srijeda, 23. svibnja 2012.

21.05.2012


Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 21.5.2012.




Postoji mnogo načina za opisati i vidjeti vaše trenutno stanje unutar dualnosti, a jedan od tih načina je da se kaže da ste vi u ptičjem kavezu. To je metafora koja na sličan način opisuje vaše trenutno stanje zatočeništva. To je kao da svi živite unutar granica kaveza, a ima toliko toga za vas izvan ovih zidova, prepreka i ograničenja koje možete doživjeti ako odlučite da ih doživite. Mi smo ovdje da vam pomognemo da vidite da postoji drugi izbor za vas. Mi nismo ovdje da vas izbacimo iz tog kaveza, jer je to vaš kavez. Vi ste ga dizajnirali, vi ste ga izgradili. To nije kavez koji je smješten oko vas od stranih negativnih obilježja. Vi sami ste željeli da doživite kakav bi život bio poput zarobljene ptice bez krila, da bi se uzdigli do vaše slobode.

Što ćete sada učiniti s tim informacijama je do vas da izaberete za sebe. Mi također nećemo učiniti taj izbor za vas, jer nemamo pravo da posjetimo bilo koji svijet u cijelom ovom svemiru i donosimo odluke za bića koja zovu ove svjetove svojim domom. Mi smo ovdje da vas savjetujemo u svezi vaše trenutne situacije i o vašim izborima, a također smo ovdje kako bi vidjeli da bilo kakav izbor napravili, da će te ga i doživjeti. To je jednostavno za shvatiti, zar ne? Mi nismo ovdje iz bilo kojih drugih razloga. Ako je istinska sloboda ono što želite doživjeti, onda ćemo ujediniti naše resurse s vama i vidjeti da je to ono što vi želite doživjeti, uvijek imajući na umu da ste vi ti koji moraju izabrati staze kojima želite putovati.


Mi vam nećemo osigurati ove puteve vašeg iskustva jer su oni već osigurani za vas od vašeg Stvoritelja. Vaš Stvoritelj je taj koji vam je omogućio sve te izbore. Mi nećemo ništa dodati ili oduzeti od vaših iskustava. Mi nismo ovdje da bilo što uzmemo od vas. Ima li za vas smisla da mislite da postoji savez tisuća svjetova koji dolaze ovdje da uzmu od vas ono malo što imate? Da li rezonirate s tim uvjerenjem? Da li to zvuči uvjerljivo za vas? Ono što mi imamo je istinska sloboda i resursi da učinimo što god želimo učiniti i iskusiti širom ovog prostranog svemira. S obzirom na naše različite izbore, ima li vam smisla da bi ono što smo izabrali bilo da dođemo ovdje na ovaj mali planet daleko od centra galaksije i čak dalje izvan središta ovog svemira, da ukrademo ono malo što imate za što ste se mnogi od vas borili i prepirali? Ne, to nema smisla, a svakako nema smisla za nas da u ovom trenutku izvjestan broj vas koji odlučno i nepokolebljivo ovo vjeruju, pa čak istupaju na svoj način i troše toliko vremena i energije pokušavajući da i druge uvjere u to. To je toliko kontraproduktivno za sve veličanstveno napredovanje koje se danas nalazi izvan vašeg dosega. Mi ne želimo ništa više do da počnemo darivati vaš svijet sa svime što mnogi od vas žele duboko u sebi, za sebe i svoje najmilije.

Trenutno postoje prepreke koje stoje na putu da vam pomognemo donijeti vašem svijetu mnoge promjene potrebne za unaprjeđenje vašeg života izvan vašeg sadašnjeg stanja. Jedna od tih prepreka je strah. Strah koji mnogi od vas otvoreno pokazuju u ovom trenutku i šire poput kuge kroz vaše društvene zajednice. Mi vidimo ove poruke, članke i lažna kanaliziranja tužnim očima, ali ne na našu žalost, već na vašu žalost, našu braću i sestre, jer sve te laži i dezinformacije ne čine ništa ali odlažu darove koji su s pravom vaši i koji su vam odavno mogli biti predstavljeni. Razumijete li što čeka vas i vaše društvo izvan sjene straha? Razumijete li što je to što vas očekuje a što će promijeniti mnoga područja vaših života koja uzrokuju toliko patnje, boli i teškoća za mnoge? Zar ne vidite da je došlo vrijeme da svatko od vas stavi na stranu svoje unutarnje strahove i nesigurnosti i pronađe način da se uvedu ove promjene, promjene koje će vas uzdići i podići cijelo društvo i izvan kriza vaših sadašnjih država koje su zastarjele i više nisu potrebne za vaše obrazovanje i napredovanje.

Znate li da ne trebate ostati da živite život kao ovaj nikada više. Razumijete li što to znači? Razumijete li da vi i svaka duša oko vas možete odmah početi napredovati i biti uspješni i živjeti život koji ste zaslužili kao duše koje postoje unutar vašeg Stvoritelja veličanstvenog i bogatog svemira? Da li doista želite nastaviti živjeti na način na koji živite, vezani za vaše poslove koji vas plaćaju jedva dovoljno da preživite još jedan tjedan, da bi se vratili na posao da obogatite živote nekog drugog na samom vrhu piramidalne strukture vašeg društva? Jeli to ono što želite za sebe i želite svojoj obitelji? Zar ne želite više? Zar ne želite bolje? Zar ne želite zdravije, čistije? Zar ne mislite da su sve ove stvari za vas moguće? Zašto mislite da je ovaj svemir toliko ograničen?

Dovoljni je pogledati u zvijezde noću i uzeti samo na trenutak poput daha veličanstvenu nadstrešnicu koja je vaš šireći svemir i zapitajte se „Da li ja doživljavam sve ono što mi je omogućio Stvoritelj?“ ako je vaš odgovor ne, tada se zapitajte: „Da li želim da doživim sve ono što mi je omogućio Stvoritelj?“. Ako je vaš odgovor da, onda nam dopustite da vam omogućimo da iskusite ono što ste upravo odabrali. To je sve što tražimo, i to ne tražimo za nas ili za naše vlastite svrhe, već iz ljubavi prema vama, jer smo mi doživjeli upravo ono što je postalo moguće kroz naš izbor da iskusimo sve što nam je omogućio naš Stvoritelj, koji je i vaš Stvoritelj, i želimo podijeliti s vama našu radost, našu ljubav i naše uzbuđenje koje osjećamo na svakom izlasku sunca kojim započinje još jedan lijep i prekrasan dan za nas. Mi želimo vama, dragim našim voljenima, da doživite radost koju osjećamo svaki dan. Ne želimo vam da doživite još jedan dan vaše današnje životne situacije. Želimo da danas počnemo da obasipamo vaš svijet darovima koji su bili tako velikodušno darovani nama, i mi vas molimo da omogućite da se to dogodi. Da li tražimo previše?

Mi razumijemo da to može biti težak zadatak da se uzdignete iznad limitirajućih granica emocija straha. Znali smo to prije nego što smo se uputili ovdje, i mi smo proučavali ove ograničavajuće emocije kroz mnogo, mnogo eona vremena. Ono čime se mi bavimo ovdje su metodologije i obrazovni programi da pomognemo mnogima od vas koji su zarobljeni u kavezu straha. To je jedno od područja o kojima se brinemo pretežno ovdje u vašem svijetu, i resursi koji mogu biti oslobođeni jednom kad rastući strah može početi opadati i jenjavanje se može koristiti u mnogim drugim programima i sustavima koji mogu donijeti toliku radost i zabavu vašem svijetu i ukloniti toliko sustava koji vam danas donose toliko poteškoća i borbi. Vidite li koliko je važno da učinite sve što možete kako bi nam pomogli da uklonimo okove s vaših gležnjeva, s vaših ručnih zglobova? Možete li pronaći način da nam pomognete i pomognete drugima u svijetu oko vas na taj način?

Tražimo čarobni ključ koji će otključati okove s vas, ali ga ne možemo naći. Ne može biti pronađen jer nema nikakvog razloga za strah, ali postoje brojni razlozi da se bojite. Vi se uskoro uvijek bojite svega onoga što ne prepoznajete kao poznato. Vi se bojite svega što ulazi u vaše živote i što ima moć da ih promijeni čak i na najmanji način. Vi se bojite stranaca, bojite se nepoznatog, bojite se tajanstvenog, bojite se mraka, bojite se hladnoće, i bojite se novih ideja i koncepata koji će promijeniti način rada stvari na dnevnoj bazi. Zašto? Zašto se bojite ovih stvari? Zašto se bojite novog kada ono što je staro je tako žalosno i tjera vas u ludilo? Zašto se bojite ključeva koji će otključati vaše okove koji vas vežu za svakodnevno robijanje? Zašto ne biste vidjeli ove ključeve kao darove , prekrasne darove koje vam je predstavio vaš Stvoritelj i bića stvorena od vašeg Stvoritelja koja vas vole i ne žele ništa do najbolje za vas?

Ovo su neka od vrlo teških pitanja za koja se borimo da nađemo odgovore. Dopustite nam da nađemo sve odgovore više vas shvaćajući. Objasnite nam u svojim spisima, vašim porukama i vašim objavama kroz vaše internetske mreže zašto se bojite tih stvari duboko u vama. Budite toliko iskreni i otvoreni što je moguće više kako bi mi mogli proučiti što je to što nudite kao razloge zašto se ne možete osloboditi straha koji vas sputava kao pticu u kavezu. Obečajemo vam da ćemo učiniti sve što možemo da pronađemo način koji će vam pomoći da se oslobodite iz ovog kaveza i odletite, vinuvši se u visine ovog svemira.

Mi smo ovdje naši vlastiti porotnici i mi smo naši vlastiti suci u ovom svemiru. Ne postoji nitko i ništa da rukovodi s nama duž našeg puta osim nas samih. Shvatite ovu stvarnost i ona će riješiti toliko mnogo problema, borbi i teškoća koje doživljavate. Tijekom vašeg dugog putovanja bit će mnogo slučajeva gdje ste osjetili potrebu da naučite određenu lekciju ili postignete određeno razumijevanje. Zato osmislite način da to postignete i osjetite da je to potrebno za vaše napredovanje i vaše oplemenjivanje. Nametanje scenarija kao onih u koje se trenutno uvaljujete je jedna od metoda koju ste odabrali da naučite sebe nekim lekcijama. Vaši sadašnji životi i situacije nisu vam nametnute od više ili čak jednake moći. One su vam nametnute od vas, a također one mogu isto tako biti raspršene od vas. To je ono što vam mi želimo omogućiti da vidite i shvatite u ovom trenutku. Vi posjedujete moć i potrebnu snagu da uklonite šipke koje ste postavili oko sebe i oslobodite vaš um, vaše tijelo i vaš duh jednom zauvijek i vinete se iznad ograničenja ovog kaveza kog zovete svojim domom.

Mi ćemo vam pomoći da to učinite ako je to ono što vi želite, i mi očekujemo vaš izbor. To nije naš izbor, to nije naša odluka, to nije naše pravo da namećemo našu volju vama. Mi očekujemo vašu naredbu da je došlo vrijeme da doživite nešto drugo, nešto veće, nešto bolje, nešto slobodnije. Ako je to što vi naredite, onda je to ono što ćete doživjeti. Svatko od vas mora odabrati za sebe, jer nitko drugi ne može izabrati za vas. Ovo su pravila, a ta pravila postavljena tako da vam omoguće sve slobode koje zaslužujete i koje su s pravom vaše, jer vi doživljavate vaše vlastito putovanje. Ove smjernice su postavljene na takav način da zaštite svako biće dok ono putuje kroz taj ogromni svemir, a razumijevanje toga će omogućiti mnogima od vas da vide da ne postoji ništa i nitko tko je vaš smrtni neprijatelj, jer ne možete imati neprijatelja ako ga niste sami stvorili. To je vaša kreacija, život koji živite, a vaše je pravo da ga promijenite po volji u bilo kom trenutku osjetite da želite doživjeti nešto drugo. Ako je više izazova koje želite doživjeti, onda ćete imati više izazova. Ako je to više zabave, avanture, uzbuđenja i iznenađenja, onda ćete to imati. Sve ovisi o vama. Nema drugog načina, i ne postoji nitko drugi koji će napraviti ove izbore za vas. To je ono što želimo da u potpunosti shvatite u ovom ograničenom tri-dimenzionalnom svijetu, ali vi i vaša vlastita želja je da budete zatočeni ovdje, a to je vaš izbor da završite ovaj način života na koji ste se tako navikli i prijeđete na veće i svjetlije pašnjake prostrtih u ovom svemiru.

Mi smo pod vašom komandom, i učinit ćemo sve što možemo da rastete upravo do slijedećeg polja po kom želite prošetati. Ako je ovo za vas zatvaranje ove paradigme i početak nove, onda je to ono što ćete doživjeti. Nećemo vas opskrbiti ničim što vi ne želite doživjeti. To je naše obećanje vama, naša svečana prisega, i nećemo ga prekršiti nikada i iz bilo kog razloga. Prelazak iz sada prošlog trenutnog zamršenog obraslog područja, trnovitih brežuljaka i stavljanje noge na prekrasne, njegovane travnjake vašeg novog polja snova, nade i prekrasnih avantura, jer ovdje ovim osunčanim pašnjacima vi pripadate. Recite „Želim da stavim moje noge na ovaj pašnjak“ i bit će tako, a vi ćete osjetiti kako ovaj novi pašnjak raste pod vašim nogama.

Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a

Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda