srijeda, 16. svibnja 2012.

09.05.2012




Poruka Zapovjedništva Ashtar 09.5.2012. 


Proširite svaki dan u nešto novo i nešto kreativno, jer svako jutro je još jedna prilika za vas i jedan drugi dar da učini vašu stvarnost onakvom zbog koje ste došli ovdje kako bi je doživjeli. Pred vama se odmotava autokarta koju ste zacrtali za sebe, i to je karta koja će vas odvesti do mjesta i ljudi koje ste željeli doživjeti dok ste ovdje u ovom trodimenzionalnom svijetu. 

Otići odavde bez doživljavanja svega zbog čega ste došli ovamo da okusite, bit će izgubljena prilika za koju nećete moći dobiti priliku da doživite ponovno u ovoj vrsti postavke, jer mnogi od vas se neće vratiti na ovaj način, jer vaši upadi u fizikalnost su gotovi za vas ako je to ono što vi želite. To je jedan od izbora koji ćete biti pozvani da napravite u danima koji dolaze, jer kad vam se predstavi bit će prilika za vas da putujete naprijed, ili da se vratite i možda radite stvari malo drugačije. 


Nećete biti kažnjeni ako odlučite da se vratite i radite stvari dalje. Nije svatko spreman da ostavi fizičko područje za sobom i nastavi svoje putovanje u duhovnim područjima postojanja. Ima mnogo toga za naučiti i doživjeti ovdje u fizikalnosti, i uvijek će biti puno prilika za vas da se uspnete u viša područja. Mudre su duše koje razumiju kada je došlo vrijeme za početak novog putovanja i kada je vrijeme da se ponove koraci koje su poduzele, i da iskoriste ovu blagoslovljenu priliku koja će im omogućiti da iskuse ono što su možda propustile i možda žele da dožive prije nego što krenu dalje. 

Mi ne možemo prekoračiti naše granice i neopravdano utjecati na vas da izaberete koji god kurs. Uvijek ćemo paziti da učinimo najbolje što možemo kako bi vam omogućili svu slobodu i prostor koji vam je potreban da donesete sami tu odluku i prema vlastitim uvjetima. Mi iz viših područja donosimo svoje vlastite odluke, a naravno, jako cijenimo druge koji nam daju prostor koji nam treba za donošenje naših vlastitih odluka u skladu s onim što osjećamo da trebamo i osjećamo da ih želimo kasnije doživjeti. 

Vjerojatno je da članovi svake Zvjezdane obitelji mogu izabrati različita odredišta za putovanje, jer nitko od nas neće reći zbogom zauvijek. Bit će mnogo raskrižja gore pred nama da se sretnemo ponovno i doživimo zajedno ono što smo odabrali za sebe, gdje smo željeli biti, s kim smo željeli biti i što smo željeli doživjeti zajedno. Ne postoje pravila ili smjernice dok god poštujemo sveto pravo slobodne volje i izbora drugih. To se pravilo ne smije prekršiti, jer to je pravilo i samo to pravilo koje vlada ovim svemirom i čuva ga kao nevjerojatno slobodno i veličanstveno mjesto za toliko mnoštvo duša da bi ga zvale svojim domom. Naš dom je doista vaš dom, u kom ćemo dijeliti čudesna blaga, njegove misterije, njegove tajne, njegove avanture, njegove ljepote, njegove mudrosti, njegove hranjive moći i njegovu ljubav. 

Dolazi vrijeme za svaku dušu da želi da doživi ono što im ovaj svemir ima za ponuditi, a to vrijeme se sada približava za mnoge od vas iz doma koji zovete Zemlja. Za mnoge od vas, došlo je vrijeme da proširite svoje granice i da zovete domom ne vaš planet, već vaš svemir. Mi, Zapovjedništvo Ashtar, smo tu da vam pomognemo proširiti granice vaših sadašnjih života i da odredimo nove pašnjake na koje nikada prije niste kročili nogom. Ima mnogo više toga što vam svemir ima za ponuditi što bilo koji pojedini planet može ponuditi, i mnogi od vas sada postižu takvo razumijevanje i dostizanje onog što je moguće za vas i što će vam donijeti nove avanture i čuda koja nikad prije niste doživjeli. 

Mi razumijemo da ova želja gori u mnogima od vas, i to je jedan od razloga zašto smo mi ovdje, kako bi vam se omogućilo da vidite da vi imate ključ koji će vam otvoriti ova nova vrata. Ima mnogo vrata kroz koja ste prošli tijekom vašeg putovanja, a ima i mnogo vrata do kojih ćete doći nastavljajući vaša putovanja. Vrata koja su sada pred vama su vrata koja će vam se otvoriti u novu i višu dimenziju postojanja od trenutnih razmjera postojanja koje vi trenutno zovete dom.

To je prekretnica za duše da jednog dana dođu do vrata pred kojima vi stojite danas, i možete biti ponosni i smatrajte to veličanstvenim postignućem, jer doista je to upravo ono što jeste, veličanstveno postignuće. Jednom kad prijeđete prag s one strane vrata vi nećete, zbog potrebe vašeg napredovanja, trebati ponovno putovati u nižu dimenziju iz koje ste jednom trebali uzaći. Za mnoge od vas ovo će doći kao prekrasna vijest, jer ste dostigli točku gdje ono što vam ta dimenzija nudi vas ne potiče, ne uči vas, ne uzbuđuje vas, ne motivira vas, ne privlači vas ili vas zove.

Za one od vas koji sada čuju poziv viših područja, to je ono što je tamo i što doziva vaše srce i zove po imenu. Ovisi o svakom od vas da odluči i da odabere za sebe ako opazite ovaj poziv ili odaberete da ostanete u poznatom a možda među udobnostima fizičke stvarnosti treće dimenzije. Mi ćemo poštivati odluku svake duše i pomoći vam da stvorite stvarnost koji god put da izaberete. Mi nećemo učiniti bilo kakav pokušaj da vas uvjerimo da se predomislite i promijenite svoj kurs, jer svaka odluka koju duša donese je sveti izbor i mora biti poštivan od strane svih bića u ovom svemiru. 

Ima onih od nas koji su već napravili naš izbor, i mi se nećemo pretvarati da mi ne bi željeli vidjeti neke od naših najmilijih koji su sada u fizičkoj stvarnosti da naprave isti izbor koji smo mi napravili. To je samo prirodno, iako u ovoj točki vi se ne možete sjećati nas kao što se svakako mi sjećamo vas, i mi vas volimo i vi nam nedostajete i mi želimo da budemo ponovno zajedno s vama kako bi nastavili našu avanturu.

Bit će onih od vas koji pitaju, da li možete naučiti o našoj odluci prije nego što napravite svoj vlastiti izbor, i na to mi možemo reći da, bit će prilika u danima koji dolaze da razgovaramo s vama ili vas nekako upoznamo s našim odlukama o tome što smo mi, vaši prijatelji i vaša obitelj, izabrali da iskusimo kao slijedeće. Nećete biti ostavljeni na hladnom bez da imate priliku da se savjetujete s članovima vaše Zvjezdane obitelji, jer to je velika odluka i važno je da su uključeni svi faktori u vaganju vaših odluka. Također će vam se dati dovoljno vremena za donošenje ove odluke, jer vam neće biti predstavljena s malo vremena da razmislite o tome što je to što vi želite doživjeti.

Mi kažemo da, oni od vas koji čitaju ove riječi, počnu razmišljati što je to što bi željeli da doživite. Da li je to sadašnje stanje vašeg postojanja koje želite i dalje da doživljavate, ili ste sada spremni da doživite više od onog što vam nudi vaš svemir? Sve ovisi o vama, i nitko vas neće gurati ili vući u bilo kom smjeru. Mi ćemo nastaviti da činimo sve što najbolje možemo kako bi vaše mogućnosti što bolje razjasnili, tako da vam možemo omogućiti da donesete jedan informativni izbor koji će vam donijeti upravo ono što biste željeli da iskusite slijedeće. 

Mnogi od vas će, u danima koji dolaze, biti dana prilika da jasnije vidite što vas očekuje ako se odlučite da započnete vaše putovanje ponovno u višim područjima ovog svemira. Nakon što budemo u mogućnosti da radimo s vama na mnogim zadacima koji se trebaju obaviti ovdje u vašem svijetu, dobit ćete okus onoga što je moguće za vas i kakvi će biti vaši novi životi kao građana društva iz viših dimenzija, a možda i članova naše organizacije, Zapovjedništva Ashtar.

Mi smo vaša Obitelj Svjetlosti sa zvijezda.

Kako je kanalizirano kroz Greg Giles-a 
Preveo sa engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012



Klini na CC opciju za odabir prevoda