koji je svjesno biće, koji je zatražio od našeg saveza pomoć da mu pomognemo da se očisti od svega onoga što ga vodi dole u niže dimenzije. Mi smo ovdje u odgovoru na njegove pozive, a naša misija je da omogućimo ono što je tražio, koji je u uzašašću i u povratku ka njegovom veličanstvenom mjestu u višim područjima postojanja u ovom svemiru. Mi nećemo otići odavde bez da prvo ostvarimo naše ciljeve da mu pomognemo u tom zadatku. Mi ne okrećemo leđa onima koji su zatražili našu pomoć, i mi nikad ne stavljamo posao nedovršen i neuspješan. Imamo eone iskustva na koja se oslanjamo i rezultate posvećenih, predanih i dobro osposobljenih članova posade, kao i na napredne tehnologije toliko napredne da se mogu činiti ljudima svijeta treće dimenzije više čarobne nego tehnički napredne. Kažemo vam da su naši tehnološki alati u prirodi, i da su oni kovani i da su skovani ne magijom, već inovacijama i čistom odlučnošću onih koji su članovi našeg saveza koji vi poznate kao Galaktička Federacija Svjetlosti.

Ništa od onog što ćemo donijeti ovdje i ništa od onog što ćemo podijeliti s vama neće biti takve prirode da vi nećete moći sigurno i učinkovito koristiti, upravljati i održavati sami. Drugim riječima, nismo ovdje da dovodimo vašem svijetu moći koje mi imamo za sebe koje vi ne možete, ili niste u mogućnosti da imate i koristite za dobrobit sebe i svih bića oko vas, baš kao što ih mi imamo i koristimo na taj način. Postoje mnoge stvari koje jesu ili će uskoro biti kadre na osobnoj i društvenoj razini, a mi ćemo vas potpuno naučiti o svim tim tehnološkim kao i prirodnim darovima koje posjedujete i koji se samo trebaju razviti i dovesti na površinu vaše svijesti.

Mnogi od vas će biti iznenađeni da nauče o svojstvima moći i kvalitete vaših vozila i što ste vi osobno ili kolektivno sposobni. Mi ćemo vam iz prve ruke pokazati te sposobnosti, a mi imamo visoko osposobljeno osoblje koje će osobno raditi s vama da vas nauči i osposobi za pravilnu uporabu tih sposobnosti i da dopuste svakom od vas da postanete majstori svojih ljudskih vozila. Svaki od vas je toliko sposobniji da radi stvari koje nije nikada radio ili pomislio da radi, i očekuju vas predivna iznenađenja kada naučite unutarnji rad i nevjerojatan dizajn vaših fizičkih vozila koja su darovi od vašeg Stvoritelja.

Vi ćete se čuditi što vi možete ostvariti učeći o postojanju tih moćnih alata i naučiti kako ih koristiti učinkovito i sigurno za kročenje fizičkog svijeta oko vas i učiniti ga gostoljubivijim i sigurnijim mjestom za vas da bolje uživate u svom putovanju. To je ono što će ovi alati koje vi posjedujete učiniti za vas, a mi smo počašćeni i nestrpljivi da vam pokažemo te alate i da vam pomognemo da ih bolje razumijete i koristite kako bi poboljšali svoje živote i učinili svijet boljim mjestom za sve vas.

Mi smo putovali k mnogim svjetovima prije i omogućili smo mnogim drugim bićima da nauče o tim alatima kaje oni već posjeduju u sebi. Svaka destinacija je bila prekrasno i lijepo iskustvo kao i nama, koji smo vidjeli radost na licima tih bića kad oni nauče o tim dragocjenim darovima koje su posjedovali u sebi cijelo vrijeme tijekom njihovog putovanja, bez da je toliko mnogo njih ikad postalo svjesno njihovog postojanja. 

Mi se unaprijed radujemo ovom iskustvu s vama, naša braćo i sestre ljudske obitelji. Jedva čekamo da vidimo radosne izraze divljenja i čuđenja na vašim licima kada naučite ili se sjetite što je svaki od vas doista sposoban s golemim moćima koje posjedujete u nevjerojatnom vozilu čiji se izgled sastoji od moći i sposobnosti daleko izvan onoga što se trenutno shvaća u kolektivnoj svijesti vaših ljudi. To će se uskoro promijeniti, kada doživite spektakularnu metamorfozu od prizemljene gusjenice do veličanstvenog leptira koji počinje letjeti.

Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kanal: Greg Giles




Translator: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda