Google+ Followers

utorak, 8. svibnja 2012.

06.05.2012Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 06.5.2012.
Plejadanci su skupina entiteta koja je ovdje u ovo vrijeme da pomogne vašem planetu i vašem narodu u vrijeme vašeg uzašašća, i bili su ovdje pomažući vašem svijetu mnogo godina vodeći vas do ove točke vaše povijesti. Istovremeno postoji mnogo raznih skupina entiteta , i sve te skupine su sada ovdje za dobrobit vašeg planeta i vaših ljudi. Nema više nikakvih drugih skupina entiteta koje su ovdje iz bilo kakvog drugog razloga. 

Istina je da su u određenim točkama cijelog razdoblja vaše povijesti bile druge skupine, ali ne zbog vašeg većeg interesa već zbog njihovih vlastitih interesa, a vaše veće blagostanje nije ulazilo u njihovu politiku ili njihove programe. To više nije slučaj, i vrlo je važno za ljude vašeg svijeta koji su počeli da čitaju članke i poruke iz određenih izvora informacija o tim drugim bićima i njihovim programima da bi razumjeli da je u tome što čitaju bilo neistine, dezinformacija, potpunih laži i izmišljotina, ili dijelova povijesti vašeg planeta koji više nisu čimbenici koji utječu na vaše dnevne postupke i vašu budućnost.
Ima više različitih razloga zašto su neki od ovih pojedinaca odabrali da pišu članke i prenose informacije o negativnim entitetima i negativnim silama u ovom trenutku. Neki od tih pojedinaca jednostavno dijele refleksije njihovih vlastitih strahova i nesigurnosti, a neki od njih kanaliziraju informacije koje su vrlo stare i vrlo zastarjele i više nemaju bilo koje mjesto u onome što se događa u ovom trenutku.

Postoje razni načini za kanaliziranje informacija, a neke od tih metoda odnose se na ukrašavanje informacije koja je dostupna, jer je ona bila zabilježena u analima vremena. To bi bilo kao da netko iz vašeg svijeta probije zid velike knjižnice i počne nasumično izvlačiti informacije od početka knjige, kraja knjige, i raznih knjiga odjednom i bez posebnog redoslijeda. To je ono što se događa danas u svijetu, jer postoje određeni članovi vašeg društva koji prisluškuju ove različite izvore informacija i objavljuju ove informacije kao da su novo primljene poruke koje su im poslane od svjesnih bića iz viših dimenzija, koja rade u službi svjetla. Opet, to nije slučaj, jer ti pojedinci vašeg svijeta samo čeprkaju po zapisima pohranjenim u knjižnicama snimljenih informacija koje postoje u cijelom ovom svemiru i kroz mnoge dimenzije.

Pokušati na bilo koji način izvući informacije iz tih knjižara na taj način bilo bi slično kao da odete u glavnu podružnicu knjižare u većem gradu i nasumice odaberete bilo koji odjeljak knjižare, bilo koju policu knjižare, bilo koju knjigu, zatim bilo koji redak knjige, snimite tu informaciju i potom zatvorite tu knjigu i počnete ponovno nasumice potragu za drugom knjigom u toj knjižnici. Nakon toga ćete ponoviti taj proces izvlačeći nekoliko riječi ili rečenica iz svake knjige, a zatim podijelite informacije koje su prikupljene na ovaj način s drugima kao da su ne samo aktualne, već točne informacije. To je ono što se danas događa ovdje na vašem svijetu, jer ima kanala koji nisu jako vješti u ovom postupku osluškivanja u energijama viših dimenzija i znanja i preciznijeg izvlačenja toga, za podijeliti s drugima.

U danima pred nama, kad budemo mogli raditi s vama na osobniji način, mi ćemo vam pokazati kako da točno povežete i izvučete informacije iz velike dvorane znanja koje postoji unutar ovog svemira. Mi ćemo vas u potpunosti podučiti i uvježbati vas za odgovarajuće metode osluškivanja u tim energijama i kako ih pravilno i točno izdvojiti i usporediti podatke dobivene na taj način.

U ovom trenutku vaše povijesti, tu su i mnogi od vas koji možda uče po prvi put kako kanalizirati energije iznutra vaše sadašnje dimenzije, pa čak i iz viših dimenzija, i jako nam je drago vidjeti kako se mnogi od vas veoma trude da nauče ovu umjetnost i da rade na usavršavanju svojih sposobnosti. Mi vam kažemo da je u ovom trenutku većina vas koji pokušavate kanalizirati informacije na ovaj način još uvijek na početnoj razini i imate mnogo toga za naučiti i steći još mnogo iskustva prije nego što počnete dijeliti ove informacije s drugima ako je to činjenično, točno, i podijeljeno s vama od svjesnog bića iz viših dimenzija koje ima na umu vaš najveći interes.

U ovom trenutku, postoje oni od vas koji primaju informacije koje doista proizlaze od potpuno svjesnog bića iz viših dimenzija koje ima veću dobrobit kanala, vašeg planeta i vašeg naroda kao razlog za, i motivaciju da radi ono što već radi. Nema mnogo vas koji primaju ovakvu vrstu informacija na taj način koji se može pojaviti, i željeli bismo da vas možemo opskrbiti popisom onih čiji je rad vrijedan čitanja i onih čiji to nije, ali sada želimo da vi bolje iskoristite svoje moći intuicije i samo razlučivanja kako bi došli do svojih vlastitih zaključaka i sami odaberete koje poruke ćete slijediti i dopustiti da vas vode kroz dane koji su pred vama. 

Postoji mnogo načina na koje smatramo da možete ostvariti taj zadatak i dobiti jasniji i precizniji uvid u to čije poruke potječu iz pune svijesti svjetlosnih bića viših dimenzija, a čije poruke su slučajni dijelovi raspršenih informacija iz različitih izvora širom ovog svemira. Mi osjećamo da je to talent vrijedan učenja i vrijedan slijeđenja, i ohrabrujemo sve vas da osjetite vibracije pojedinih riječi i njihove cjeline koje čitate. Dopustite ovim riječima, rečenicama, frazama i ukupnom osjećaju poruke da miluje najdublja osjećanja u vama, i slušajte i osjećajte note i melodije koje sviraju. Da li osjećate lijepu melodiju, bogatu u svojoj uzdižućoj teksturi ljubavi i svjetla, ali su kiselkaste note koje se otkidaju od ritma i pune koncertnu dvoranu vašeg bića s neskladom i svađom?

Kažemo vam da slušate ovaj koncert koji svira u vama dok čitate riječi pred vama i napravite svjestan izbor da vjerujete ovim riječima kao istinitim ili ih vidite onakvim kakve jesu. Ako se osjećate pokrenuti emocionalno i duhovno, jer samo lijepo osmišljen i izveden koncert ili opera vas može pokrenuti, onda vam kažemo da ih orkestar bića ljubavi i svjetla iz viših dimenzija izvodi za vas. Kažemo vam da uživate u tim nastupima jer su oni darovi ljubavi vama, i neka glazba svira za vas te vas podigne i ponese vas u prekrasnoj harmoniji. 


Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti.


Kanal: Greg Giles
Translator: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda