Google+ Followers

utorak, 8. svibnja 2012.

02.05.20122. svibanj 2012


Poruka Zapovjedništva AshtarVaši prijatelji iz Zapovjedništva Ashtar žele vam reći u ovom trenutku da vidimo promjene u vašem svijetu o kojima se tako često govorilo kako poprimaju oblik i svakodnevno napreduju glatko dok se približavate novom dobu vaše povijesti. To će se dogoditi tako da će vaš svijet doživljavati promjene na velikoj skali, i svi i svaki od vas na vašem planetu će doživjeti prekrasne nadogradnje i napredak u vašim životima. Nitko neće biti ostavljen na cjedilu, jer će svi biti na raspolaganju svakom od vas koji izabere novi način i novo iskustvo.


Iako je istina da će biti onih od vas koji neće napraviti ovaj prijelaz, kažemo vam da svi oni koji žele da učine ovaj prijelaz uspješno će ostaviti staru paradigmu iza sebe. Kako će se sve to manifestirati ovisi o svakom od vas da misli o tome i razmisli o sebi, jer mi smatramo da je za vas važno da koristite vašu maštu i razmišljate o mnogim mogućnostima i raznim stazama kojim vi kao pojedinci ili kao kolektiv možete putovati.

Nemamo pravo da dođemo ovdje i da vam kažemo da su vaše mogućnosti ograničene. Nije naša zadaća da vam kažemo da će stvari biti na ovaj ili onaj način, jer je do svakog od vas da otkrije i definira granice ili granice svog postojanja ili da odlučite da ne želite da si postavite ograničenja ili granice vašeg novog iskustva. Za nas doći ovdje i reći vam da ćete doživjeti vaše uzašašće na određeni način prema nekim parametrima, bio bi pokušaj postavljanja ograničenja vama i vašem iskustvu. To je razlog zašto vamPublicar mensagem mi ne predlažemo na bilo koji način kako ćete doživjeti kraj dualiteta i početak vaše nove avanture. To je razlog zašto moramo ostaviti ovu temu širom otvorenu i ne određivati vam nikakva pravila ili ograničenja o tome što možete i što ćete doživjeti.


Mi razumijemo da postoje mnogi od vas koji žele naučiti puno više o vašem uzašašću, a mi vam kažemo da možete saznati više o svom uzašašću učeći više o sebi, vašim moćima i vašim beskrajnim mogućnostima da putujete kroz vaše putovanje postojanja kako god vi to odlučite. Ovo je način kako možete naučiti više o svom uzašašću, a mi ćemo vam pomoći da naučite više o sebi na sve moguće načine. Osjećamo da smo radili upravo to neko vrijeme sada, i vidimo mnoge od vas koji uče mnogo više o tome tko vi doista jeste i što je to za što ste sposobni.

Putovanja poput onog na kojem ste sada u ovom trenutku su nevjerojatna putovanja misterija i čuda, i mi ne želimo da koračamo i čitamo vam završnu stranicu ili poglavlje vaše priče. Umjesto toga, želimo vam omogućiti slobodu da napišete vašu vlastitu priču i završite je onako kako želite. Mi smo ovdje da vam pomognemo napisati tu priču, i mi ćemo vas opskrbiti sa svim kreativnim alatima koje trebate za ispunjenje takvog zadatka. Nećemo pokušavati na bilo koji način da utječemo na riječi koje ćete sastaviti, prizore koje ćete osmisliti i postavke koje ćete stvoriti. Mi ćemo se potruditi da ne utječemo na vas na parcelama na kojima ćete graditi, neprijatelje koje ćete stvoriti, romansama što će cvjetati, iznenađenja koja ćete otkriti ili heroje koji će zasjati. Mi vam samo želimo pomoći na svaki način da napišete ovu priču, i podijelimo s vama naše iskustvo i mudrost koju smo stekli dok smo pisali svoje priče. To je ono što ćemo učiniti, i vrlo smo sretni i počašćeni da vam budemo od pomoći na ovaj način.

Nadamo se da ćete velikodušno prihvatiti našu pomoć i dopustiti nam da vam pomognemo da ispunite ovo poglavlje vaše priče, baš kao što je bilo onih koji su nam pomogli na taj način. To je tako u ovom svemiru, gdje bića iz svih galaksija i dijelova svemira dolaze u pomoć drugima, kako bi im pomogli na njihovom putu upravo kako su drugi davno pomogli njima. Jednog dana uskoro ćete i vi dijeliti s njima svoje znanje, svoju mudrost i svoje iskustvo, i reći ćete im da im nudite pomoć kako bi im pomogli na njihovom putu jednako kao što je bilo onih koji su pomogli vama. 

I vi možete pronaći izazov u početku da pokažete drugima da ste došli s miroljubivim i časnim namjerama, baš kao što smo se mi suočili s tim izazovom ovdje na vašem svijetu danas. Vi možete odabrati da podijelite svoje poruke ljubavi i svjetla s njima, mira i nade, odlučnosti i snage, hrabrosti i samo-osnaženja, baš kao što mi dijelimo ove poruke s vama danas. Vi također možete polako početi otkrivati svoje brodove njima kako biste ih bolje pripremili za vaše predstavljanje, baš kao što mi osvjetljavamo brodove na nebu u cijelom vašem svijetu svaki dan malo više i svaki tjedan vas pripremamo za naše upoznavanje. Možete stvoriti vaše vlastite načine za početak vašeg uvoda, kao i, kao što vidimo mnoge od vas kao veličanstvena kreativna bića s neograničenom maštom i idejama. Znamo da možemo naučiti puno od vas kad budemo mogli ponovno živjeti i raditi među vama, i nadamo se da i vi možete naučiti puno od nas u danima koji dolaze.

Iako će se ovo poglavlje vaše priče uskoro završiti u danima koji dolaze, može se također reći da vaša priča tek počinje jer postoji toliko mnogo prekrasnih iznenađenja koja čekaju svakog od vas koji želi okrenuti slijedeću stranicu i nastaviti s pisanjem vaših avantura. Mi vam kažemo da će se vaša knjiga čitati diljem cijelog ovog svemira, i reći ćemo da do sada postoji saga o epskoj drami, uzbuđenje i čuđenje. Nemojte se ograničiti na bilo koji način stvarajući sebi smjernice, pravila, ograničenja, granice ili parametre, jer je vaša avantura izvan bilo kakvog okvira, a samo je ograničena vašim kreativnim zamislima.


Mi smo vaša Obitelj Svjetlosti sa zvijezda.Kako je kanalizirano kroz Greg Giles

Translator: Fredi


Nema komentara:

Objavi komentar

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

Ron Head - Mihael - CROATIAN
Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012Klini na CC opciju za odabir prevoda