Google+ Followers

petak, 25. svibnja 2012.

23.05.2012Poruka Zapovjedništva Ashtar 23.5.2012


Postoji određeni stupanj shvaćanja da ljudska rasa još nije dostignuta. To je na razini na kojoj se nova ideja i koncept počinje manifestirati u vašim umovima, a na taj način, u vašim društvima. Mi, Zapovjedništvo Ashtar, sijemo svjetove s onima s višom vijesti, kako bi donijeli tim svjetovima nove ideje o proširenoj svijesti koja će pomoći tim svjetovima da počnu stvarati sustave koji su više u skladu s harmonijom planeta i svih bića koja žive na njemu. To je slučaj ovdje u vašem svijetu u ovom trenutku. Kroz oruđe inkarnacije, mi smo posijali vaš svijet bićima koja su sa sobom donijela više ideale i koncepte društvenih struktura, a njihov zadatak je da podijele ove ideje njihovim uvođenjem u kolektivnu svijest vašeg društva. Mnoge od tih ideja su izbjegavane od vaših sadašnjih javnih ustanova. Ove ideje su ismijavane i one su odbacile svaku pomisao primjene ili samo posredovanja ili pregleda. Ovi napredni koncepti su bačeni kao voda iz kade, pretežno zbog spletki onih iz vašeg svijeta koji su uvelike profitirali iz starih sustava, zastarjelih sustava koji su postojali ili bili su takvi dugi niz godina. Ovi zastarjeli i kaotični sustavi nadživjeli su svoju ostvarivost. Njima danas nema mjesta u vašem svijetu, niti su imali mjesta ovdje u vašem svijetu mnogo godina. Vrijeme je da vaše društvo napravi veliki skok naprijed, što će mu omogućiti da barem zauzme mjesto gdje je trebalo biti prije mnogo godina. 


Mi nismo ovdje da katapultiramo vaše društvo i vaše načine života u budućnost. Mi smo ovdje da podijelimo sa vama darove koji su vaši i bili su vaši stoljećima. Ovi su darovi mogli odavno biti vaši, i mogli su spriječiti mnoge teškoće, borbe i boli mnogima iz vašeg svijeta koji su toliko mnogo patili pritisnuti tiranijom ovih sustava neuravnoteženosti, nepravde i nepravednosti koja je bila smišljena i provođena od beskrupuloznih umova koji su samo podrazumijevali pohlepu kao svoju motivaciju i razlog za postojanje. Mi namjeravamo da vam sve to dokrajčimo, ali vi kao kolektiv morate napraviti taj izbor. Mi ne možemo nametnuti naše sustave i naše načine života vama, jer mi nemamo pravo na to. Nitko nema pravo da nametne svoj način života drugome. 


Mi želimo da shvatite sasvim jasno, jer mnogi u vašem svijetu danas naveliko pokušavaju da nametnu svoj način života drugima. Kad bi svi vi shvatili da namećući drugima svoj način života vi kršite zakone svemira, onda bi se toliko problema u vašem svijetu moglo ublažiti, jer ne bi bilo nikoga tko se upliće u volju i živote drugih. Vaši sudovi bi postali relikvije vaše prošlosti jer više ne bi bili potrebni, jer sveta prava drugih se više ne bi kršila na bilo koji način, po obliku ili formi, samo kad bi svako od vas naučio cijeniti i poštivati sveti prostor i živote drugih. Želimo vam kroz naše napore pokazati koliko je važno ovo zakonsko pravilo i kako svi mi u višim dimenzijama ovog svemira poštujemo ovaj zakon i sveta prava svakog bića u njemu. 


To je razlog zašto mi nećemo i ne možemo provesti naše sustave u vašem svijetu bez vašeg kolektivnog poziva i sudjelovanja. Mi osjećamo da bi ovi sustavi bili uvelike korisni za vaše društvo, a mi ćemo detaljno objasniti što ovi sustavi uključuju, što će se poduzeti kako bi ih uveli, što će se poduzeti kako bi ih pokrenuli sigurno i učinkovito, a korist koju donosi svaki od njih imat će građani ovog planeta. U to vrijeme, ako svi ljudi vašeg svijeta kolektivno nam daju odobrenje, mi ćemo početi provoditi onaj koji je dogovoren i pozdravljen od vaših ljudi. To je ono što ćemo mi učiniti za vas, a mi to nećemo učiniti bez vašeg prethodnog pristanka. 


U ovom trenutku, vidimo toliko sustava koji su se raspali i sustave koji na prvom mjestu nisu trebali ni biti stvoreni. Popis je dugačak, a to nije lak zadatak oboriti sve ove sustave i zamijeniti ih novim sustavom koji će vrlo često biti daleko složeniji, ali u isto vrijeme, biti daleko jednostavniji za nadgledanje i upravljanje. Neki od ovih sustava su vrlo opsežni i po prirodi su vrlo složeni, i mogu proći godine, pa čak i desetljeća, da se u potpunosti provedu u vašem društvu. 


Mi imamo mnogo visoko uvježbanih tehničara, dizajnera i planera u svakom području tih sustava koji će biti vrijedni za vaše društvo. Dopustite nam, kad dođe pravo vrijeme, da detaljno objasnimo koji bi se sustavi trebali ukloniti iz vašeg svijeta i za koje sustave osjećamo da zahtijevaju nadogradnju na trenutnim metodologijama i tehnologijama njihovih sadašnjih stanja. Dopuštajući nam da ove prezentacije vama budu prvi korak, i unaprijed se radujemo da ćemo vam napraviti ove prezentacije, jer smo uvjereni da će mnogi od vas lako vidjeti vrline tog napretka mnogih sadašnjih načina, ako ne svih, od vašeg sadašnjeg funkcioniranja sustava.


Krajnji proizvod za vaše društvo bit će sustavi koji ne zagađuju vaš zrak, vaša mora, vašu zemlju ili vaša pluća, i koji će dati rezultate daleko od trenutne učinkovitosti vaših sadašnjih sustava. Mnogi od ovih novih sustava koje ćemo podijeliti s vama su sveobuhvatni i samo-održavajući, što znači da će raditi učinkovitije bez uključene velike radne snage. Mi ćemo objasniti više o tim tehnologijama kad budemo mogli više osobno govoriti s vama i uključiti se s vama kroz naše prezentacije s vašim znanstvenicima i vašim gradskim i globalnim planerima. U ovom trenutku, bolje je da se fokusiramo na tekuća pitanja koja će dovesti do mogućnosti da možemo napraviti ove i druge prezentacije vama. 


Kako se kaže ovdje u ovom svijetu, ne smijemo staviti košaricu pred konja. Prve stvari prvo, i mi želimo da se fokusira što je moguće više vas jasno, i fokusirate se isključivo na svaki pojedini zadatak koji vam se predstavi po vrlo posebnom redoslijedu. Vrlo je veliki gubitak energije fokusa raspršivanje vaših misli i vaše energije na toliko različitih područja pažnje jer vas to ne vodi nigdje. Vi se morate fokusirati na svaki pojedinačni zadatak posebno i fokusirate svu svoju energiju na taj zadatak i ništa drugo, i vidjet ćete rezultate puno brže na taj način. Mi vidimo mnoge od vas kako obavljate toliko mnogo zadataka odjednom tokom dana, a onda vidimo dane, tjedne pa čak i mjesece kako prolaze bez da je makar jedan od tih zadataka uspješno okončan. Želimo da shvatite veću moć vaše fokusirane energije i kakve rezultate možete postići koncentrirajući se samo na jedan po jedan zadatak.  


Shvaćamo da mnogi od vas imaju posao i obitelji koje zahtijevaju dio vašeg fokusa i energije, i razumijemo da imate malo izbora na tom području. Mi jednostavno želimo da se fokusirate na druge zadatke koji mogu biti bitni ali se ne mogu uskladiti na takav način da vam omoguće da se fokusirate samo na jedan zadatak od njih u isto vrijeme. To je ono na što želimo da se fokusirate danas. Fokusirajte se na usklađivanje zadataka koje je potrebno izvršiti u svom životu u ravnoj crti, bilo napisano na komadu papira ili u vašem umu. Odaberite posao ili zadatak za koji je najvažnije da bude dovršen prvi, a onda za sada izbacite iz vašeg uma sve druge poslove koji su poredani iza njega. Blokirajte ih izvan uma za sada i fokusirajte se na taj jedan jedini zadatak i ne mičite svoj fokus s ovog zadatka sve dok on ne bude uspješno završen.


Znamo da vi to možete, a znamo i da ćete biti prilično iznenađeni koliko brzo i učinkovito možete izvršiti svaki zadatak u tom dugom nizu zadataka koje treba obaviti. Želimo vam puno uspjeha u tome i mi se unaprijed radujemo da vidimo velike rezultate, jer vas vidimo kako primjenjujete ovu tehniku na vaš dugi popis zadataka. 


Mi smo vaša Obitelj Svjetlosti sa zvijezda.


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 


Kanal: Greg Giles 


Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda