nedjelja, 20. svibnja 2012.

17.05.2012







Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 17.5.2012 




Jeste li zamijetili izvjesno ozračje istine u ovim porukama? Ove poruke vam šalju visoke inteligencije kako bi vam pomogle da bolje upravljate tranzicijom koju doživljavate vi kao pojedinci i kao narod u cjelini, i nastavit ćete doživljavati kako dani i mjeseci budu prolazili. Postoje mnogi alati koji vam mogu biti od pomoći u ovom trenutku, a ove poruke su jedan od njih. Korištenje svih ovih alata po vašoj zapovijedi je poželjno, jer nije samo jedan alat koji će biti jedini alat koji ćete trebati da dobijete što više od onog što vam ovo iskustvo nudi. Savjetujemo vam da uzmete zalihu alata koju posjedujete i postanete ih svjesni, jer svaki je važan kao i svaki drugi da olakša ove promjene vama i vašem društvu u cjelini.



Komplikacije mogu nastati zbog nepripremljenosti mnogih pojedinaca vašeg svijeta i želimo, kroz širenje mnogih ovih poruka i drugih sličnih njima, da vam pomognemo da se bolje pripremite da sve što budete pročitali ili budete obratili pažnju na naše riječi dijeljene putem naših kanala. To je jedini način na koji možemo komunicirati s vama u ovom trenutku. Telepatija je sredstvo za uobičajenu komunikaciju ovdje u višim područjima u ovom svemiru. Mnogi od vas u ovom trenutku uče i doživljavaju telepatsku komunikaciju po prvi put, i mnogi od vas proživljavaju teška vremena komunicirajući na ovaj način. To je sasvim u redu i bilo je za očekivati, jer telepatija je umjetnost i vještina koja se mora uvježbati prije bilo kog nivoa osposobljenosti. Mi ne očekujemo da će bilo tko od vas iznenada početi telepatski komunicirati s nama i biti u mogućnosti da smjesta prepozna i dobije jasne i precizne poruke na taj način. Umjesto toga mi želimo da lagano nastavimo s vama, šaljući vam kratke poruke u ranijim fazama i da naučite da li ste primili ove male djeliće informacija točno, shvaćajući tko je taj koji vam šalje ove poruke. Ovo je faza te operacije u koju smo se trenutno upustili sa velikim brojem vas, i mi ćemo nastaviti testirati ove osnove s vama tijekom slijedećih tjedana i mjeseci kako bi vas bolje upoznali sa slanjem i primanjem telepatskih poruka iz viših područja. 


Molimo vas da „slušate“ naše poruke u stanju sna, pa čak i dok ste potpuno budni. Naše će poruke biti suptilne i one će biti kratke. Naše se poruke mogu najbolje percipirati kao misli ili ideja koja se može činiti da dolazi od drugdje umjesto iz vašeg uma. Razmišljajte o tim porukama kao da vas netko prepoznaje dok hodate gradskom ulicom prema njemu i on nježno izgovori vaše ime i kaže vam zdravo. To bi bio prikladan način razmišljanja za početak učenja kako bolje prepoznati slučajeve kada vam je poruka poslana telepatski. Jednom kada počnete primati više poruka na taj način, počet ćete bolje prepoznavati svaku slijedeću poruku koja vam bude poslana. Kao što smo rekli, to je vještina koja zahtijeva nešto prakse i malo iskustva, ali kako bilo koja vještina koju trebate naučiti zahtijeva malo prakse i malo iskustva, kao i kod svake vještine koju treba savladati, vi ćete napraviti napredak i poboljšavati se malo po malo toliko dugo dok primoravate sebe da uložite u ovu novu vještinu neki napor. 


Ne postoji ništa što ljudsko biće ne može ostvariti. Vi ste nevjerojatno složena i inteligentna bića, i svi ste vi daleko sposobniji, talentiraniji i inteligentniji nego što mnogi od vas vjeruju da jesu. Kada vam to kažemo mislimo na svaku riječ o tome kako mi vidimo iz mnogo potpunijeg i jasnijeg stajališta s kojeg vi možete promatrati sebe. Mi uvelike shvaćamo što ste vi sposobni, jer smo vidjeli ono što možete ostvariti iz prve ruke, i želimo da kažemo da ne postoji apsolutno ništa što vi, biće koje je čovjek, ne možete učiniti. 


Dok nastavljate jahati na valovima vašeg putovanja kroz postojanje, vi ćete prikupiti nove i veće vještine koje će vam trenutno omogućiti da prođete kroz učenje novih iskustava koja su osmišljena da vas nauče te nove vještine i daju vam iskustvo potrebno da izoštrite ove vještine i dodate ih vašem sve većem arsenalu. Telepatske komunikacije samo su jedna od novih vještina za koju ćete biti podučeni i da, s određenom količinom napora, ćete biti sposobni da jednog dana savladate i upotrijebite ih u punom potencijalu. Popis vještina koje ste stekli i naučili svladati je dugačak, a neke od njih su iziskivale veliki napor s vaše strane. Telepatija je samo slijedeća vještina koju ćete naučiti, a ne zadugo će biti još jedan alat za vašim pojasom, jer ćete vi nastaviti učiti i druge vještine kojih još uvijek niste svjesni. 


Što možete postići kroz dar telepatske komunikacije je način da ostanete povezani sa svojim prijateljima, vašim suradnicima, vašim vodičima, i bilo s kim diljem ovog svemira. Povezivanje s drugima i ostajanje u vezi je kao nit istkana kroz cijeli ovaj svemir, jer je ovaj svemir zamršeno utkano remek-djelo koje se drži zajedno kroz snažne povezanosti svih bića i svih objekata u njemu. Način na koji smo povezani temelji se dijelom na ovoj telepatskoj vezi, i to je razlog zašto je toliko važno za vas u ovom trenutku da bolje naučite ovu vještinu i primijenite je na vaš svakodnevni život. 


Što više koristite ovu vještinu, više jačate vezu s ostatkom svemira i stoga ovaj svemir jače raste. To je naš cilj; da ojačamo ovaj veličanstveni svemir kroz jačanje naše povezanosti između svih živih bića u cijelom svemiru s kraja na kraj, od zvijezde do zvijezde i svake galaksije. Jednom kad je svako osjećajno biće koje zove ovaj svemir svojim domom povezano, ovaj će svemir biti potpun, a to je naša misija, da dovedemo ovaj svemir do veličanstvenog stanja dovršenosti i savršenstva kao što ga je Stvoritelj, naš Stvoritelj, zamislio od rođenja. * Pomognite nam u našoj misiji, jer je to misija smišljena u svojoj ljubavi prema Stvoritelju i jednih za druge. Pomognite nam da se povežemo sa svakim bićem diljem ovog svemira dopuštajući nam da se ponovno povežemo s vama, našom braćom i sestrama naše velike svemirske obitelji. To ponovno spajanje već je počelo za mnoge od vas, i već vidimo jačanje naše veze i našeg svemira. To nam se strahovito sviđa, i unaprijed se radujemo nastavljanjem ponovnog povezivanja sa svakim od vas koji se želi ponovno povezati s nama i postati dio naše velike misije za spajanje svakog dijela ovog veličanstvenog svemira. 


Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.

Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda