Google+ Followers

srijeda, 16. svibnja 2012.

12.05.2012

Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 12.5.2012 

Ustrajte i dalje. Nastavite se i dalje zalagati za ono u što vjerujete i za ono što želite. Ima mnogo stvari koje su za vas u ovom svemiru. Mnoge od tih stvari moguće su samo onda kad dostignete određeni nivo vašeg napretka. To je način na koji je ovaj svemir dizajniran, a postoji mnogo razloga zašto je projektiran na taj način. Mnogi od tih načina imaju veze sa sigurnosti i zaštitom, a neki od tih razloga su da vam daju nešto za što da se zalažete i da stvorite određene ciljeve koji će vas motivirati da prevladate određene neprilike koje će biti postavljene na putu s ciljem da izvuku najbolje u vama i unaprijede vaš duhovni i akademski rast. 


Nisu sve prepreke na koje ćete naići namjerno dizajnirane i postavljene na vaš put od inteligentnih izvora. Umjesto toga, neke od tih prepreka s kojima ste se suočili bile su stvorene prirodnim putem ili situacijama koje su se razvile kroz vaše izbore. Vaš put je bio nježna mješavina tih dviju sila koje su djelovale da se suprotstave vašem napredovanju, te su uspješno radile na jačanju vaše volje, vaše odlučnosti i vaše izdržljivosti da izdržite sve što ovaj svemir eventualno može staviti na vaš put dok nastavljate svoje putovanje. 

Mi iz viših područja možemo jasno vidjeti iz naše povoljne točke promatranja koliko ste daleko došli i s kakvim ste se izazovima suočili i osvojili ih na svom putu. Kad biste mogli vidjeti ono što mi vidimo u ovo vrijeme, vi ne biste dopustili da vas obeshrabre neke neizvjesnosti i izazovi koji čekaju pred vama kako bi zatvorili posljednjih nekoliko kilometara u posljednjim danima vašeg putovanja kroz zemlje dualiteta. Umjesto toga, možete se oslastiti s nekoliko prepreka ostavljenih kraj vas, i uzbuđeno i željno se unaprijed radovati da ih susretnete uzdignute glave i osvojite ih kao što ste to radili mnogo puta ranije. 

Nakon svega toga što ste proživjeli duž vašeg dugog putovanja koje vas je vodilo kroz mnoge teškoće i borbe, gledajući prema danima pred vama sa sumnjom i brigom ili strahom da nećete biti sposobni uspeti se do viših izazova koji će pasti u lice razuma. Ne postoji ništa što vas čeka što nije ništa više od onoga s čim ste se već suočili toliko puta prije, te ste živjeli da se još jednom suočite sa još jednim izazovom jači, mudriji i odlučniji nego ikad prije zbog moći koju svaki slijedeći izazov posjeduje. Naprijed je još više izazova za vas, ali pogledajte izvan njih i vidjet ćete sebe jačeg, odlučnijeg i uvjerenijeg, jer to je nagrada koja vas očekuje, a to je razlog zašto danas hodate uzdignute glave u ove izazove. 

Jesu li ti izazovi koji vas očekuju tamo gore unaprijed pažljivo izrađeni od inteligentnih bića, ili su stvoreni prirodnim putem kroz misli i izbore koje ste vi napravili i nastavljate činiti danas? Ovdje još jednom imamo blagu mješavinu obaju ovih moći manifestacije. To nije ni jedno, nije ni drugo, već oboje. Izazovi koji čekaju pred vama su kao serija manjih valova koji se ukrštaju i postaju jedan, idući svojim putem prema vama, kao što vi idete svojim putem prema njima. Kao što smo vas stalno uvjeravali, nemate se čega bojati i nema bilo kakvog razloga za bilo koga od vas da sumnja na bilo koji način da ćete ukrotiti mora i probiti se kroz valove, netaknutog broda, da bi nastavili svoje putovanje sigurno i pouzdano prema vašem horizontu. 

Mi smo vaši prijatelji i vaša obitelj, i tu smo u velikom broju da vam pomognemo na svaki mogući način i na svaki način na koji ćete nam omogućiti da učinimo što je glatkije moguću ovu tranziciju, da porazimo svaku prepreku koja leži pred vama, i da učinimo jasnim vaše razumijevanje o onome što doživljavate i što vas očekuje nakon ovog poglavlja kada vaša priča završi. Ono zašto mi nismo ovdje da učinimo, je da učinimo sve za vas, i to smo vam jasno dali do znanja u mnogim prilikama i kroz mnogo različitih izvora u nadi da će ovo znanje postati dio vašeg kolektivnog razumijevanja, tako da neće biti nesporazuma kada dođe vrijeme da se susretnete s tim izazovima, jer vi ste ti koji morate ustati da ih porazite, i da nismo mi ti koje vi čekate da odradimo ovaj posao za vas.

Izazovi i prepreke koje vas očekuju nisu obrazovni alati koji su stvoreni, bilo inteligentno ili prirodno, za nas. Mi imamo obrazovne alate za daljnje izazove i prepreke. Događaji koji će donijeti daljnje bolje razumijevanje i rast za vas su događaji koji su dizajnirani i prilagođeni upravo za vas, čovječanstvo, koje postoji u trećoj dimenziji postojanja. Ne biste učinili ničeg dobroga, ako bi se mi uključili i porazili sve ove izazove za vas. To je jedan od razloga zašto mi jednostavno ne koristimo naše iskustvo i vrhunske tehnologije da interveniramo u vaše ime u pravovremenom oslobađanju od svake prepreke koja stoji na vašem putu. 

Postoje oni od vas koji su u nerazumijevanju da smo mi ovdje da vas spasimo na neki način. To ne može biti daleko od istine. Mi smo ovdje da vam pomognemo, i mi smo počašćeni da smo vam na usluzi na ovaj način. Mi nećemo ni pod kojim okolnostima prekoračivati naše granice i oduzeti ono što je bilo pažljivo izrađeno da vas osnaži i nagradi vas kroz takva iskustva. Ako bismo se odlučili da zakoračimo i interveniramo, mi bismo vas povrijedili dugoročno, jer bi vam mi ustvari oduzeli priliku da rastete i da postanete sve što želite postati na vašem putovanju kroz fizičko područje postojanja. 

Mi vas volimo, vi ste naša duhovna braća i naše duhovne sestre, i mi vam nikad ne bi oduzeli priliku da postanete jača bića, mudrija bića, odlučnija i hrabra bića, i oduzmemo vam priliku da ubijete zvijer i uživate u nagradama za tako hrabar i odvažan trud. Tu je nagrada koja očekuje svakog od vas, i kad biste vi to mogli vidjeti kao što mi vidimo, razumjeli biste da mi nikad ne bi pokušali da vam oduzmemo ovu priliku i sve te mogućnosti koje su danas vaše.


Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 

Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda