Google+ Followers

srijeda, 16. svibnja 2012.

10.05.2012

Poruka Galaktičke Federacije Svjetlosti 10.5.2012.


Ja sam ovdje gdje mogu bolje vizualizirati vaše buduće staze i upravo gdje će vas dovesti svaki izbor koji napravite. Mi iz viših sfera uživamo tu prednost i pokušavamo cijelo vrijeme da iskoristimo prednost našeg položaja kako bi vam bolje pomogli duž pješačke staze vašeg putovanja. Mi nećemo prekoračiti naše granice i uputiti vas na putove za koje niste jasno dali do znanja da njima želite putovati. Mi samo odgovaramo na vaše zahtjeve za takvu vrstu pomoći, i tada i samo tada ćemo odgovoriti na vaš poziv i pomoći vam u upravljanju kako bi vam se omogućilo da zadržite smjer kojim želite putovati.


Zabilježeni su brojni slučajevi kada ste zastranili s kursa koji ste izabrali, a mi smo odgovorili puhanjem vjetra u vaša jedra da vam pomognemo u vraćanju natrag na rutu kojom ste namjeravali putovati. Dopustite nam sada da vam pomognemo da vas usmjerimo ka lukama o kojima ste nas izvijestili da želite pristati vašim brodovima, osjećajući naš povjetarac i podešavajući jedra. To ponekad nije lak i jednostavan zadatak, ali s umijećem u vama i vještinom koju se mora naučiti, brusiti i održavati tijekom vašeg dugog putovanja morem. 

Znamo točke kompasa prema kojima svaki od vas želi usmjeriti kurs, a mi nježno punimo vaša jedra da vas zadržimo na ovom kursu jer ste blizu završetka vašeg dugog putovanja. Mnogi od vas u ovom trenutku već vide kroz dalekozor kopno pred vama. To je vaša luka. To je mjesto koje ste tražili toliko dugo godina. Za neke od vas, vjetrovi koji pune vaša jedra počinju značajno jačati, i vi ćete početi ploviti ne samo po vjetru, već i po valovima i plimom prema luci. 

Mnogi od vaše vjerne posade putuju s vama, iako vam se s vremena na vrijeme može učiniti da plovite po valovima potpuno sami. To nije slučaj, i to nikada nije bio slučaj. Vi ste uvijek dio posade. Imate kapetana, imate iskusne ruke palubara, imate karte, imate navigacijske instrumente i dijelite brod, silan u svojoj širini, visok u svojim jedrima i sposoban za plovidbu morem po svojim mogućnostima da preveze vašu posadu sigurno mnogo milja, mnogo godina i do mnogo novih zemalja.

Vaš brod i vaša posada krenuli su na brojna pustolovna putovanja. Vidjeli ste bitke, pronašli ste blago, a s vremena na vrijeme ste se zapalili, ili ste bili uhvaćeni u snažnim uraganskim vjetrovima, ali nikad niste napustili brod i nikad niste proglasili pobunu. Umjesto toga, borili ste se i ustrajali ste tražeći taj vjetar koji će podići vaš pramac i pogurati vas naprijed još jednu milju.

Vaše dugo putovanje uskoro će biti završeno za mnoge od vas, a mi vam kažemo u ovom trenutku da se popnete do najviše točke vašeg broda i samo se na nekoliko trenutaka okrenite i pogledajte unatrag. Pogledajte u trag vašeg broda i razmišljajte o svim lukama u koje ste uplovljavali, o svim ljudima koje ste sretali, o svim avanturama u kojima ste sudjelovali i o svim bogatstvima koja ste stekli i izgubili duž puta, i razmislite o tome tko ste vi i tko biste bili da niste nikad podigli vaša jedra nakon porinuća vašeg broda. 

Mislite li da biste danas bili isti da niste nikada zaplovili na vaše sadašnje putovanje? Koliko ste danas vi sami sastavljeni od svih tih iskustava sada ostavljenih za vama u tragu vašeg broda? Koliko bi moglo biti izgubljeno od vas samih poput potonulih škrinja i milja vašeg trenutnog putovanja kada bi na neki način moglo sve biti izbrisano kao da se nikada nije dogodilo? Kažemo vam da cijenite svaki trenutak vašeg putovanja, dobrih vremena, loših vremena i svega između, jer sve ovo nije ništa osim ono tko ste vi, stojeći danas na brodu i jašući po valovima u luci. 

Bit će prilika tamo naprijed gdje ćete moći popraviti štetu koju je pretrpio vaš brod dok je more udaralo po trupu i vjetar parao jedra tijekom vašeg dugog putovanja. Vaš brod će biti potpuno obnovljen, od najmanjeg čavla do visokih jarbola koji drže vaša velika jedra, prije nego što izradite svoje karte i ponovno isplovite na novu plovidbu otkrića i avantura. To je jedan od darova vama od vašeg Stvoritelja, koji nadzire brodove svoje flote iz njegove povoljne pozicije, i nikad im ne dopušta da plove morima bez njegove zaštite i bez njegove ljubavi. Stvoritelj je admiral svih brodova u svojoj floti, a vi ste kapetani svojih brodova koji plove otvorenim morima vašeg svemira.


Mi smo Galaktička Federacija Svjetlosti. 


Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 
Preveo sa engleskog: Fredi


Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda